Προσλάβετε τον καλύτερο φωτογράφο προϊόντων για την ιδέα σας εκατομμυρίων δολαρίων [9 Resources]

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από τη φωτογραφία προϊόντων υψηλής ποιότητας όταν πρόκειται να πείσεις τους ανθρώπους να αγοράσουν τα προϊόντα σου.

Η φωτογραφία προϊόντων είναι ένα κρίσιμο μέρος της επιχείρησής σας. Πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη για να αυξήσετε τις πωλήσεις για την επωνυμία σας.

Καθώς οι διαδικτυακές αγορές ανθούν, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τη σημασία των φωτογραφιών των προϊόντων. Εάν δεν ανεβάζετε εικόνες υψηλής ποιότητας των προϊόντων σας, σίγουρα χάνετε πολλές μετατροπές πωλήσεων.

Όποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας θα προσελκύεται από εικόνες. Όταν προβάλλετε εικόνες υψηλής ποιότητας των προϊόντων σας, κάνετε τους επισκέπτες να μένουν στον ιστότοπό σας. Αυτό τελικά θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Επί του παρόντος, τα γραφικά θεωρούνται το πιο σημαντικό μέρος του μάρκετινγκ. Οι πελάτες και οι επισκέπτες αποκτούν καλύτερη ιδέα λόγω των γραφικών.

Οι επωνυμίες προσλαμβάνουν συχνά φωτογράφους προϊόντων για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού στην ιδέα τους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η καλή φωτογραφία προϊόντων μπορεί να εκτοξεύσει την επιχείρησή σας στα ύψη. Εάν το κάνετε λάθος, μπορείτε ακόμη και να καταστρέψετε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να προσλάβετε τον κατάλληλο φωτογράφο προϊόντων.

Πριν προχωρήσουμε στη σημασία της φωτογραφίας προϊόντων για την επιχείρησή σας, αφήστε μας να καταλάβουμε λίγο περισσότερα γι’ αυτήν.

Τι είναι η Φωτογραφία Προϊόντος;

Η φωτογραφία προϊόντος είναι η τέχνη της λήψης φωτογραφίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας με τον καλύτερο φωτισμό. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα στο μάρκετινγκ κάθε επιχείρησης. Δεν πρόκειται μόνο για την απεικόνιση του προϊόντος σας αλλά και για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των πιθανών πελατών.

Παλαιότερα, μόνο μεγάλες εταιρείες συμμετείχαν σε αυτό το είδος μάρκετινγκ. Επί του παρόντος, καμία εταιρεία δεν μπορεί να συντηρηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς φωτογραφίες προϊόντων. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμπορεύονται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Εδώ παρουσιάζεται το προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω:

  • Καλύτερη ποιότητα φωτισμού
  • Κατάλληλες γωνίες κάμερας
  • Κατάλληλο φόντο
  • Χρήση διαφορετικών στοιχείων για την απεικόνιση του προϊόντος με τον καλύτερο τρόπο

Συχνά παρατηρείται ότι οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα μόνο βλέποντας τις φωτογραφίες τους. Εάν θέλετε να προσελκύσετε τους επισκέπτες με τα προϊόντα σας, πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στη φωτογραφία προϊόντων.

Η φωτογραφία προϊόντων είναι μια θεμελιώδης μέθοδος διαφήμισης για μάρκες και επιχειρήσεις. Όσο ισχυρότερο μπορείτε να πλαισιώσετε την αισθητική, τόσο ισχυρότερος είναι ο αντίκτυπος στους πιθανούς πελάτες.

Τώρα που έχετε μια ιδέα για τη φωτογραφία προϊόντων, ας κατανοήσουμε τις αποχρώσεις της.

Πώς να κάνετε Φωτογραφία Προϊόντος;

Η φωτογραφία προϊόντος δεν είναι ίδια για κάθε κατηγορία. Όπως βλέπετε διάφορα προϊόντα στα καταστήματα, οι φωτογραφίες προϊόντων έρχονται επίσης σε πολλά στυλ.

Οι λήψεις προϊόντων θα εξαρτηθούν από το προϊόν και την επωνυμία σας. Μερικές από τις πιο κοινές λήψεις προϊόντων είναι:

Ατομικές βολές

Αυτοί οι τύποι φωτογραφιών προϊόντων περιέχουν μόνο ένα προϊόν στο πλαίσιο. Θα βρείτε τέτοιες εικόνες που χρησιμοποιούνται σε καταλόγους προϊόντων και εικόνες banner για την προβολή του προϊόντος.

Ομαδικές βολές

Αυτός ο τύπος λήψης προϊόντος χρησιμοποιείται για την προβολή ενός κιτ προϊόντος ή μιας ολόκληρης συλλογής προϊόντων. Χρησιμοποιείται ευρέως για αναρτήσεις και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Lifestyle Shots

Εδώ απεικονίζετε τα προϊόντα σας σε δράση. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν της εταιρείας. Αυτά είναι ιδανικά για οπτικά κανάλια, διαφημίσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Βολές κλίμακας

Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις τις διαστάσεις ενός προϊόντος στην πραγματικότητα. Οι λήψεις κλίμακας είναι εκεί όπου διατηρείτε το προϊόν σας με κάτι που χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να πάρουν μια ιδέα για τη σύγκριση.

Αναλυτικά πλάνα

Εάν φωτογραφίζετε προϊόντα με μικρές περιπλοκές όπως κοσμήματα, τότε πρέπει να πάτε για λεπτομερείς λήψεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να επισημάνετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά στους θεατές.

Πλάνα συσκευασίας

Οι πελάτες φροντίζουν για μια καλή εμπειρία αγορών. Όταν μοιράζεστε ένα πλάνο συσκευασίας, έχουν μια τέλεια ιδέα για το πώς θα παραλάβουν το προϊόν.

  10 καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου (ποδόσφαιρο⚽) για να παίξετε ξανά

Πώς να πετύχετε την τέλεια λήψη;

Αυτοί είναι οι διαφορετικοί τύποι λήψεων που μπορείτε να τραβήξετε στη φωτογραφία προϊόντων. Υπάρχουν περισσότερα για να τραβήξετε μια τέλεια φωτογραφία οποιουδήποτε προϊόντος.

Ρύθμιση του φόντου

Η ρύθμιση του σωστού φόντου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το προϊόν στο επίκεντρο και θα απλοποιήσει τη διαδικασία επεξεργασίας για εσάς. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα λευκό φόντο για σκούρα αντικείμενα ως προϊόντα.

Μια λευκή επιφάνεια και ένα λευκό φόντο μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε μια τέλεια πινελιά στις φωτογραφίες των προϊόντων σας. Μπορείτε να κανονίσετε αυτή τη ρύθμιση και στο σπίτι σας.

Ρύθμιση του προϊόντος

Για να φέρετε το προϊόν σας στο προσκήνιο, πρέπει να το τακτοποιήσετε σωστά. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κεντραρισμένο και τοποθετημένο σε επίπεδη επιφάνεια.

Εάν απεικονίζετε οποιοδήποτε μικρό προϊόν όπως κοσμήματα, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ταινίες και κουκκίδες κόλλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μανεκέν ή να κανονίσετε ένα μοντέλο για λήψεις τρόπου ζωής για ρούχα.

Ρύθμιση φωτισμού

Όταν πρόκειται για φωτογραφία, η πιο κρίσιμη πτυχή είναι ο φωτισμός. Η δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος φωτισμού για τη φωτογραφία του προϊόντος σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις λήψεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε με τον διαθέσιμο φυσικό φωτισμό ή να ρυθμίσετε τον κατάλληλο τεχνητό φωτισμό.

Πρέπει να προσαρμόσετε τη σωστή ποσότητα φωτεινότητας για να αποτυπώσετε το προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χρησιμοποιώντας τα σωστά αξεσουάρ

Η καταγραφή των λεπτών λεπτομερειών είναι δυνατή μόνο με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου και είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσετε την κάμερα ακίνητη για αρκετό καιρό. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα τρίποδο για να μην έχετε ποτέ μια θολή λήψη.

Μπορεί να φαίνεται το πιο βασικό πράγμα, αλλά πρέπει να εστιάσετε περισσότερο κατά την επιλογή της κάμερας. Εάν σκέφτεστε να μπείτε στον κόσμο της φωτογραφίας ως επαγγελματίας, θα πρέπει να είστε πολύ επιλεκτικοί κατά την αγορά της κάμερας.

Αν έχετε iPhone, τότε είστε έτοιμοι. Πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του iPhone σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις για να έχετε μια εξαιρετική λήψη.

Τραβώντας πολλές λήψεις

Συνιστάται πάντα να τραβάτε πολλές λήψεις ενώ φωτογραφίζετε. Τα πρώτα μπορεί να είναι λίγο σκουριασμένα. Δοκιμάστε να τραβήξετε φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες και θέσεις για να δείτε ποια είναι η καλύτερη.

Αφού τραβήξετε πολλές εικόνες, μπορείτε να τις ανεβάσετε στον φορητό υπολογιστή σας για να δείτε πώς τα πήγατε. Ακόμα κι αν μερικά μπορεί να μην φαίνονται καλά, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρείτε το σωστό όταν κάνετε κλικ σε πολλές λήψεις.

Τώρα, έχετε μια τέλεια ιδέα για το πώς να κάνετε φωτογραφία προϊόντων. Ωστόσο, είναι καλύτερο να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο προϊόντων για καλύτερα αποτελέσματα.

Επί του παρόντος, υπάρχει υπερβολική σημασία της φωτογραφίας προϊόντων στην αγορά για κάθε μάρκα.

Ενημερώστε μας για αυτό εν συντομία.

Σημασία της φωτογραφίας προϊόντων για τις επιχειρήσεις

Η καλή φωτογραφία προϊόντων είναι ο βασικός παράγοντας τόσο για τις παραδοσιακές όσο και για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι άνθρωποι βασίζονται περισσότερο στις φωτογραφίες επειδή δεν μπορούν να ελέγξουν μόνοι τους τα προϊόντα πριν τα αγοράσουν.

Συχνά παρατηρείται ότι τα προϊόντα με εικόνες υψηλής ποιότητας αγοράζονται περισσότερο από εκείνα με φωτογραφίες χωρίς ή χαμηλής ποιότητας. Επιπλέον, το οπτικό περιεχόμενο μοιράζεται επίσης περισσότερο σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Έτσι, διευκολύνετε τους ανθρώπους να μοιράζονται τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο.

Για να καταλάβετε εύκολα, παραθέτουμε ορισμένα πλεονεκτήματα της φωτογραφίας προϊόντων.

Ενθαρρύνει τις πωλήσεις

Ο κύριος λόγος για τη φωτογραφία προϊόντων είναι η αύξηση των πωλήσεων και η προσέλκυση επισκεπτών. Όταν επισημαίνετε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, κάνετε τα προϊόντα να φαίνονται καλύτερα από αυτά των ανταγωνιστών.

Ενισχύει την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Επί του παρόντος, το οπτικό περιεχόμενο τραβάει περισσότερη προσοχή σε σύγκριση με το περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο.

Μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό μέσω των social media με εξαιρετική φωτογραφία προϊόντων. Θα δείτε ανθρώπους να μοιράζονται τις φωτογραφίες των προϊόντων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενισχύοντας τελικά τις πωλήσεις σας.

Βελτιώνει το SEO

Οι φωτογραφίες προϊόντων θα βελτιώσουν το SEO του ιστότοπού σας. Καθώς ο ιστότοπός σας κατατάσσεται υψηλότερα, θα έχετε περισσότερους επισκέπτες. Η μηχανή αναζήτησης θα τοποθετήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην κορυφή όταν τοποθετείτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, σχετικές και λεπτομερείς.

Επηρεάζει τη Συμπεριφορά του Καταναλωτή

Ανεξάρτητα από το προϊόν που πουλάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέλεια ατμόσφαιρα για τους πελάτες με τη σωστή φωτογραφία προϊόντος. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε βιολογικά προϊόντα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτογραφία του προϊόντος σας με μια φάρμα στο παρασκήνιο. Αυτό θα προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον ατμόσφαιρα στους πελάτες.

  Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Εικονογραφεί Brand Persona

Η φωτογραφία προϊόντων του ιστότοπού σας θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και την ποιότητα της επωνυμίας σας. Οι στοκ εικόνες είναι μια καλή επιλογή, αλλά αν θέλετε να χτίσετε την αξιοπιστία της επωνυμίας σας, τότε πρέπει να πάτε με αυθεντικές φωτογραφίες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι γνήσιες φωτογραφίες θα ενισχύσουν την αξιοπιστία κάθε πελάτη προς την επωνυμία σας. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε λήψεις προϊόντων και όχι μόνο στοκ εικόνες.

Αυτοί οι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη σημασία της φωτογραφίας προϊόντων για την επιχείρησή σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή να επενδύσετε στη φωτογραφία προϊόντων, καθώς θα φέρει εξαιρετικές αποδόσεις στη γραμμή.

Όπως γνωρίζετε, είναι πάντα καλύτερο να αφήνετε συγκεκριμένες εργασίες σε επαγγελματίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φωτογραφία προϊόντων. Εάν σκέφτεστε να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο προϊόντων, μπορείτε να αποκτήσετε τη σωστή εφαρμογή από διάφορες πλατφόρμες. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε έναν φωτογράφο προϊόντων κοντά μου στο Google, επειδή ορισμένες πλατφόρμες μπορούν να σας συνδέσουν απευθείας μαζί τους.

Υπάρχουν πολλά μέρη για να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες. Αλλά είναι καλύτερο να πηγαίνετε με αξιόπιστους ιστότοπους για καλύτερες προσλήψεις. Ας δούμε μερικές από αυτές τις πλατφόρμες.

Fiverr

Fiverr είναι η πρώτη πλατφόρμα που έρχεται στο μυαλό όλων όποτε πρόκειται για την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών. Ανεξάρτητα από το είδος της υπηρεσίας που χρειάζεστε, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο ελεύθερο επαγγελματία εδώ.

Το Fiverr σας διευκολύνει να διαβάσετε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο οποιουδήποτε ελεύθερου επαγγελματία προτού καν επικοινωνήσετε μαζί τους. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μόνο με κάποιον που η δουλειά του σας εντυπωσιάζει. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά λόγω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του Fiverr.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε την περίπλοκη διαδικασία πρόσληψης. Απλώς πρέπει να βρείτε έναν ελεύθερο επαγγελματία με τις δεξιότητες που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε μαζί του, να συμφωνήσετε για τους όρους εργασίας και τιμολόγησης και έχετε μια συμφωνία. Αυτή η απλή διαδικασία κάνει το Fiverr την πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες.

Upwork

Upwork ακολουθεί λίγο διαφορετική προσέγγιση σε σύγκριση με το Fiverr. Αν ανυπομονείτε να προσλάβετε έναν μακροπρόθεσμο φωτογράφο προϊόντων ή ελεύθερο επαγγελματία, η Upwork θα διευκολύνει τη δουλειά σας. Η διαδικασία τιμολόγησης απλοποιείται στο Upwork καθώς είναι εύκολο να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά λεπτομερές προφίλ για να επιδείξουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους στην πλατφόρμα. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας για τη φωτογραφία προϊόντων, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο άτομο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά εδώ.

Το Upwork είναι η καλύτερη πλατφόρμα για εύκολη παρακολούθηση και τιμολόγηση ανεξάρτητων φωτογράφων προϊόντων.

Snappr

Snappr είναι σαν μια ενιαία λύση για τη δημιουργία οπτικού περιεχομένου. Είτε αναζητάτε έναν ελεύθερο επαγγελματία για να χειριστείτε μια φωτογράφιση με ένα προϊόν είτε έχετε την απαίτηση εκατομμυρίων φωτογραφιών, μπορείτε να βασιστείτε στο Snappr για να χειριστεί τα πάντα για εσάς.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Το καλύτερο πράγμα εδώ είναι ότι μπορείτε να προσλάβετε οποιονδήποτε ταλαντούχο φωτογράφο ακόμα και με ειδοποίηση μόλις δύο ωρών. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μία μόνο λήψη προϊόντος κατ’ απαίτηση σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, το Snappr παρέχει επίσης ισχυρό λογισμικό για την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών δημιουργίας οπτικού περιεχομένου για την επιχείρησή σας. Εάν η επιχείρησή σας απαιτεί 50 ή περισσότερα κομμάτια οπτικού περιεχομένου κάθε μήνα, αυτή είναι η σωστή επιλογή.

Τοπτάλ

Τοπτάλ είναι μια άλλη χρήσιμη πλατφόρμα εάν ανυπομονείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες μακροπρόθεσμα χωρίς να σκεφτείτε έναν υπάλληλο πλήρους απασχόλησης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο Toptal επιλέγονται προσεκτικά λόγω των δεξιοτήτων και της εξειδίκευσής τους.

Όταν προσλαμβάνετε έναν φωτογράφο προϊόντων, είναι απαραίτητο να επιλέξετε έναν ταλαντούχο. Η Toptal θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν εξειδικευμένο φωτογράφο σε ανεξάρτητη βάση για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αν ψάχνετε για ειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες, θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε το Toptal. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πριν από την πρόσληψη εδώ. Παίρνετε μια δοκιμαστική περίοδο 2 εβδομάδων για να μην καταλήξετε να προσλάβετε το λάθος άτομο.

Ελεύθερος επαγγελματίας

Ελεύθερος επαγγελματίας χρησιμοποιείται από πολλές μεγάλες επιχειρήσεις για την πρόσληψη ειδικευμένων ελεύθερων επαγγελματιών. Η διαδικασία εδώ είναι αρκετά απλή. Χρειάζεται μόνο να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να δημοσιεύσετε τις απαιτήσεις εργασίας σας. Μόλις τελειώσετε με αυτό, πρέπει να περιμένετε τους ελεύθερους επαγγελματίες να υποβάλουν προσφορά για το έργο σας.

  6 περιπτώσεις χρήσης εικονικής πραγματικότητας που κάθε επιχείρηση πρέπει να γνωρίζει

Το καλύτερο πράγμα για το Freelancer είναι ότι οι όροι πληρωμής του είναι αρκετά ευέλικτοι. Μπορείτε να προσλάβετε έναν ανεξάρτητο φωτογράφο προϊόντων και είτε να τον πληρώσετε με την ώρα είτε για ολόκληρο το έργο. Υπάρχει ακόμη και ένα σύστημα πληρωμών ορόσημο, ώστε να πρέπει να πληρώσετε μόνο όταν το έργο φτάσει στο καθορισμένο ορόσημο.

Η εφαρμογή Freelancer διευκολύνει την παρακολούθηση του έργου σας ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε μπροστά στον φορητό υπολογιστή ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Καθώς υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι στην πλατφόρμα, θα είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτογράφο προϊόντος για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για να βρείτε ταλαντούχους φωτογράφους προϊόντων.

Όσον αφορά τη φωτογραφία επωνυμίας, συνιστάται να ξοδέψετε λίγο περισσότερα για την ποιότητα.

Τώρα, ας δούμε μερικούς εξειδικευμένους οργανισμούς για τη φωτογραφία προϊόντων.

Εξειδικευμένοι Οργανισμοί Φωτογραφίας Προϊόντων

Εάν δεν θέλετε να πάτε με ελεύθερους επαγγελματίες, μπορείτε ακόμη και να πάτε σε εξειδικευμένους οργανισμούς φωτογραφίας προϊόντων. Αυτοί οι οργανισμοί διαθέτουν μια ομάδα επαγγελματιών για την εκτέλεση κάθε εργασίας.

Squareshot

Squareshot είναι ένας επαγγελματικός εξειδικευμένος οργανισμός φωτογραφίας προϊόντων. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη λίστα δημιουργίας λήψεων για να λάβετε μια συγκεκριμένη προσφορά με βάση τις εικόνες και τις γωνίες που έχετε επιλέξει. Τώρα, δεν έχετε παρά να στείλετε τα προϊόντα σας με μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής στο στούντιο τους.

Θα λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email για κάθε βήμα. Θα ειδοποιηθείτε όταν τα προϊόντα σας αποστέλλονται στο στούντιο, παραδίδονται και ακόμη και όταν ξεκινήσει η φωτογράφιση.

Καθώς οι εικόνες είναι έτοιμες, θα λάβετε έναν σύνδεσμο με όλες τις λήψεις. Μπορείτε να ζητήσετε τροποποιήσεις εάν κάτι δεν είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μόλις ολοκληρωθούν όλα, το Squareshot θα στείλει τα προϊόντα σας πίσω και θα έχετε επίσης λήψεις προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Pro Photo Studios

Αν θέλετε εκπληκτική φωτογραφία προϊόντων, θα πρέπει να ελέγξετε τα Pro Photo Studios. Η ομάδα τους χρησιμοποιεί εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής για να τραβήξει εκπληκτικές φωτογραφίες προϊόντων. Μπορείτε να λάβετε φωτογραφίες προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες σας με λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας.

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα για την οποία χρειάζεστε φωτογραφίες, θα έχετε το τέλειο σύνολο λήψεων προϊόντων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι απόλυτα επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν.

Φωτογραφία προϊόντος

Η όλη διαδικασία λήψης λήψεων προϊόντων είναι αρκετά απλή με τη Φωτογραφία προϊόντος. Απλώς πρέπει να κάνετε μια ηλεκτρονική παραγγελία χωρίς απαιτήσεις για προκαταβολές. Το επόμενο βήμα είναι να στείλετε τα προϊόντα σας στην τοποθεσία που ζητήσατε και, στη συνέχεια, η ομάδα ειδικών τους θα αρχίσει να εργάζεται για τις λήψεις σας.

Η επαγγελματική φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα ειδικών στο στούντιο. Όπως γίνονται με τη φωτογραφία προϊόντων, μπορείτε να ελέγξετε τις φωτογραφίες. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τις φωτογραφίες, μπορείτε να κάνετε απευθείας την πληρωμή. Εάν όχι, μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα να κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές σε γωνίες, φόντο ή οτιδήποτε άλλο.

Thrive Product Studio

Κάντε κλικ στις εικόνες προϊόντων που ενισχύουν τις πωλήσεις σας με Thrive Product Studio. Είτε θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες προϊόντων σε λευκό είτε να παραγγείλετε φωτογραφίες lifestyle, μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας εδώ.

Μπορείτε να περιμένετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε λευκό για την απεικόνιση των προϊόντων σας σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ακόμα κι αν θέλετε να απαθανατίσετε το προϊόν σας σε σενάρια πραγματικού χρόνου, μπορείτε να ελέγξετε τις υπηρεσίες φωτογραφίας lifestyle.

Μπορείτε να ζητήσετε όσες αλλαγές χρειάζεστε για να έχετε την τέλεια λήψη για το προϊόν σας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί επαγγελματικοί οργανισμοί που μπορούν να σας βοηθήσουν με τη φωτογραφία προϊόντων.

Οι φωτογραφίες προϊόντων συχνά παρακινούν κάθε επισκέπτη να αγοράσει το προϊόν. Εάν η φωτογραφία του προϊόντος σας δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή του θεατή, χάνετε πολλές ευκαιρίες πωλήσεων. Πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο προϊόντων για να βελτιώσετε τις πωλήσεις.

Μερικά χρήσιμα εργαλεία σχεδίασης

Ακόμα κι αν είστε μικρή επιχείρηση, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά εργαλεία σχεδίασης που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την εικόνα του προϊόντος σας.

Εδώ είναι 2 από τα καλύτερα εργαλεία στα οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Canva

Όταν σχεδιάζετε οτιδήποτε ψηφιακό, όπως banner, εικόνα προϊόντος, παρουσίαση ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να βασιστείτε στο Canva.

Η Canva παρέχει πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την τέλεια εικόνα προϊόντος που προσελκύει την προσοχή κάθε επισκέπτη. Μπορείτε ακόμη και να δείτε έτοιμα πρότυπα στο Canva, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Adobe Creative Cloud

Καμία εικόνα προϊόντος δεν είναι έτοιμη χωρίς εκ νέου άγγιγμα, επεξεργασία και σωστή επισήμανση. Μόλις τελειώσετε με τα κλικ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό εργαλείο για την επεξεργασία της φωτογραφίας του προϊόντος σας.

Adobe Creative Cloud συνδυάζει το Lightroom και το Photoshop για να μετατρέψει την εικόνα του προϊόντος σας σε μηχανή πωλήσεων. Εάν μπορείτε να φανταστείτε κάτι, μπορείτε να το δημιουργήσετε με το Adobe Creative Cloud.

συμπέρασμα

Έτσι, εδώ έχετε πολλούς πόρους και συμβουλές για να εκτοξεύσετε την επωνυμία σας στα ύψη με τη φωτογραφία προϊόντων. Η επιλογή του σωστού φωτογράφου προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί η φωτογραφία προϊόντων μπορεί να κάνει ή να χαλάσει την επιχείρησή σας.