Πώς μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify

Όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2008, το Spotify άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι άκουγαν μουσική. Πάνω από 80 εκατομμύρια κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 4 εκατομμύρια επεισόδια podcast, είναι διαθέσιμα για δωρεάν ανακάλυψη, διαχείριση και κοινή χρήση. Παρόλο που το Spotify είναι δωρεάν στη χρήση, είναι διαθέσιμες μερικές επιλογές συνδρομής που σας παρέχουν πρόσβαση σε ροή μουσικής χωρίς διαφημίσεις, απεριόριστες παραλείψεις και ροή εκτός σύνδεσης. Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετικό κόστος, ενώ ορισμένα προσφέρουν και εκπτώσεις. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει τη διαδικασία αλλαγής του προγράμματος Spotify και τις λειτουργίες του οικογενειακού προγράμματος λογαριασμού Spotify. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify στην εφαρμογή και να αλλάξετε το premium λογαριασμού Spotify σε δωρεάν.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify

Με 433 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων 188 εκατομμυρίων πελατών, σε 183 περιοχές, το Spotify είναι αυτή τη στιγμή η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη συνδρομητική υπηρεσία ροής ήχου στον κόσμο.

  • Εάν έχετε τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα σπουδαστών, την επιλογή Duo με έναν φίλο ή συγκάτοικο ή την επιλογή Οικογένεια για ολόκληρο το σπίτι σας.
  • Εάν θέλετε πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες μουσικής του Spotify Premium, όπως καλύτερη ποιότητα ήχου και εμπειρία ακρόασης μουσικής κατ’ απαίτηση, εκτός σύνδεσης και χωρίς διαφημίσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση.
  • Εάν έχετε επί του παρόντος μια premium συνδρομή και χάσατε αυτές τις προσφορές, μπορείτε πάντα να τροποποιήσετε το σχέδιό σας στη σελίδα Λογαριασμού Spotify.

Σημείωση: Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη στις περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών με Windows, macOS και Linux, smartphone και tablet iOS και Android και έξυπνων οικιακών συσκευών όπως η σειρά προϊόντων Amazon Echo και Google Nest.

Μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο Spotify;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο Spotify. Μερικές επιλογές συνδρομής παρέχουν πρόσβαση σε ροή μουσικής χωρίς διαφημίσεις, απεριόριστες παραλείψεις και ροή εκτός σύνδεσης στο Spotify. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διαδικασία του σχεδίου αλλαγής του Spotify.

  Πώς να αφαιρέσετε ένα PPA στο Ubuntu

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς Spotify στο ίδιο email;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Spotify στο ίδιο email. Εάν έχετε λογαριασμό Gmail, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την παραλλαγή @googlemail.com για να ανοίξετε έναν δεύτερο λογαριασμό, καθώς δεν θα μπορείτε να το κάνετε με την ίδια διεύθυνση email. Τα εισερχόμενα και για τους δύο λογαριασμούς email θα είναι τα ίδια.

Το Spotify έχει τη νέα δυνατότητα του Duo Plan. Τα ζευγάρια που μοιράζονται ένα σπίτι με το Spotify μπορούν πλέον να μοιράζονται μία μόνο συνδρομή μεταξύ δύο λογαριασμών. Το πρόγραμμα Spotify Premium Duo είναι ουσιαστικά ένα οικογενειακό πρόγραμμα δύο ατόμων με το όνομα που έχει αλλάξει για να αντικατοπτρίζει τον αριθμό των χρηστών. Δύο άτομα μπορούν να έχουν ξεχωριστό λογαριασμό για 13 $/μήνα, εξαλείφοντας την ανάγκη ο αλγόριθμος συστάσεων να προτείνει κατά λάθος μουσική με βάση τις προτιμήσεις των δύο χρηστών.

Μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας στο Spotify;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify. Ορισμένα από τα σχέδια αλλαγής του Spotify σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ροή μουσικής χωρίς διαφημίσεις, απεριόριστες παραλείψεις και ροή εκτός σύνδεσης στο Spotify.

Πώς να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify στην εφαρμογή;

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify στην εφαρμογή. Αν χρειαστεί να αλλάξετε το σχέδιό σας, θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Spotify. Για να αλλάξετε το πρόγραμμα πληρωμής σας στο Spotify, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, αν και μπορείτε να το κάνετε σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή κινητή συσκευή.

Επισκεπτόμενοι την ενότητα ρυθμίσεων λογαριασμού, μπορείτε να τροποποιήσετε τον τρόπο πληρωμής του Spotify. Μπορείτε να τερματίσετε το πρόγραμμα πληρωμής σας από τη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας ή να υποβάλετε αίτηση για τα προγράμματα σπουδαστών ή οικογένειας. Ακολουθούν τα βήματα για το σχέδιο αλλαγής του Spotify:

Σημείωση: Από την ημερομηνία της επόμενης πληρωμής σας, η χρέωση και ο λογαριασμός σας θα μεταφερθούν στο νέο πρόγραμμα.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα Spotify σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και ΣΥΝΔΕΣΗ στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Λογαριασμός.

3. Κάντε κλικ στην Αλλαγή σχεδίου στην ενότητα Το σχέδιό σας.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Επιλογή για το επιθυμητό σχέδιο στο οποίο θέλετε να αλλάξετε.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή σχεδίου για να μεταβείτε στο επιθυμητό νέο σχέδιο.

  7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διακομιστή email 2020

Έτσι, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα Spotify στην εφαρμογή, αλλά μπορείτε να το κάνετε στον υπολογιστή σας ή στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα.

Πώς υποβαθμίζετε το Spotify;

Οι ακροατές έχουν πλέον πολλές περισσότερες επιλογές, ακόμα κι αν το Spotify εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής μουσικής. Το Spotify Premium προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ακρόαση εκτός σύνδεσης και χωρίς διαφημίσεις.

  • Ωστόσο, μπορεί να σκεφτείτε μια αλλαγή εάν χρησιμοποιείτε το Spotify για κάποιο χρονικό διάστημα.
  • Το ίδιο μπορεί να ισχύει αν η δωρεάν δοκιμή σας πρόκειται να λήξει, αλλά δεν θέλετε να την ανανεώσετε.

Δείτε πώς μπορείτε να υποβαθμίσετε το Spotify:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λογαριασμός.

4. Κάντε κλικ στο Change plan > Cancel Premium για να υποβαθμίσετε τον λογαριασμό σε δωρεάν λογαριασμό.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Yes, cancel για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Γιατί δεν μπορείτε να ακυρώσετε το Spotify Premium;

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ακυρώσετε το Spotify Premium:

  • Καμία από τις εφαρμογές Spotify για iOS, Android, macOS ή Windows δεν σας επιτρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Αντίθετα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Spotify.

  • Ενώ ο λογαριασμός σας στο Spotify δεν θα διαγραφεί, η συνδρομή επί πληρωμή θα ακυρωθεί και θα υποβαθμιστείτε στο δωρεάν επίπεδο, το οποίο εξακολουθεί να επιτρέπει την ακρόαση μουσικής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Όλα τα αποθηκευμένα τραγούδια και οι λίστες αναπαραγωγής σας διατηρούνται επίσης. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον premium λογαριασμό σας μέχρι την επόμενη ημερομηνία πληρωμής σας, ακόμα κι αν είναι λίγες μέρες ή εβδομάδες μακριά.
  • Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι λαμβάνετε τη συνδρομή σας ως μέρος ενός πακέτου από άλλη επιχείρηση, όπως πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ή κινητής τηλεφωνίας, Apple ή και τα δύο. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τρίτο μέρος για να τερματίσετε τη συνδρομή επί πληρωμή, εάν αυτό ισχύει για εσάς.
  • Μπορείτε να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα αλλά να μην ακυρώσετε τη συνδρομή εάν είστε μέλος του οικογενειακού προγράμματος και όχι ο διαχειριστής του προγράμματος. Αυτό είναι δυνατό μόνο για τον ιδιοκτήτη του σχεδίου να το πετύχει.

Πώς αλλάζετε τον λογαριασμό σας Spotify από Premium σε Δωρεάν;

Μπορείτε να αλλάξετε το Premium του λογαριασμού σας Spotify σε δωρεάν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα στο σχέδιο αλλαγής Spotify:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ.

3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Αλλαγή σχεδίου.

4. Τέλος, κάντε κλικ στο Cancel Premium > Yes, cancel.

Μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας Spotify σε οικογενειακό πρόγραμμα;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας στο Spotify σε οικογενειακό πρόγραμμα. Δεν είναι δύσκολο να ενημερώσετε το λογαριασμό σας στο Spotify στο Family, αλλά δεν είναι απολύτως προφανές πού πρέπει να πάτε για να το κάνετε. Η διαδικασία αλλαγής σε οικογενειακό πρόγραμμα λογαριασμού Spotify είναι παρόμοια κατά την αναβάθμιση από Spotify Premium ή δωρεάν συνδρομητή.

Πώς μεταβαίνετε από το Spotify Premium στην οικογένεια;

Δεν είναι δύσκολο να ενημερώσετε το λογαριασμό σας στο Spotify στο Family, αλλά δεν είναι απολύτως προφανές πού πρέπει να πάτε για να το κάνετε. Κάθε βήμα πρέπει να ολοκληρωθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η διαδικασία για την αναβάθμιση στο Spotify Family είναι η ίδια είτε είστε τρέχων Spotify Premium είτε δωρεάν συνδρομητής:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Spotify σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και ΣΥΝΔΕΣΗ στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ > Λογαριασμός > Αλλαγή σχεδίου.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή για το οικογενειακό πρόγραμμα Spotify Premium.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αλλαγή σχεδίου για να μεταβείτε στο οικογενειακό πρόγραμμα Spotify Premium.

Σημείωση: Μπορείτε να στείλετε έως και πέντε προσκλήσεις στον λογαριασμό σας στο Spotify Family. Το μέλος της οικογένειας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Spotify για να εγγραφεί στον λογαριασμό Spotify.

Πώς αλλάζετε τον λογαριασμό σας Spotify σε Family;

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας στο Spotify σε οικογενειακό πρόγραμμα premium:

Σημείωση: Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αλλάξετε τον οικογενειακό λογαριασμό σας.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Spotify σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σας στο Spotify.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ.

3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός > Αλλαγή σχεδίου.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή για το οικογενειακό πρόγραμμα Spotify Premium.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Αλλαγή σχεδίου για να μεταβείτε στο οικογενειακό πρόγραμμα Spotify Premium.

Θα χάσετε τη μουσική σας εάν αλλάξετε την οικογενειακή κοινή χρήση του Spotify;

Όχι, δεν θα χάσετε τη μουσική σας εάν αλλάξετε το Family Sharing Spotify. Θα πρέπει ακόμα να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό όταν μεταβαίνετε από το Premium Individual, συμπεριλαμβανομένου του Student ή του Duo, στο Premium Family. Δεν θα χάσετε ποτέ το υλικό σας, τα αποθηκευμένα κομμάτια, τα άλμπουμ, τους ακόλουθους καλλιτέχνες, τους συνδρομητές κ.λπ.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μάθατε για τη διαδικασία αλλαγής σχεδίου Spotify και το οικογενειακό πρόγραμμα λογαριασμού Spotify. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.