Πόσο Bad Gaming Gear μπορεί να σας κρατήσει πίσω (Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 Pro)

Το ακουστικό ενός αρχηγού επιδρομής βγαίνει έξω. Δεν μπορούν πλέον να ακούσουν τις εντολές του, έτσι χάνουν έναν κρίσιμο μηχανικό και σκουπίζουν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ώρες προόδου και εξάσκησης κατεβαίνουν στην τουαλέτα.

Είναι στον τελευταίο της αγώνα στη σειρά promo της. Αν το κερδίσει, ανεβαίνει στο διαμάντι. Όλα καταλήγουν σε έναν τελικό ομαδικό αγώνα. Σε μια κρίσιμη στιγμή, το πληκτρολόγιό της αποτυγχάνει να καταχωρήσει τη συνεισφορά της και ο αγώνας ολοκληρώνεται μόλις ξεκίνησε.

Ένα χτύπημα στο κεφάλι είναι το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσει. Δυστυχώς για αυτόν, το ποντίκι του έχει άλλες ιδέες. Δεν μπορεί να ευθυγραμμίσει το σουτ του αρκετά γρήγορα, αλλά ο αντίπαλός του μπορεί—αναγκάζεται να παρακολουθεί αβοήθητος καθώς η παραλίγο νίκη του απομακρύνεται από τα χέρια του.

Όλοι έχουμε βιώσει κάτι παρόμοιο σε κάποιο σημείο. Ένας ελαττωματικός τροχός κύλισης, ένα νεκρό κλειδί, ένα βραχυκυκλωμένο καλώδιο USB και ξαφνικά, κοιτάμε το φάντασμα της ήττας. Είναι μια εμπειρία που μιλά για μια σημαντική αμετάβλητη αλήθεια.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, δεν είναι μόνο η εξέδρα σας που έχει σημασία. Είναι τα περιφερειακά που συνδέεις σε αυτό. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας. Τα ακουστικά, το μικρόφωνο και οι οθόνες σας. Το γραφείο σας, η καρέκλα σας, τα ηχεία σας.

  Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών στην εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 10

Τα παντα.

Ειδικά αν σκοπεύετε να παίξετε ανταγωνιστικά, κάθε κομμάτι του εξοπλισμού κάνει τη διαφορά. Κάθε περιφερειακό μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή στις αγορές σας, αγοράζοντας εξοπλισμό στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε — αλλά το πιο σημαντικό, εξοπλισμό που φαίνεται καλός και έχει καλή αίσθηση στη χρήση.

Δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα για να το κάνετε. Μπορείτε να ψωνίσετε έξυπνα. Αναζητήστε τις κατάλληλες προσφορές. Για το σκοπό αυτό, η ψηφιακή αγορά BZfuture έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές σε πολλά περιφερειακά κορυφαίας κατηγορίας.

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με την εισαγωγή του κωδικού κουπονιού BZFHTG στο ταμείο θα έχετε έκπτωση 8% σε όλα τα αξεσουάρ παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Edifier G2 II RGB USB Gaming Headset. Με μόλις 42,30 $, προσφέρει ήχο surround 7,1, δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB, καθαρό ήχο και ένα καθαρό, ευέλικτο μικρόφωνο υψηλής απόδοσης. Υπάρχουν και άλλες μεγάλες προσφορές αυτή τη στιγμή.

  Πώς να επαναφέρετε τη χρήση δεδομένων στα Windows 10

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο σετ ακουστικών, μπορείτε να κερδίσετε 20% έκπτωση στο Edifier Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth TWS1 Touch Control με τον κωδικό κουπονιού BZFHTG20. Υπάρχει επίσης το Μηχανικό πληκτρολόγιο Motospeed CK99 για 93,07 $ (15% έκπτωση) με τον κωδικό BZFHTG15. Με anti-ghosting, 12 μοναδικά εφέ φωτισμού και διακόπτη κόκκινου κερασιού, είναι κομψό και αξιόπιστο.

Τέλος, αν θέλετε να πάρετε τα πράγματα πέρα ​​από τα περιφερειακά στη διακόσμησή σας, μπορείτε να σκεφτείτε το Σετ φώτων του πίνακα ελέγχου Lifesmart Intelligent (58,43 $). Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσεις τις ρυθμίσεις σου. Ελεγχόμενο μέσω φωνής και εφαρμογής, προσφέρει 16 εκατομμύρια μοναδικά χρώματα για να διαλέξετε μαζί με δυναμικά εφέ φωτισμού που ενεργοποιούνται με ήχο.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε και ο τρόπος που είναι τοποθετημένος το γραφείο σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού σας. Μην αφήσετε τον κακό εξοπλισμό ή μια απογοητευτική διάταξη να σας εμποδίσει να είστε εξαιρετικοί. Επιλέξτε τα κατάλληλα περιφερειακά για τις ανάγκες σας και θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα της οθόνης σύνδεσης στα Windows 10

Δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός που έχει σημασία. Το λογισμικό σας κάνει επίσης τεράστια διαφορά, ειδικά όσον αφορά την προστασία του συστήματός σας από ανεπιθύμητα μηνύματα και κακόβουλο λογισμικό. Για το σκοπό αυτό, η BZfuture προσφέρει επίσης προσφορές για ένα ευρύ φάσμα λογισμικού προστασίας από ιούς και βελτιστοποίησης.

Ακόμα καλύτερα, κάθε προσφορά συνοδεύεται από ένα δωρεάν αντίγραφο των Windows 10 Professional. Δείτε μερικές μόνο από αυτές τις προσφορές παρακάτω:

McAfee Antivirus 1 PC 1 ΕΤΟΣ (16 $)
Kaspersky Internet Security 1 υπολογιστή 6 μηνών (165 $)
Kaspersky Antivirus 1 PC 1 έτος (22 $)
Avira Antivirus Pro 1 PC 1 YEAR Global (18 $)
AOMEI Partition Assistant Professional 8.6 Edition Key Global (20 $)

Είτε έχετε συναρμολογήσει πρόσφατα μια νέα εξέδρα είτε απλά θέλετε κάποιο καλύτερο λογισμικό ασφαλείας (και καλύτερο λειτουργικό σύστημα), οι παραπάνω προσφορές είναι μια εξαιρετική επιλογή από αυτή την άποψη. Τέλος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του BZfuture μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω email στο [email protected]