Προσφορά διακριτικού ασφαλείας (STO) Επεξήγηση σε 5 λεπτά ή λιγότερο

Η προσφορά διακριτικών ασφαλείας (STO) σάς επιτρέπει να αγοράζετε ελεγχόμενα ψηφιακά μάρκες που αντιπροσωπεύουν περιουσιακά στοιχεία όπως χρυσό, ακίνητα ή μετοχές.

Με απλά λόγια, ένα crypto token αντιπροσωπεύει ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που υπάρχει στο blockchain ενός άλλου κρυπτονομίσματος. Αυτά τα διακριτικά μπορούν να αποθηκεύουν αξία, να αγοράζουν ψηφιακά στοιχεία ή να πληρώνουν τέλη συναλλαγών.

Η αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) θεωρήθηκε η πιο προτιμώμενη επιλογή για την προσφορά μάρκες κρυπτογράφησης κατά την περίοδο 2017-18. Ωστόσο, αυτή η άναρχη διαδικασία προσφοράς σημείωσε επίσης αύξηση σε μάρκες χωρίς πραγματικές αξίες.

Μια μελέτη της Satis Group LLC ισχυρίστηκε ότι σχεδόν το 80% των ICO είναι απάτες. Με εκατομμύρια χρήματα επενδυτών που εμπλέκονται σε ICO, η ρύθμιση για την προσφορά διακριτικών έγινε υποχρεωτική. Ως αποτέλεσμα, τα διακριτικά ασφαλείας εκδόθηκαν με χρήση της προσφοράς διακριτικών ασφαλείας (STO).

Ένα διακριτικό ασφαλείας είναι ένας τύπος κρυπτογραφικού. Ας το καταλάβουμε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι ένα διακριτικό ασφαλείας;

Ένα διακριτικό ασφαλείας λειτουργεί ως ψηφιακή αναπαράσταση ενός επενδυτικού περιουσιακού στοιχείου. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν ακίνητα, εμπορεύματα, έργα τέχνης, μετοχές ή ομόλογα.

Ο κύριος στόχος ενός επενδυτή όταν αγοράζει ένα διακριτικό ασφαλείας είναι να δημιουργήσει κέρδη. Για αυτόν τον λόγο, οι αγοραστές τείνουν να επιλέγουν μάρκες με υψηλές μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Τα διακριτικά ασφαλείας εκδίδονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας blockchain για να γίνει η όλη διαδικασία διαφανής και απλή. Θα λάβετε επίσης μερίσματα, ιδιοκτησία περιουσιακών στοιχείων και δικαιώματα ψήφου.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εγκρίνει διακριτικά ασφαλείας. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις ή οι επιχειρήσεις μπορούν να εκδώσουν μόνο αυτά τα διακριτικά.

Τι είναι η Προσφορά διακριτικού ασφαλείας ή STO;

Η προσφορά διακριτικών ασφαλείας (STO) είναι μια διαδικασία πώλησης διακριτικών ασφαλείας μέσω συγκεκριμένων ανταλλαγών. Εδώ οι συναλλαγές διακριτικών επαληθεύονται και αποθηκεύονται στο δίκτυο blockchain.

Οι STO επιτρέπουν σε επενδυτές και ιδρυτές να συγκεντρώσουν ψηφιακή χρηματοδότηση για τα νέα τους έργα. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να ακολουθούν αυστηρά τους κυβερνητικούς κανονισμούς. Επιπλέον, αυτά τα διακριτικά δεν είναι διαθέσιμα σε κανονικά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Binance, το Coinbase ή το Kraken.

Το 2018 έσκασε μια τεράστια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO). Μεταξύ των ετών άνθησης των κρυπτονομισμάτων του 2012 και του 2018, οι απατεώνες εκμεταλλεύτηκαν αυτή την υψηλή ζήτηση της αγοράς.

Τα ψεύτικα έργα άρχισαν να συγκεντρώνουν κεφάλαια από ανθρώπους που πουλούσαν ψεύτικες ελπίδες. Ως αποτέλεσμα, οι ICO συγκέντρωσαν 6.880 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Πηγή: Statista.com

Ωστόσο, μετά από μια σειρά από ICO απάτης, η ζήτηση για αυτήν την προσφορά νομισμάτων μειώθηκε δραστικά. Τελικά, στο τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2018, οι ICO θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν μόνο 340 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά τη συντριβή του ICO, οι κυβερνητικοί ρυθμιστικοί φορείς άρχισαν να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και ασφάλεια στα κεφάλαια των επενδυτών. Για το λόγο αυτό, γεννήθηκαν οι STO, μια πιο ρυθμισμένη έκδοση των ICO.

Ίσως αναρωτιέστε πώς διαφέρουν τα STO από τα ICO. Ας μπούμε σε αυτό αμέσως.

Τα ICO είναι εύκολο να ξεκινήσουν και δεν απαιτούν καμία ρύθμιση που να προστατεύει τα χρήματα του επενδυτή. Αντίθετα, οι STO ξεκινούν μέσω αυστηρών και δομημένων κυβερνητικών πολιτικών και κανονισμών.

  9 Λύσεις ομιλίας σε κείμενο για προσωπική και επαγγελματική χρήση

Επιπλέον, δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την εκκίνηση κουπονιών χρησιμοποιώντας ICO. Ενώ οι STO εκδίδουν μόνο μάρκες που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία.

Πώς λειτουργούν οι Προσφορές Token Security (STO);

Η λειτουργία των STO μπορεί να χωριστεί σε 6 φάσεις. Ένα έργο πρέπει να ολοκληρώσει όλες αυτές τις φάσεις για να προσφέρει τα διακριτικά ασφαλείας του.

#1. Προετοιμασία Έργου

Οι ιδρυτές και οι προγραμματιστές του έργου δημιουργούν επιχειρηματικές ιδέες και σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης φάσης. Επιπλέον, το έργο διορίζει τα μέλη της ομάδας και τους συμβούλους του σε αυτό το στάδιο.

Η τεχνική ομάδα ετοιμάζει τη λευκή βίβλο που εξηγεί όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το έργο. Αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποδοχή της συμβολικής προσφοράς ενός έργου.

Επιπλέον, αυτό το αρχικό στάδιο χρησιμοποιείται επίσης για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σχετικά με:

  • Επιλογή ψηφιακών τεχνολογιών και συναφών παρόχων υπηρεσιών.
  • Ανάπτυξη του καταστρώματος επενδυτών.
  • Υπολογισμοί για τις κεφαλαιακές απαιτήσεις του έργου.
  • Αναγνώριση επενδυτή-στόχου.

#2. Σχεδιασμός STO Structure

Τα έργα διορίζουν ειδικευμένους συμβούλους εταιρικής χρηματοδότησης για να κάνουν μια καλή διάρθρωση του STO. Αυτοί οι σύμβουλοι συνεργάζονται με τους ιδρυτές και άλλα μέλη της ομάδας για να δημιουργήσουν μια δομή για προσφορές συμβολικών.

Επιπλέον, διορίζονται νομικοί σύμβουλοι για:

  • Αξιολογήστε τους κανονισμούς STO.
  • Προσδιορίστε την ελάχιστη περίοδο κλειδώματος των διακριτικών.
  • Αναλύστε τις απαιτήσεις των επενδυτών.
  • Υπολογίστε τις ισχύουσες εξαιρέσεις.

Σε αυτή τη φάση, επιλέγεται η κατάλληλη δικαιοδοσία που υποστηρίζει το όραμα του έργου. Αυτή η επιλογή βοηθά το έργο να ενσωματώσει και να πουλήσει τις προσφορές του.

#3. Επιλογή τεχνολογίας

Οι STO τροφοδοτούνται από την τεχνολογία blockchain και η επιλογή μιας κατάλληλης πλατφόρμας είναι σημαντική. Σε αυτή τη φάση, το έργο προσεγγίζει έναν πάροχο υπηρεσιών blockchain.

Τα διακριτικά ασφαλείας δημιουργούνται με βάση την επιχειρηματική ιδέα, το όραμα και την αποτίμηση. Επιπλέον, το έργο αναπτύσσει μια πύλη για τους μελλοντικούς επενδυτές του.

Οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πύλη για να επαληθεύσουν την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και να γνωρίσουν τον πελάτη σας (KYC) αμέσως. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα για να συνδέσετε τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια σας.

#4. Επιλογή παρόχων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Οι ιδρυτές διορίζουν μεσίτες για να τους βοηθήσουν να πουλήσουν τα διακριτικά ασφαλείας τους. Επιπλέον, αυτοί οι πράκτορες μεταβίβασης επιβιβάζονται για να παρακολουθούν την έκδοση του διακριτικού.

Επιπλέον, ορίζονται και θεματοφύλακες για φύλαξη. Εδώ η τεχνική ομάδα συνεργάζεται επίσης με παρόχους πληρωμών για την εφαρμογή συστημάτων πληρωμών fiat.

#5. Ερανος

Το κύριο βήμα στη συγκέντρωση κεφαλαίων περιλαμβάνει την εύρεση πιθανών επενδυτών. Αργότερα, ο μεσίτης κανονίζει συναντήσεις με τους επενδυτές και μοιράζεται τα έγγραφα προσφοράς.

Εκτός από την άμεση επαφή με τους επενδυτές, το διαδικτυακό μάρκετινγκ διαδραματίζει επίσης κρίσιμο ρόλο στη χρηματοδότηση STO. Οι ενεργές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πλέον μια κοινή διαδικασία για την προώθηση προσφορών διακριτικών.

#6. Καταχώριση διακριτικών ασφαλείας

Η τελευταία φάση περιλαμβάνει την επιλογή ανταλλαγών για STO. Οι κυβερνητικοί ρυθμιστικοί φορείς πρέπει να εγκρίνουν αυτές τις ανταλλαγές.

Τέλος, τα διακριτικά ασφαλείας θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Επίσης, είναι υποχρεωτική η τακτική ενημέρωση των εξελίξεων του έργου με τις πλατφόρμες και τις ρυθμιστικές αρχές.

Προσφορά διακριτικού ασφαλείας (STO) vs. Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO)

Ένα STO μπορεί να θεωρηθεί ένας συνδυασμός ICO και IPO. Ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ STO και IPO περιλαμβάνει:

  • Η διαδικασία πίσω από τις αρχικές δημόσιες προσφορές (IPO) είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Από την άλλη πλευρά, οι προσφορές διακριτικών ασφαλείας (STO) είναι συγκριτικά οικονομικές και απαιτούν λιγότερο χρόνο επεξεργασίας.
  • Ο τύπος επένδυσης λειτουργεί ως σημαντική διαφορά μεταξύ STO και IPO. Στην περίπτωση STO εκδίδονται μάρκες ασφαλείας, ενώ IPO για την έκδοση μετοχών.
  • Η δημόσια εγγραφή περιορίζεται στην προσφορά μετοχών ιδιωτικών εταιρειών. Αντίθετα, το ICO έχει την ευελιξία να αντιπροσωπεύει διακριτικά ασφαλείας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.
  • Οι συμμετέχοντες στο IPO λαμβάνουν ψηφιακά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ιδιοκτησία των μετοχών της εταιρείας. Συγκριτικά, το STO σας παρέχει ψηφιακά διακριτικά ως απόδειξη ιδιοκτησίας.
  11 δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία ελέγχου στίξης για εμπόρους περιεχομένου

Διαφορετικοί τύποι διακριτικών ασφαλείας

Τα διακριτικά ασφαλείας χωρίζονται περαιτέρω σε τρεις τύπους:

#1. Διακριτικά που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία

Τα διακριτικά ασφαλείας που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία αντιπροσωπεύουν την ιδιοκτησία πραγματικών περιουσιακών στοιχείων, όπως ακίνητα, εμπορεύματα ή πολύτιμα μέταλλα. Αυτά τα διακριτικά μπορούν να διαπραγματεύονται με βάση την τιμή του υποκείμενου περιουσιακού τους στοιχείου.

Οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν τον τύπο του περιουσιακού στοιχείου ανάλογα με την όρεξή τους για ανάληψη κινδύνων. Για παράδειγμα, εάν πιστεύετε στη σταθερότητα του χρυσού, τότε μπορείτε να επενδύσετε σε μάρκες ασφαλείας που υποστηρίζονται από χρυσό.

#2. Μερίδια μετοχικού κεφαλαίου

Ένα διακριτικό μετοχικού κεφαλαίου αντιπροσωπεύει μια μετοχή μιας εισηγμένης εταιρείας. Τα στοιχεία ιδιοκτησίας σας αποθηκεύονται απευθείας στο δίκτυο blockchain όταν αγοράζετε αυτό το διακριτικό.

Επιπλέον, οι κάτοχοι συμβολαίων μετοχικού κεφαλαίου λαμβάνουν επίσης όλα τα οφέλη που παρέχονται στους μετόχους της εταιρείας. Για παράδειγμα, θα λάβετε την ίδια υπεραξία, μερίσματα και δικαιώματα ψήφου.

#3. Μαρτυρίες χρέους

Οι μάρκες χρέους λειτουργούν σαν δάνειο που παρέχει ο επενδυτής σε μια αξιόπιστη εταιρεία. Ως αποτέλεσμα, αυτός ο κάτοχος διακριτικού ασφαλείας λαμβάνει τόκο σε αντάλλαγμα. Εδώ τα επιτόκια ποικίλλουν ανάλογα με τις εταιρείες.

Οι μάρκες χρέους είναι δύο τύπων:

  • Stable Debt Token: Αυτό το διακριτικό χρέους σας ανταμείβει με σταθερό τόκο. Επιπλέον, θα μπορείτε να υπολογίσετε τα συνολικά ενδιαφέροντά σας πριν αγοράσετε τα μάρκες.
  • Μεταβλητές μάρκες χρέους: Σε αντίθεση με τις μάρκες σταθερού χρέους, οι μάρκες μεταβλητού χρέους δεν συνοδεύονται από σταθερό επιτόκιο. Εδώ τα επιτόκια ποικίλλουν ανάλογα με τις πολιτικές επιτοκίων των εταιρειών.
  • Κορυφαίες πλατφόρμες STO

    Οι πλατφόρμες STO αναπτύχθηκαν για να απλοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας διακριτικών και να είναι πιο προσιτές. Τώρα, ας δούμε μερικές κορυφαίες πλατφόρμες που προσφέρουν STO.

    #1. Πολυμαθής

    Η Polymath ιδρύθηκε το 2017 και είναι μία από τις πιο προτιμώμενες πλατφόρμες για STO. Αυτή η πλατφόρμα λειτουργεί πλήρως με βάση τους κανονισμούς και τις κατευθυντήριες γραμμές του διακριτικού ασφαλείας.

    Το Polymath χρησιμοποιεί τέσσερα βασικά επίπεδα για να υποστηρίξει τους προγραμματιστές στη δημιουργία και την παροχή ρευστότητας για τα διακριτικά ασφαλείας τους. Τα τέσσερα επίπεδα αποτελούνται από μια εφαρμογή, πρωτόκολλο, ανταλλαγή και νομικό επίπεδο.

    #2. Τιτλοποιήστε

    Η Securitize παρέχει ένα εργαλείο από άκρο σε άκρο που επιτρέπει σε εταιρείες και ιδιώτες να δημιουργούν διακριτικά ασφαλείας. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υποστήριξη back-end στους χρήστες για να επιταχύνουν τη διαδικασία προσφοράς διακριτικών.

    Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα STO για να ενσωματώσετε DApps που βασίζονται στο Ethereum. Επιπλέον, το Digital Securities Protocol (DSP) της Securitize σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε διακριτικά ασφαλείας σε διαφορετικές αγορές.

    #3. Ασφάλεια

    Αναπτύχθηκε από ειδικούς του blockchain το 2015, το Securrency παρέχει ασφαλή εργαλεία για την έκδοση διακριτικών ασφαλείας. Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να μετασχηματίζουν περιουσιακά στοιχεία σε διαφορετικές μορφές, όπως τίτλους, μάρκες και νομίσματα fiat.

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Securrency για να ανταλλάξετε διακριτικά ασφαλείας σε πολλαπλά δίκτυα blockchain. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης τεχνική υποστήριξη μετά τις προσφορές σας.

    #4. Σμήνος

    Σε αντίθεση με τις άλλες πλατφόρμες που αναφέρθηκαν παραπάνω, το Swarm παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων γύρω από STO. Οι δυνατότητες που παρέχονται περιλαμβάνουν τη δημιουργία διακριτικών, τη συγκέντρωση χρημάτων, τη διαμόρφωση, την έκδοση διακριτικού και πολλά άλλα.

    Το Swarm υποστηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις στη διεξαγωγή των συνολικών διαδικασιών STO. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης δραστηριότητες μετά την έκδοση, όπως η διακυβέρνηση περιουσιακών στοιχείων, η έκδοση μερισμάτων και η αναφορά.

    #5. Tokensoft

    Η Tokensoft προσφέρει εργαλεία για τη δημιουργία διακριτικών ασφαλείας σε δημοφιλή δίκτυα blockchain. Τα υποστηριζόμενα δίκτυα περιλαμβάνουν τα Arbitrum, Ethereum, Polygon, Celo, Avalanche και Optimism.

    Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα παρέχει συμμόρφωση με KYC/AML για περισσότερες από 50 δικαιοδοσίες. Εκτός αυτού, η Tokensoft παρέχει υποστήριξη διανομής, εμπορικές συναλλαγές και λειτουργίες έκδοσης διακριτικών.

    Πλεονεκτήματα του STO

    #1. Χαμηλό ρίσκο

    Οι STO ρυθμίζονται χρησιμοποιώντας κυβερνητικούς νόμους και κανονισμούς. Αυτή η αυστηρή διαδικασία διακυβέρνησης περιορίζει τις συμβολικές προσφορές δόλιων έργων.

      Το MS Paint δεν είναι νεκρό Ελάτε να ενημερώσετε το Fall Creators

    Επιπλέον, το διακριτικό ασφαλείας που εκδόθηκε έχει ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο που είναι λιγότερο πιθανό να χάσει όλη την αξία του. Επιπλέον, οι αγοραστές διακριτικών μπορούν επίσης να επιλέξουν περιουσιακά στοιχεία χαμηλής μεταβλητότητας για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους.

    #2. Παρουσία Πραγματικού Περιουσιακού Κόσμου

    Οι STO σάς επιτρέπουν να κατέχετε εταιρικές μετοχές και φυσικά περιουσιακά στοιχεία όπως πετρέλαιο, ασήμι, χρυσός και άλλα.

    Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε τα διακριτικά ασφαλείας με βάση την τιμή του πραγματικού περιουσιακού στοιχείου του διακριτικού. Αυτή η τιμολόγηση θα εξασφαλίσει ότι θα λάβετε μια δίκαιη τιμή αγοράς για τις επενδύσεις σας.

    #3. Υψηλή Ρευστότητα

    Με την εφαρμογή STOs, θα μπορείτε να αγοράσετε ένα μέρος ενός ακριβού περιουσιακού στοιχείου. Για παράδειγμα, εάν ένα δημοφιλές ακίνητο στη Νέα Υόρκη κοστίζει 100 εκατομμύρια δολάρια και διανέμεται ως 1 εκατομμύριο μάρκες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αγοράσετε ένα κουπόνι για 100 $ και να αποκτήσετε ιδιοκτησία για μια μερίδα.

    Αυτή η διακριτοποίηση περιουσιακών στοιχείων αυξάνει τη ρευστότητα των διακριτικών ασφαλείας καθώς είναι πιο προσιτή για μεγαλύτερο πληθυσμό. Ως αποτέλεσμα, θα βρίσκετε πάντα αγοραστές για να πουλήσετε τα διακριτικά σας.

    Διαβάστε επίσης: Επεξήγηση του Tokenization Real Estate σε 5 λεπτά ή λιγότερο

    #4. Υψηλής απόδοσης

    Η αγορά περιουσιακών στοιχείων από την παραδοσιακή επενδυτική αγορά είναι πολύπλοκη και εξαιρετικά χρονοβόρα. Αντίθετα, οι STO, με την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας blockchain, απλοποιούν ολόκληρη την αγορά ασφάλειας.

    Τα διακριτικά ασφαλείας αυτοματοποιούν τις διαδικασίες επαλήθευσης όπως το KYC και το AML και απλοποιούν τις διαδικασίες ελέγχου και λογιστικής. Επιπλέον, η εξάλειψη των τραπεζών μειώνει την ταχύτητα και το κόστος των συναλλαγών.

    Μειονεκτήματα του STO

    Μαζί με τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, τα STO έχουν επίσης μερικά μειονεκτήματα:

    • Υψηλή μεταβλητότητα: Η υψηλή ρευστότητα που αναφέρεται ως πλεονέκτημα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια εξαιρετικά ασταθή αγορά. Σε αυτήν την περίπτωση, η τιμή των διακριτικών μπορεί να αλλάξει γρήγορα με την πάροδο του χρόνου.
    • Νέα τεχνολογία: Η τεχνολογία Blockchain βρίσκεται στα αρχικά της στάδια. Ως αποτέλεσμα, οι παραδοσιακές εταιρείες μπορεί να δυσκολεύονται να υιοθετήσουν αυτή τη νέα τεχνολογία.
    • Περιορισμένη Συμμετοχή Επενδυτών: Ο κανονισμός και οι πολιτικές περιορίζουν τον αριθμό των δυνητικών επενδυτών από το να εκδίδουν διακριτικά ασφαλείας.

    Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τους STO; Αν ναι, θα ήθελα να σας προτείνω υπέροχα βιβλία!

    Πόροι μάθησης

    #1. Περιουσιακά στοιχεία στο Blockchain

    Σε αυτό το βιβλίο, Assets on Blockchain, ο Max Kops διδάσκει σχετικά με τη διαμόρφωση και ψηφιοποίηση περιουσιακών στοιχείων για τη δημιουργία διακριτικών ασφαλείας.

    Αυτό το βιβλίο καλύπτει επίσης τα εξής:

    • Επανάσταση στα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιώντας διακριτικά ασφαλείας.
    • Η σημασία των tokens, των blockchains και των STOs στον μετασχηματισμό του χρηματοπιστωτικού κλάδου.
    • Η λεπτομερής διαδικασία που εμπλέκεται στο STO.
    • Πληροφορίες σχετικά με διακριτικά ασφαλείας και νόμους που σχετίζονται με αυτά.
    • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των στοιχείων που βασίζονται σε blockchain.
    • IPOs εναντίον STO.
    • Συμβολική χρηματοδότηση και η συνάφειά τους για επενδυτικούς τραπεζίτες, επενδυτές, εταιρείες και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων.
    • Επισκόπηση διαφόρων ρυθμιστικών απόψεων σε όλο τον κόσμο.
    • Πρακτικές και απλές περιπτωσιολογικές μελέτες.

    #2. STOs – Προσφορές διακριτικών ασφαλείας για αρχάριους

    STOs – Προσφορές διακριτικών ασφαλείας για αρχάριους από τον Alex Anderson απαντά σε όλες τις αμφιβολίες των αρχαρίων που σχετίζονται με τα διακριτικά ασφαλείας, τα STO, τα ICO και τα IPO.

    Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για θέματα όπως:

    • Λειτουργία STO.
    • Βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επενδύσετε σε STO.
    • Διαφορετικές ποικιλίες διακριτικών ασφαλείας που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία.
    • Φορολογικές και κανονιστικές πτυχές.
    • Η διαδικασία αξιολόγησης των καλύτερων STO.

    #3. Η οικονομική επανάσταση του STO

    Το STO Financial Revolution, γραμμένο από τον Alex Nascimento, στοχεύει να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα διακριτικά ασφαλείας και τη διαδικασία προσφοράς τους.

    Οι κύριοι αναγνώστες-στόχοι αυτού του βιβλίου περιλαμβάνουν επιχειρηματίες, επενδυτές, επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα και λάτρεις του blockchain.

    Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου που βασίζεται σε STO αποτελούνται από τα ακόλουθα:

    • Εφαρμογές STO για εταιρείες.
    • Βήματα για τη χρήση της τεχνολογίας blockchain για την αξιοποίηση ενός περιουσιακού στοιχείου.
    • Αρχές για την οργάνωση, τη διαχείριση και τον προγραμματισμό των διακριτικών ασφαλείας.
    • Μελέτες περιπτώσεων STO.

    Τελικές Λέξεις

    Το Security Token Offering (STO) είναι ζωτικής σημασίας για την εξάλειψη έργων απάτης που υπήρχαν ευρέως κατά την περίοδο ICO. Με τα διακριτικά ασφαλείας, μπορείτε να κατέχετε ψηφιακά κουπόνια πραγματικών περιουσιακών στοιχείων.

    Οι STO επιλύουν τα περισσότερα ζητήματα που σχετίζονται με κανονισμούς και επαλήθευση έργων. Ωστόσο, τα διακριτικά ασφαλείας συνοδεύονται επίσης από κινδύνους με βάση τα υποκείμενα περιουσιακά τους στοιχεία. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να διεξάγετε σωστή έρευνα πριν επενδύσετε σε οποιαδήποτε μάρκες.

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα κορυφαία μαθήματα συναλλαγών κρυπτογράφησης.