Πόσοι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Netflix ταυτόχρονα;


Όπως πιθανότατα γνωρίζετε καλά, το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μέσω του Wi-Fi ή της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Οι εκπομπές και οι ταινίες χωρίζονται σε διαφορετικά είδη, όπως κωμωδία, παιδικά και οικογενειακά, εγκλήματα και ντοκιμαντέρ, για να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη. Οι τίτλοι αλλάζουν συνεχώς. άλλα θα προστεθούν και άλλα θα αφαιρεθούν, ανάλογα με τη δημοτικότητα και την τοποθεσία τους. Το Netflix ξεκίνησε προσφέροντας ενοικίαση μέσω ταχυδρομείου και πωλήσεις DVD και προχώρησε σε μια πλήρη υπηρεσία ροής. Το Netflix είναι επίσης διανομέας και παραγωγός, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχει μια σειρά από πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες που μπορούν να βρεθούν μόνο στην υπηρεσία ροής.

Με μια πλατφόρμα τόσο δημοφιλή, ίσως αναρωτιέστε πόσα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Netflix ταυτόχρονα? Θα απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση και σε άλλες στο παρακάτω άρθρο.

Συνδρομητές Netflix

Εάν σκέφτεστε να εγγραφείτε για μια συνδρομή Netflix, ίσως θέλετε να μάθετε εάν μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με φίλους και συγγενείς και εάν όλοι θα έχουν την επιλογή να τον παρακολουθήσουν όποτε θέλουν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε μια σειρά συσκευών, όπως τηλέφωνα, tablet, ακόμη και στην κονσόλα παιχνιδιών σας.

  Πώς να εγκαταστήσετε ένα κουδούνι βίντεο

Για να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση: Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Netflix ταυτόχρονα εξαρτάται από τη συνδρομή. Ας μπούμε στις λεπτομέρειες των συνδρομών παρακάτω.

Επιλογές συνδρομής

Φροντίστε να επιλέξετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα εάν μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Netflix με άλλους. Το βασικό πρόγραμμα επιτρέπει στον χρήστη να μεταδίδει την αγαπημένη του ταινία ή τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο σε μία οθόνη κάθε φορά και αυτό κοστίζει 8,99 $ ανά μήνα. Εάν θέλετε να έχετε δύο οθόνες που μοιράζονται το Netflix ταυτόχρονα, αυτό κοστίζει 12,99 $ το μήνα και 15,99 $ ανά μήνα θα επιτρέψει την κοινή χρήση του σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα. Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια που της αρέσει να παρακολουθεί το Netflix, είναι πιθανώς καλύτερο να επιλέξετε το πρόγραμμα premium, το οποίο είναι τέσσερις οθόνες. Τα άλλα είναι ιδανικά για ένα ή δύο άτομα στην οικογένεια.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Story Mix σε φωτογραφίες στα Windows 10

Κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης

Δεν πρέπει να μοιράζεστε κωδικούς πρόσβασης με κανέναν εκτός του νοικοκυριού σας. Ωστόσο, πολλοί συνδρομητές το μοιράζονται με την οικογένεια και τους φίλους τους, καθώς αυτό τους επιτρέπει να παρακολουθούν το Netflix χωρίς να πληρώνουν τίποτα. Το Netflix δεν κάνει τίποτα για την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης, καθώς δεν είναι ένα σημαντικό ζήτημα όσον αφορά τα έσοδα — πρόκειται για μια εταιρεία που έχει κερδίσει περίπου έξι δισεκατομμύρια δολάρια! Εάν λάβετε ένα μήνυμα που δηλώνει ότι το Netflix σας χρησιμοποιείται σε άλλη συσκευή, πάρα πολλά άτομα χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας αυτήν τη στιγμή ή ο λογαριασμός σας Netflix χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές συσκευές και δεν έχετε κοινοποιήσει τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Netflix αμέσως.

  Γιατί το υλικολογισμικό UEFI του υπολογιστή σας χρειάζεται ενημερώσεις ασφαλείας

Περιεχόμενο σε διαφορετικές χώρες

Εάν ταξιδεύετε σε άλλη χώρα και αναρωτιέστε γιατί το περιεχόμενο είναι διαφορετικό από αυτό που παίρνετε πίσω στο σπίτι, είναι επειδή το περιεχόμενο ποικίλλει ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Μια ταινία ή τηλεοπτικό πρόγραμμα που είναι δημοφιλές στις ΗΠΑ μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστικό σε άλλη χώρα και παρόλο που πολλά παραμένουν ίδια, θα βρείτε κάποιες ανωμαλίες. Ορισμένες είναι ανεξάρτητες ταινίες που θα ήταν δημοφιλείς μόνο στη συγκεκριμένη χώρα. Το Netflix κλείνει διαφορετικές συμφωνίες ανάλογα με τη χώρα και η ροή πρέπει να είναι κερδοφόρα για αυτούς.

Πού να βρείτε το Netflix;

Οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις θα έχουν ήδη άμεσα διαθέσιμη την εφαρμογή Netflix. Εάν παρακολουθείτε Netflix στον φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας και να συνδεθείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο και να την παρακολουθήσετε σε αυτήν τη συσκευή. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές για να δείτε τίτλους. Μεταδίδονται σε ροή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά με τον ελεύθερο χρόνο σας.