Πώς (και γιατί) να συμμετέχετε στο Google Recording Storage

Δεν είναι μυστήριο ότι η Google αποθηκεύει μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς σας στον ιστό. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αποθηκεύει τις εγγραφές ήχου όταν μιλάτε στις υπηρεσίες Google (πλέον). Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ηχογραφήσεις εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία.

Τον Αύγουστο του 2020, η Google σταμάτησε να αποθηκεύει ηχογραφήσεις από προεπιλογή. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τη φωνή σας για να αλληλεπιδράσετε με τον Βοηθό Google, την Αναζήτηση Google, τους Χάρτες Google, ένα ηχείο Google Home ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία Google, έχετε δημιουργήσει αυτές τις ηχογραφήσεις στον λογαριασμό σας.

Αυτή η αλλαγή συνέβη μετά από μια μικρή διαμάχη γύρω από την Google (και άλλες εταιρείες) που χρησιμοποιεί ανθρώπους για να ελέγξει την ακρίβεια της μεταγραφής φωνής. Ηχητικά κλιπ που παραλήφθηκαν ψευδώς από την Google (όσες φορές νόμιζε ότι λέγατε “Okay Google”) συμπεριλήφθηκαν επίσης σε αυτές τις κριτικές. Αυτές οι συνομιλίες δεν προορίζονταν ποτέ να ηχογραφηθούν και κυρίως να μην ακουστούν από ξένους.

  Πώς να εμφανίσετε κουμπιά γρήγορης δράσης στο email σας στο Outlook

Η Google και άλλες εταιρείες διέκοψαν αμέσως τις ανθρώπινες κριτικές μετά από όλα αυτά. Ωστόσο, η εταιρεία έχει πλέον ανανεωθεί σε αυτήν την πρακτική, αλλά με πρόσθετους ελέγχους για τους πελάτες.

Τι θα συμβεί αν επιλέξετε να συμμετέχετε;

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι τι θα συμβεί αν επιλέξετε να συμμετέχετε και γιατί θα το θέλατε; Ας ελπίσουμε ότι η απάντηση στην πρώτη ερώτηση θα σας βοηθήσει να απαντήσετε και στη δεύτερη.

Όταν επιτρέπετε στην Google να αποθηκεύει τις ηχογραφήσεις σας, αυτές χρησιμοποιούνται με δύο τρόπους. Πρώτα και κύρια, η Google χρησιμοποιεί τις εγγραφές για να βελτιώσει την αναγνώριση ήχου. Όσο περισσότερα δεδομένα επεξεργάζεται η Google, τόσο καλύτερη θα είναι η αντιστοίχιση φωνής.

  Πώς να διορθώσετε τις προσπάθειες αποκλεισμού του Gmail στο Outlook για σύνδεση

Οι ηχογραφήσεις χρησιμοποιούνται επίσης για την καλύτερη αναγνώριση της φωνής σας με την πάροδο του χρόνου. Ο καθένας έχει ελαφρώς διαφορετικές τάσεις ομιλίας και τη δική μας μοναδική προφορά. Όσο περισσότερες ιδιορρυθμίες αναλύει η φωνή σας, τόσο καλύτερα το καταλαβαίνει η Google.

Τα άτομα που δημιούργησαν έναν Λογαριασμό Google μετά τον Ιούνιο του 2020, διαγράφεται αυτόματα η δραστηριότητά τους στον ιστό (συμπεριλαμβανομένων αυτών των ηχογραφήσεων) μετά από 18 μήνες. Όλοι οι άλλοι πρέπει να ενεργοποιήσουν με μη αυτόματο τρόπο την αυτόματη διαγραφή και να αποφασίσουν για πόσο χρονικό διάστημα η Google μπορεί να αποθηκεύσει τη δραστηριότητά τους.

Στο τέλος αυτής της περιόδου, οι ηχογραφήσεις σας κόβονται και γίνονται ανώνυμες. Μόνο μετά από αυτή τη διαδικασία επιτρέπεται στους ανθρώπους να τα αναθεωρήσουν.

Ενεργοποιήστε τις Ηχογραφήσεις Google

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις εγγραφές ήχου, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο myactivity.google.com.

  Ενημερώστε το WinRAR τώρα για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από επιθέσεις

Κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά.

Κάντε κλικ ή πατήστε “Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας”.

Εδώ μπορείτε να ελέγξετε όλα τα δεδομένα που αποθηκεύει η Google στον λογαριασμό σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά αναζητούμε τις επιλογές “Συμπερίληψη ηχογραφήσεων” στην ενότητα “Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών”. επιλέξτε αυτό το πλαίσιο ελέγχου.

Θα δείτε ένα μεγάλο μήνυμα σχετικά με την αποθήκευση ηχογραφήσεων. Φροντίστε να το διαβάσετε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς θα χρησιμοποιήσει η Google τις ηχογραφήσεις σας. Κάντε κλικ ή πατήστε «Συμφωνώ» για να συνεχίσετε.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτήν τη σελίδα και να απενεργοποιήσετε τις εγγραφές ανά πάσα στιγμή.