Προσθέστε το Ok Google Detection σε όλες τις οθόνες της συσκευής σας [No Root]

Μια πρόσφατη ενημέρωση του Google Now το έκανε έτσι ώστε να ακούει τη λέξη hot στην αρχική σας οθόνη χωρίς να χρειάζεται να την εκκινήσετε ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Φυσικά, όλοι πήγαν «γιάι» και ήταν business as usual. Η ενημέρωση, αν και όχι τόσο εκπληκτική, έκανε λίγο πιο εύκολη τη χρήση του Google Now, αλλά εξακολουθεί να μην έχει τίποτα στο Siri το οποίο, αν και δεν ενεργοποιείται με φωνή, μπορεί να εκκινηθεί από οποιαδήποτε οθόνη. Αποδεικνύεται ότι μπορείτε να κάνετε το Google Now να ακούει τη λέξη OK Google σε οποιαδήποτε οθόνη, ακόμα κι αν παίζετε ένα παιχνίδι ή χρησιμοποιείτε το Facebook. Υπάρχει ένα τέχνασμα για να το ξεκλειδώσετε που δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από μια γρήγορη φωνητική αναζήτηση και λίγη ταλαιπωρία στις ρυθμίσεις του Google Now.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google

Στο Google Now, αναζητήστε το Okay Google Everywhere. Θα πρέπει πρώτα να πείτε “Okay Google” για να πείτε στην εφαρμογή ότι πρόκειται να εκδώσετε μια εντολή και στη συνέχεια να πείτε “Okay Google, Everywhere”. Αγνοήστε τα αποτελέσματα αναζήτησης και μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Google Now.

Πατήστε Voice όπου θα βρείτε μια προτίμηση “Ok Google Detection” για προσαρμογή. Εδώ μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε ποιες οθόνες θα ακούει το Google Now. Σημειώστε ότι “Οποιαδήποτε οθόνη” σημαίνει οποιαδήποτε οθόνη εφαρμογής και εάν θέλετε να λειτουργεί στην οθόνη κλειδώματος, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή από τη δική της προτίμηση.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο Google Slides

Έτσι, το κάναμε για μια δοκιμή και παίξαμε μερικά παιχνίδια, περιηγηθήκαμε στο Facebook, κ.λπ. και κάθε φορά που εκφωνούνταν η εντολή “Okay Google”, εμφανιζόταν αμέσως περιμένοντας περαιτέρω οδηγίες. Στην οθόνη κλειδώματος, μπορείτε να πείτε “Okay Google” ακόμα κι αν η οθόνη σας κοιμάται και θα ξυπνήσει, έτοιμη να ακούσει την επόμενη εντολή σας.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή αλλά με κάνει να αναρωτιέμαι. γιατί όλα πρέπει να είναι ένα κυνήγι θησαυρού με την Google; Θυμάμαι όταν το Google Now έλαβε την τελευταία ενημέρωση. Μου άρεσε, αλλά ένιωσα ότι εξακολουθούσε να λείπει επειδή πόσο χρόνο αφιερώνετε πραγματικά στην Αρχική οθόνη όταν δεν αναζητάτε μια εφαρμογή για εκκίνηση; Αυτό έψαχνα και δεν ήταν ακριβώς σε κοινή θέα.

  Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε iPhone X, XR, XS και XS Max

μέσω Phandroid