Προσθήκη υποστήριξης “Ok Google” σε εκκινητές Android τρίτων

Η λειτουργία hotword φωνή της Google «Ok Google» έχει αργά αλλά σταθερά δρομολογηθεί σε περισσότερα προϊόντα. Αρχικά παρουσιάστηκε με την κυκλοφορία του Moto X – του πρώτου smartphone που ενσωματώνει δυνατότητες φωνητικών εντολών χωρίς αφή – η λειτουργία hotword έφτασε στο Nexus 5 και τον Νοέμβριο του 2013, η Google την κυκλοφόρησε επίσης ως επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησής της στο Chrome. Πριν από λίγο καιρό, καλύψαμε μια εφαρμογή Android με την ένδειξη Active Searching που φέρνει αυτή τη λειτουργία σε εκκινητές τρίτων όπως Nova, Apex και TouchWiz κ.λπ. Το μέλος του φόρουμ XDA-Developers MohammadAG δημιούργησε μια παρόμοια εφαρμογή που λειτουργεί με το Xposed Framed και προσφέρει υποστήριξη λέξεων πρόσβασης σε εκκινητές τρίτου μέρους και σας επιτρέπει να το ενεργοποιήσετε ανά εφαρμογή.

  Το B1 Free Archiver για Android προσφέρει εύκολη διαχείριση αρχείων για φορητές συσκευές

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Xposed, επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν διάφορα mod στο Android τους και να εφαρμόζουν αλλαγές σε όλο το σύστημα χωρίς να αναβοσβήνουν μια εντελώς νέα ROM. Πολλοί προγραμματιστές δημιουργούν τώρα τις δικές τους λειτουργικές μονάδες που εκμεταλλεύονται το Xposed. Για οδηγίες σχετικά με το πώς να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, συνιστούμε να ελέγξετε τον οδηγό δυνατοτήτων Xposed Framework.

Επιστρέφοντας στη λειτουργική μονάδα Ok Google, η εγκατάσταση της είναι αρκετά απλή. Η κύρια απαίτηση είναι ότι χρειάζεστε εγκατεστημένο το Xposed Framework και λίγες πρόσθετες προϋποθέσεις για να το θέσετε σε λειτουργία. Να πώς.

  Android Live Wallpaper Switcher με διαμορφώσιμες πηγές

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την έκδοση 4.4+ της εφαρμογής Αναζήτησης Google για να λειτουργεί σωστά.
Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας εκτελεί πρόγραμμα εκκίνησης τρίτου κατασκευαστή, όπως Nova, Apex, TouchWiz ή Sense και διαθέτει Android 4.4 Kitkat.
Κατεβάστε το Ok Google Xposed Module APK και εγκαταστήστε το στη συσκευή σας.
Εκτελέστε την εφαρμογή.

Μόλις εκκινηθεί, θα ενεργοποιήσει αυτόματα το Ok Google για οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες εκκινητές τρίτου μέρους. Ο προγραμματιστής είναι ήδη απασχολημένος με τις δοκιμές της εφαρμογής σε μερικές μεγάλες συσκευές εκκίνησης συσκευών χωρίς προβλήματα, όπως το HTC Sense, το Xperia Stock launcher, το stock launcher LG και το TouchWiz στο S5. Αλλά εκτός από αυτό, σχεδόν κάθε εκκινητής τρίτου μέρους υποστηρίζεται επίσης.

  Πώς να διαχειριστείτε την ακρίβεια τοποθεσίας στο Android

Ένα μάλλον μοναδικό χαρακτηριστικό για το πλαίσιο Ok Google Xposed είναι ότι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ανά εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να πατήσετε «Επιλογή δραστηριοτήτων» στην αρχική οθόνη, στην οποία εμφανίζεται μια λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Μπορείτε, για παράδειγμα, να πατήσετε σε έναν εκκινητή και στη συνέχεια να επιλέξετε να τον ενεργοποιήσετε είτε για επιλεγμένες είτε για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτόν.

Είναι ωραίο να διατίθεται τώρα η δυνατότητα ακρόασης για πολλές συσκευές Android.

μέσω: XDA-Προγραμματιστές