Πώς μπορείτε να κάνετε backdate αναρτήσεις στο Instagram

Το Instagram είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν δημοσιεύετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι χρήστες του αυξάνονται καθημερινά καθώς προσφέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Το Instagram διαθέτει υπέροχα φίλτρα, λειτουργίες επεξεργασίας που δημιουργούνται αυτόματα για τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας, συνεργασίες ή συνεργασίες επί πληρωμή και τροχούς. Το καλύτερο μέρος για το Instagram είναι ότι είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας, να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και να κερδίσετε χρήματα μέσω πληρωμένων προωθήσεων. Έτσι, μέσω της ανάρτησής σας στο Instagram, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να είστε πολύ ακριβείς στην ημερομηνία και την ώρα της ανάρτησης. Οι περισσότεροι χρήστες του Instagram αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αναδιάταξη των αναρτήσεων στο Instagram ή στην τοποθέτηση της ανάρτησης Instagram σε μια ημερομηνία που έχει ήδη παρέλθει. Λοιπόν, μπορείτε να αναδρομολογήσετε τις αναρτήσεις στο Instagram ή μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα στο Instagram; Εάν είστε ένας από αυτούς που θέλουν μια λύση σε αυτού του τύπου τις ερωτήσεις, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις!

Πώς μπορείτε να κάνετε backdate αναρτήσεις στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να αναδρομολογήσετε λεπτομερώς τις αναρτήσεις στο Instagram με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να ενισχύσετε μια ανάρτηση στο Instagram

Πώς μπορείτε να βάλετε την τρέχουσα ημερομηνία στην ιστορία σας στο Instagram;

Ακολουθούν παρακάτω τα βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να βάλετε την τρέχουσα ημερομηνία στην ιστορία σας στο Instagram:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Σύρετε από τα αριστερά της οθόνης προς τα δεξιά για να αποκαλύψετε την οθόνη της κάμερας Instagram.

3. Τραβήξτε μια φωτογραφία ή εγγράψτε ένα βίντεο με τη βοήθεια του εικονιδίου Εγγραφή.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Aa για να εισαγάγετε την τρέχουσα ημερομηνία.

5. Πληκτρολογήστε την τρέχουσα ημερομηνία και επιλέξτε το επιθυμητό, ​​μέγεθος, χρώμα, εσοχή κ.λπ.

6. Πατήστε στο εικονίδιο βέλους > Επιλογή κοινής χρήσης για να μοιραστείτε τη δημιουργημένη ιστορία.

Είναι δυνατή η αναδρομή των αναρτήσεων στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να κάνετε backdate την ανάρτησή σας στο Instagram. Δεν μπορείτε να επαναφέρετε την ημερομηνία της ανάρτησής σας στο Instagram επειδή δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας της ανάρτησής σας. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να διαγράψετε ή να ανεβάσετε ξανά την ανάρτησή σας στο Instagram. Η αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας του Instagram είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, επειδή αυτές οι παράμετροι ελέγχονται αυτόματα από τους διακομιστές του Instagram.

Πώς μπορείτε να βάλετε μια ανάρτηση στο Instagram σε μια ημερομηνία που έχει ήδη παρέλθει;

είναι αδύνατο να καρφιτσώσετε ή να αλλάξετε μια ημερομηνία ανάρτησης στο Instagram έχει ήδη περάσει. Και ακόμα κι αν διαγράψετε αυτήν την ανάρτηση και την ανεβάσετε ξανά, η ημερομηνία δεν θα είναι της προηγούμενης ημερομηνίας στην οποία θέλατε να τη δημοσιεύσετε.

  Πώς να κάνετε μαζική αρχειοθέτηση στο Instagram

Πώς μπορείτε να κάνετε backdate τις αναρτήσεις στο Instagram;

Δεν είναι δυνατή η αναδρομή των αναρτήσεων στο Instagram. Η ημερομηνία κατά την οποία ανεβάσατε μια συγκεκριμένη ανάρτηση θα επισυναφθεί αυτόματα, η οποία δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών στο Instagram μετά τη δημοσίευση. Το Instagram πρόσθεσε πρόσφατα μια λειτουργία καρφιτσώματος που σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε τις τρεις κορυφαίες αναρτήσεις σας στην κορυφή της οθόνης του προφίλ σας. Αν θέλετε να αλλάξετε τη σειρά όλων των αναρτήσεων, πρέπει να τις διαγράψετε και να τις δημοσιεύσετε ξανά με τη σειρά που θέλετε στη σελίδα του προφίλ σας.

Πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τη ροή του Instagram με χρονολογική σειρά;

Αφού ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε backdate αναρτήσεις στο instagram Ακολουθούν παρακάτω τα βήματα μέσω των οποίων μπορείτε να κανονίσετε τη ροή σας στο Instagram με χρονολογική σειρά:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο λογότυπο του Instagram από την καρτέλα Αρχική σελίδα.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Following.

4. Φόρμα εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις από τα προφίλ IG που ακολουθείτε με την πρόσφατη χρονολογική σειρά (δηλαδή τα πρόσφατα ανεβάσματα θα είναι στην κορυφή).

Πώς μπορείτε να αναδιατάξετε τις αναρτήσεις στο Instagram μετά τη δημοσίευση;

Πρώτα, πρέπει να διαγράψετε τις αναρτήσεις σας για να αναδιατάξετε τις αναρτήσεις στο Instagram μετά τη δημοσίευση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό:

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Seen στο Instagram

1. Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην επιθυμητή ανάρτηση που θέλετε να διαγράψετε.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

3. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή από το μενού.

4. Πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

5. Επιστρέψτε στην οθόνη του προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Τώρα, πατήστε στη δραστηριότητά σας.

7. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Πρόσφατα διαγραμμένα.

8. Πατήστε στη διαγραμμένη ανάρτηση που θέλετε να ανακτήσετε.

Σημείωση: Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε τις αναρτήσεις σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Instagram ή ελέγξτε το φάκελο του αρχείου σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να επαναφέρετε τις αναρτήσεις στο Instagram με συγκεκριμένο τρόπο.

9. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

10. Πατήστε Επαναφορά.

11. Πάλι, πατήστε Επαναφορά από το αναδυόμενο παράθυρο.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε αν μπορείτε να αναδρομολογήσετε τις αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς μπορείτε να κάνετε backdate μια ιστορία στο Instagram;

Δεν είναι δυνατή η άμεση αναδρομή μιας ιστορίας Instagram, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Εκκινήστε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ > Αρχείο.

3. Πατήστε στην αναπτυσσόμενη επιλογή > Αρχείο ιστοριών.

4. Πατήστε στην επιθυμητή αρχειοθετημένη ιστορία την οποία θέλετε να αναγράψετε.

5. Πατήστε Κοινή χρήση από το κάτω μέρος της οθόνης.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Aa για να εισαγάγετε την επιθυμητή ημερομηνία.

7. Εισαγάγετε την ημερομηνία και πατήστε Τέλος.

8. Πατήστε στο εικονίδιο βέλους > Κοινή χρήση για να μοιραστείτε την ιστορία με την προηγούμενη ημερομηνία που αναφέρεται σε αυτήν.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα στο Instagram;

Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα στο Instagram. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη λεζάντα της ανάρτησης και να προσθέσετε ετικέτες σε άλλους χρήστες. Το Instagram καταγράφει αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα δημοσίευσης της ανάρτησής σας όταν ανεβάζετε περιεχόμενο για μια ανάρτηση. Η ημερομηνία εμφανίζεται επίσης στο κάτω μέρος της ανάρτησής σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να κάνετε backdate αναρτήσεις στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.