Πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε;

Το TikTok ήταν ήδη πολύ δημοφιλές από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά απέκτησε περισσότερους χρήστες όταν ξεκίνησε η πανδημία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κλειδώματος, όλοι ήταν κλειδωμένοι στο σπίτι και το TikTok ήταν ένα από τα λίγα μέσα ψυχαγωγίας για αυτούς. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το TikTok ως εργαλείο για να μοιραστούν τα ταλέντα τους με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε κάποιος που αναζητά έναν οδηγό για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς στο TikTok, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει πράγματι σε αυτό. Θα σας καθοδηγήσει να μάθετε πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε και θα σας πει επίσης εάν μπορείτε να δημιουργήσετε 2 λογαριασμούς TikTok στην ίδια συσκευή.

Πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε;

Το TikTok επιτρέπει την ύπαρξη πολλών λογαριασμών σε μία μόνο συσκευή. Ωστόσο, αυτοί οι λογαριασμοί δεν πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους και να λειτουργούν ως ξεχωριστοί λογαριασμοί. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πόσους λογαριασμούς μπορείτε να έχετε στο TikTok μαζί με τα βήματα για τη δημιουργία περισσότερων λογαριασμών στην ίδια συσκευή.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TikTok;

Για να χρησιμοποιήσετε το TikTok, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Α. Δημιουργήστε βίντεο TikTok

Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος βίντεο TikTok από το προφίλ σας με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο + από το κάτω μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε το κουμπί Εγγραφή για να ξεκινήσει η εγγραφή του βίντεο.

4. Πατήστε ξανά το κουμπί Εγγραφή για να τερματίσετε την εγγραφή.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό στο TikTok

5. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, πατήστε στο εικονίδιο Tick/Done, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Εάν θέλετε, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε συνδυάσει από την οθόνη επεξεργασίας με τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας.

7. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

8. Προσθέστε οποιαδήποτε λεζάντα θέλετε στο βίντεό σας και πατήστε Δημοσίευση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε την επιλογή Πρόχειρα για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας ως πρόχειρο χωρίς να το δημοσιεύσετε.

B. Ακολουθήστε τα Προφίλ TikTok

Μπορείτε να ακολουθήσετε άλλα προφίλ TikTok ακολουθώντας οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους:

Μέθοδος 1: Via For You Feed

Ας δούμε πώς μπορείτε να ακολουθήσετε διάφορους λογαριασμούς ή προφίλ TikTok από το πεδίο της εφαρμογής TikTok για εσάς.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

2. Μεταβείτε στη ροή Για εσάς από την καρτέλα Αρχική σελίδα και εξερευνήστε τη ροή.

3. Μόλις συναντήσετε το προφίλ που θέλετε να ακολουθήσετε, πατήστε το εικονίδιο + κάτω από την εικόνα προφίλ, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 2: Αναζήτηση για το προφίλ TikTok

Εάν γνωρίζετε ένα συγκεκριμένο προφίλ TikTok και θέλετε να το ακολουθήσετε, εκτελέστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να το κάνετε:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Discover από την κάτω γραμμή της οθόνης, όπως φαίνεται.

3. Στη συνέχεια, αναζητήστε το επιθυμητό προφίλ στη γραμμή αναζήτησης με το όνομα χρήστη αυτού του προφίλ.

4. Πατήστε Ακολούθηση για το προφίλ από την ενότητα ΧΡΗΣΤΕΣ, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

Υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο TikTok. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να μάθετε περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα που σας περιμένουν!

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του TikTok;

Τα οφέλη από τη χρήση του TikTok αναφέρονται παρακάτω:

  • Είναι διασκεδαστικό όταν θέλεις να αφιερώσεις λίγο ελεύθερο χρόνο.
  • Εξαιρετικός και εύκολος τρόπος για να προωθήσετε το προϊόν ή την επωνυμία σας.
  • Βοηθά τους δημιουργούς να αυξήσουν την εμπιστοσύνη τους.
  • Για τους δημιουργούς περιεχομένου, είναι ένας τρόπος να προβάλουν και να αναπτύξουν τη δουλειά τους.
  • Μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
  • Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα.
  Πώς να δείτε το ιστορικό ρολογιών σας στο TikTok

Πού μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο TikTok;

  • Πρώτον, μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο TikTok στην ίδια την εφαρμογή TikTok για εσάς Android ή iOS κινητή συσκευή. Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο είτε να τα αναζητήσετε.
  • Επιπλέον, ορισμένοι ιστότοποι σάς προσφέρουν να παρακολουθείτε περιεχόμενο TikTok δωρεάν στο διαδίκτυο, όπως π.χ UrleBird, VidNice, Brainans, και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο δημιουργό και να παρακολουθήσετε τα βίντεό του εν κινήσει.

Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς στο TikTok. Εάν χρησιμοποιείτε δύο λογαριασμούς, έναν προσωπικό και τον άλλο για την επιχείρησή σας, επιτρέπεται. Ευτυχώς, η εφαρμογή TikTok σάς δίνει την επιλογή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών σας απρόσκοπτα.

Να είστε προσεκτικοί, καθώς η χρήση πολλών προσωπικών λογαριασμών μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες. Μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή ή και μόνιμη απαγόρευση. Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε έναν άλλο λογαριασμό στο TikTok.

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς TikTok στην ίδια συσκευή;

Ναι, μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς TikTok στην ίδια συσκευή. Το TikTok επιτρέπει τη χρήση δύο λογαριασμών TikTok σε μία μόνο συσκευή. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών σας με ένα μόνο πάτημα.

  • Μπορείτε να κρατήσετε έναν λογαριασμό ως προσωπικό σας λογαριασμό και
  • ο δεύτερος λογαριασμός για την προώθηση της επιχείρησης ή των προϊόντων σας στο TikTok.

Εάν χρησιμοποιείτε τον δεύτερο λογαριασμό σας για να αποκτήσετε απλώς στον πρώτο λογαριασμό σας περισσότερα likes και followers, τότε και οι δύο ή ένας από τους λογαριασμούς ενδέχεται να λάβουν προσωρινή ή μόνιμη απαγόρευση.

Πόσους λογαριασμούς μπορείτε να έχετε στο TikTok;

Μπορείτε να έχετε έως και τρεις λογαριασμούς TikTok σε μία μόνο συσκευή. Κάθε λογαριασμός που δημιουργείτε πρέπει να έχει ένα μοναδικό email ή αριθμό τηλεφώνου, επειδή δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό TikTok χρησιμοποιώντας το ίδιο email ή αριθμό τηλεφώνου που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός προηγούμενου λογαριασμού. Τώρα, ξέρετε πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε το πολύ σε μία συσκευή.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο TikTok;

Για να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό στο TikTok, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  Γιατί το TikTok με κάνει να εγγραφώ;

Σημείωση: Για χρήστες Android και iOS.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στην κινητή συσκευή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού Όνομα χρήστη από την κορυφή.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη λογαριασμού.

5. Πατήστε Χρήση τηλεφώνου ή email από τις διαθέσιμες επιλογές.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες μεθόδους για εγγραφή.

6Α. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο δεδομένο πεδίο από την καρτέλα Τηλέφωνο και πατήστε Αποστολή κωδικού.

6Β. Μεταβείτε στην καρτέλα Email, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email και πατήστε Επόμενο.

7. Θα σας σταλεί ένας κωδικός επαλήθευσης για να επαληθεύσετε το email ή το τηλέφωνό σας. Εισαγάγετε τον κωδικό στο δεδομένο πεδίο και πατήστε Επόμενο.

8. Αφού επαληθεύσετε, Δημιουργήστε κωδικό και πατήστε Επόμενο.

9. Στη συνέχεια, Δημιουργήστε όνομα χρήστη και πατήστε Εγγραφή. Ο άλλος λογαριασμός σας θα προστεθεί με επιτυχία στην εφαρμογή TikTok.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους από 3 λογαριασμούς στο TikTok;

Δεν μπορείτε να έχετε περισσότερους από 3 λογαριασμούς στο TikTok αυτήν τη στιγμή. Ήταν δυνατό πριν από το 2022 να έχουμε το πολύ πέντε λογαριασμούς TikTok. Αλλά επί του παρόντος, μετά την απαγόρευση σε ορισμένες χώρες, το TikTok έχει μειώσει το όριο σε 3. Επίσης, μπορείτε πλέον να έχετε μόνο 3 λογαριασμούς, το πολύ, σε μία μόνο συσκευή.

Γιατί δεν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς TikTok;

  • Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό TikTok χρησιμοποιώντας το ίδιο email ή αριθμό τηλεφώνου που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός προηγούμενου λογαριασμού, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό. Για να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μοναδικό email ή αριθμό τηλεφώνου.
  • Επίσης, δεν μπορείτε να έχετε το ίδιο όνομα χρήστη με τον προηγούμενο λογαριασμό σας.

Συνοψίζοντας, εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικά email, αριθμούς τηλεφώνου και ονόματα χρήστη για τους διαφορετικούς λογαριασμούς σας TikTok, μπορείτε να έχετε 2 ή 3 λογαριασμούς TikTok στην ίδια συσκευή.

Απαγορεύεται το TikTok στην Κίνα;

Όχι, το TikTok δεν είναι απαγορευμένο στην Κίνα. Το TikTok είναι η παγκόσμια έκδοση της εφαρμογής Douyin που είναι διαθέσιμη στην Κίνα. Και οι δύο αυτές εφαρμογές είναι παρόμοιες και έχουν αναπτυχθεί από ByteDance.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε πόσους λογαριασμούς TikTok μπορείτε να έχετε το πολύ, καθώς και πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.