Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος ιστορικού;

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού έχει αυξηθεί στα ύψη. Είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση για τον μέσο άνθρωπο να έχει καλή κατανόηση του πόσο ισχυρά μπορεί να είναι τα δεδομένα. Και τα δεδομένα θεωρούνται κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας, όχι μόνο οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού το έχουν δει ως ευκαιρία και παρενέβησαν για να παρέχουν στους ανθρώπους έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης στο τεράστιο φάσμα των δημοσίων δεδομένων που είναι διαθέσιμα.

Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε ή πρέπει να ξέρετε για ένα άτομο, δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε μόνο στις υποψίες και τα ένστικτά σας για να λαμβάνετε αποφάσεις για αυτό. Μπορείτε να διερευνήσετε την δυνητικά βίαιη ιστορία του περίεργου γείτονά σας, να μάθετε ποιες προθέσεις μπορεί να έχει πραγματικά αυτή η ερωτική κολλητή και να βεβαιωθείτε ότι το ραντεβού του χορού της κόρης σας δεν έχει τη φήμη για μικροέγκλημα. Μπορείτε ακόμη να δείτε ποιες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για τον εαυτό σας!

Αλλά, σίγουρα αυτό το επίπεδο Intel δεν είναι φθηνό, σωστά;

Στην πραγματικότητα, η εκτέλεση ενός διαδικτυακού ελέγχου ιστορικού είναι εκπληκτικά προσιτή, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο όγκο δεδομένων που ταξινομούνται για την παραγωγή των αποτελεσμάτων. Αυτό που μπορεί να χρειαστούν δεκάδες, εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ώρες για να το αποκαλύψετε με το χέρι, κάνοντας ριζοβολία μέσα από ατελείωτα δημόσια αρχεία μόνοι σας, χρειάζονται λίγα λεπτά (και μόλις λίγα δολάρια) για να το πετύχετε με τη σημερινή τεχνολογία.

«Αλλά περιμένετε, εάν αυτά τα δεδομένα είναι ελεύθερα διαθέσιμα στο κοινό, γιατί να πληρώσω τίποτα;» μπορείς να ρωτήσεις. Σήμερα, θα εμβαθύνουμε στο κρυφό κόστος της εκτέλεσης μιας αναζήτησης στο παρασκήνιο. Έχοντας αυτό κατά νου, στη συνέχεια θα εξετάσουμε πώς οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού κορυφαίας βαθμίδας έχουν ξεπεράσει τα logistics για να παρέχουν απίστευτη σχέση ποιότητας/τιμής. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις απαντήσεις στην ερώτηση, “πόσο κοστίζει πραγματικά ένας έλεγχος ιστορικού;”

Τι είναι ο έλεγχος ιστορικού;

Πριν εμβαθύνουμε στις τιμές, είναι σημαντικό να ορίσουμε ορισμένους ορισμούς. Ο έλεγχος ιστορικού είναι μια ερευνητική υπηρεσία που εξετάζει τα διαθέσιμα στο κοινό δεδομένα για να εντοπίσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για ένα συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχει ένας εκπληκτικός όγκος προσωπικών δεδομένων για πολίτες των ΗΠΑ που τηρούνται σε δημόσιο τομέα και όλοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτόν τον τεράστιο όγκο πληροφοριών. Αλλά η προσπάθεια να το κάνετε με το χέρι μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα εργασία.

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία που χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη διαδικτυακή τεχνολογία έρευνας προκειμένου να σαρώσει τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Μπορούν να προσφέρουν ακριβή και συναρπαστικά πορτρέτα ενός θέματος με βάση μόνο έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών που παρέχει ο χρήστης. Αυτές οι αναφορές συνήθως χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να δημιουργηθούν, αλλά αν ψάχνετε για ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, υπάρχει συνήθως μια επιλογή να παρατείνετε τη διαδικασία για μερικές ακόμη ημέρες για να σκάψετε ακόμα πιο βαθιά.

Εκτελώντας έναν έλεγχο ιστορικού, μπορείτε να μάθετε για την απασχόληση, την εκπαίδευση και το οικονομικό υπόβαθρο ενός ατόμου, εάν έχει ποινικό μητρώο, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του και πολλά άλλα. Στην εποχή της πληροφορίας, η άμεση πρόσβαση σε επακριβώς αποσταγμένη γνώση είναι αληθινή δύναμη!

Γιατί δεν μπορώ να εκτελέσω δωρεάν έλεγχο ιστορικού;

Στην πραγματικότητα, μπορείς. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει πολλούς ιστότοπους που υποτίθεται ότι προσφέρουν εις βάθος ελέγχους ιστορικού, εντελώς δωρεάν. Σας συνιστούμε να προσεγγίζετε τέτοιους ιστότοπους με προσοχή. Τελικά, λίγα πράγματα στη ζωή είναι πραγματικά δωρεάν.

Οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού πρέπει να προσλάβουν προσωπικό για την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την αναβάθμιση του αυτοματοποιημένου λογισμικού έρευνας. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσουν τέλη πρόσβασης σε αρχεία για να ανακτήσουν πολλά από τα δεδομένα που θα χρησιμοποιήσουν για τη σύνταξη της αναφοράς σας. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη και την επιλογή να στείλουν έναν δρομέα σε δικαστικά μέγαρα και άλλα αποθετήρια για να εξετάσει αρχεία που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο αυτόν που επεξεργάζεται.

  Πώς να προσαρμόσετε την εφαρμογή Stocks στο Apple Watch σας

Εάν το φρύδι σας ανασηκώθηκε με τον όρο «τέλος πρόσβασης» νωρίτερα, τότε πιθανότατα δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι σαν δικαστικό αρχείο. Ενώ αυτού του είδους οι πληροφορίες είναι ελεύθερα διαθέσιμες στο κοινό, εξακολουθεί να κοστίζει χρήματα για την πρόσβαση. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπως και οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού, αυτά τα αρχεία έχουν το δικό τους προσωπικό και τα δικά τους συστήματα για συντήρηση.

Τι γίνεται με τους “δωρεάν” ιστότοπους ελέγχου ιστορικού;

Εν ολίγοις, θα πρέπει πάντα να αποφεύγετε ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που διακηρύσσουν ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν. Το κόστος διεξαγωγής της έρευνας είναι αναπόφευκτο, επομένως αυτοί οι ιστότοποι πρέπει να ανακτήσουν τα έξοδά τους με άλλους τρόπους. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο η απόδοση των αποτελεσμάτων όχι καλύτερα από μια αναζήτηση στο Google, ενώ σας βομβαρδίζει με διαφημίσεις στην πορεία. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε τέτοιες υπηρεσίες για να αποφέρετε ακριβή αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο στοίχημα ανάλογα με τη φύση του ελέγχου που εκτελείτε.

Ακόμη χειρότερα είναι οι ιστότοποι που φιλοξενούν χάκερ, που περιμένουν να εκμεταλλευτούν την αφέλειά σας. Μπορεί απλώς να ψάχνουν να συλλέξουν τα δεδομένα σας, μόνο για να τα πουλήσουν για κέρδος. Ή, θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας με πονηρό τρόπο, ανοίγοντας την πόρτα σε μια πληθώρα εγκληματικών δραστηριοτήτων εις βάρος σας.

Όποια και αν είναι τα κίνητρά σας, ένας δωρεάν ιστότοπος δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει με κανέναν ουσιαστικό τρόπο. Τα λίγα δολάρια που επενδύετε σε μια υπηρεσία κορυφαίας βαθμίδας όχι μόνο θα προσδώσουν ακρίβεια και βάθος στην αναφορά αναζήτησής σας, αλλά θα φέρουν και λίγη ηρεμία στην προβληματική σας κατάσταση.

Γιατί οι έλεγχοι ιστορικού δεν είναι πιο ακριβοί;

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο όγκος των δεδομένων εκεί έξω είναι συγκλονιστικός. Το λογισμικό τελειοποίησης όχι μόνο για να αναλύει αυτό το αληθινό βουνό μεgabyte και χειρόγραφα, αλλά και να κατανοεί όλα αυτά φαίνεται σαν ένα κατόρθωμα της μηχανικής. Και, ειλικρινά, είναι απολύτως. Γιατί, λοιπόν, οι αξιόπιστοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού δεν κοστίζουν περισσότερο;

Η οικονομία κλίμακας παίζει ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο. Στην εποχή της πληροφορίας, η τεχνολογία αναζήτησης είναι μεγάλη επιχείρηση και μια γόνιμη βιομηχανία για την καινοτομία. Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό και είχαν χρόνο να βελτιώσουν την τεχνολογία, τις μεθόδους και τις επιχειρηματικές τους στρατηγικές λίγο-λίγο. Και επειδή όλοι αυτοί οι ιστότοποι συναγωνίζονται για τα χρήματά σας με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα, ο ανταγωνισμός έχει γίνει σκληρός, μειώνοντας έτσι τις τιμές σταθερά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχετε προς τα κάτω όσον αφορά τους όρους όταν ψάχνετε για ευνοϊκούς ελέγχους ιστορικού. Από την άλλη πλευρά, η πληρωμή σε υψηλότερο δολάριο μπορεί να μην αποφέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Όπως συμβαίνει με τόσα πολλά πράγματα, το καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας είναι κάπου στη μέση του φάσματος. Διαβάστε παρακάτω για τις συστάσεις μας!

Οι πιο οικονομικά αποδοτικοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού


Είναι καλό μάρκετινγκ να ισχυρίζεστε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας είναι το καλύτερο στην αγορά, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχει πολύ λίγος χώρος στην κορυφή του σωρού. Πώς, λοιπόν, υποτίθεται ότι θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο για να νικήσετε την υπερφόρτωση πληροφοριών, όταν η βιομηχανία ελέγχου ιστορικού είναι γεμάτη από το ίδιο συντριπτικό φάσμα επιλογών;

Η ανάγνωση αυτού του οδηγού είναι μια καλή αρχή για την επίλυση αυτού του προβλήματος! Τώρα που έχετε κατανοήσει λίγο τις οικονομικές πραγματικότητες που στηρίζουν τη βιομηχανία ελέγχου ιστορικού, είστε έτοιμοι να ρίξετε μια κριτική ματιά στην αφρόκρεμα της καλλιέργειας. Παρακάτω, κάνουμε τέσσερις συστάσεις για τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού. Δεν τραβήξαμε απλώς τις επιλογές μας από τον αέρα. τα δοκιμάσαμε με βάση αυτά τα αυστηρά κριτήρια:

  Πώς να ακούσετε το Spotify εκτός σύνδεσης σε ένα ρολόι Samsung

Ενδελεχής έρευνα – Ο έλεγχος ιστορικού είναι τόσο καλός όσο η έρευνά του, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε μια υπηρεσία που εξάγει τα συμπεράσματά της από μια ευρεία και βαθιά ποικιλία πηγών δεδομένων.
Γρήγορα αποτελέσματα – Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ευαίσθητο στο χρόνο. Επιλέξτε μια υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει προκαταρκτικά αποτελέσματα σχεδόν αμέσως και αναφορές σε βάθος αναζήτησης μέσα σε λίγες μέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Είναι άλλο πράγμα για ένα μηχάνημα να συλλέγει μια μάζα δεδομένων και άλλο πράγμα για έναν άνθρωπο να κατανοεί όλα αυτά. Η υπηρεσία ελέγχου ιστορικού σας θα πρέπει να αποστάξει τα ευρήματά της σε περιεκτικές αλλά συνοπτικές τελικές εκθέσεις.
Προσαρμογή αναζήτησης – Ακόμα κι αν έχετε μόνο λίγες πληροφορίες για το θέμα σας, οι καλύτεροι ιστότοποι θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν λεπτομερή και ακριβή αποτελέσματα.
Φιλικός προς τον χρήστη Πίνακας ελέγχου – Οι κορυφαίες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο προσφέρουν όλες έναν διαδικτυακό πίνακα ελέγχου, όπου οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματά τους. Οι διεπαφές θα πρέπει να σχεδιάζονται με γνώμονα τη χρηστικότητα και τη δυνατότητα και τη διαισθητική διάταξη.
Καλή υποστήριξη πελατών – Καμία διαδικασία, διεπαφή ή αναφορά δεν είναι απολύτως αλάνθαστη. Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή ανησυχία σχετικά με την αναζήτησή σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένας σταθερός πόρος υποστήριξης πελατών άμεσα διαθέσιμος για να σας βοηθήσει.
Ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών – Η κατάστασή σας είναι μοναδική, επομένως θέλετε πραγματικά να προσλάβετε μια λύση αναζήτησης που ταιριάζει σε όλους; Αναζητήσαμε ιστότοπους που πρόσφεραν τόσο εύχρηστους, χαμηλού κόστους ελέγχους ιστορικού, όσο και πακέτα υψηλής ποιότητας σε βάθος.

1. Έχει επαληθευτεί

Ο ιστότοπος που πιστεύουμε ότι προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής είναι το BeenVerified. Προσφέρουν εξαιρετική ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με εξαιρετικό ιστορικό για την παροχή γρήγορων και ακριβών αποτελεσμάτων. Άλλες αναθεωρήσεις μπορεί να δεσμεύουν αυτή την εταιρεία ως την ακριβή πλευρά του φάσματος, αλλά μπορεί να μην λαμβάνουν υπόψη τη δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων. Εάν χρειάζεστε γρήγορα αποτελέσματα που δεν θα καταφέρουν να τα καταφέρουν, η βασική συνδρομή τους έχει 22,86 $ το μήνα, 14,86 $ το μήνα για τρεις μήνες ή ένα ασήμαντο 9,83 $ το μήνα για έξι μήνες. Αυτό που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα είναι απεριόριστες αναζητήσεις μέσω ποινικών μητρώων, οικονομικών αρχείων, εκθέσεων ιδιοκτησίας, πολλαπλών πηγών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικών διευθύνσεων και πολλά άλλα.

Για επιπλέον 9,95 $ ανά μήνα, θα έχετε την επιλογή να στείλετε δρομείς σε δικαστικά μέγαρα και άλλα φυσικά αρχεία για να ταξινομήσετε με το χέρι αρχεία που δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο. Εκτιμούμε τη δύναμη αυτής της επιλογής, αλλά εκτιμούμε επίσης ότι έχουμε την επιλογή να εξαιρεθείτε για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ό,τι κι αν επιλέξετε, οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι πάντα σαφείς και πλήρεις, με μεγάλη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς. Ο πίνακας ελέγχου και οι εφαρμογές για Android και iOS επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα αναζήτησής σας, ενώ η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε στην πορεία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χρειάζεστε λίγη ηρεμία; Εκτελέστε έναν έλεγχο ιστορικού με το BeenVerified με ειδική έκπτωση.

2. TruthFinder

Δεύτερο στη λίστα μας είναι το TruthFinder, το οποίο προσφέρει απίστευτο βάθος έρευνας σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας μεταξύ βασικών επιλογών αναζήτησης (27,78 $/μήνα ή 23,02 $/μήνα για τρεις μήνες) και premium (με επιπλέον 17,47 $/μήνα). Με το πρώτο, θα δείτε αποτελέσματα σχετικά με ποινικά μητρώα, μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και δεδομένα για γνωστούς συγγενείς, ενώ το επίπεδο πριμοδότησης εμφανίζει το ιστορικό εκπαίδευσης του υποκειμένου σας, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται. κι αλλα. Υπάρχει ακόμη και μια υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού διαθέσιμη, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες διαδικτυακές πηγές δεδομένων από οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

  Τι είναι το:blank και πώς το αφαιρείτε;

Παρά τον πλούτο των πληροφοριών που ενδέχεται να παρουσιαστούν στην τελική αναφορά σας, θα σας περιμένουν ένα όμορφα διαρρυθμισμένο και ευανάγνωστο σχέδιο. Αυτή η φιλικότητα προς τον χρήστη επεκτείνεται τόσο στον διαδικτυακό πίνακα ελέγχου του TruthFinder όσο και στην αποκλειστική εφαρμογή Android, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στα δεδομένα αναζήτησής σας εν κινήσει. Με την υποστήριξη πελατών 24/7 διαθέσιμη σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση, δεν θα αναρωτιέστε ποτέ πώς λειτουργεί κάτι ή τι σημαίνει κάτι.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για βαθιά διεισδυτική έρευνα στον ιστό σε εξαιρετική τιμή, εγγραφείτε στο TruthFinder χρησιμοποιώντας την ειδική προσφορά μας για αναγνώστες.

3. Instant CheckMate

Όταν ψάχνετε για μια γρήγορη, αξιόπιστη υπηρεσία ελέγχου ιστορικού, είναι δύσκολο να τα καταφέρετε καλύτερα από το Instant CheckMate. Πιστός στο όνομά του, αυτός ο πάροχος είναι γνωστός για την απόδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων αναζήτησης σε λίγα λεπτά ή λιγότερο. Οι ευανάγνωστες αναφορές του CheckMate καλύπτουν τα πάντα, από ποινικά μητρώα μέχρι μητρώα σεξουαλικών παραβατών, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων, παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Οι τιμές ορίζονται σε μέτρια τιμή 34,78 $ το μήνα, με έκπτωση σε τρίμηνες συνδρομές μόλις 27,82 $ το μήνα.

Όπως κάθε υπηρεσία που αξίζει την προσοχή σας, το Instant CheckMate προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να έχετε πάντα μια απάντηση από έναν άνθρωπο όταν τη χρειάζεστε. Θα σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τον κομψό διαδικτυακό τους πίνακα εργαλείων, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα σχετικά δεδομένα με τις αναζητήσεις σας, στο παρελθόν ή στο παρόν. Για χρήστες εν κινήσει, υπάρχει μια εντυπωσιακή εφαρμογή Android διαθέσιμη στο Google Play Store.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Για γρήγορους και ποιοτικούς ελέγχους ιστορικού, δοκιμάστε το Instant CheckMate με την αποκλειστική μας προσφορά.

4. Intelius

Η Intelius προσφέρει βαριές υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού σε ένα κλάσμα της τιμής που ορίζουν οι ανταγωνιστές της. Οι συνδρομές ξεκινούν από 14,95 $ για ένα μήνα, πέφτοντας στα 9,98 $ για τρεις μήνες και 7,48 $ για έξι μήνες. Μην αφήσετε αυτές τις χαμηλές τιμές να σας ξεγελάσουν να πιστεύετε ότι η Intelius είναι οτιδήποτε άλλο από μια εταιρεία παγκόσμιας κλάσης! Οι αναζητήσεις σας θα επιστρέψουν ένα θησαυροφυλάκιο πολύτιμων πληροφοριών, όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, τα ποινικά μητρώα, τα στοιχεία του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η Intelius έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία της είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Πρόσβαση στα δεδομένα αναζήτησής σας κατ’ απαίτηση μέσω του ελκυστικού διαδικτυακού τους πίνακα ελέγχου ή συνδεθείτε με ειδικό λογισμικό για Android ή iOS. Η τελική αναφορά είναι επίσης κάτι όμορφο, παρουσιάζοντας συχνά πολύπλοκες σειρές πληροφοριών με έναν ταξινομημένο, λογικό τρόπο. Το μόνο σημάδι που η Intelius υπολείπεται στις δοκιμές μας είναι το πρότυπο εξυπηρέτησης πελατών όλο το εικοσιτετράωρο σε ακριβότερες εταιρείες. Ωστόσο, αυτό αντισταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από το εξαιρετικό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων τους (ελέγξτε τον ιστότοπό τους για λεπτομέρειες).

συμπέρασμα

Είναι δύσκολο να δοθεί μια οριστική απάντηση στην ερώτηση “πόσο κοστίζει ένας έλεγχος ιστορικού;” Εξάλλου, η συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης σας για μια τέτοια υπηρεσία μπορεί να διαφέρει πολύ από αυτή κάποιου άλλου, οδηγώντας σε διαφορετικά βάθη έρευνας που απαιτούνται για την εξεύρεση ικανοποιητικών απαντήσεων. Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε το κόστος που συνεπάγεται ένας έλεγχος ιστορικού, γιατί πρέπει να αποφεύγετε τις δωρεάν υπηρεσίες και παρουσιάσαμε ακόμη και τις τέσσερις πιο οικονομικές υπηρεσίες στην αγορά. Είτε ψάχνετε για έναν παλιό φίλο, είτε επισκέπτεστε έναν γείτονα, προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειας που χάθηκαν εδώ και καιρό ή κάτι άλλο εντελώς, σίγουρα θα έχετε την καλύτερη ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας με τις προτάσεις μας.

Έχετε εκτελέσει ποτέ διαδικτυακό έλεγχο ιστορικού; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Πόσα πληρώσατε για την υπηρεσία και πιστεύατε ότι παρείχε αξία για τα χρήματα; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τα σχόλια από τους αναγνώστες μας για να βοηθήσουμε στην ενημέρωση των άλλων, οπότε γιατί να μην μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;