Προσθήκη Opera-Style Κουμπί Επιστροφή στην Έναρξη στο Mozilla Firefox


Η εκθετική ανάπτυξη στον Ιστό τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει δει τεράστιες αλλαγές στο λογισμικό περιήγησης στο Web, όπως ο Firefox και ο Opera επίσης. Αυτά τα δύο μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού έχουν εξελιχθεί πολύ κατά τη διάρκεια των ετών. Και παρόλο που χρησιμοποιώ κυρίως Firefox, υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα στοιχεία στον Opera από τα οποία θα ήθελα να δανειστεί η Mozilla. Ένα τέτοιο είναι το κουμπί επιστροφής στην αρχή που σας επιτρέπει να επιστρέψετε γρήγορα στην κύρια σελίδα ενός ιστότοπου όπου τον καταχωρίσατε αρχικά. Ο Firefox έχει ένα κουμπί επιστροφής, αλλά δεν λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το κουμπί επιστροφής του Opera. Εάν δεν σας πειράζει να χρησιμοποιείτε πρόσθετα τρίτων, η μικρή επέκταση που ονομάζεται Επιστροφή στην αρχή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτήν την ενόχληση προσθέτοντας ένα κουμπί επιστροφής στην αρχή στη γραμμή εργαλείων.

  Παράκαμψη Σχετικά με:Διαμόρφωση & Εναλλαγή Προτιμήσεων Απορρήτου από τη γραμμή εργαλείων [Firefox]

Αν αναρωτιέστε πώς λειτουργεί, ας πούμε ότι μπείτε στο wdzwdz.com και ξεκινήστε με την ενότητα των Windows και μετά μετακινηθείτε μεταξύ Web, iOS, Android και ούτω καθεξής. Τώρα, όποτε χρειαστεί να επιστρέψετε ξανά στην ενότητα των Windows, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί “Πίσω για έναρξη” και θα είστε εκεί σε ελάχιστο χρόνο, τόσο απλά. Το πρόσθετο έχει ελαφρύ σχεδιασμό και μπορείτε να το μετακινήσετε οπουδήποτε στη γραμμή εργαλείων.

Το πρόσθετο χωρίς επανεκκίνηση μπορεί να ληφθεί από τη βιβλιοθήκη πρόσθετων του Mozilla και μετά την εγκατάσταση, θα προστεθεί ένα κουμπί με διπλό βέλος κοντά στη γραμμή διευθύνσεων. Εφόσον ο Firefox σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα εικονίδια της γραμμής εργαλείων, μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε στην αριστερή πλευρά κοντά στο προεπιλεγμένο κουμπί επιστροφής, εάν το επιθυμείτε. Λειτουργεί ξεχωριστά για κάθε καρτέλα που ανοίγετε στον Firefox, πράγμα που σημαίνει ότι αποθηκεύει τη συνεδρία περιήγησης και σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε σελίδες μόνο εντός της καρτέλας που έχετε ανοίξει αυτήν τη στιγμή.

  Ρυθμίστε το δικό σας πλήκτρο συντόμευσης για να μετακινηθείτε μεταξύ καρτελών στον Firefox

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόσθετο λειτουργεί μόνο για τους τρέχοντες ενεργούς ιστότοπους μόνο στην ίδια καρτέλα. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε έναν ιστότοπο που οδηγεί σε εξωτερική σελίδα, κάνοντας κλικ στην επιλογή Επιστροφή στην αρχή από εκεί θα επιστρέψετε μόνο στην αρχή του νέου ιστότοπου και όχι στην προηγούμενη. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν θέλετε να επιστρέψετε μόνο στις κύριες σελίδες διαφορετικών ιστότοπων.

Εγκαταστήστε το Back To Start για τον Firefox