Πόσες αναφορές για αποκλεισμό στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου και να διαγράφουν αυτόματα φωτογραφίες που ονομάζονται Snaps. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ιστορίες και να εντοπίσετε τις ζωντανές τοποθεσίες του φίλου σας στο Snapchat σε έναν χάρτη Snap. Το Snapchat ήταν εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των νέων. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ πώς μπορεί ο λογαριασμός σας να αποκλειστεί οριστικά από το Snapchat; Ή μήπως το Snapchat διαγράφει τον αναφερόμενο λογαριασμό χωρίς κανέναν έλεγχο; Και είναι αλήθεια ότι το Snapchat είπε ποιος σας ανέφερε; Εάν είστε κάποιος που αναζητά τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Snapchat, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας και θα σας πει επίσης πόσες αναφορές πρέπει να αποκλειστούν στο Snapchat λεπτομερώς.

Πόσες αναφορές για αποκλεισμό στο Snapchat

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω για να μάθετε πόσες αναφορές θα αποκλειστούν στο Snapchat λεπτομερώς με τις απαντήσεις σε όλες τις άλλες σχετικές ερωτήσεις.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για το κλείσιμο ενός λογαριασμού Snapchat;

Σχεδόν όλες οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκτελούν τις διαδικασίες εποπτείας σύμφωνα με τη συμπεριφορά των χρηστών.

  • Εάν ορισμένοι χρήστες του Snapchat παραπονιούνται για ορισμένους λογαριασμούς λόγω κακής και κακόβουλης συμπεριφοράς, αυτοί οι λογαριασμοί ανακαλύπτονται και διορθώνονται από την ομάδα των επόπτων του Snapchat. Εξετάζουν τον εν λόγω λογαριασμό για να προσδιορίσουν εάν έχουν παραβιάσει οποιεσδήποτε οδηγίες κοινότητας ή όχι.
  • Επίσης, εάν ανακαλύψουν ότι ο λογαριασμός-στόχος περιέχει οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο, το Snapchat μπορεί να απενεργοποιήσει οριστικά τον λογαριασμό ή να επικοινωνήσει με τις αρχές επιβολής του νόμου.
  Πώς να βρείτε φίλους ή κάποιον που γνωρίζετε στο Snapchat

Επομένως, η απαγόρευση του λογαριασμού σας στο Snapchat δεν βασίζεται μόνο σε έναν ορισμένο αριθμό αναφορών. Αντίθετα, βασίζεται στον αριθμό των αναφορών και στη σοβαρότητα των παραβιάσεων των κανόνων της κοινότητας.

Μπορεί να διαγραφεί η αναφορά ενός λογαριασμού Snapchat;

Ναι, ο αναφερόμενος λογαριασμός Snapchat θα διαγραφεί εάν έχει πραγματικά παραβιάσει τις οδηγίες του Snapchat και τους κανόνες της κοινότητας. Οι συντονιστές της πλατφόρμας Snapchat θα εξετάσουν τον αναφερόμενο λογαριασμό Snap ή τον αναφερόμενο λογαριασμό Snapchat και θα καθορίσουν εάν το περιεχόμενο παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητας. Εάν παραβαίνει αυτές τις οδηγίες της κοινότητας, το Snapchat μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό ή να αποσπάσει από το σύστημα. Και το Snapchat μπορεί να αναφέρει το περιεχόμενο στις αρχές επιβολής του νόμου εάν το θεωρούν αξιόποινο αδίκημα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για το Snapchat για να διαγράψει έναν αναφερόμενο λογαριασμό;

Συνήθως, οι διαχειριστές του Snapchat λαμβάνουν μέτρα κατά του αναφερόμενου λογαριασμού εντός 24 έως 48 ωρών. Εάν η ομάδα συντονιστών του Snapchat θεωρεί ότι η αναφερόμενη παράβαση παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς της, έχει το δικαίωμα να διαγράψει τον αναφερόμενο λογαριασμό. Και εάν είναι απαραίτητο, μπορούν επίσης να αποκλείσουν οριστικά αυτόν τον λογαριασμό από την πλατφόρμα.

Τι θα συμβεί αν σας αναφέρουν μία φορά στο Snapchat;

Εάν λάβετε αναφορά μία φορά στο Snapchat, το προφίλ σας στο Snapchat θα εξεταστεί από μια ομάδα συντονιστών για να επιβεβαιωθεί εάν έχετε παραβιάσει κάποιες από τις οδηγίες της κοινότητάς τους ή όχι. Ακολουθούν οι συνέπειες που αναφέρονται ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασής σας:

  • Εάν οι επόπτες του Snapchat διαπιστώσουν ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει παραβιάσει καμία από τις οδηγίες της κοινότητάς τους, αυτό θα θεωρηθεί λάθος και δεν θα ληφθούν μέτρα κατά του λογαριασμού σας στο Snapchat.
  • Εάν επιβεβαιώσουν ότι έχετε παραβιάσει τις οδηγίες, αλλά δεν είναι σοβαρό παράπτωμα, απλώς θα σας προειδοποιήσουν.
  • Εάν το Snapchat ανακαλύψει ότι ο λογαριασμός σας περιέχει οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο και παραβιάζει σοβαρά τις οδηγίες, μπορεί να απενεργοποιήσει οριστικά τον λογαριασμό σας.

Επίσης, το Snapchat δεν λέει ποιος σας ανέφερε καθώς οι αναφορές που υποβάλλονται στο Snapchat είναι ανώνυμες. Αλλά αυτές οι αναφορές μπορεί να κάνουν τον λογαριασμό σας στο Snapchat να αποκλειστεί.

Τι σας κάνει να αποκλειστείτε στο Snapchat;

Το Snapchat ακολουθεί αυστηρά το σετ κοινοτικές οδηγίες για τη διατήρηση της ασφάλειας των χρηστών του Snapchat. Ενώ ορισμένες οδηγίες έχουν αμελητέα επίδραση στο Snapchat σας, οι αυστηρές μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης του λογαριασμού σας στο Snapchat. Αυτές είναι μερικές δραστηριότητες στο Snapchat που δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσετε και μπορούν να οδηγήσουν τον λογαριασμό σας στο Snapchat να αποκλειστεί οριστικά από το Snapchat.

  Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Ακολουθούν ορισμένες δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τον λογαριασμό σας αποκλεισμό από το Snapchat:

1. Χρήση Snapchat μέσω εφαρμογών ή ιστότοπων τρίτων: Χρήση τρίτων εφαρμογές ή ιστότοποι για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat ενδέχεται να έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως να σας παρέχουν επιπλέον λειτουργίες και λειτουργικότητα. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να σας επιτρέψουν να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης των Snaps χωρίς να ενημερώσετε κανέναν. Αυτές οι εφαρμογές ή προσθήκες τρίτων είναι δελεαστικές, αλλά θα πρέπει να τις αποφύγετε, καθώς απαγορεύονται αυστηρά και μπορεί να οδηγήσουν σε αναστολή λογαριασμού. Αφού κλειδώσει αρχικά τον λογαριασμό σας για 24 ώρες, το Snapchat μπορεί να τον αποκλείσει οριστικά εάν χρησιμοποιήσετε ξανά μη εγκεκριμένες εφαρμογές τρίτων.

2. Δημοσίευση προσβλητικού περιεχομένου: Η αποστολή ή το να ζητάτε από οποιονδήποτε για σεξουαλικά ακατάλληλα στιγμιότυπα ή μηνύματα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκλεισμό του λογαριασμού σας στο Snapchat επειδή απαγορεύονται λογαριασμοί που προωθούν ή διαδίδουν ακατάλληλες σεξουαλικές πληροφορίες στο Snapchat. Το να ζητάτε από κάποιον κάτω των 18 ετών για κάθε είδους ακατάλληλες συνομιλίες ή Snaps είναι ακόμη χειρότερο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή μόνιμη απαγόρευση. Το Snapchat θα σας αναφέρει επίσης στις αρχές επιβολής του νόμου.

3. Χρήση ψεύτικου λογαριασμού: Η χρήση ενός ψεύτικου λογαριασμού Snapchat ή η προσπάθεια να προσποιηθείς ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι, και οι αναφορές ότι προσπαθείς να παραπλανήσεις τους άλλους σχετικά με το ποιος είσαι, μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό του λογαριασμού σου στο Snapchat.

4. Διάδοση μίσους: Όπως οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Snapchat προσπαθεί επίσης να αποτρέψει κάθε είδους ψευδείς πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν άλλους και να διαδώσουν μίσος. Αλλά αν μοιράζεστε μηνύματα και φωτογραφίες που δυσφημούν ή ενθαρρύνουν τη βία ή τις διακρίσεις λόγω φυλής, εθνικότητας, εθνικής καταγωγής, θρησκείας ή άλλων παραγόντων, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Snapchat να επιβάλει μόνιμη απαγόρευση στον Λογαριασμό σας.

5. Κοινή χρήση και προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων: Η εκτέλεση ή η διάδοση πληροφοριών που σχετίζονται με εγκληματικές δραστηριότητες ή η επιρροή σε κάποιον να εκτελέσει μια παράνομη δραστηριότητα στο Snapchat μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απαγόρευση του λογαριασμού σας στο Snapchat.

  Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες

6. Αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και Snaps: Η αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και Snaps μπορεί να οδηγήσει τον λογαριασμό σας στο Snapchat να αποκλειστεί οριστικά από το Snapchat.

Γιατί διαγράφονται οι λογαριασμοί των ατόμων στο Snapchat;

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους διαγράφονται οι λογαριασμοί των ατόμων στο Snapchat είναι ότι έχουν στείλει ή ζητήσει από κάποιον σεξουαλικά στιγμιότυπα ή μηνύματα, διαδίδουν μηνύματα μίσους ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή έχουν παραβιάσει τις οδηγίες της κοινότητας του Snapchat. Μπορεί να υπάρχουν περαιτέρω εξηγήσεις για τη διαγραφή του λογαριασμού σας από το Snapchat.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Snapchat κάποιου;

Δεν υπάρχει άμεση μέθοδος διαγραφής του λογαριασμού κάποιου στο Snapchat προς το παρόν. Αλλά μπορείτε να αναφέρετε οποιονδήποτε λογαριασμό Snapchat έχει παραβιάσει τις οδηγίες της κοινότητας του Snapchat σίγουρα. Η ομάδα συντονιστών του Snapchat θα εξετάσει την αναφορά σας σχετικά με τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Και αν θεωρούν ότι η αναφερόμενη παράβαση παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητάς τους, μπορεί διαγράψτε οριστικά αυτόν τον λογαριασμό από την πλατφόρμα.

Πώς μπορείτε να αποκλειστείτε οριστικά από το Snapchat;

Αυτές είναι μερικές δραστηριότητες στο Snapchat που δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσετε και οι αναφορές σχετικά με αυτές τις δραστηριότητες μπορούν να σας αποκλείσουν οριστικά από το Snapchat. Ακολουθούν αυτές οι δραστηριότητες:

  • Χρήση ψεύτικου λογαριασμού
  • Αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και Snaps
  • Χρήση Snapchat μέσω εφαρμογών ή ιστότοπων τρίτων
  • Διάδοση μίσους
  • Κοινή χρήση και προώθηση παράνομων δραστηριοτήτων στο Snapchat
  • Δημοσίευση ρητού περιεχομένου

Σας λέει το Snapchat ποιος σας ανέφερε;

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση το Snapchat να πει ποιος σας έχει αναφέρει επειδή κάθε αναφορά είναι ανώνυμη.

Μπορεί το Snapchat να δει τα στιγμιότυπά σας;

Ναι, εάν κάποιος έχει αναφέρει το Snap σας στο Snapchat, έχει το δικαίωμα να το δει για να καθορίσει τη σοβαρότητα της παράβασης. Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δίνει προτεραιότητα στο απόρρητο των χρηστών. Έτσι, οι χρήστες του Snapchat θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις όταν οι συντονιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση και να δουν τα αναφερόμενα Snaps ή τα μηνύματά σας.

Μπορεί το Snapchat να δει το ρολό της κάμεράς σας;

Ναί. Το Snapchat πρέπει να έχει πρόσβαση στο ρολό της κάμερας για να μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο και να στείλετε στιγμιότυπα στους φίλους σας, όπως αναφέρεται στο Πολιτική απορρήτου Snapchat.

Είναι το Snapchat κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο;

Ναι, το Snapchat είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο, αλλά όχι πλήρως. Το Snapchat δεν χρησιμοποιεί την ίδια κρυπτογράφηση για μηνύματα κειμένου όπως συμβαίνει και με άλλους τύπους μηνυμάτων. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να κατανοήσετε πλήρως τι συμβαίνει με τα μηνύματά σας αφού φτάσουν στους διακομιστές του Snap, επειδή το Snapchat δεν έχει αναφέρει πουθενά ποια κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να έχετε καταλάβει πόσες αναφορές πρέπει να αποκλειστούν στο Snapchat και ποιες δραστηριότητες απαγορεύουν έναν λογαριασμό Snapchat. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.