Προσθέστε 5 σημαντικές εργασίες στη σελίδα της νέας καρτέλας [Chrome]

Έχουμε καλύψει στο παρελθόν μια σειρά από σύνθετους διαχειριστές εργασιών για επιτραπέζιους υπολογιστές και πλατφόρμες για κινητές συσκευές, αλλά αν ψάχνετε για κάτι πολύ πιο απλό, το Dayboard για Chrome αξίζει να το πάτε. Είναι μια ελάχιστη επέκταση σελίδας Νέα καρτέλα για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της Google που σας επιτρέπει να παραμένετε συγκεντρωμένοι στα πιο σημαντικά πράγματα στην καθημερινή σας ατζέντα. Η επέκταση καταλαμβάνει την προεπιλεγμένη σελίδα της νέας καρτέλας και παρουσιάζει έναν απλό καμβά στον οποίο μπορείτε να σημειώσετε γρήγορα τις πέντε πιο σημαντικές εργασίες και τις υποχρεώσεις που θέλετε να ολοκληρώσετε εκείνη την ημέρα. Η κύρια ιδέα πίσω από το Dayboard είναι να παρακολουθείτε αυτές τις εργασίες και τα προγράμματά τους για εσάς, ώστε να μην τις ξεχάσετε.

  Πώς να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης με το Εργαλείο κωδικού πρόσβασης του Chrome

Όταν γίνει λήψη και εγκατάσταση, η επέκταση αντικαθιστά αυτόματα την προεπιλεγμένη σελίδα νέας καρτέλας για εσάς και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο για να τη θέσετε σε λειτουργία.

Ο καμβάς στον οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα τις εργασίες σας εμφανίζει την τρέχουσα ημερομηνία μαζί με τα κουμπιά βέλους που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε μεταξύ των προηγούμενων λιστών εργασιών σας. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα της εργασίας και να πατήσετε Enter. Αυτό με τη σειρά του θα αποθηκεύσει αυτήν την εργασία και ένα σημάδι επιλογής θα εμφανιστεί δίπλα της. Όταν μια εργασία ολοκληρωθεί, μπορείτε απλώς να επισημάνετε αυτό το αντικείμενο ως ολοκληρωμένο από τη λίστα. Το καλό με το Dayboard είναι ότι παρουσιάζει τη λίστα εργασιών σας σε κάθε νέα σελίδα καρτέλας, υπενθυμίζοντάς σας συνεχώς για δουλειές που δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα. Είναι ενδιαφέρον ότι το Dayboard σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε μόνο έως και πέντε εργασίες σε μια μέρα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Google Apps στο Chrome 69

Ωστόσο, σας επιτρέπει να διαγράψετε υπάρχουσες εργασίες και να προσθέσετε νέες ή να τροποποιήσετε τις τρέχουσες εργασίες κάνοντας κλικ στο κουμπί επεξεργασίας. Η δυνατότητα επεξεργασίας είναι αρκετά καλή για να ολοκληρώσει περισσότερες από πέντε εργασίες την ημέρα αντικαθιστώντας νέες εργασίες με παλιές.

Το Dayboard σάς επιτρέπει επίσης να εισέλθετε στη «Λειτουργία εστίασης», η οποία σας δείχνει μόνο μία δουλειά τη φορά. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εάν δυσκολεύεστε να εστιάσετε σε πολλαπλές εργασίες στην ατζέντα σας. Για παράδειγμα, όταν βρίσκεστε σε λειτουργία εστίασης, μπορείτε απλώς να εστιάσετε σε μία εργασία και αφού την ολοκληρώσετε, μπορείτε να την επισημάνετε ως ολοκληρωμένη. Το Dayboard σάς επιτρέπει επίσης να παραλείψετε μια εργασία κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί.

  Προσθέστε ένα κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» στη γραμμή αναζήτησης του YouTube [Chrome]

Συνολικά, το Dayboard είναι αρκετά χρήσιμο για όλες τις δραστηριότητες και τις εργασίες που θέλετε να σας υπενθυμίζουν, αλλά δεν είναι συνδεδεμένα με πρόγραμμα και δεν είναι επαναλαμβανόμενες.

Εγκαταστήστε το Dayboard από το Chrome Web Store