Προστατέψτε τις εφαρμογές Ιστού και τα API σας με το G-Core Labs Web Protection

G-Core Labs WAF είναι ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού (WAF) που μπορεί να ανιχνεύσει και να αποκλείσει την κακόβουλη κυκλοφορία ιστού.

Με τους αυξανόμενους κινδύνους κυβερνοασφάλειας να επικρατούν παντού, τεχνολογίες όπως το WAF κρατούν αποτελεσματικά τους επιτιθέμενους σε απόσταση.

Ωστόσο, εάν δεν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες ασφαλείας, μπορείτε να διακινδυνεύσετε τον ιστότοπο, τις εφαρμογές και το δίκτυό σας στους εισβολείς. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χάσετε τα δεδομένα σας και την εμπιστοσύνη των πελατών σας, αρκετά για να προκαλέσετε απώλειες όσον αφορά τη φήμη και τα οικονομικά.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογίες ασφαλείας όπως το G-Core Labs WAF, μπορείτε να βελτιώσετε τη στάση ασφαλείας του οργανισμού σας και να προστατέψετε τα δεδομένα, το δίκτυο και τους πόρους σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το G-Core Labs WAF και θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτό ή όχι.

G-Core Labs WAF: Μια επισκόπηση

G-Core Labs WAF είναι μια ισχυρή, σύγχρονη λύση για την προστασία των εφαρμογών ιστού, του ιστότοπου και του API σας από bots και κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας (DDoS) επιθέσεις.

Ηγέτης στον χώρο του CDN, η G-Core Labs είναι γνωστή για την παροχή υπηρεσιών με εξαιρετική απόδοση, λειτουργικότητα και ασφάλεια σε προσιτή τιμή.

Καθώς οι κίνδυνοι για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αυξάνονται καθημερινά, είναι απαραίτητες λύσεις ασφαλείας, όπως ένα τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού, για να διασφαλιστεί ότι επιτρέπεται μόνο η νόμιμη κυκλοφορία εντός και εκτός της εφαρμογής και των ιστότοπών σας. Στοχεύει στην παροχή ασφάλειας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και παραβίαση των δεδομένων σας.

Δεν είναι συνετό να αποκλείσετε όλες τις διευθύνσεις IP, τις θύρες και τα πρωτόκολλα, επειδή θα σήμαινε αποκλεισμό και της νόμιμης κυκλοφορίας. Επομένως, χρειάζεστε ένα σύστημα προστασίας ποιότητας για να αναλύετε πακέτα δεδομένων και να επιτρέπετε μόνο εκείνα που είναι νόμιμα.

Το WAF της G-Core Labs είναι εξαιρετικό σε αυτό. Παρέχει όχι μόνο πλήρη ασφάλεια αλλά και χρήσιμα χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του. Μαζί με τον έγκαιρο εντοπισμό και πρόληψη επιθέσεων σε εφαρμογές και ιστότοπους ιστού, μειώνει επίσης την πιθανότητα οι εισβολείς να εκμεταλλευτούν τα τρωτά σημεία σας.

Μερικοί από τους πελάτες της είναι οι Avast, Redfox Games, TEDx, Sandbox Interactive, Bandai Namco, διαδικτυακοί έμποροι λιανικής AWOK, Joom κ.λπ.

G-Core Labs WAF: Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του G-Core Labs WAF:

L7 Προστασία

Το επίπεδο εφαρμογής βρίσκεται στην κορυφή του μοντέλου OSI και είναι σημαντικό αφού αλληλεπιδρά με τους χρήστες. Και η προστασία σε αυτό το επίπεδο είναι επίσης ζωτικής σημασίας, διότι εάν συμβεί μια επίθεση, θα κινδύνευε τα δεδομένα και τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών των χρηστών σας. Μπορεί να διαταράξει τη σταθερή λειτουργία και να προκαλέσει αμαύρωση της φήμης σας.

Το G-Core Labs WAF σάς παρέχει προστασία επιπέδου εφαρμογής (L7) από επιθέσεις DDoS. Οι εισβολείς μπορεί να προσπαθήσουν να αποδώσουν την ανταπόκριση του διακομιστή σας πλημμυρίζοντας τον με έναν συντριπτικό αριθμό αιτημάτων από αυτόν που μπορεί να χειριστεί.

Αλλά με το G-Core Labs WAF, μπορείτε να αποτρέψετε αυτούς τους κινδύνους. Θα εξουδετερώσει τους εισβολείς, ακόμη και αυτούς που είναι χαμηλών συχνοτήτων στους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας, τους οποίους πολλές άλλες λύσεις ασφαλείας δεν μπορούν να εντοπίσουν.

NG-WAF της Wallarm

Θα λάβετε το NG-WAF που τροφοδοτείται από WAllarm για να ενεργοποιήσετε την προστασία από απόπειρες μη αυτόματης εισβολής για τον εντοπισμό και την εκμετάλλευση κενών και τρωτών σημείων στον ιστότοπό σας χωρίς τη χρήση SDK τρίτου κατασκευαστή ή την εκτέλεση αλλαγών κώδικα στην εφαρμογή σας.

Αντί να μπείτε σε αυτές τις πολυπλοκότητες, αφήστε τα πάντα στην NG-WAF by Wallarm και μείνετε χαλαροί, γνωρίζοντας ότι οι ιστότοποι και τα API σας είναι ασφαλή.

Πρόληψη Bot σε πραγματικό χρόνο

Οι επιθέσεις αναπτύσσουν κακόβουλα ρομπότ που σέρνονται παντού για να βρουν τρωτά σημεία και να κάνουν απάτη. Χρησιμοποιώντας το G-Core Labs WAF, θα λάβετε προστασία bot σε πραγματικό χρόνο για να αποτρέψετε απάτες διαφημίσεων, ανάλυση και κλοπή δεδομένων των πελατών σας.

  Ποιες είναι οι απαιτήσεις Valorant Laptop;

Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο μπορείτε να προστατεύσετε τα συστήματα και τα δεδομένα σας, αλλά και να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας σε εσάς και να διατηρήσετε το κεφάλι σας ψηλά στον κλάδο.

Υποστηρίζει HTTP/2, Web Sockets και IPv6

Τα εργαστήρια G-Core υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα και τεχνολογίες για την αύξηση της ασφάλειας. Αντί να υποστηρίζει μόνο τα απλά HTTP και IPv4, υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των HTTP/2 και IPv6.

Υποστηρίζει επίσης υποδοχές Ιστού για να επιτρέψει την αμφίδρομη αλληλεπίδραση μεταξύ των πελατών και του διακομιστή – μια σύνδεση full-duplex. Διευκολύνει την ταχύτερη επικοινωνία, τη βελτιστοποίηση απόδοσης και την πραγματική ταυτόχρονη δημιουργία πλούσιων και ανταποκρινόμενων εφαρμογών ιστού.

Υποστηρίζει HTTPS

Η χρήση HTTPS αντί για HTTP προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον ιστότοπο, τις εφαρμογές και το API σας. Μπορείτε να το κάνετε ενεργοποιώντας ένα πιστοποιητικό SSL στα συστήματά σας. Υπάρχουν πολλά δωρεάν και επί πληρωμή πιστοποιητικά SSL διαθέσιμα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Αντί για το HTTP προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στον ιστότοπο, τις εφαρμογές και το API σας. Μπορείτε να το κάνετε ενεργοποιώντας ένα πιστοποιητικό SSL στα συστήματά σας. Υπάρχουν πολλά δωρεάν και επί πληρωμή πιστοποιητικά SSL διαθέσιμα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Αλλά αν χρησιμοποιείτε το G-Core Labs WAF, υποστηρίζουν HTTPS και σας δίνουν την επιλογή να αποκαλύψετε τα πιστοποιητικά SSL ή όχι.

Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος και οι εφαρμογές σας θα θεωρούνται πιο ασφαλείς και οι χρήστες θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν για τη χρήση τους.

Εξισορρόπηση φορτίου

Η εξισορρόπηση φορτίου βοηθά στην κατανομή της εισερχόμενης κίνησης ιστού μεταξύ των διακομιστών υποστήριξης με τρόπο που βελτιστοποιεί τη χρήση της χωρητικότητας και την ταχύτητα. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι κανένας διακομιστής δεν είναι υπερφορτωμένος με αιτήματα που δεν μπορεί να εκπληρώσει. Ένας υπερφορτωμένος διακομιστής μπορεί να παρουσιάζει κακή απόδοση και κακή εμπειρία χρήστη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το G-Core Labs WAF προσφέρει αποτελεσματική εξισορρόπηση φορτίου, όπως κατακερματισμός IP, Weighted Round Robin και Round Robin. Θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι όλοι οι διακομιστές σας, συμπεριλαμβανομένων των κύριων διακομιστών και των διακομιστών υποστήριξης, θα έχουν καλή απόδοση και θα επεξεργάζονται αιτήματα. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Στατιστική

Θα λάβετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για όλα όσα συμβαίνουν στην εφαρμογή, τον ιστότοπο ή το API σας όσον αφορά την ασφάλεια. Θα τονίσει τις ανωμαλίες που εντοπίζονται από το WAF και τον αποκλεισμένο κίνδυνο και επιθέσεις επίσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μετρήσετε πόσο καλά λειτουργεί το WAF για εσάς και εάν η επένδυσή σας αξίζει ή όχι.

Λίστες επιτρεπόμενων IP και λίστες αποκλεισμού

Το G-Core Labs WAF υποστηρίζει λίστες αποκλεισμού IP και λίστες επιτρεπόμενων, ώστε να μπορείτε να ορίσετε ποιος επιτρέπεται να έχει πρόσβαση στην εφαρμογή, το API και τον ιστότοπό σας και ποιος όχι. Εάν εντοπίσετε κάποια ύποπτη διεύθυνση IP που θέλει να εισβάλει στο σύστημά σας, μπορείτε να την προσθέσετε στις λίστες αποκλεισμού, ώστε να μην μπορούν ποτέ να εισέλθουν στα συστήματά σας.

Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με διευθύνσεις IP που είναι σημαντικές για εσάς και είναι γνήσιες, ώστε να μπορείτε πάντα να τους επιτρέπετε να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας.

Ασφάλεια API

Το G-Core Labs WAF προστατεύει τα API σας από τα κορυφαία 10 ζητήματα ασφαλείας του OWASP, το γέμισμα διαπιστευτηρίων και την κατάχρηση API. Ως εκ τούτου, είτε τα API που αναπτύσσετε είτε χρησιμοποιείτε, μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα του και να παραμείνετε ασφαλείς.

Επιπλέον, θα λάβετε υποστήριξη API που βασίζεται σε JSON, όπως REST και CRUD, μαζί με προσαρμοσμένα API. Το ΙΤ υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένα API που βασίζονται σε XML και XMLRPC.

G-Core Labs WAF: Πώς λειτουργεί;

Η G-Core Labs διαθέτει μια πλατφόρμα cloud με τα δικά της κέντρα φιλτραρίσματος κίνησης ιστού που βρίσκονται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Καθένας από τους κόμβους του μπορεί να επεξεργαστεί τουλάχιστον αρκετές εκατοντάδες Gbps ενεργής κίνησης ιστού, καθιστώντας το συνολικό φιλτράρισμα ενεργού κυκλοφορίας πάνω από δεκάδες Tbps. Επιπλέον, έχει συνδέσει τους κόμβους της με διάφορους παρόχους υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας για κάθε σύστημα και δεδομένα της. Ως εκ τούτου, όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στους διακομιστές διαχείρισης, στους διακομιστές καθαρισμού, στον εξοπλισμό δικτύου και στα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων είναι απολύτως ασφαλή.

Αφού εγγραφείτε στο G-Core Labs WAF, δεν χρειάζεται να προστατεύσετε μόνοι σας την υποδομή σας. Θα το κάνουν για σένα για να χαλαρώσεις. Θα διασφαλίσουν ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά για οποιονδήποτε λόγο, οι πελάτες και οι χρήστες σας δεν θα το γνωρίζουν, καθώς θα έχουν την ίδια απόδοση υψηλού επιπέδου.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό OfferUp

Ας κατανοήσουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για το πώς λειτουργεί η μοναδική τεχνολογία ασφαλείας τους.

Ανάλυση πόρων

Το G-Core Labs WAF εκτελεί ανάλυση φορτίου πόρων σε πραγματικό χρόνο. Βοηθά στην ανίχνευση οποιασδήποτε στατιστικής ανωμαλίας. Μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε αυτό το σημείο, μπλοκάρει γρήγορα και διατηρεί τα συστήματά σας ασφαλή.

Τεχνική ανάλυση

Το WAF εκτελεί τεχνική ανάλυση κάθε νέας αίτησης που λαμβάνει. Προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση των πακέτων δεδομένων που έχει στείλει ένας πελάτης και αναζητά οποιοδήποτε υποκείμενο ζήτημα που μπορεί να ελλοχεύει.

Αναγνώριση παραγόντων συμπεριφοράς

Το WAF αναλύει τη συμπεριφορά του πελάτη και το ποιος έχει στείλει το πακέτο δεδομένων. Ξεκινά εάν έχουν στείλει πολλαπλά ερωτήματα μέσα σε μια δεδομένη περίοδο κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Θα μπορούσε να είναι ο χρόνος μεταξύ ενός δευτερεύοντος ερωτήματος και ενός ερωτήματος.

Έλεγχος ερωτήματος

Στη συνέχεια, το σύστημα προστασίας ελέγχει το ερώτημα έναντι ύποπτων ψηφιακών υπογραφών που σχετίζονται σε πραγματικό χρόνο για τον πόρο. Το WAF ελέγχει το ερώτημα τόσο για περιπτώσεις εγγύτητας όσο και για περιπτώσεις σύμπτωσης.

Επικύρωση ερωτήματος

Αφού πραγματοποιήσει όλους τους ελέγχους και τις αναλύσεις, το σύστημα προστασίας συνδυάζει όλες τις πληροφορίες σε ένα διάνυσμα ενός παράγοντα. Αυτό υπολογίζει την εγκυρότητα κάθε ερωτήματος. Ως αποτέλεσμα, το WAF θα καταλήξει στο συμπέρασμα εάν το ερώτημα πρέπει να λάβει ή όχι ένα πέρασμα στο δίκτυο, το σύστημα ή την εφαρμογή σας.

Εάν περάσει την επικύρωση, το ερώτημα θα εισέλθει στο δίκτυό σας και θα επιστρέψει τις πληροφορίες που ζητήθηκαν. Αλλά αν δεν το κάνει, το ερώτημα θα αποκλειστεί αμέσως.

Επιπλέον, το G-Core Labs WAF χρησιμοποιεί:

  • Προληπτικό φίλτρο: Μπορεί να μπλοκάρει την πλειονότητα των επιθέσεων και λειτουργεί με μεγάλο όγκο κίνησης. Οι αλγόριθμοι εκπαίδευσης χωρίς επίβλεψη μπορούν να μειώσουν τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα.
  • Σύστημα ανίχνευσης ευπάθειας: Εντοπίζει υποκείμενα σφάλματα ασφαλείας στις εφαρμογές ιστού σας. Προσφέρει επίσης δεδομένα σχετικά με εντοπισμένες ευπάθειες και συνιστά την εξάλειψη αυτών των ζητημάτων.
  • Το σύστημα εικονικής διαδρομής προστατεύει τις εφαρμογές από ευπάθειες ασφαλείας εντοπίζοντας και αποκλείοντας απειλές και εισβολές σε πραγματικό χρόνο.

G-Core Labs WAF: Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών είναι ένας σημαντικός παράγοντας εάν επιλέξετε οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα ανά πάσα στιγμή και αν δεν ξέρετε πώς να το διορθώσετε, η υποστήριξη πελατών θα σας βοηθήσει.

Η G-Core Labs διαθέτει έμπειρους και έμπειρους μηχανικούς για να σας βοηθήσουν όταν το χρειάζεστε. Είναι επαγγελματίες αλλά φιλικοί στην παροχή βοήθειας ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκα είναι τα ερωτήματά σας. Μπορείτε να τους προσεγγίσετε μέσω email, εισιτηρίου και συνομιλίας. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα STARTER, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υποστήριξη πελατών 8/5 και εάν επιλέξετε υψηλότερα προγράμματα θα λάβετε υποστήριξη 24/7.

Επιπλέον, μπορείτε να ανατρέξετε στη βάση γνώσεών τους για να αναζητήσετε απαντήσεις σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις.

G-Core Labs WAF: Θήκες χρήσης

Εδώ είναι μερικές από τις περιπτώσεις χρήσης όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το G-Core Labs WAF.

Τράπεζες

Ο τραπεζικός τομέας στοχοποιείται σε μεγάλο βαθμό από επιτιθέμενους. Μπορεί να κλέψουν τις βάσεις δεδομένων σας με συνδυασμούς κωδικών πρόσβασης και σύνδεσης για να αποκτήσουν πρόσβαση στα συστήματά σας. Μπορούν επίσης να παραβιάσουν λογαριασμούς, να αποκτήσουν πληροφορίες χρεωστικών και πιστωτικών καρτών και να μεταπωλήσουν τα δεδομένα. Οι επιτιθέμενοι μπορούν ακόμη και να κάνουν απάτη με πιστώσεις και κουπόνια.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να προστατεύσετε τα δεδομένα και τα συστήματά σας, χρειάζεστε ισχυρές τεχνολογίες τραπεζικής ποιότητας.

Η G-Core Labs έρχεται στη διάσωση εδώ. Οι τράπεζες μπορούν να αξιοποιήσουν το G-Core Labs WAF για την παρακολούθηση μεμονωμένων αιτημάτων, τον εντοπισμό απειλών στον κυβερνοχώρο και τον μετριασμό των επιθέσεων. Θα αποκλείσει τα ρομπότ που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία σύνδεσης.

Δίκτυα διαφημίσεων

Τα κακόβουλα ρομπότ βρίσκονται παντού στον ιστό και επίσης στέλνουν ανεπιθύμητα δίκτυα διαφημίσεων. Μπορούν να παρεμποδίσουν την αξιοπιστία των δικτύων διαφημίσεων, να παρέχουν στους χρήστες επιβλαβείς διαφημίσεις και συνδέσμους και να τους ξεγελάσουν ώστε να αποκαλύψουν τις πληροφορίες τους.

Χρησιμοποιώντας το G-Core Labs, το WAF θα βοηθήσει στον εντοπισμό επικίνδυνης κυκλοφορίας και θα αποκλείσει αυτόματα την πηγή που δημιουργεί εμφανίσεις διαφημίσεων για bots. Θα καθαρίσει την πληρωμένη επισκεψιμότητα στον ιστό και θα αναλύσει πηγές χαμηλής ποιότητας για να βελτιστοποιήσει τον προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Ηλεκτρονικά καταστήματα

WAF σε ηλεκτρονικά καταστήματα

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στοχοποιούνται επίσης από επιτιθέμενους, καθώς προσελκύουν πολλούς επισκέπτες και, κατά τις περιόδους πωλήσεων, πλημμυρίζουν από επισκέπτες. Αυτό αυξάνει τις ευκαιρίες για τους εισβολείς να πλημμυρίσουν τους διακομιστές με παράνομη κίνηση και να διεξάγουν επιθέσεις. Θα πλημμυρίσουν επίσης μεγαλύτερες λεωφόρους για να εκμεταλλευτούν δεδομένα χρηστών σε τέτοιες στιγμές. Επιπλέον, χωρίς προστασία, οι αναλυτές μπορούν ελεύθερα να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τις τιμές σας και να παρέχουν δεδομένα στους ανταγωνιστές σας.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

Έτσι, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το G-Core Labs WAF για να εντοπίσουν ερωτήματα για bot και να τα αποκλείσουν. Βοηθά στην παροχή αξιόπιστης προστασίας τόσο από επιτιθέμενους όσο και από ανταγωνιστές. Θα διασφαλίσει επίσης τις πωλήσεις κλείνοντας τους χειριστές χρησιμοποιώντας ψεύτικες αγορές.

Πόροι ΜΜΕ

Οι πόροι μέσων όπως νέα κανάλια, ιστολόγια, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ., είναι ένα άλλο αγαπημένο σημείο για τους επιτιθέμενους. Πάντα βουίζουν με χρήστες που επισκέπτονται αυτούς τους ιστότοπους για να αναζητήσουν πληροφορίες και ψυχαγωγία. Άρθρα, infographics, φωτογραφίες, σχόλια, περιγραφές κ.λπ., δημιουργούν πωλήσεις, ενισχύουν τα αποτελέσματα αναζήτησης και βελτιώνουν την εικόνα της μάρκας. Ως εκ τούτου, αυτά πρέπει να προστατεύονται από ρομπότ που αντιγράφουν αυτά τα κομμάτια περιεχομένου.

Το G-Core Labs WAF προσφέρει ανώτερη προστασία από εισβολείς αναλύοντας την κυκλοφορία και αποτρέποντας την αυτόματη αντιγραφή κακόβουλων ρομπότ. Βοηθά επίσης να διατηρείτε τον ιστότοπό σας διαθέσιμο όλη την ώρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια επιθέσεων DDoS.

G-Core Labs WAF: Τιμολόγηση

Η G-Core Labs προσφέρει μια ευέλικτη και διαφανή τιμολογιακή πολιτική. Προσφέρει πολλά οφέλη κόστους, όπως:

  • Υπολογίζει την επισκεψιμότητα με βάση το 95ο εκατοστημόριο.
  • Δεν σας χρεώνει για το 5% της μέγιστης επισκεψιμότητας του πόρου στον ιστό
  • Δεν απαιτεί να πληρώσετε τίποτα επιπλέον για αυξήσεις της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης και εκπτώσεων
  • Εγγυάται τουλάχιστον 99,5% διαθεσιμότητα πόρων
  • Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις εγγραφές DNS για να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια
  • Εάν δεν καταφέρουν να σας προστατεύσουν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων

G-Core Labs WAF η τιμολόγηση έχει ως εξής:

  • ΕΝΑΡΞΗ: 52,8 $/μήνα για έναν προστατευμένο πόρο, τεχνική υποστήριξη 8/5 και νόμιμη κυκλοφορία 3 Mbps.
  • PRO: 147,8 $/μήνα για έναν προστατευμένο πόρο, τεχνική υποστήριξη 24/7 και νόμιμη κυκλοφορία 5 Mbps.
  • ENTERPRISE: Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών τους για την προσφορά.

Σημείωση: Μπορείτε να ζητήσετε προστασία κατά της εισβολής WAF ως πρόσθετο σχέδιο πάνω από ένα από τα παραπάνω επιλεγμένα σχέδια. Θα κοστίσει 739,3 $ για τα σχέδια START και PRO και 1.373 $ για το πρόγραμμα ENTERPRISE. Υπάρχουν άλλα σχέδια διαθέσιμα με υψηλότερο κόστος.

G-Core Labs WAF: Γιατί να το επιλέξετε;

Αν και θα βρείτε πολλούς παρόχους WAF, η επιλογή του G-Core Labs WAF έχει πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχουν πολλά σημεία που ελέγχει αυτό το WAF αλλά δεν το κάνει αυτό κάθε άλλο WAF. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε ήδη CDN ή λύση φιλοξενίας από την G-Core Labs, μπορείτε να απολαύσετε και το WAF του για να προστατεύσετε τα συστήματά σας.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης G-Core Labs WAF.

Ολοκληρωμένη Προστασία

Εκτός από τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κοινών επιθέσεων ασφαλείας, το G-Core Labs WAF μπορεί να εντοπίσει και να αποκλείσει ακόμη και επιθέσεις χαμηλής συχνότητας. Θα ξεκινήσει τη δουλειά του από το ίδιο το πρώτο ερώτημα, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα παραβλέπεται. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε ανώτερη προστασία για τον ιστότοπο, το API και τις εφαρμογές Ιστού σας.

Αποκλεισμός συνεδριών

Ο αποκλεισμός διευθύνσεων IP δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, δεδομένου ότι οι εισβολείς ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν πολλές διευθύνσεις IP για να αναπτύξουν την επιβλαβή πρόθεσή τους. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις διακομιστή μεσολάβησης και VPN που είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να επαληθευτεί αν είναι γνήσιες ή όχι. Και οι εισβολείς μπορεί να το χρησιμοποιούν για να σας ξεγελάσουν ώστε να πιστέψετε ότι το αίτημα προέρχεται από έναν γνήσιο χρήστη από μια επιτρεπόμενη χώρα ή περιοχή.

Αλλά αν μπορείτε να αποκλείσετε συνεδρίες λόγω κάποιας ύποπτης δραστηριότητας, θα είναι αποτελεσματικό και ακόμη και ακριβές.

Το G-Core Labs WAF κάνει ακριβώς αυτό. Αντί να μπλοκάρει τις διευθύνσεις IP, όπως κάνουν πολλές άλλες λύσεις WAF, το G-Core Labs WAF αποκλείει τις συνεδρίες αμέσως μόλις εντοπίσει κάτι ύποπτο ή μη φυσιολογικό.

Αναλυτικά Στατιστικά

Χρησιμοποιώντας λεπτομερή στατιστικά στοιχεία που παρέχονται από το WAF, μπορείτε να καταλάβετε πόσες απειλές και τρωτά σημεία έχει εντοπίσει και αποτρέψει. Θα μάθετε επίσης ποιοι στοχεύουν περισσότερο όλοι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές, ώστε να βελτιώσετε τη στάση ασφαλείας τους.

Συμμόρφωση

Το απόρρητο δεδομένων έχει καταστεί ζωτικής σημασίας λόγω των αχαλίνωτων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Ως εκ τούτου, η συμμόρφωση με τους κανονισμούς που ισχύουν στην περιοχή ή τη χώρα σας είναι απαραίτητη.

Το G-Core Labs είναι συμβατό με το PCI DSS. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε τις κυρώσεις και να παραμείνετε μια αξιόπιστη προσωπικότητα στον κλάδο σας και μεταξύ των πελατών που θα σας εμπιστεύονται τα δεδομένα τους.

Συμπέρασμα: Αξίζει να επενδύσετε στο G-Core Labs WAF;

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ασφαλείας όπως G-Core Labs WAF είναι ένα καλό βήμα για την ασφάλεια των δεδομένων, των συστημάτων και του δικτύου σας. Αυτό το WAF έχει καλές διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού μαζί με λειτουργίες για την προστασία του ιστότοπού και των εφαρμογών σας ανεξάρτητα από τον κλάδο που εξυπηρετείτε, από τραπεζικές υπηρεσίες έως δίκτυα διαφημίσεων, πολυμέσα και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Έτσι, η επένδυση στο G-Core Cloud WAF φαίνεται να είναι μια καλή συμφωνία δεδομένων των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών και της προσιτής τιμής του.