Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 15.3;

Το iOS 15.2 είναι σχεδόν ενός μήνα ζωής. Αυτή η ενημέρωση πρόσθεσε αναφορές απορρήτου που, για πολλούς χρήστες, είναι μεγάλη υπόθεση. Τους επιτρέπει να βλέπουν πώς οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους και με ποιους τομείς επικοινωνούν. Η λειτουργικότητα SOS έχει επίσης ενημερωθεί, όπου μπορείτε πλέον να πατήσετε το πλευρικό κουμπί για να στείλετε μια κλήση SOS. Τέλος, οι Επαφές παλαιού τύπου προστέθηκαν. μια επαφή παλαιού τύπου είναι κάποιος που επιλέγετε και σε περίπτωση που το επιτρέψετε, μπορεί να έχει πρόσβαση στο Apple ID σας και στις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτό. Η επόμενη ενημέρωση για το iOS που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει είναι το iOS 15.3.

  Πώς να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης στο Keychain σε iOS και macOS

Ημερομηνία κυκλοφορίας iOS 15.3

Το iOS 15.3 είναι σε beta και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει συνήθως ένα κενό 7 εβδομάδων μεταξύ των ενημερώσεων iOS. Το iOS 15.2 κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου 2021. Αναμένουμε ότι το iOS 15.3 θα φτάσει στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου ή περίπου. Οι beta για αυτήν την έκδοση είναι ήδη διαθέσιμες. Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Public Beta, μπορείτε να δοκιμάσετε νωρίς το iOS 15.3.

Λειτουργίες στο iOS 15.3

Η πρώτη beta του iOS 15.3 κυκλοφόρησε αλλά δεν περιέχει νέα χαρακτηριστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το iOS 15.3 δεν θα είναι παρά διορθώσεις σφαλμάτων. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα τι θα συμπεριληφθεί σε αυτήν την έκδοση του iOS.

  Το Drink It Smart σας λέει πόσο μεθυσμένος είστε και υπολογίζει το αλκοόλ στο αίμα [iOS]

Για αυτές τις μικρότερες εκδόσεις που κυκλοφορούν μετά από μια σημαντική ενημέρωση iOS, όπως το iOS 15, το αρχείο καταγραφής αλλαγών συνήθως περιέχει καθυστερημένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, το App Privacy ανακοινώθηκε ως δυνατότητα iOS 15, αλλά δεν έφτασε μέχρι το iOS 15.2.

Ορισμένες από τις λειτουργίες που εκκρεμούν ακόμη για κυκλοφορία περιλαμβάνουν ταυτότητες και Universal Control. Και οι δύο είναι μερικές από τις πιο αναμενόμενες λειτουργίες του iOS 15, αλλά είναι επίσης πολύπλοκες, γι’ αυτό και έχουν καθυστερήσει. Κανονικά, πολλές διαφορετικές εκδόσεις μιας έκδοσης iOS εγκαθίστανται κατά τη φάση beta και όταν φτάσει η επόμενη έκδοση, ίσως μπορέσουμε να πάρουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι περιέχει.

  Ανάλυση κειμένου email και μηνύματος σε λίστα υποχρεώσεων στη συσκευή σας iOS [Paid]

συμπέρασμα

Με τα χρόνια, η Apple καθυστερεί την κυκλοφορία ολοένα και περισσότερων λειτουργιών όταν κυκλοφορεί μια νέα έκδοση iOS. Πριν από μερικά χρόνια, όταν κυκλοφόρησε μια σημαντική έκδοση iOS, είχε κανονικά κάθε χαρακτηριστικό που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Αν κάτι παρέμεινε έξω ή καθυστερούσε, ήταν μόνο ένα ή τα περισσότερα δύο χαρακτηριστικά. Με το iOS 15, αρκετά χαρακτηριστικά έμειναν εκτός κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας. Τούτου λεχθέντος, το iOS 15 υποστηρίζεται σε αρκετά παλιά μοντέλα iPhone (το iPhone 6S και νεότερα υποστηρίζονται όλα). Η διατήρηση της συμβατότητας για ορισμένες λειτουργίες σε παλαιότερα τηλέφωνα μπορεί να είναι μια πρόκληση, επομένως είναι λογικό ορισμένες λειτουργίες να καθυστερούν.