Προσθέστε προσαρμόσιμα γραφικά στοιχεία στην οθόνη έναρξης των Windows 8

Το λατρεύετε ή το μισείτε, η οθόνη έναρξης στα Windows 8 είναι εδώ για να μείνει. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 8 ή Windows 8.1, ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Αν και χρειάζεται λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε, ειδικά όταν μόλις ξεκινάτε με τη νέα έκδοση των Windows, το Start Screen διαθέτει ορισμένες εύχρηστες λειτουργίες, όπως σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές μετρό και επιτραπέζιου υπολογιστή κάτω από την ίδια στέγη και είναι πιο εύκολη η πλοήγηση. συσκευές που βασίζονται στην οθόνη αφής από τη λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή. Αλλά ας το παραδεχτούμε, η διεπαφή της Οθόνης Έναρξης έχει όντως τα δικά της μειονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι ότι δεν είναι πολύ προσαρμόσιμη. Για παράδειγμα, δεν εμφανίζει την ώρα ή δεν σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση του δικτύου σας χωρίς να μπείτε στην επιφάνεια εργασίας. Το Start Screen Unlimited είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που προσπαθεί να καλύψει αυτό το κενό και να κάνει την οθόνη έναρξης πιο χρήσιμη.

  Πώς να δείτε τις διαστάσεις της εικόνας στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Πιθανώς ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε τι κάνει πραγματικά το Start Screen Unlimited (το οποίο θα αναφέρω ως SSU από τώρα) είναι με μερικά στιγμιότυπα οθόνης. Ορίστε λοιπόν ένα παρακάτω. Το SSU απλώς προσθέτει μερικά χρήσιμα gadget στην οθόνη έναρξης καθιστώντας την πιο χρήσιμη και λειτουργική.

Η εφαρμογή διατίθεται σε εκδόσεις Lite και Deluxe, όπου η πρώτη είναι δωρεάν και η δεύτερη μπορεί να παραγγελθεί και να αγοραστεί διαδικτυακά. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι, το Deluxe σάς επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για εμπορικούς σκοπούς, διαθέτει αυτόματες ενημερώσεις και σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα μενού 3D. Το Lite στερείται όλων αυτών των δυνατοτήτων καθώς και ηλεκτρονικής υποστήριξης.

  Πώς να εισαγάγετε έναν παλιό λογαριασμό email στο Gmail

Μόλις εγκατασταθεί, η έκδοση Lite του SSU προσθέτει ένα σωρό εύχρηστα widget στην επάνω πλευρά της οθόνης έναρξης, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμόσιμου ρολογιού που εμφανίζει την ώρα και την ημερομηνία, ένα πλαίσιο αναζήτησης για αναζήτηση στο Google, το Bing, τη Wikipedia, το Amazon, το eBay, το Twitter και Yahoo, ένα μενού συστήματος που σας επιτρέπει να ανοίξετε τον Υπολογιστή μου, τον Πίνακα Ελέγχου, τις Ρυθμίσεις, καθώς και ένα μενού λειτουργίας που σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες Αδρανοποίησης, Απενεργοποίησης, Αναστολής λειτουργίας και Επανεκκίνησης. Μπορείτε εύκολα να σύρετε και να μετακινήσετε αυτά τα γραφικά στοιχεία χρησιμοποιώντας τον δρομέα του ποντικιού.

Εδώ είναι μια άλλη πιο προσεκτική ματιά στο SSU. Η εφαρμογή διαθέτει ένα άλλο γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή, του ultrabook ή του tablet που βασίζεται σε Windows 8 ή 8.1, την ισχύ του σήματος Wi-Fi και τη χρήση του δίσκου.

  Πώς να διορθώσετε το Apple Watch που δεν δονείται για συναγερμούς και ειδοποιήσεις

Αν και το SSU δεν είναι πολύ προσαρμόσιμο, σας επιτρέπει να αλλάξετε μερικά πράγματα από το παράθυρο Ρυθμίσεις του. μπορείτε να επιλέξετε ποια γραφικά στοιχεία θέλετε να εμφανίζονται και να προσαρμόσετε το γραφικό στοιχείο ρολογιού μεταξύ διαφορετικών επιλογών.

Συνολικά, το SSU Lite είναι καλό μόνο για όσους χρειάζονται συχνά Google κάτι από την οθόνη έναρξης και δεν θέλουν να μεταβούν πρώτα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Είναι επίσης βολικό εάν θέλετε να εκτελείτε γρήγορα ενέργειες που σχετίζονται με την παροχή ενέργειας, οι οποίες δεν υπήρχαν στην Οθόνη Έναρξης πριν από την Ενημέρωση 1 των Windows 8.1.

Κατεβάστε το Start Screen Unlimited