Πόσο καιρό κρατά χρήματα το MoneyGram

Η MoneyGram είναι μια εταιρεία διασυνοριακής μεταφοράς χρημάτων P2P που επιτρέπει στον πελάτη να στέλνει χρήματα σε έναν συγκεκριμένο δικαιούχο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία και την απόσταση μεταξύ τους. Έχει την έδρα της στο Saint Louis με εγκατεστημένα υποκαταστήματα σε πολλά έθνη του κόσμου. Η διατήρηση ενός οργανισμού τόσο εξέχουσας και σπουδαιότητας συνεπάγεται την ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη αντιμετώπιση των αμφιβολιών που μπορεί να έχει ο καταναλωτής, όπως η περίοδος που η MoneyGram κατείχε χρήματα. Έτσι, σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό για το πόσο καιρό διατηρεί το MoneyGram χρήματα. Επίσης, θα μάθετε τι συμβαίνει όταν το όριο συναλλαγών MoneyGram ξεπεραστεί ή τα χρήματα MoneyGram δεν παραληφθούν.

Πόσο καιρό κρατά χρήματα το MoneyGram

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πόσες ημέρες κρατά χρήματα το MoneyGram και εάν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στα χρήματα μετά την αναλυτική υπέρβαση του ορίου συναλλαγών.

  15 Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες εικονικού γραμματοκιβωτίου

Μπορείτε να καταθέσετε ένα MoneyGram στον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Ναι, το MoneyGram σάς επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό ενός ατόμου ή σε διαδικτυακά πορτοφόλια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μερικές επιλεγμένες χώρες.

Πώς μπορείτε να πάρετε το MoneyGram στον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Για να αποκτήσετε το MoneyGram στον τραπεζικό σας λογαριασμό, πρέπει πρώτα να εντοπίσετε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπό σας. Στη συνέχεια, προετοιμαστείτε για την επίσκεψη του αντιπροσώπου σας. Επίσης, δώστε τις πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω:

  • Το δελτίο ταυτότητάς σας επικυρωμένο από την κυβέρνηση
  • Το πλήρες όνομα του παραλήπτη σας σύμφωνα με τα κρατικά έγγραφα, τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και το όνομα της τράπεζας
  • Τοποθεσία του παραλήπτη σας
  • Τα χρήματα που θέλετε να αποστείλετε, μαζί με τις αμοιβές αντιπροσώπου
  Πώς να απενεργοποιήσετε το κουμπί Screenshot στο Nintendo Switch

Το MoneyGram στέλνει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό;

Ναι, το MoneyGram σάς επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό ή στο διαδικτυακό πορτοφόλι ενός ατόμου. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πόσο καιρό διατηρεί το MoneyGram χρήματα.

Λήγουν τα γραμμάρια χρημάτων;

Όχι, οι παραγγελίες MoneyGram δεν λήγουν. Βρίσκονταν ανέγγιχτοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ωστόσο, η αποτυχία εξαγωγής ή συναλλαγής των χρημάτων για ένα χρόνο θα επιφέρει πρόσθετες χρεώσεις στα χρήματα, τα οποία θα μειώσουν την αξία τους ή θα καταστήσουν τον τίτλο μιας ληγμένης μεταφοράς.

Υπάρχει όριο για τη λήψη χρημάτων από το MoneyGram;

Ναι, υπάρχει όριο χρημάτων 10.000 $ για μεταφορές MoneyGram.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη μεταφορά του MoneyGram σε τραπεζικό λογαριασμό;

Η MoneyGram μεταφέρει συνήθως τα χρήματά σας εντός 2-3 ημερών, ενώ οι παραλαβές μετρητών με δυνατότητα πληρωμής και τα πορτοφόλια από κινητά μεταφέρονται σχεδόν αμέσως.

Πόσες ημέρες κρατά χρήματα το MoneyGram;

Το MoneyGram κρατά χρήματα για 90 ημέρες. Η υπέρβαση αυτής της περιόδου το καθιστά ευάλωτο στο να χαρακτηριστεί ως ληγμένο έμβασμα, το οποίο μπορεί να καταστήσει τα χρήματά σας ανίκανα για συναλλαγή. Η αποτυχία εξαγωγής ή συναλλαγής των χρημάτων για ένα χρόνο θα επιφέρει πρόσθετες χρεώσεις στα χρήματα.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το Huawei Modem

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επιστροφή χρημάτων στο MoneyGram;

Η MoneyGram συνήθως επιστρέφει τα χρήματά σας εντός 3-10 ημερών από το αίτημά σας, αλλά μπορεί επίσης να διαρκέσει περισσότερο ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Γιατί μειώθηκε το MoneyGram σας;

Το MoneyGram σας θα απορριφθεί για τους ακόλουθους λόγους:

  • Ανεπαρκή χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό
  • Ανεπαρκής πίστωση
  • Αδυναμία προκαταβολής με πιστωτική κάρτα
  • Σφάλμα κατά την παροχή τραπεζικών στοιχείων

Τι συμβαίνει εάν τα χρήματα του MoneyGram δεν παραληφθούν;

Αφού μάθετε πόσο καιρό διατηρεί το MoneyGram χρήματα, θα θέλατε να μάθετε τις συνέπειες όταν τα χρήματα του MoneyGram δεν εισπραχθούν. Το MoneyGram κρατά χρήματα για 90 ημέρες. Όταν ξεπεραστεί το όριο συναλλαγών MoneyGram, χαρακτηρίζεται ως ληγμένη μεταφορά, η οποία μπορεί να καταστήσει τα χρήματά σας ανίκανα για συναλλαγή. Η αποτυχία εξαγωγής ή συναλλαγής των χρημάτων για ένα χρόνο θα επιφέρει πρόσθετες χρεώσεις στα χρήματα.

Πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω από το MoneyGram;

Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω από το MoneyGram ακολουθώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους:

  • Ακυρώστε τη μεταφορά σας στη σελίδα λεπτομερειών συναλλαγής.

  • Μεταβείτε στην Πύλη Self-Service και κάντε κλικ στο Cancel a Transfer και δώστε τα απαιτούμενα στοιχεία.
  • Ακυρώστε τη συναλλαγή καλώντας στο 1-800-926-9400.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε πόσο καιρό κρατά χρήματα το MoneyGram λεπτομερώς. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.