Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok

Το TikTok έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά την υποστήριξη της κοινότητας και την ασφάλεια των χρηστών του. Το TikTok παρακολουθεί πάντα τα τρέχοντα γεγονότα στην πλατφόρμα του και λαμβάνει άμεσα μέτρα για αυτά. Καθώς οι χρήστες στο TikTok αυξάνονται και έτσι αυξάνεται η υποστήριξη της κοινότητας, έχει γίνει ευκολότερο να ανακτήσετε τον χαμένο λογαριασμό σας στο TikTok ή να εκτελέσετε οποιαδήποτε άλλη λειτουργία σχετικά με τον λογαριασμό σας στο TikTok. Στο TikTok, εκατομμύρια βίντεο ανεβαίνουν καθημερινά και το TikTok κάνει εξαιρετική δουλειά φιλτράροντας τα βίντεο που δεν ακολουθούν την πολιτική ή τις οδηγίες τους. Αν κάποιο βίντεο χαθεί από το TikTok. Οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν αυτό το βίντεο για να το αφαιρέσουν από την πλατφόρμα, ώστε το περιεχόμενο στο TikTok να μην συμπληρωθεί. Εάν είστε κάποιος του οποίου τα βίντεο έχουν διαγραφεί από το TikTok λόγω παραβίασης ή τα έχετε διαγράψει κατά λάθος, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να τα επαναφέρετε. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok και πώς να επαναφέρετε το TikTok σας μετά τις οδηγίες της κοινότητας. Θα μάθετε επίσης πώς να επαναφέρετε τα πρόχειρά σας στο TikTok και τι συμβαίνει όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok

Θα μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε;

Όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok, χάνεται για πάντα;

Όχι. Όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok, διαγράφεται από τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά από εκεί αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας χρήστη TikTok. Έτσι, κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας μπορούν να ανακτηθούν από εκεί, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων βίντεο. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Αποθήκευση στη συσκευή στο TikTok, το βίντεο θα αποθηκευτεί επίσης στη συσκευή σας μετά τη δημοσίευση. Και ακόμα κι αν διαγράψετε αυτό το βίντεο από το TikTok, θα εξακολουθεί να υπάρχει στη συσκευή σας.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok;

Όταν διαγράφετε ένα βίντεο TikTok, διαγράφεται από τον λογαριασμό σας στο TikTok και δεν είναι πλέον διαθέσιμο σε εσάς στον λογαριασμό σας στο TikTok. Το βίντεο που έχετε διαγράψει στον λογαριασμό σας στο TikTok δεν διαγράφεται οριστικά και αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας των χρηστών του TikTok. Διότι, εάν χρειαστείτε το βίντεο πίσω, μπορείτε εύκολα να το επαναφέρετε υποβάλλοντας μια αναφορά σχολίων στο TikTok. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις επερχόμενες επικεφαλίδες για να μάθετε πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok.

Μπορούν να ανακτηθούν τα διαγραμμένα TikToks;

Ναι, τα διαγραμμένα TikToks μπορούν να ανακτηθούν. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών TikTok για να ανακτήσετε οποιοδήποτε βίντεο διαγράψατε από τον λογαριασμό σας. Θα χρειαστεί να υποβάλετε μια αναφορά σχετικά με το πρόβλημά σας στο TikTok και σε λίγες μέρες θα επαναφέρετε τα βίντεό σας στο TikTok στον λογαριασμό σας στο TikTok.

  Πώς να βρείτε τα βίντεο που σας αρέσουν στο TikTok

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok;

Για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή πλοήγησης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αναφορά προβλήματος.

6. Στη συνέχεια, πατήστε Βίντεο και ήχοι στην ενότητα Θέματα.

7. Σύρετε προς τα κάτω προς τα κάτω και πατήστε Άλλα > Άλλα.

8. Πατήστε στο Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

9. Εισαγάγετε το αίτημα ανάκτησης των διαγραμμένων βίντεο TikTok και πατήστε Υποβολή.

Η κανονική διάρκεια απάντησης από το TikTok είναι 1-5 ημέρες. Πρέπει να περιμένετε προς το παρόν και να προχωρήσετε ως απάντηση στην απάντησή τους. Εναλλακτικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και ανεπίσημα. Εάν ο χρήστης δεν είναι ικανοποιημένος με την απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης, στείλτε email στο TikTok Business.

Γιατί διέγραψε το TikTok τα βίντεό σας;

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το TikTok διέγραψε τα βίντεό σας είναι η παραβίαση του Οδηγίες κοινότητας TikTok. Εάν κάποιος χρήστης δεν ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες, ο λογαριασμός του στο TikTok ενδέχεται να αποκλειστεί ή το βίντεό του στο TikTok ενδέχεται να καταργηθεί. Εάν έχετε ανεβάσει ένα βίντεο που παραβιάζει τις πολιτικές του TikTok ή παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου ή στοχεύει οποιαδήποτε κοινότητα ή ένα άτομο με κακό τρόπο, αυτό το βίντεο καταργείται αμέσως από το TikTok. Και αν πιστεύετε και έχετε αποδείξεις ότι δεν παραβιάζει, μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για αυτό το βίντεο και να το επαναφέρετε.

Για να επαναφέρετε το βίντεό σας στο TikTok μετά τις οδηγίες της κοινότητας, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή.

2. Πατήστε στο βίντεο που καταργήθηκε λόγω των οδηγιών της κοινότητας.

  Πώς να αναζητήσετε όνομα χρήστη στο TikTok

3. Πατήστε Δείτε λεπτομέρειες από κάτω, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε στην παραβίαση περιεχομένου που σας ειδοποιήθηκε από το TikTok.

5. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω και περιγράψτε την ένστασή σας στο παρεχόμενο πλαίσιο.

Σημείωση: Ανεβάστε φωτογραφίες εάν υπάρχουν για να υποστηρίξετε την έκκλησή σας και να ενισχύσετε την υπόθεσή σας.

6. Πατήστε Υποβολή για να υποβάλετε την ένστασή σας.

Η ομάδα του TikTok θα εξετάσει την ένστασή σας. Εάν το κρίνουν νόμιμο, το βίντεό σας θα αποκατασταθεί. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επαναφέρετε το βίντεο TikTok μετά τις οδηγίες της κοινότητας.

Πώς βρίσκετε το χαμένο βίντεο TikTok;

Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο TikTok που χάσατε ή χάσατε στη ροή σας και ανανεώσατε τη ροή κατά λάθος μετά. Ακολουθούν τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό το χαμένο βίντεο από τη ροή σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας

2. Πατήστε στο Τώρα καρτέλα από την κάτω γραμμή πλοήγησης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πληκτρολογήστε * στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Αναζήτηση.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Προβολή ιστορικού παρακολούθησης.

6. Τώρα, θα βλέπετε όλα τα βίντεο που έχετε παρακολουθήσει. Πατήστε στο επιθυμητό βίντεο που χάσατε στη ροή σας για να το παρακολουθήσετε ξανά.

Διαγράφονται τα πρόχειρά σας στο TikTok όταν διαγράφετε την εφαρμογή;

Ναι, τα πρόχειρά σας στο TikTok διαγράφονται όταν διαγράφετε την εφαρμογή. Τα πρόχειρα δεν αποθηκεύονται στον λογαριασμό σας TikTok, μόνο τα μεταφορτωμένα βίντεο TikTok μπορούν να προβληθούν στον λογαριασμό σας στο TikTok όταν συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας. Τα πρόχειρα αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας μαζί με τα δεδομένα της εφαρμογής TikTok. Έτσι, καθώς καταργείτε την εφαρμογή TikTok, θα αφαιρεθούν και τα δεδομένα της εφαρμογής και έτσι τα πρόχειρα.

Πώς θα επαναφέρετε τα πρόχειρά σας στο TikTok εάν το διαγράψατε στο Android;

Για να επαναφέρετε τα πρόχειρά σας στο TikTok, εάν τα διαγράψατε στο Android, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στην κινητή συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω γραμμή πλοήγησης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις και απόρρητο.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αναφορά προβλήματος.

5. Πατήστε Βίντεο και ήχοι > Πρόχειρα > Πρόχειρα που λείπουν.

6. Πατήστε Όχι > Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

7. Πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας και επισυνάψτε το στιγμιότυπο οθόνης του λογαριασμού σας.

8. Πατήστε υποβάλλουν.

Σε δύο έως τρεις ημέρες, η ομάδα υποστήριξης του TikTok θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα λάβετε πίσω το διαγραμμένο πρόχειρό σας. Έτσι επαναφέρετε τα πρόχειρά σας στο TikTok.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε ένα διαγραμμένο TikTok στο iPhone;

Για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok στο iPhone, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Αυτά τα βήματα θα ισχύουν μόνο για εκείνους τους χρήστες που είχαν ενεργοποιήσει την επιλογή Αποθήκευση στη συσκευή κατά τη μεταφόρτωση αυτού του βίντεο TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

2Α. Πατήστε Άλμπουμ > Βίντεο από το κάτω μέρος και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε το διαγραμμένο βίντεο TikTok.

2Β. Εναλλακτικά, πατήστε Άλμπουμ > Πρόσφατα διαγραμμένα για να δείτε εάν το διαγραμμένο βίντεο TikTok υπάρχει ή όχι.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.