Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok

Το TikTok είναι ο δρόμος ενός κοινού ανθρώπου προς τη φήμη, εάν έχει τις σωστές δεξιότητες ψυχαγωγίας. Οι άνθρωποι όχι μόνο κερδίζουν αλλά γίνονται διάσημοι λόγω αυτής της ελκυστικής πλατφόρμας. Η εμβέλεια της εφαρμογής είναι τεράστια και αυξάνεται συνεχώς. Αν και αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό από τους όμοιους του Instagram Reels στις μέρες μας, το Πρόγραμμα Creator Fund το κρατά πολύ μπροστά από άλλους στο παιχνίδι. Είστε περίεργοι για το πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok; Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα απαντήσει στα ερωτήματά σας: πώς μπορώ να ακολουθήσω περισσότερα από 10.000 στο TikTok ή ποιο είναι το όριο παρακολούθησης TikTok;

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερα από 10.000 στο TikTok και επίσης εάν αυτό είναι το όριο και σε αυτήν την πλατφόρμα.

Υπάρχει όριο παρακολούθησης στο TikTok; Τι είναι το όριο παρακολούθησης TikTok ανά ημέρα;

Ναι, υπάρχει όριο στο πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok. Μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και 10.000 άτομα στο TikTok. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε έως και 200 ​​λογαριασμούς την ημέρα.

  Μπορώ να ορκιστώ στο TikTok;

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok;

Το όριο παρακολούθησης TikTok είναι συνολικά 10.000 λογαριασμοί. Είναι συγκριτικά υψηλότερο από άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοπους όπως το Instagram (7.500) και το Facebook και το Twitter (5.000). Σε καθημερινή βάση, μπορεί κανείς να παρακολουθεί έως και 200 ​​λογαριασμούς την ημέρα στο TikTok.

Γιατί το TikTok λέει ότι επιτεύχθηκε το όριο; Γιατί δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το TikTok;

Το TikTok λέει ότι το όριο επιτυγχάνεται όταν προσπαθείτε να ακολουθήσετε περισσότερα άτομα από το προκαθορισμένο όριο για μια ημέρα, που είναι 200 ​​λογαριασμοί σε 24 ώρες. Μόλις φτάσετε το όριο, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερους λογαριασμούς τη δεδομένη ημέρα. Η καλύτερη λύση σε ένα τέτοιο ζήτημα είναι να περιμένετε να ξεκινήσει η επόμενη μέρα και μπορείτε να αρχίσετε να ακολουθείτε ξανά τους αγαπημένους σας δημιουργούς περιεχομένου.

Μπορώ να ακολουθήσω περισσότερα από 10.000 στο TikTok;

Όχι, από τώρα, η απάντηση στην ερώτηση πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok παραμένει στα 10.000. Και δεν μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερο από αυτό. Ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε το ζήτημα είναι να δώσετε προτεραιότητα στους δημιουργούς περιεχομένου που θέλετε να ακολουθήσετε. Παρακολουθήστε προσεκτικά τι δημοσιεύουν τακτικά και ακολουθήστε το περιεχόμενο που σας τραβάει την προσοχή.

Τι συμβαίνει μετά από 10.000 ακόλουθους στο TikTok;

Όταν ένας δημιουργός (ηλικίας άνω των 18 ετών) έχει 10.000 ακόλουθους με τουλάχιστον 10.000 αυθεντικά βίντεο τις τελευταίες 30 ημέρες, μπορεί να εγγραφεί στο TikTok Creator Fund. Αυτό το ταμείο δημιουργήθηκε ειδικά για να ανταμείβει οικονομικά τους δημιουργούς με βάση τον αριθμό των προβολών ανά βίντεο. Η αμοιβή κυμαίνεται από 2 έως 4 σεντ ανά 1000 προβολές. Κάποιος μπορεί επίσης να πάει ζωντανά και να πάρει δώρα και ανταμοιβές από τους ακόλουθους.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε

Μπορείτε να ακολουθήσετε όλους στο TikTok;

Όχι. Σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το TikTok και με τον ετήσιο αριθμό να αυξάνεται μόνο, είναι αδύνατο να ακολουθήσετε όλους στο TikTok, με το όριο παρακολούθησης να είναι 10.000 για έναν λογαριασμό και 200 ​​καθημερινά.

Πώς αποκτάτε 1k ακόλουθους στο TikTok σε 5 λεπτά; Πώς μπορώ να αποκτήσω το πρώτο μου 1k στο TikTok;

Καθώς έχετε επιλύσει, μπορώ να ακολουθήσω περισσότερους από 10.000 στο ερώτημα TikTok, η απόκτηση 1000 ακολούθων στο TikTok σε λιγότερο από 5 λεπτά είναι αδύνατη. Ωστόσο, αναφέραμε παρακάτω ορισμένα μέτρα που θα σας διδάξουν πώς μπορείτε να αποκτήσετε το πρώτο σας 1k στο TikTok μέσα σε ένα ρεαλιστικό χρονικό πλαίσιο και με συνεχή προσπάθεια:

  • Να είστε συνεπείς και να δημοσιεύετε τακτικά
  • Χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags
  • Χρησιμοποιήστε μοντέρνους ήχους και τραγούδια
  • Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας καθημερινά
  • Γράψτε συναρπαστικές λεζάντες
  • Δημιουργήστε πρωτότυπο περιεχόμενο
  • Μην επαναχρησιμοποιείτε το περιεχόμενο άλλων
  • Χρησιμοποιήστε την επιλογή Duet για να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους
  • Δημιουργήστε διαφορετικές ποικιλίες περιεχομένου για να προσελκύσετε κάθε είδους κοινό-στόχο
  • Συνδέστε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με το TikTok σας

  • Δημιουργήστε πολλούς λογαριασμούς TikTok
  • Έχετε έναν λογαριασμό ασφαλείας
  • Συμμετέχετε σε προκλήσεις
  • Μείνετε πιστοί και τηρήστε αυστηρά τις Οδηγίες κοινότητας

Τι συμβαίνει σε 1000 ακόλουθους στο TikTok;

Όταν ο δημιουργός περιεχομένου φτάσει στο σημείο των 1000 ακολούθων στο TikTok, επιτρέπεται να μεταβεί ζωντανά στην πλατφόρμα. Το TikTok Live είναι ένα άλλο εργαλείο κερδών. Εάν ο δημιουργός περιεχομένου είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να συναναστραφεί με άτομα και να λάβει δώρα ή ανταμοιβές από τους ακόλουθούς τους, τα οποία αργότερα μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε 10.000 άτομα στο TikTok, ώστε να υπάρχει αρκετό κοινό και για τη ζωντανή ροή σας.

Είναι καλές οι 10000 προβολές στο TikTok;

Ναί. Στο TikTok, οι 10 χιλιάδες προβολές είναι κάτι παραπάνω από καλές. Εάν λαμβάνετε πολλές τέτοιες προβολές τακτικά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς το περιεχόμενό σας προσεγγίζει ένα ευρύ κοινό. Οι απόψεις και οι ακόλουθοί σας θα αυξηθούν. Η χρήση κατάλληλων hashtag και συναρπαστικών λεζάντων θα σας κάνει εύκολα εντοπισμένους όταν οι άνθρωποι αναζητούν ένα σχετικό hashtag ή λεζάντα. Δείτε τι λειτουργεί, για τι δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η αγορά-στόχος σας και δημοσιεύστε το περιεχόμενο με παρόμοιο θέμα. Επίσης, θα πρέπει να ενημερώνεστε για τις τάσεις για την επίτευξη μεγαλύτερης προσέγγισης.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε οπαδούς του TikTok;

Το ταξίδι της ανάπτυξης και της απόκτησης οπαδών είναι δύσκολο και απαιτεί υπομονή, σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια, επειδή δεν υπάρχει σταθερή φόρμουλα για τη φήμη. Οι πιθανότητες να γίνετε μια αίσθηση του TikTok από τη μια μέρα στην άλλη είναι πολύ μικρές. Ωστόσο, τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς του TikTok:

  • Μην αναπαράγετε το περιεχόμενο άλλων ανθρώπων
  • Για να κερδίσετε επιπλέον ακόλουθους, χρησιμοποιήστε την επιλογή Duet
  • Δημοσιεύστε τακτικά και να είστε συνεπείς
  • Χρησιμοποιήστε σχετικά hashtags
  • Συνδέστε το TikTok με άλλα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης
  • Δημιουργήστε πολλούς λογαριασμούς TikTok
  • Διατηρήστε έναν εφεδρικό λογαριασμό
  • Δημιουργήστε μια ποικιλία περιεχομένου που θα απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών-στόχων
  • Χρησιμοποιήστε δημοφιλείς μελωδίες και μουσική
  • Ασχοληθείτε με το κοινό σας
  • Δημιουργήστε εντυπωσιακές λεζάντες
  • Δημιουργήστε μοναδικό περιεχόμενο
  • Πάρτε μέρος στις προκλήσεις
  • Συνεργαστείτε με άλλους δημιουργούς

Πληρώνονται οι άνθρωποι στο TikTok;

Ναι, μόλις φτάσεις τους 1000 ακολούθους, μπορείς να πληρωθείς στο TikTok για τη ζωντανή μετάδοση για αλληλεπίδραση, συνομιλία με ανθρώπους και λήψη εικονικών δώρα, ανταμοιβών ή δωρεών από τους ακολούθους σου. Καθώς το κοινό σας ενισχύεται, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, όπως το TikTok Creators Fund, το οποίο πληρώνει 2–4 σεντ για κάθε 100 προβολές που λαμβάνετε με επιτυχία στις μεταφορτώσεις σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά άλλαξαν το παιχνίδι για το TikTok ενάντια στον σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουν το Instagram, το Facebook και το YouTube.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok. Ρίξτε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.