Πόσος χρόνος διαρκεί ένας έλεγχος ιστορικού;

Υπάρχει κάποιος στη ζωή σας για τον οποίο πρέπει να μάθετε περισσότερα; Ίσως κάποιος νέος γείτονας για τον οποίο έχετε άσχημα συναισθήματα; Ή κάποιος στο γραφείο για τον οποίο ο σύντροφός σας μιλάει πάρα πολύ; Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε περισσότερα για αυτά είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού. Όχι μόνο οι καλύτερες υπηρεσίες μπορούν να ανακαλύψουν πολλές πληροφορίες για ένα άτομο, αλλά κάνουν τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη χωρίς να σπάσουν τα χρήματα.

Ωστόσο, εάν ο χρόνος είναι ουσιαστικός, μπορεί να ανησυχείτε για το πόσο χρόνο μπορεί να διαρκέσει ένας τέτοιος έλεγχος ιστορικού. Η απάντηση είναι, όχι τόσο όσο νομίζετε. Σίγουρα, η μη αυτόματη αναζήτηση μέσω δημόσιων αρχείων θα πάρει περισσότερο χρόνο από ό,τι εσείς (ή οποιοσδήποτε) μπορεί να έχετε. Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού, από την άλλη πλευρά, κάνουν τη δουλειά σε ένα κλάσμα του χρόνου. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πόσος χρόνος χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί ένας έλεγχος ιστορικού σε κάποιον, καθώς και θα προτείνουμε μερικές από τις πιο γρήγορες και συνολικά καλύτερες υπηρεσίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Τι περιλαμβάνει έναν έλεγχο ιστορικού;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Ο χρόνος που χρειάζεται ένας έλεγχος ιστορικού για να εμφανιστούν αποτελέσματα εξαρτάται από το πόσες πληροφορίες θέλετε για κάποιον. Μια εξαντλητική αναφορά μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από τον έλεγχο ποινικών, εργασιακών και εκπαιδευτικών αρχείων μέχρι την προσωπική αποστολή ενός δρομέα για να ελέγξει τα φυσικά αρχεία ή να συναντηθεί με πρώην εργοδότες. Όλο αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Επιπλέον, οι περισσότερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού απαιτούν έως και τέσσερις ημέρες για τη δημιουργία της αναφοράς.

Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να γίνουν πολύ πιο γρήγορα από επαγγελματικές υπηρεσίες από ό,τι μπορείτε μόνοι σας. Επιπλέον, οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε πόσο αναλυτική θέλετε να κάνετε με την αναζήτησή σας, ειδικά όταν ο χρόνος είναι ένας ευαίσθητος παράγοντας. Σε τελική ανάλυση, θα έχουν έναν τεράστιο όγκο πόρων άμεσα στη διάθεσή τους, επιτρέποντας ακόμη και μια πρόχειρη αναζήτηση να αποφέρει εντυπωσιακά ακριβή αποτελέσματα. Η διεξαγωγή μιας πιο εμπεριστατωμένης αναζήτησης συχνά έχει μεγάλη αξία και συνήθως είναι απαραίτητη μόνο για τα πιο άπιαστα άτομα. Εν ολίγοις: η τυπική αναζήτηση που προσφέρεται από μια αξιόπιστη υπηρεσία θα πρέπει να σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε ελάχιστο χρόνο περισσότερο από ό,τι χρειάζεται για τη δημιουργία της αναφοράς.

Οι πιο γρήγοροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού 2018

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού εκεί έξω, αλλά μόνο λίγοι αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά σας για να εργαστείτε. Ευτυχώς, κάναμε τη σκληρή δουλειά να συγκρίνουμε τις υπηρεσίες και να περιορίσουμε το πεδίο για εσάς. Κάθε μία από τις συστάσεις μας εγγυάται:

Ταχύτητα και ακρίβεια
Εκτενείς έλεγχοι ιστορικού
Ευανάγνωστες τελικές αναφορές
Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
Προσαρμοσμένες αναζητήσεις
Χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών
Εύχρηστες εφαρμογές για κινητά

Παρακαλώ σημειώστε: οι συστάσεις μας έχουν η καθεμία ένα εκπληκτικό ιστορικό, αλλά η επιτυχία δεν αποτελεί ποτέ εγγύηση. Είναι σημαντικό να αποδεχθούμε ότι δεν πρόκειται για ακριβή επιστήμη και ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

  Πώς να αλλάξετε τον κάτοχο ενός αρχείου στο Google Drive

1 — Instant CheckMate

Για ταχύτητα και ακρίβεια, η κορυφαία σύστασή μας είναι το Instant CheckMate. Ξεκινώντας με ελάχιστες πληροφορίες, θα διερευνήσουν τεράστιους πόρους για να ανακαλύψουν σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να μάθετε. Αν και το CheckMate δεν είναι η φθηνότερη υπηρεσία στην αγορά, παρέχουν αξία που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Για τη βασική τους υπηρεσία, μπορείτε να μάθετε πράγματα όπως το καθεστώς σεξουαλικού δράστη, ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως το οικονομικό ιστορικό, τα δικαστικά αρχεία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων, θα χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο για το πρόγραμμα πριμοδότησης τους. Οι τελικές αναφορές του CheckMate είναι λεπτομερείς, ακριβείς και ευανάγνωστες, ενώ η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και μέσω τηλεφώνου ή email. Δυστυχώς, το CheckMate προς το παρόν προσφέρει μόνο μια εφαρμογή για συσκευές Android, επομένως οι χρήστες iOS μπορούν να επιλέξουν άλλη υπηρεσία. Ωστόσο, η ποιότητα της υπηρεσίας εξακολουθεί να είναι τόσο καλή, που σε όποιον μπορεί να κάνει πλήρη χρήση των προσφορών τους συνιστάται να το κάνει χωρίς δισταγμό!

2 — Επαληθεύτηκε

Όταν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία έρευνας που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το BeenVerified ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Όπως και με τις άλλες συστάσεις μας, οι υπηρεσίες τους δεν είναι δωρεάν ούτε απαραίτητα οι φθηνότερες που θα βρείτε. Αλλά κάθε δολάριο που ξοδεύετε σας εξαγοράζει την ησυχία σας, γνωρίζοντας ότι δεν κόπηκαν οι γωνίες, ούτε η πέτρα δεν έμεινε αναποδογυρισμένη.

Με τις τυπικές τιμές τους, το BeenVerified θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ποινικά μητρώα και καταδίκες, ιστορικό διευθύνσεων και ονόματα γνωστών συγγενών. Εάν είστε στην ευχάριστη θέση να ξοδέψετε λίγο περισσότερα για την premium υπηρεσία τους, το BeenVerified μπορεί να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ενός δρομέα στα δικαστικά μέγαρα για να αναζητήσει πιο λεπτομερή ποινικά μητρώα. Οι αναφορές δημιουργούνται εξαιρετικά γρήγορα, αν και οι βαθύτερες αναζητήσεις μπορεί να διαρκέσουν μερικές ημέρες περισσότερο από το τυπικό.

Το BeenVerified προσφέρει εξαιρετικές εφαρμογές τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android, καθώς και μια ισχυρή υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμη για εκτεταμένες ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να προσεγγίσετε έναν πραγματικό άνθρωπο μέσω email ή τηλεφώνου και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν ότι θα είναι φιλικός και εξυπηρετικός κατά κανόνα.

3 — Ανιχνευτής αλήθειας

Το Truthfinder θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατομμύρια δημόσια αρχεία για να παρέχει πληροφορίες όπως στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία γνωστών συγγενών. Προσφέρουν επίσης αυτό που περιγράφουν ως μια υπηρεσία «deep web research» που ισχυρίζεται ότι ανακαλύπτει περισσότερες πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλους διαδικτυακούς πόρους από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές τους. Τα αποτελέσματά τους είναι περιεκτικά, λεπτομερή και παρουσιάζονται σε εκθέσεις υψηλού επιπέδου. Και το σημαντικότερο είναι ότι παραδίδονται επίσης σε συντομότερο χρόνο από ό,τι θα μπορούσατε διαφορετικά να νομίζετε.

Όπως οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού, το Truthfinder προσφέρει βασικές και premium τιμές. Για λεπτομέρειες όπως το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχονται, θα χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο. Σε οποιαδήποτε βαθμίδα, οι τιμές τους είναι ανταγωνιστικές και προσφέρουν απίστευτο κέρδος. Οι χρήστες iOS θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Truthfinder προσφέρει μόνο μια εφαρμογή για κινητές συσκευές Android προς το παρόν, αν και ο ιστότοπός τους διαθέτει έναν ισχυρό πίνακα εργαλείων στον οποίο είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε επιτραπέζιο υπολογιστή. Τέλος, μπορείτε να ξεκουραστείτε πιο εύκολα γνωρίζοντας ότι είναι διαθέσιμη 24/7 υποστήριξη πελατών.

  Πώς να μετατρέψετε φωτογραφίες από HEIC σε JPG

4 — Intelius

Το Intelius είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που παρέχει έρευνα υψηλής ποιότητας γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Θα ψάξουν μέσα από μια τεράστια γκάμα πηγών δεδομένων για να το κάνουν αυτό, συμπεριλαμβανομένων ποινικών μητρώων, έρευνας οικονομικής ιστορίας, πληροφοριών για αρχεία ιδιοκτησίας, εκπαιδευτικού ιστορικού, ιστορικού εργασίας και πολλά άλλα. Η Intelius έχει ήδη ολοκληρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις ΗΠΑ και έχει δημιουργήσει μια φανταστική φήμη με βάση την παροχή γρήγορων και ακριβών αναφορών για σχεδόν όλους.

Το Intelius προσφέρει έναν όμορφα σχεδιασμένο και εύκολο στην πλοήγηση ταμπλό, τον οποίο διαπιστώσαμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους. Θα λάβετε επίσης μια τελική αναφορά η οποία είναι ξεκάθαρη και γεμάτη πληροφορίες. Η Intelius προσφέρει επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες για κινητές συσκευές Android και iOS μαζί με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

Από πού αντλούν τις πληροφορίες τους οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού;

Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε ένα πλήθος διαφορετικών πηγών πληροφοριών, ανάλογα με τις πληροφορίες που θέλετε να μάθετε. Οι περισσότεροι θα έχουν πρόσβαση στον ίδιο τύπο πληροφοριών, αλλά μπορεί να έχουν πρόσβαση σε αυτές από διαφορετικές πηγές. Οι πληροφορίες που αναζητούν είναι όλες απολύτως νόμιμες και διαθέσιμες στο δημόσιο τομέα. Πράγματι, τίποτα δεν σας εμποδίζει να αναζητήσετε μόνοι σας αυτές τις πληροφορίες. Αλλά γιατί να αφιερώνετε μέρες από το χρόνο σας κάνοντας ό,τι μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτοί οι ιστότοποι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Ο τύπος των πληροφοριών στις οποίες θα έχουν πρόσβαση οι περισσότεροι ιστότοποι περιλαμβάνει ποινικά μητρώα, αρχεία εκπαίδευσης, αρχεία πιστωτικών ελέγχων, αρχεία οδήγησης, δεδομένα κοινωνικής ασφάλισης, αρχεία δικαστικών διαφορών (για να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες τυχόν νομικών διαδικασιών στις οποίες εμπλέκεται ένα άτομο), αρχεία αρχειοθέτησης, προσωπικές αναφορές και οποιαδήποτε πληροφορία που κάποιος έχει δημοσιεύσει δημόσια σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα φόρουμ ιστού. Επειδή η πλειονότητα αυτών των δεδομένων είναι ανοιχτά διαθέσιμα στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα συστήματα που τους επιτρέπουν να αναζητούν και να συγκεντρώνουν αυτές τις πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από ό,τι ένας μη αυτόματος ερευνητής. Όπως είπαμε παραπάνω, για βασικές πληροφορίες, αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να παραδώσουν μια αναφορά σε λίγα λεπτά.

Γιατί ορισμένοι έλεγχοι ιστορικού είναι δωρεάν ενώ άλλοι πρέπει να πληρωθούν;

Μία από τις ερωτήσεις που μας ρωτούν περισσότερο σχετικά με τον έλεγχο ιστορικού είναι γιατί υπάρχει χρέωση για την πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι ήδη στο δημόσιο τομέα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο λεπτομέρειας που αναζητάτε, ο ιστότοπος που χρησιμοποιείτε θα χρησιμοποιεί μερικές από τις πιο πρόσφατες διαδικτυακές τεχνολογίες έρευνας για να τον βρει. Η σάρωση τέτοιων τεράστιων σωμάτων δεδομένων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολη, και η ανάπτυξη και η διατήρηση της τεχνολογίας που μπορεί να το κάνει δεν είναι φθηνή. Στη συνέχεια, αυτές οι πληροφορίες πρέπει να συγκεντρωθούν σε μια αναφορά που απαιτεί ακόμη περισσότερους πόρους. Πολλές πηγές δεδομένων χρεώνουν επίσης ένα τέλος για την πρόσβαση στις πληροφορίες που κατέχουν, το οποίο επίσης πρέπει να καλύπτεται.

  Πώς να κάνετε το χειριστήριό σας να μιμείται έναν ελεγκτή Xbox

Ορισμένες αναζητήσεις περιλαμβάνουν επίσης ένα ανθρώπινο στοιχείο, ειδικά εάν οι δρομείς πρέπει να αποσταλεί σε όλη τη χώρα για να σκάψουν τα αρχεία με το χέρι. Και αυτό απαιτεί χρόνο και κόστος. Πράγματι, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι πολλοί από τους καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού κατάφεραν να διατηρήσουν το κόστος τους τόσο χαμηλό. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε μια τόσο ολοκληρωμένη και ακριβή ερευνητική υπηρεσία να είναι διαθέσιμη δωρεάν. Υπάρχουν πράγματι μερικοί δωρεάν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού εκεί έξω, αλλά είτε πρόκειται να προσφέρουν κάτι περισσότερο από τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης στο Google είτε ό,τι μπορεί να βρεθεί σε μια χούφτα δωρεάν διαθέσιμων τοπικών πόρων. Εάν θέλετε έναν γρήγορο, ακριβή και ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού, θα υπάρχει πάντα μια μικρή χρέωση.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω έλεγχο ιστορικού;

Η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού είναι γρήγορη και εύκολη, αλλά αυτό δεν σας επιτρέπεται να εκτελέσετε έναν από οποιονδήποτε. Τις περισσότερες φορές, είναι μια χαρά. Όλα τα σχετικά δεδομένα είναι δημόσια διαθέσιμα και αυτό σημαίνει ότι προορίζονται για δημόσια προβολή. Αυτοί οι ιστότοποι απλώς κάνουν αυτή τη διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι νόμοι στις ΗΠΑ που απαγορεύουν τη διενέργεια ελέγχων ιστορικού σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι σημαντικό για όλους να γνωρίζουν αυτές τις συνθήκες, καθώς δεν θα θέλαμε κανένας αναγνώστης να παραβιάσει ακούσια το νόμο. Οι κυρώσεις για την παραβίαση αυτών των νόμων μπορεί επίσης να είναι πολύ αυστηρές, επομένως αξίζει σίγουρα να εξοικειωθείτε με το πότε είναι και πότε δεν είναι εντάξει να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού

Είναι εντάξει να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού για…

Δεν είναι εντάξει να εκτελέσετε έλεγχο ιστορικού για…

Έρευνα μελλοντικών εργαζομένων χωρίς την άδειά τους – Αυτό θεωρείται παράνομο σύμφωνα με τον νόμο περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA) στις ΗΠΑ. Εάν θέλετε να ερευνήσετε έναν πιθανό υπάλληλο, πρέπει πρώτα να λάβετε γραπτή άδεια από αυτόν για να το κάνετε
Έρευνα για το ιστορικό των οικιακών βοηθών – Η εξέταση της ιστορίας των πιθανών καθαριστριών ή άλλων οικιακών βοηθών είναι επίσης παράνομη σύμφωνα με την FCRA, εκτός εάν έχετε λάβει πρώτα γραπτή άδεια
Το να μάθετε εάν κάποιος είναι επιλέξιμος για πίστωση, ασφάλιση, υποτροφίες ή επιχορηγήσεις είναι επίσης παράνομο σύμφωνα με την FCRA
Προσδιορισμός κατάλληλων ενοικιαστών για ένα ακίνητο προς ενοικίαση. Και πάλι, αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με την FCRA

Εάν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για έναν από αυτούς τους απαγορευμένους λόγους, διατρέχετε τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε σοβαρές νομικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης υποχρέωσης να καταβάλετε σημαντικές ζημιές στο άτομο στο οποίο έχετε πραγματοποιήσει έλεγχο.

συμπεράσματα

Ο χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού μπορεί να ποικίλλει από μερικές ημέρες έως λίγα λεπτά, ανάλογα με το πόσες πληροφορίες θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Ένα πράγμα για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι η χρήση ενός διαδικτυακού ιστότοπου ελέγχου ιστορικού είναι πολύ πιο γρήγορη από το να κάνετε τη δουλειά με το χέρι. Είναι επίσης πολύ πιο πιθανό να εμφανιστούν ακριβείς πληροφορίες. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού στον ιστό αυτή τη στιγμή, επομένως έχουμε εντοπίσει τέσσερις προτεινόμενους ιστότοπους που δεν είναι μόνο γρήγοροι, αλλά και πολύ καλοί. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας και μπορείτε να καταλάβετε το άτομο που σας ενδιαφέρει πριν το καταλάβετε.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να μάθετε για κάποιον στη ζωή σας; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Πόσο γρήγορα παρέδωσαν τις πληροφορίες σας αυτοί οι ιστότοποι; Ποιος από τους τέσσερις ιστότοπους που προτείνουμε είναι ο αγαπημένος σας; Μας ενδιαφέρει πάντα να ακούμε τις απόψεις και την εμπειρία όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τις μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο σχολίων στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.