Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή λογαριασμού TikTok

Το TikTok έχει απαγορεύσει λογαριασμούς από τότε που ο αριθμός των χρηστών άρχισε να αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς και τα καταχρηστικά βίντεο άρχισαν να καταλαμβάνουν χώρο στην πλατφόρμα. Το TikTok έχει ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι χρήστες για να κρατήσουν τους λογαριασμούς τους μακριά από τον αποκλεισμό. Όσον αφορά την απαγόρευση λογαριασμών, το TikTok δεν ενδιαφέρεται ποιοι είναι οι χρήστες ή πόσο δημοφιλείς είναι. Εάν έχουν παραβιάσει τις οδηγίες της κοινότητας ή εάν ο λογαριασμός τους έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες, ο λογαριασμός θα λάβει απαγόρευση, η οποία μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης. Εάν θέλετε να μάθετε πότε και πώς θα αποκλειστεί ο λογαριασμός σας, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πόσες αναφορές χρειάζονται για να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok και πώς καταργείτε το TikTok κάποιου. Επίσης, θα μάθετε πόσες φορές πρέπει να αναφέρετε κάποιον στο TikTok για να τον αποκλείσετε και γιατί αποκλείεστε οριστικά από το TikTok.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή λογαριασμού TikTok

Θα μάθετε πόσες αναφορές χρειάζονται για να διαγράψετε περαιτέρω τον λογαριασμό TikTok σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς διαγράφετε έναν λογαριασμό TikTok που δεν είναι δικός σας;

Πρώτα απ ‘όλα, δεν μπορείτε πραγματικά να διαγράψετε έναν λογαριασμό TikTok που δεν σας ανήκει έως ότου ο χρήστης σας ζητήσει να τον διαγράψετε. Μπορείτε να αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok εάν και μόνο εάν παραβαίνει οποιεσδήποτε οδηγίες της κοινότητας. Έτσι, η ομάδα υποστήριξης αυτής της πλατφόρμας εξετάζει μια υπόθεση και ενδέχεται να απαγορεύσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό TikTok εάν διαπιστώσει ότι έχει συμβεί κάποια παράβαση. Εάν η σοβαρότητα της παραβίασης είναι υπερβολική, ο λογαριασμός θα λάβει μόνιμη απαγόρευση και η συσκευή στην οποία το άτομο χρησιμοποιούσε αυτήν την πλατφόρμα ή την εφαρμογή. Μόλις αποκλειστεί οριστικά ο λογαριασμός, θα γίνει ανενεργός λογαριασμός και μετά από μερικές ημέρες, ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά.

  Πόσο κερδίζουν τα κορυφαία αστέρια του TikTok;

Πώς καταργείτε το TikTok κάποιου;

Για να καταργήσετε το TikTok κάποιου, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Μπορείτε να αναφέρετε μόνο αυτούς τους λογαριασμούς που παραβιάζουν τα δικαιώματά σας ή παραβιάζουν τις οδηγίες του TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό βίντεο που θέλετε να αναφέρετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο κοινής χρήσης στα δεξιά της οθόνης.

4. Πατήστε Αναφορά.

5. Πατήστε στον κατάλληλο λόγο από τους λόγους που αναφέρονται.

6. Γράψτε μια περιγραφική εξήγηση και, αν θέλετε, ανεβάστε φωτογραφίες όταν κάνετε αναφορά για οποιονδήποτε συγκεκριμένο λόγο.

7. Στη συνέχεια, πατήστε Υποβολή.

Μπορεί να διαγραφεί η αναφορά ενός λογαριασμού TikTok;

Ναι, η αναφορά ενός λογαριασμού TikTok μπορεί να τον διαγράψει. Εάν ένας λογαριασμός παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου ή παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας ή αν ορισμένοι χρήστες ανέφεραν τον λογαριασμό τους, αυτός ο λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί. Και αν η σοβαρότητα της παράβασης είναι πολύ σοβαρή, ο λογαριασμός τους μπορεί να διαγραφεί οριστικά και η συσκευή τους μπορεί να απαγορευτεί από τη δημιουργία νέου λογαριασμού. Μπορείτε να επισκεφτείτε την παρακάτω επικεφαλίδα για να μάθετε πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή λογαριασμού TikTok.

Τι συμβαίνει εάν αναφέρετε έναν λογαριασμό TikTok;

Όταν αναφέρετε ένα βίντεο, η αναφορά θα ληφθεί από την ομάδα υποστήριξης σε ανώνυμη μορφή. Δηλαδή, η αναφορά σας θα υποβληθεί αλλά η ταυτότητά σας θα εμφανίζεται ως ανώνυμη. Μετά τη λήψη της αναφοράς, η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει και θα ελέγξει εάν παραβιάζει οποιεσδήποτε οδηγίες. Εάν βρουν κάποιο, θα στείλουν μια προειδοποίηση σε αυτόν τον λογαριασμό και θα τους ζητηθεί να αφαιρέσουν το περιεχόμενο που έχουν δημοσιεύσει ή θα αφαιρεθεί από το ίδιο το TikTok. Εάν αυτός ο λογαριασμός έχει ήδη λάβει πολλές προειδοποιήσεις, θα λάβει είτε μόνιμο είτε προσωρινό αποκλεισμό.

  Μπορείτε να δείτε ποιος σας ανέφερε στο TikTok;

Πόσες φορές πρέπει να αναφέρετε κάποιον στο TikTok για να τον αποκλείσετε;

Μπορείτε να αναφέρετε ένα βίντεο όσες φορές θέλετε, αλλά θα μετρηθεί ως ένα καθώς κάθε χρήστης αναφοράς πρέπει να είναι μοναδικός. Χρειάζονται τουλάχιστον 10 αναφορές για να αποκλειστεί ένας λογαριασμός. Και η απαγόρευση μπορεί να είναι είτε μόνιμη είτε προσωρινή, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραβίασης που έχει γίνει από αυτόν τον λογαριασμό.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή λογαριασμού TikTok;

Δεν υπάρχει ακριβής αριθμός που θα διαγράψει έναν λογαριασμό TikTok όταν συναντηθεί. Όλα εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της παραβίασης αυτού του λογαριασμού. Εάν το TikTok εντοπίσει έναν χρήστη που παραβιάζει τις οδηγίες, δεν θα χρειαστεί να αναφερθεί καθώς θα απαγορεύσει αμέσως αυτόν τον λογαριασμό. Εάν ένας λογαριασμός λάβει τουλάχιστον 10 αναφορές παραβίασης, το TikTok θα λάβει μέτρα εναντίον του εφαρμόζοντας μια προσωρινή απαγόρευση σε αυτόν τον λογαριασμό. Και αν διαπιστωθεί ότι η παράβαση είναι πιο έντονη, ο λογαριασμός θα πρέπει να αντιμετωπίσει μόνιμο αποκλεισμό, που στη συνέχεια έχει ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του λογαριασμού.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκλειστεί ένας λογαριασμός από το TikTok;

Μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες ή μέρες, καθώς η διαδικασία αποκλεισμού ενός λογαριασμού δεν είναι στα χέρια κανενός. Εάν το TikTok εντοπίσει οποιονδήποτε λογαριασμό παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς του, απαγορεύει αμέσως αυτόν τον λογαριασμό. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος χρήστης έχει δημοσιεύσει ένα ακατάλληλο βίντεο και ο εκπρόσωπος λαμβάνει δύο ή τρεις αναφορές σχετικά με αυτόν τον λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα στείλουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα σε αυτόν τον λογαριασμό και το βίντεο θα αφαιρεθεί. Εάν ένας λογαριασμός έχει ήδη πολλές προειδοποιήσεις και παραβάσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα, θα αποκλείσει αυτόν τον λογαριασμό. Εάν λάβουν μόνιμη απαγόρευση, η συσκευή τους θα αποκλειστεί επίσης και δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό από αυτήν τη συσκευή.

  Πού βρίσκεται η γραμμή αναζήτησης στο TikTok;

Πώς μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα τον λογαριασμό σας στο TikTok;

Σημείωση: Δεν υποστηρίζουμε τις ακατάλληλες ενέργειες που αναφέρονται στην παρακάτω απάντηση. Αλλά για να απαντήσουμε σε αυτή τη συνηθισμένη ερώτηση, αναφέραμε τις δραστηριότητες που η TikTok θεωρεί απαράδεκτες στην πλατφόρμα της και τιμωρεί δίκαια τον παραβάτη αφού κριθεί ένοχος.

Ο μόνος τρόπος για να αποκλειστεί γρήγορα ο λογαριασμός σας στο TikTok είναι η επανειλημμένη κοινή χρήση περιεχομένου που παραβιάζει τις οδηγίες του TikTok, όπως γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο, εκφοβισμός, βία, ναρκωτικά ή αλκοόλ, ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή παραπλανητικό περιεχόμενο και βίντεο πνευματικών δικαιωμάτων. Δημοσιεύοντας τέτοιο περιεχόμενο, το TikTok θα απαγορεύσει τον λογαριασμό σας για μια ζωή. Εάν το TikTok δεν παρατηρήσει τον λογαριασμό σας, οι χρήστες στους οποίους έχουν προταθεί τα βίντεό σας θα αναφέρουν τα βίντεό σας και θα λάβετε μόνιμη απαγόρευση.

Πώς αποκλείεστε οριστικά από το TikTok;

Ένας λογαριασμός TikTok θα αποκλειστεί οριστικά όταν πολλοί χρήστες αναφέρουν το περιεχόμενο του λογαριασμού ή η ομάδα υποστήριξης διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός παραβαίνει τις οδηγίες της κοινότητάς τους. Ας υποθέσουμε ότι δημοσιεύετε βίντεο που σχετίζονται με γυμνό ή σεξουαλικό περιεχόμενο, που σχετίζονται με ναρκωτικά, ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή παραπλανητικό, βίαιο, παραβίαση δικαιωμάτων κάποιου, περιεχόμενο πνευματικών δικαιωμάτων ή προώθηση της τρομοκρατίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε μια βέβαιη απαγόρευση. Εάν η σοβαρότητα της παραβίασης είναι ελάχιστη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προσωρινή απαγόρευση. Αλλά αν είναι έντονο, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σώσει τον λογαριασμό σας από τη λήψη μόνιμου αποκλεισμού.

Θα διαγράψει το TikTok ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, το TikTok θα διαγράψει ανενεργούς λογαριασμούς. Το TikTok ενθαρρύνει τους χρήστες του να χρησιμοποιούν ενεργά τους λογαριασμούς τους. Εάν ένας λογαριασμός παραμείνει ανενεργός για περισσότερες από 180 ημέρες, το όνομα χρήστη αυτού του λογαριασμού θα επαναφερθεί σε μια τυχαία αριθμητική τιμή. Και αν ένας λογαριασμός παραμείνει ανενεργός για ένα μήνα μετά από αυτές τις 180 ημέρες, αυτός ο λογαριασμός θα διαγραφεί από τη βάση δεδομένων για εξοικονόμηση χώρου.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή λογαριασμού TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.