Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder όταν αποκλειστεί

Το Tinder είναι μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές γνωριμιών που διατίθενται στην αγορά στον σημερινό κόσμο. Βοηθά τους ανθρώπους να βρουν τους συντρόφους της ζωής τους μέσω των δυνατοτήτων του, όπως το σάρωση προς τα αριστερά για να μην τους αρέσει και το δάχτυλο προς τα δεξιά για να τους αρέσει κάποιος. Αλλά αν προσπαθήσετε να κάνετε λάθος ή παράνομα πράγματα στο Tinder, ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί οριστικά. Αναρωτιέστε πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό από το Tinder; Είστε στο σωστό σημείο. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder όταν αποκλειστεί ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder μετά τον αποκλεισμό.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder όταν αποκλειστεί

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder από τον ίδιο τον ιστότοπο του Tinder αφού αποκλειστείτε. Θα πρέπει όμως να ακολουθήσετε κάποιες προϋποθέσεις για να το δημιουργήσετε με επιτυχία. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιες είναι αυτές οι συνθήκες.

Το Tinder απαγορεύει τη συσκευή σας;

Ναι, το Tinder απαγορεύει τη συσκευή σας. Όπως κάθε φορά που δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο Tinder, αποκτά πρόσβαση στο αναγνωριστικό της συσκευής σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και όλες τις άλλες πληροφορίες που έχετε μοιραστεί. Έτσι, ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί ακόμα και αν λάβετε νέο αριθμό τηλεφώνου αλλά χρησιμοποιείτε την ίδια παλιά συσκευή. Θα χρειαστείτε ένα νέο αναγνωριστικό συσκευής ή μια εντελώς νέα συσκευή και έναν νέο αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder. Ωστόσο, αντί να κάνετε όλα αυτά, μπορείτε ευγενικά να υποβάλετε ένσταση για την κατάργηση αποκλεισμού του λογαριασμού σας στην ομάδα του Tinder και μόλις γίνει αποδεκτή η ένσταση, θα καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας.

  Τρόπος συγχρονισμού υπολογιστικών φύλλων του Microsoft Excel

Πόσες αναφορές χρειάζονται για να αποκλειστείς στο Tinder;

Δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αναφορών. Εάν ένας χρήστης αναφέρει τον λογαριασμό σας, θα ελεγχθεί από την ομάδα του Tinder. Κυρίως, δεν θα σας απαγορεύσει. Αλλά αν περισσότεροι χρήστες σας αποκλείσουν στο Tinder, ο λογαριασμός σας μπορεί να αποκλειστεί. Να θυμάστε ότι το Tinder δεν έχει προσωρινή απαγόρευση, καθώς τις περισσότερες φορές, το 99% του θα είναι μόνιμη απαγόρευση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις του Tinder.

Τι θα συμβεί αν με αποκλειστούν από το Tinder;

Εάν αποκλειστείτε στο Tinder, πιθανότατα δεν θα λάβετε πίσω τον λογαριασμό σας σε καμία περίπτωση. Δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό με την ίδια συσκευή, τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και όλα τα στοιχεία που έχετε δώσει στον αποκλεισμένο λογαριασμό σας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά για τη δημιουργία νέου λογαριασμού. Και αν το κάνετε, ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί ξανά. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα βοήθειας του Tinder για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία απαγόρευσης.

Πώς ξεπερνάτε ένα Tinder Ban;

Εάν ο λογαριασμός σας στο Tinder έχει αποκλειστεί για οποιονδήποτε λόγο, πιθανότατα πρόκειται για μόνιμη απαγόρευση και δεν μπορείτε να τον ανακτήσετε.

  • Μπορείτε να προσπαθήσετε να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση, αλλά είναι αμφίβολο εάν αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει ή όχι, επειδή οι όροι και οι προϋποθέσεις που δίνονται από το Tinder πρέπει να τηρούνται αυστηρά.
  • Επίσης, μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή που χρησιμοποιήσατε για τον αποκλεισμένο λογαριασμό σας, καθώς το Tinder θυμάται το αναγνωριστικό της συσκευής σας. Θα το μπλοκάρει ξανά αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό με αυτό. Επίσης, μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου γιατί το Tinder τον θυμάται.
  Πώς διαγράφετε οριστικά μηνύματα PS4

Πώς να επικοινωνήσετε με το Tinder για να καταργήσετε την απαγόρευση; Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Tinder μέσω email;

Το Tinder δεν παρέχει καμία διεύθυνση αλληλογραφίας ή αριθμό τηλεφώνου μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το Tinder είναι να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης στη σελίδα βοήθειας του Tinder.

Μπορώ να καταργηθώ από το Tinder;

Όχι, υπάρχει σχεδόν 1% πιθανότητα να καταργηθεί ο αποκλεισμός στο Tinder. Μόλις αποκλειστεί ο λογαριασμός σας, είναι κατά 99% μόνιμη απαγόρευση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να υποβάλετε ένα αίτημα στη βοήθεια του Tinder για κατάργηση αποκλεισμού λογαριασμού, αλλά οι πιθανότητες να καταργήσετε τον αποκλεισμό είναι πολύ περιορισμένες.

Πώς να αποδεσμευτείτε από το Tinder;

Το μόνο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας είναι να στείλετε μια ευγενική έκκληση για κατάργηση αποκλεισμού ως αίτημα στη σελίδα βοήθειας του Tinder. Εάν δεν έχετε κάνει κάποιο σοβαρό λάθος, ο λογαριασμός σας μπορεί να καταργηθεί. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία στη φόρμα αιτήματος όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα.

Σημείωση: Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω δεν εγγυώνται 100% κατάργηση αποκλεισμού λογαριασμού.

  Πώς να αλλάξετε το προσωπικό σας αναγνωριστικό σύσκεψης (PMI) στο Zoom

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καταργηθεί ο αποκλεισμός από το Tinder;

Εάν έχετε υποβάλει αίτημα επανεξέτασης για κατάργηση αποκλεισμού λογαριασμού, θα πρέπει να περιμένετε περίπου 2-4 ημέρες για την απάντησή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας θα καταργηθεί σε 2-4 ημέρες. Μόλις λάβετε την απάντησή τους, θα σας ενημερώσουν εάν ο λογαριασμός σας θα καταργηθεί ή θα παραμείνει για πάντα αποκλεισμένος.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό εάν σας αποκλειστεί στο Tinder;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder όταν έχει αποκλειστεί, αλλά με πολλές προϋποθέσεις όπως:

  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
  • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.
  • Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρησιμοποιήσατε στον προηγούμενο λογαριασμό σας, ο οποίος είναι αποκλεισμένος για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

Πώς δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό Tinder όταν τον αποκλειστεί; Πώς να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Tinder μετά τον αποκλεισμό;

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder ακόμα και μετά την απαγόρευση με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήσατε τον πρώτο σας λογαριασμό, αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή, αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email. Αυτό συμβαίνει επειδή το Tinder έχει τα πλήρη στοιχεία των λογαριασμών που έχουν αποκλειστεί σε αυτό. Εάν δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος σας λογαριασμός θα αποκλειστεί επίσης στο Tinder.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Tinder στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό σε αυτόν.

2. Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google ή Facebook ή με τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Κάντε κλικ στο VERIFY και ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης.

5. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Continue.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ από το μήνυμα.

8. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στην ενότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

9. Αφού καταχωρηθούν με επιτυχία όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες, κάντε κλικ στο Continue από το κάτω μέρος της σελίδας για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει να δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό στο Tinder όταν απαγορεύεται. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.