Πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime

Το FaceTime που κυκλοφόρησε από την Apple το 2011, είναι μια εφαρμογή κλήσεων ήχου και βίντεο που αναπτύχθηκε και διατίθεται στην αγορά από την Apple σε όλες τις συσκευές iOS 4 και νεότερες εκδόσεις. Λειτουργεί σε iPhone, iPad, iPod, καθώς και σε συσκευές Mac. Επίσης, είναι μια δωρεάν εφαρμογή που απαιτεί μόνο σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Με άλλους ανταγωνιστές εφαρμογών συνομιλίας μέσω βίντεο, όπως το WhatsApp, το Instagram και το Google Duo, ένα μειονέκτημα είναι ότι το FaceTime περιορίζεται μόνο σε συσκευές iOS και χρήστες iPhone. Καθιστά πιο δύσκολο για το FaceTime να αντιμετωπίσει τους χρήστες Android. Συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime, πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα FaceTime και να διαγράψετε λεπτομερώς τις ομαδικές κλήσεις FaceTime.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime

Το FaceTime συνδέει τον αριθμό τηλεφώνου και το αναγνωριστικό email σας. Σας επιτρέπει να έχετε ομαδικές κλήσεις με έως και 32 άτομα. Αλλά κάποια στιγμή, αν θέλετε να διαγράψετε ή να αποχωρήσετε από μια συγκεκριμένη ομάδα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο για να μάθετε και να λύσετε και τις άλλες απορίες σας.

  Πώς να επιστρέψετε χρήματα σε ένα παιχνίδι GOG

Γιατί συνεχίζω να λαμβάνω τυχαίες ομαδικές κλήσεις FaceTime;

Μπορεί να λαμβάνετε τυχαίες ομαδικές κλήσεις FaceTime, ακόμα κι αν αυτοί οι αριθμοί δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας ή μπορεί να έχουν αποκλειστεί από εσάς. Σε ορισμένες εκδόσεις του iOS, η εφαρμογή δεν έχει την επιλογή να αποκλείει τη λήψη κλήσεων από άγνωστους αριθμούς ή τυχαίες ομαδικές κλήσεις FaceTime, κάνοντας πολύ εύκολη τη φάρσα και την εξαπάτηση των χρηστών.

Μπορώ να αποφύγω τις ενοχλητικές ομαδικές κλήσεις FaceTime;

Έχετε βαρεθεί να προστίθενται σε ομαδικές κλήσεις FaceTime χωρίς καμία ειδοποίηση ή άδεια; Τώρα μπορείτε να βάλετε τέλος στις ανησυχίες σας γιατί μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις ενοχλητικές ομαδικές κλήσεις FaceTime, οι οποίες μπορεί επίσης να είναι εντελώς άγνωστες. Αυτές οι κλήσεις είναι ως επί το πλείστον εκνευριστικές και μπορεί να διαταράξουν τη λειτουργία της καθημερινότητας. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγετε αυτές τις κλήσεις. Μερικά από αυτά έχουν καταγραφεί παρακάτω:

  • Τοποθέτηση του iPhone σας στο Do Not Disturb
  • Αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου ή/και του αναγνωριστικού email που σχετίζεται με την εφαρμογή FaceTime

  • Αποκλεισμός και επιλογή από ποιον θα λαμβάνετε κλήσεις

Πώς μπορώ να σταματήσω τις τυχαίες ομαδικές κλήσεις στο FaceTime; Πώς να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες ομαδικές κλήσεις FaceTime;

Καταλαβαίνουμε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι να συνεχίζετε να λαμβάνετε ανεπιθύμητες και τυχαίες ομαδικές κλήσεις στο FaceTime που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινή σας ρουτίνα ή το πρόγραμμα εργασίας σας. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε μερικούς τρόπους για να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να λάβετε αυτές τις κλήσεις πριν φτάσετε στα βήματα που εξηγούν πώς να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime:

A. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

Σημείωση: Εάν αυτή η δυνατότητα ενεργοποιηθεί μία φορά, δεν θα λαμβάνετε καθόλου κλήσεις ή ειδοποιήσεις μηνυμάτων.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Μην ενοχλείτε, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Μην ενοχλείτε.

B. Αλλάξτε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε FaceTime.

3. Τώρα, επιλέξτε έναν εναλλακτικό αριθμό τηλεφώνου ή αναγνωριστικό email στην ενότητα ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΜΕ FACETIME AT, όπως φαίνεται παρακάτω.

Γ. Αριθμοί μπλοκ

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε FaceTime.

2. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Αποκλεισμένο, όπως φαίνεται.

3. Προσθέστε τις επιθυμητές επαφές που θέλετε να αποκλείσετε σε αυτήν τη λίστα.

Πώς διαγράφετε μια ομάδα στο FaceTime;

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη επιλογή αποχώρησης από μια ομάδα, η διαγραφή της είναι η μόνη επιλογή που απομένει. Εάν δεν έχετε ιδέα πώς να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime, ακολουθήστε τον παρακάτω βήμα προς βήμα οδηγό για να μάθετε πώς να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή FaceTime.

2. Πατήστε στο αρχείο καταγραφής κλήσεων ομάδας που θέλετε να διαγράψετε.

3. Σύρετε προς τα αριστερά και πατήστε Διαγραφή.

Η ομάδα διαγράφεται από τη συσκευή. Εάν αλλάξετε ποτέ γνώμη και επιθυμείτε να ξαναμπείτε στην ομάδα, διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω μια ομάδα στο FaceTime;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχει μικρή έως καθόλου παραλλαγή στον τρόπο διαγραφής μιας ομάδας σε διαφορετικές γενιές iOS. Ωστόσο, εάν έχετε ασταθή ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο, αυτό το πράγμα μπορεί να συμβεί στο τηλέφωνό σας.

Πώς να αποχωρήσετε από την ομαδική συνομιλία FaceTime στο iPhone;

Εάν θέλετε να μην συμπεριληφθείτε σε μια συγκεκριμένη ομαδική συνομιλία ή ομαδική κλήση FaceTime, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποχωρήσετε από την επιθυμητή ομάδα FaceTime.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή FaceTime και ανοίξτε την επιθυμητή ομαδική συνομιλία.

2. Πατήστε στην επιλογή Αποχώρηση, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να διαγράψετε τις ομαδικές κλήσεις FaceTime στο iPhone;

Η πιο πρακτική λύση στα προβλήματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι να διαγράψετε τις ομαδικές κλήσεις FaceTime, ώστε να μην χρειάζεται να σας ενοχλούν ξανά:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή FaceTime.

2. Σύρετε προς τα αριστερά από την επιθυμητή ομαδική συνομιλία.

3. Πατήστε Διαγραφή.

Τέλος, η ομάδα θα διαγραφεί.

Πώς να εγγραφείτε ξανά σε μια ομάδα στο FaceTime;

Η εφαρμογή FaceTime συνεργάζεται στενά με την εφαρμογή iMessage. Οποιεσδήποτε ομάδες σχηματίζονται εκεί μπορούν εύκολα να βιντεοκλήσεις και να καλέσουν ήχου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FaceTime με μερικά χτυπήματα των δακτύλων. Η επανένταξη σε μια ομάδα στο FaceTime απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα.

2. Πατήστε στην επιθυμητή ομαδική συνομιλία.

3. Πατήστε στην επιλογή FaceTime από την κορυφή.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να διαγράψετε μια ομάδα στο FaceTime με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.