Πόσο διαρκεί το Tinder Shadowban;

Το Tinder είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών και matchmaking αυτής της γενιάς. Αρκετοί άνθρωποι απολαμβάνουν τις δυνατότητες της εφαρμογής και βρίσκουν ακόμη και τους συντρόφους της ζωής τους εκεί. Για όλους τους νέους ή τους παλιούς χρήστες, αυτό το άρθρο απαντά σε όλες τις συχνές ερωτήσεις, όπως τι σημαίνει όταν είστε αποκλεισμένοι σε shadowban και τι σημαίνει εάν δεν λαμβάνετε αντιστοιχίες στο Tinder ξαφνικά. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πόσο διαρκεί το Tinder shadowban και πώς να διορθώσετε το shadowban σας στο Tinder. Απολαύστε την ανάγνωση!

Πόσο διαρκεί το Tinder Shadowban;

Θα μάθετε πόσο καιρό διαρκεί περαιτέρω το Tinder shadowban σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι σημαίνει όταν είσαι Shadowbanned;

Το Shadowban μπορεί να οριστεί ως η απόκρυψη ή ο περιορισμός του περιεχομένου ενός χρήστη χωρίς τη συγκατάθεσή του ή οποιαδήποτε ειδοποίηση. Αυτό συμβαίνει όταν ένας χρήστης παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας ή δημοσιεύει ακατάλληλο περιεχόμενο.

Είναι σύνηθες να μην λαμβάνετε αντιστοιχίες στο Tinder;

Ναι, είναι σύνηθες να μην λαμβάνετε αντιστοιχίες στο Tinder, καθώς υπάρχει ένας αλγόριθμος για την αντιστοίχιση των χρηστών. Μερικές φορές, αν δεν ταιριάζετε, πρέπει να περιμένετε λίγο και να ενημερώσετε το προφίλ σας για να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

  Γιατί εξακολουθώ να χρησιμοποιώ έναν παλιό PowerPC Mac το 2020

Γιατί ξαφνικά δεν παίρνετε αγώνες στο Tinder;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αλγόριθμος στο Tinder για να σας ταιριάξει με άλλους χρήστες. Οι νέοι λογαριασμοί tinder τραβούν περισσότερη προσοχή και εστίαση και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν λαμβάνετε αντιστοιχίες στο Tinder. Πρέπει να ενημερώσετε το προφίλ σας για να δείτε αν αυτό σας βοηθά να λάβετε περισσότερες αντιστοιχίσεις.

Πώς καταλαβαίνετε αν έχετε αποκλειστεί στο Tinder;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε αν είστε Shadowbanned στο Tinder. Θα παρατηρήσετε αλλαγές στον λογαριασμό σας και στην τακτική χρήση της εφαρμογής σας. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από αυτές τις αλλαγές που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

  • Σαρώνετε ενεργά αλλά εξακολουθείτε να μην ταιριάζετε.
  • Μπορεί να έχετε δημοσιεύσει κάτι ακατάλληλο ή να έχετε λάβει πρόσφατα μια προειδοποίηση.
  • Το προφίλ σας δεν τραβάει την προσοχή ή τις απαντήσεις των άλλων χρηστών.

Πόσο διαρκεί το Tinder Shadowban;

Το Tinder shadowban αναφέρεται ως κατάργηση του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα. Επιπλέον, ένα shadowban στο Tinder οδηγεί σε τερματισμό λογαριασμού, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε πολλούς μήνες για να ελέγξετε εάν ο λογαριασμός σας εξακολουθεί να λειτουργεί, διαφορετικά θα έχετε μόνο την επιλογή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tinder. Έτσι, το shadowban θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας στο Tinder.

  Ένας σύντομος οδηγός για την Python στην Κυβερνοασφάλεια

Είναι το Tinder Shadowban μόνιμο;

Ναι, το Tinder shadowban είναι μόνιμο. Εάν ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί για κάποιο λόγο, δεν μπορείτε να τον επαναφέρετε μέχρι να τον διαγράψετε και να δημιουργήσετε έναν νέο.

Πώς διορθώνετε το Shadowban σας στο Tinder;

Για να διορθώσετε το Shadowban στο Tinder, η μόνη επιλογή που έχετε είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν νέο. Αυτό θα διορθώσει το shadowban στο προφίλ σας και θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην αρένα.

Βήμα I: Διαγραφή λογαριασμού Tinder

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Tinder στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Προφίλ σας.

3. Πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

5. Πατήστε Διαγραφή του λογαριασμού μου >.

Σημείωση: Επίσης, μπορείτε να πατήσετε στο PAUSE MY ACCOUNT για να θέσετε σε παύση τον λογαριασμό σας αντί να τον διαγράψετε.

6. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

7. Πατήστε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πόσο διαρκεί το Tinder shadowban.

Βήμα II: Δημιουργία νέου λογαριασμού Tinder

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Tinder στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό σε αυτό.

2. Κάντε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού.

3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google ή Facebook ή με τον αριθμό τηλεφώνου σας.

4. Κάντε κλικ στο VERIFY και ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης.

5. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Continue.

  Πώς να απεγκαταστήσετε εύκολα προγράμματα στο Ubuntu με το qUninstaller

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο Συνέχεια.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Συμφωνώ από το μήνυμα.

8. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία στην ενότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

9. Αφού καταχωρηθούν με επιτυχία όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες, κάντε κλικ στο Continue από το κάτω μέρος της σελίδας για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό.

Μπορείτε να κάνετε ένσταση για ένα Shadowban στο Tinder;

Ναί. Όταν λαμβάνετε shadowbann στο Tinder, ο λογαριασμός σας είναι ο ίδιος με τον διαγραμμένο. Δεν θα είστε ορατοί σε άλλους, αλλά ωστόσο το Tinder διατηρεί τις πληροφορίες σας για έως και 3 μήνες σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών τους. Μπορείτε σίγουρα να προσπαθήσετε να υποβάλετε ένσταση σε ένα shadowban, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντήσουν. Ο σίγουρος τρόπος για να αφαιρέσετε το shadowban είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να απαλλαγείτε εντελώς από τον αποκλεισμένο λογαριασμό.

Πόσο διαρκούν τα Tinder Bans;

Οι απαγορεύσεις του Tinder είναι συνήθως μόνιμες, δηλαδή διαρκούν για πάντα. Αν και τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο Tinder για περίπου 3 μήνες ή ένα χρόνο. Η μόνη επιλογή για να απαλλαγείτε από την απαγόρευση είναι να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Πώς μπορείτε να ακυρωθείτε από το Tinder;

Το μόνο βήμα που μπορείτε να κάνετε για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας είναι να στείλετε μια ευγενική έκκληση για κατάργηση αποκλεισμού ως αίτημα στο Σελίδα βοήθειας Tinder. Εάν δεν έχετε κάνει κάποιο σοβαρό λάθος, ο λογαριασμός σας μπορεί να καταργηθεί. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία στη φόρμα αιτήματος όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν εγγυάται 100% κατάργηση αποκλεισμού λογαριασμού.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πόσο διαρκεί το Tinder shadowban. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.