Πόσες φορές μπορείτε να αποκλειστείτε στο PS4

Το PlayStation 4 ή PS4 είναι ένα σύστημα παιχνιδιών που παρέχεται από τη Sony. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται κυρίως για παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Αυτές οι συσκευές διαθέτουν μια CPU σαν κουτί στο οποίο μπορούν να φορτωθούν τα παιχνίδια μέσω DVD ή σκληρών δίσκων και ένα χειριστήριο μέσω του οποίου μπορείτε να χειρίζεστε τα στοιχεία ελέγχου στα παιχνίδια σας. Αλλά αν προσπαθήσετε να κάνετε οποιοδήποτε hacking ή να εκτελέσετε παράνομες δραστηριότητες στο PS4, υπάρχουν πιθανότητες να λάβετε μόνιμη ή προσωρινή απαγόρευση. Μπορεί επίσης να συμβεί εάν άτομα αναφέρουν τον λογαριασμό σας ταυτόχρονα. Λοιπόν, αναρωτιέστε πόσες αναφορές πρέπει να απαγορευτούν; Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο πόσες φορές μπορεί να αποκλειστείτε στο PS4 για να λάβετε μόνιμο αποκλεισμό.

Πόσες φορές μπορείτε να αποκλειστείτε στο PS4

Η απόκτηση βέτο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι μια σοβαρή επίπτωση αν σκεφτεί κανείς ότι ό,τι μπορεί να έχετε κάνει είναι επίσης τόσο σοβαρό και παραβιαστικό. Ας δούμε τι μπορεί να σας κάνει να αντιμετωπίσετε αυτήν την απαγόρευση στο PS4 ή το PSN.

  Πώς να συγκαλύψετε ένα iMessage ως Emoji

Τι σας αποκλείει στο PSN; Τι μπορεί να σας αποκλείσει στο PS4;

Τρεις βασικές πολιτικές του PlayStation μπορούν να σας αποκλείσουν τόσο στο PSN όσο και στο PS4:

Εάν προσπαθήσετε να παραβιάσετε οποιαδήποτε από αυτές τις πολιτικές, ο λογαριασμός σας μπορεί να λάβει μόνιμη ή προσωρινή απαγόρευση. Μερικά από τα κοινά λάθη που μπορεί να σας αποκλείσουν στο PS4 είναι:

  • Εκφοβισμός άλλων παικτών
  • Προσπαθώ να χακάρω οποιοδήποτε παιχνίδι
  • Προώθηση της ρητορικής μίσους
  • Δίνοντας ψυχικό ή σωματικό στρες σε άλλους παίκτες

Μπορεί το PS4 να σας αποκλείσει για κατάρες;

Ναι, υπάρχουν πιθανότητες να αποκλειστείτε για βρισιές ή βρισιές σε παιχνίδια. Αλλά δεν θα είναι μια μόνιμη απαγόρευση στην αρχή. Εάν συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια λάθη, τότε θα εκδοθεί μόνιμη απαγόρευση στον λογαριασμό σας.

  Διορθώστε το σφάλμα σύνδεσης δικτύου 0x00028002

Πόσο καιρό παίρνετε αναστολή στο PS4 για κατάρες;

Βασικά εξαρτάται από το πόσες φορές βρίζεις ή βρίζεις ανθρώπους στο PS4. Η προσωρινή περίοδος απαγόρευσής σας μπορεί να διαρκέσει 7 ή 14 ημέρες. Μερικές φορές, μπορεί να διαρκέσει για ένα μήνα. Αλλά είναι καλύτερα να μην κάνετε βρισιές ή βρισιές γιατί το PlayStation μπορεί να αποκλείσει οριστικά τον λογαριασμό σας σε ελάχιστο χρόνο. Και όταν ο λογαριασμός σας είναι αποκλεισμένος, δεν θα μπορείτε να τον ανακτήσετε με κανέναν τρόπο.

Πόσες φορές πρέπει να σας αναφέρουν για να αποκλειστείτε στο PS4; Πόσες αναφορές για αποκλεισμό στο PS4;

Στην πραγματικότητα δεν εξαρτάται από τον αριθμό των φορών που αναφέρεστε. Εξαρτάται περισσότερο από τους λόγους που αναφέρατε. Εάν αναφέρεστε για τον ίδιο λόγο 3 φορές, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να τεθεί σε μόνιμη απαγόρευση. Η Sony έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει οριστικά τον λογαριασμό σας εάν παραβιάζετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του PSN.

Σημείωση: Οι αριθμοί που αναφέρονται παρακάτω δεν δίνονται επίσημα από τη Sony PlayStation. Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στην έρευνα.

  8 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση κυκλωμάτων WAN (Επισκόπηση)

Πόσες φορές μπορείτε να λάβετε αναφορά στο PS4; Πόσες αναφορές για αποκλεισμό στο PS5;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός φορών που μπορείτε να αναφέρετε σε οποιαδήποτε συσκευή PlayStation. Αλλά αν αναφέρεστε για τον ίδιο λόγο 3 φορές ή περισσότερες, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να έχετε μόνιμο βέτο. Επομένως, είναι καλύτερο να μην παραβιάσετε κανέναν κανόνα από τους όρους και τις προϋποθέσεις των συσκευών PlayStation. Εάν ο λογαριασμός σας αποκλειστεί, θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την συστημένη αλληλογραφία σας, πότε θα επιστρέψει ο λογαριασμός σας κ.λπ. Αλλά εάν πρόκειται για μόνιμη απαγόρευση, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας υπό καμία προϋπόθεση.

Σημείωση: Οι αριθμοί που αναφέρονται παρακάτω δεν δίνονται επίσημα από τη Sony PlayStation. Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στην έρευνα.

Τι θα συμβεί αν αποκλειστείτε 3 φορές στο PS4;

Εάν αποκλειστείτε 3 φορές για τον ίδιο λόγο, τότε ο λογαριασμός σας πιθανότατα θα λάβει μόνιμο αποκλεισμό. Επίσης, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πόσο καιρό είναι μια μόνιμη απαγόρευση στο PS4;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μόνιμη απαγόρευση ισχύει για άπειρο χρονικό διάστημα και δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας υπό καμία προϋπόθεση αφού εφαρμοστεί.

Μπορείτε να σας αποκλειστούν λόγω αναφοράς;

Όχι, δεν μπορείτε να απαγορευτείτε στο PSN να αναφέρετε άτομα που παραβιάζουν τους κανόνες υπό όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, εάν αναφέρετε απλώς τυχαία άτομα που ακολουθούν σωστά τους κανόνες, ενδέχεται να έχετε ένα προσωρινό βέτο στο PlayStation ως προειδοποίηση.

***

Ελπίζουμε να έχετε μάθει πόσες φορές μπορεί να σας αποκλειστεί στο PS4. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.