Προσθέστε κινούμενα μοτίβα GIF στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας


GIF, έχουν γραφτεί περισσότερα από αρκετά σε αυτή την υπέροχη μορφή και τις εικόνες που δημιουργούνται σε αυτό, αλλά εδώ γράφουμε λίγο περισσότερα. Γνωρίστε το Gifx, μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να προσθέτετε μοτίβα GIF στις φωτογραφίες σας για να τις κάνετε να φαίνονται όμορφες. Η εφαρμογή προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο GIF για να ξεκινήσετε, και μερικά ακόμη μοτίβα με αντάλλαγμα να αφήσετε μια κριτική στο App Store και να την ακολουθήσετε στο Instagram. Ουσιαστικά συνδυάζει ένα GIF με οποιαδήποτε φωτογραφία μπορείτε να τραβήξετε. Με τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, ωστόσο, μπορείτε να αποθηκεύσετε την τελική έξοδο μόνο σε μορφή MP4 και συνοδεύεται από υδατογράφημα. Για να το αποθηκεύσετε ως GIF, πρέπει να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος αναβάθμισης έχει να προσφέρει η εφαρμογή. Περιορίζει επίσης την ποιότητα του βίντεο που μπορείτε να αποθηκεύσετε σε χαμηλή ποιότητα. Μπορείτε να κρύψετε ένα GIF και να προσθέσετε πολλά GIF σε επίπεδα.

  Ο απλός μετατροπέας νομισμάτων παρακολουθεί τις τιμές Forex και μετατρέπει το νόμισμα

Εκκινήστε την εφαρμογή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπάρχουσες φωτογραφίες ή βίντεο από το ρολό της κάμερας ή να τραβήξετε μια νέα. Για να εγγράψετε ένα βίντεο με το Gifx, κρατήστε πατημένο το κουμπί λήψης για εγγραφή και αφήστε το για παύση (σχεδόν όπως κάνετε στο Vine). Μπορείτε να περικόψετε την εικόνα σε ένα ωραίο τετράγωνο.

Πατήστε το μπλοκ Δωρεάν GIF για να επεκτείνετε τη διαθέσιμη επιλογή. Επιλέξτε ένα μοτίβο και πατήστε για να το προσθέσετε στην εικόνα σας. Το ρυθμιστικό στο επάνω μέρος σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια του μοτίβου που έχετε επικαλύψει. Μπορεί να μην θέλετε να εφαρμόσετε το μοτίβο σε ολόκληρη την εικόνα σας, ώστε να μπορείτε να καλύψετε ένα μέρος της. Πατήστε το κουμπί Μάσκα και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τα πολλά διαθέσιμα σχήματα για να κρύψετε το GIF. Αν θέλετε να αποκρύψετε εντελώς το GIF αφήνοντας λίγο ορατό, πατήστε ξανά το σχήμα της μάσκας για να αντιστρέψετε τη μάσκα.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κύριο έγγραφο και να προσθέσετε δευτερεύοντα έγγραφα στο MS Word 2016

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση στο επάνω μέρος. Επιλέξτε τη διάρκεια του βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δεύτερο επίπεδο αφού αποθηκεύσετε τη φωτογραφία με το προηγούμενο GIF να έχει προστεθεί σε αυτό.

Η αναβάθμιση για αποθήκευση ως GIF και αφαίρεση του υδατογραφήματος, θα πρέπει να γίνει με την αναβάθμιση 0,99 $ και για 3,99 $.

Εγκαταστήστε το Gifx από το App Store