Πόσοι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix ταυτόχρονα;

Σε έναν κόσμο όπου επί του παρόντος λείπει η ζωντανή ψυχαγωγία, η πρόσβαση στο Netflix είναι σωτήρια για πολλούς ανθρώπους που έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας. Καθώς περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο εσωτερικό, η ζήτηση για την υπηρεσία έχει αυξηθεί, με τεράστιους αριθμούς νέων συνδρομητών και λογαριασμών που μοιράζονται παντού. Αυτό εγείρει το ερώτημα – απλώς πόσα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν το Netflix, και σε ποιο σημείο θα περιοριστεί η γενναιοδωρία σας; Η απλή απάντηση: όλα εξαρτώνται από την απόχρωση της συνδρομής σας.

Το Netflix είναι μια υπηρεσία πολλαπλών επιπέδων, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετικά προνόμια και προνόμια ανάλογα με το επίπεδο της συνδρομής σας — με άλλα λόγια, το ποσό που πληρώνετε για την υπηρεσία κάθε μήνα. Αυτό το επίπεδο θα καθορίσει επίσης τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας.

Υπάρχουν τρία επίπεδα: Basic, Standard και Premium, και αυτά είναι διαθέσιμα για $8,99, $13,99 και $17,99 ανά μήνα αντίστοιχα. Ο βασικός ρυθμός σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την υπηρεσία σε μία οθόνη κάθε φορά και να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε 1 τηλέφωνο ή tablet τη φορά. Το Standard αυξάνει αυτό σε 2 παρακολουθητές ταυτόχρονα και λήψεις σε 2 συσκευές, ενώ η κορυφαία βαθμίδα σάς προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθούν 4 άτομα ταυτόχρονα και η εφαρμογή Netflix να γίνεται λήψη σε έως και 4 συσκευές.

Ποια βαθμίδα να επιλέξω;

Η επιλογή του καλύτερου επιπέδου Netflix είναι τελικά μια προσωπική επιλογή, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το νοικοκυριό, τις σχέσεις, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις σας. Εάν είστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ή νοικοκυριού — για παράδειγμα, ως μέρος ενός μεριδίου σπιτιού — ένας λογαριασμός Premium μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε μεγάλο αριθμό προνομίων και ίσως μπορείτε να μοιράσετε το κόστος μεταξύ πολλών νοικοκυριών μέλη για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε την τιμή, κερδίζοντας μια καταπληκτική προσφορά. Εάν, ωστόσο, ζείτε μόνοι ή δεν επιθυμείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας, ένα πακέτο Basic θα ήταν η τέλεια επιλογή που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές με ευνοϊκό κόστος. Απλώς έχετε υπόψη σας ότι αυτή η επιλογή δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο HD.

  Πώς να ελαχιστοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή στο δίσκο συστήματος στα Windows 10

Πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα μέγιστα από τον λογαριασμό μου στο Netflix;

Ανεξάρτητα από τη συνδρομή που θα επιλέξετε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την εμπειρία σας και να σας επιτρέψει να απολαύσετε το μέγιστο δυνατό χτύπημα για το χρήμα σας.

Ρύθμιση προφίλ

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν παρέχετε πρόσβαση σε πολλούς χρήστες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να συνδεθείτε για να συνεχίσετε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο, μόνο για να βρεθείτε στα μισά του δρόμου στο Bridgeton! Ευτυχώς, το Netflix σάς επιτρέπει να ανακουφίσετε αυτό το πρόβλημα προσφέροντας την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε χρήστη. Μπορείτε να εκχωρήσετε στον καθένα το δικό του όνομα και φωτογραφία προφίλ και το Netflix θα προσαρμόσει αυτόματα τις συστάσεις του για κάθε θεατή ανάλογα με τις προηγούμενες συνήθειές σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αφεθείτε ποτέ να κάνετε κύλιση για να δείτε κάτι.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Slide Master στο Microsoft PowerPoint

Χρησιμοποιήστε πρόσθετες ρυθμίσεις

Οι εκπομπές του Netflix συνοδεύονται από μια σειρά από λεζάντες, υπότιτλους και ηχητικές περιγραφές για τις βιβλιοθήκες εκπομπών και ταινιών τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε ποτέ ξανά τι ειπώθηκε! Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για να δείτε τη γκάμα των επιλογών βοήθειας — μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε κομμάτια υπότιτλων ή λεζάντες σε άλλη γλώσσα για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας ενώ πηγαίνετε στην αγαπημένη σας εκπομπή!

Διατηρήστε τις λίστες σας ενημερωμένες

Το Netflix είναι εξαιρετικό στο να προβλέπει τις ανάγκες σας, αλλά μπορεί να γεμίσει λίγο στη λίστα Συνεχιζόμενης παρακολούθησης. Βεβαιωθείτε ότι περνάτε τακτικά και διαγράφετε οτιδήποτε δεν έχετε σχέδια να συνεχίσετε. Αυτό ελευθερώνει χώρο για καλύτερες επιλογές και βοηθά στο να διατηρείτε τα πράγματα προσβάσιμα και εύκολα στην εύρεση.

  Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο βίντεο ή ήχου χρησιμοποιώντας VLC