Πόσοι άνθρωποι έχουν Netflix;

Το Netflix είναι μια διεθνής υπηρεσία ροής με πάνω από 13.000 τίτλους διαθέσιμους για παρακολούθηση. Η μεγάλη συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών τους ποικίλλει από χώρα σε χώρα και υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες, όπως κωμωδία, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια. Οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις έχουν προεγκατεστημένο το Netflix, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο tablet ή το smartphone σας.

Υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα διαθέσιμα στο Netflix ανάλογα με τις ανάγκες προβολής σας. Το βασικό πρόγραμμα είναι 8,99 $ ανά μήνα και αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix μόνο σε μία οθόνη τη φορά. Είναι ιδανικό για άτομα που ζουν μόνοι τους. Το επόμενο πρόγραμμα είναι 12,99 $ το μήνα και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε Netflix σε δύο οθόνες και να παρακολουθείτε Netflix σε τέσσερις οθόνες και κοστίζει 15,99 $ ανά μήνα. Όταν εγγραφείτε στο Netflix, εγγραφείτε με κωδικό πρόσβασης και συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση. Δεν πρέπει να μοιράζεστε τις λεπτομέρειες με κανέναν έξω με το νοικοκυριό σας, αλλά το Netflix δεν έχει αυστηρούς ελέγχους σε αυτό. Όχι ακόμα πάντως!

Συνδρομητές Netflix

Έτσι πόσοι άνθρωποι έχουν Netflix σε όλο τον κόσμο? Υπάρχουν 203,6 εκατομμύρια συνδρομητές Netflix στον κόσμο, με σημαντική αύξηση που καταγράφηκε το 2020 συνολικά 37 εκατομμύρια μέλη πέρυσι! Το Netflix βρίσκεται πίσω από το YouTube, το οποίο έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια χρήστες συνδεδεμένους κάθε μήνα. Παρεμπιπτόντως, το Netflix έχει επίσης ένα κανάλι στο YouTube που έχει 19,1 εκατομμύρια συνδρομητές. Τα καθαρά κέρδη του Netflix το 2019 ανήλθαν σε 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

  Πώς να προσαρμόσετε το κέλυφος Gnome με επεκτάσεις

Οι περισσότεροι συνδρομητές βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πάνω από 60 εκατομμύρια. Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Αφρική ξεπερνούν τα 29 εκατομμύρια, η Λατινική Αμερική έχει πάνω από 21 εκατομμύρια και η Ασία-Ειρηνικός ανέρχεται σε 7 εκατομμύρια. Οι προσδοκίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες το 2020, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, με περισσότερους από ποτέ ανθρώπους που είχαν κολλήσει σε εσωτερικούς χώρους και παρακολουθούσαν την υπηρεσία ροής. Το The Queen’s Gambit ήταν μόνο ένα πρόγραμμα που συγκέντρωσε κοινό, προσελκύοντας 62 εκατομμύρια νοικοκυριά. Προβλέπεται ότι το Netflix θα έχει πάνω από 300 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το 2023.

  5 Καλύτερα εκπαιδευτικά μαθήματα Microsoft Teams για διαχειριστές ομάδων

Αυξημένος Ανταγωνισμός

Το Netflix αντιμετωπίζει μεγαλύτερο ανταγωνισμό από ποτέ, με μια σχετικά νέα υπηρεσία ροής που ονομάζεται Disney+ να προσελκύει 86 εκατομμύρια συνδρομητές. Το Amazon Prime Video έχει επίσης αυξηθεί και βρίσκεται στα 10,1 εκατομμύρια. Το Netflix εστιάζει τώρα στην αύξηση των συνδρομών του σε άλλες χώρες όπως η Ινδία εν μέσω αυτής της αύξησης του ανταγωνισμού. Το μέλλον εξακολουθεί να φαίνεται καλό για το Netflix, καθώς η εξαιρετική ανάπτυξη το 2020 υποδηλώνει ότι δεν έχουν πολλά να ανησυχούν ακόμα.

Δημοφιλείς τίτλοι Netflix

Οι πιο δημοφιλείς τίτλοι του Netflix ανά πάσα στιγμή τείνουν να συμπίπτουν με παγκόσμια γεγονότα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020, τη χρονιά που όλοι ήταν σε lockdown λόγω του κορωνοϊού, οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ήταν οι κωμωδίες, τα δράματα και οι παραστάσεις αρτοποιίας. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τίτλους για το 2020, περιλαμβάνουν:

  Τι είναι το κακόβουλο λογισμικό RAT και γιατί είναι τόσο επικίνδυνο;

Tiger King – 64 εκατομμύρια νοικοκυριά
Η αγάπη είναι τυφλή – 30 εκατομμύρια νοικοκυριά
The Christmas Chronicles – 20 εκατομμύρια νοικοκυριά
The Queen’s Gambit – 62 εκατομμύρια νοικοκυριά
Μπρίτζερτον – 63 εκατομμύρια νοικοκυριά

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, θα προστεθούν διάφοροι νέοι τίτλοι στο Netflix για τους θεατές να μπορούν να προβλέψουν. Αυτές περιλαμβάνουν μερικές δημοφιλείς ταινίες όπως το Batman Begins, Jason X, I Am Legend, Rain Man και Two Weeks’ Notice.

Το Netflix έχει τη δική του πρωτότυπη σειρά, έτσι οι θεατές μπορούν να περιμένουν νέες εκπομπές και σεζόν που περιλαμβάνουν τη Σεξουαλική Αγωγή (σεζόν 3), το Yes Day, το Moxie και το Blonde. Το Netflix προσθέτει συνεχώς νέους τίτλους στον κατάλογό του σε μια σειρά κατηγοριών, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να προωθήσουν πολύ νέο περιεχόμενο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, με νέες σεζόν διαθέσιμες από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τίτλους.