Προσθέστε κανόνες για να τροποποιήσετε διευθύνσεις URL και λάβετε κωδικούς QR για αυτούς από τη γραμμή URL

Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στο Google Play Store είναι ότι μπορώ να στείλω εφαρμογές για λήψη στο τηλέφωνό μου από την επιφάνεια εργασίας μου. Εργάζομαι από τον επιτραπέζιο υπολογιστή και εκεί βρίσκω και διαβάζω για εφαρμογές, επομένως το να πρέπει να αλλάξω στο τηλέφωνό μου και μετά να αναζητήσω μια εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών δεν είναι κάτι που θα έβρισκα βολικό. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί για τους χρήστες iPhone και κάθε φορά που βλέπω μια εφαρμογή iOS που μου αρέσει, πρέπει να την αναζητώ ξανά στο iPhone μου. Το Smart QrCode Generator είναι μια επέκταση του Chrome που το απλοποιεί. δημιουργεί έναν κωδικό QR με έναν σύνδεσμο απευθείας λήψης για το App Store ή το κατάστημα Windows Phone από τη διεύθυνση URL όταν έχετε ανοιχτή τη σελίδα μιας εφαρμογής στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα κουμπί προστίθεται στη γραμμή URL και κάνοντας κλικ σε αυτό, μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό QR στον σύνδεσμο ή στην ίδια τη διεύθυνση URL. Σαρώστε το στο τηλέφωνό σας και η διεύθυνση URL θα ανοίξει. Εάν σαρώσατε έναν κωδικό QR που έχει τον σύνδεσμο απευθείας λήψης μιας εφαρμογής, η αντίστοιχη εφαρμογή καταστήματος εφαρμογών στη συσκευή σας θα ανοίξει και θα κατευθύνει τη σελίδα της εφαρμογής για την οποία δημιουργήσατε τον κώδικα.

  Πώς να ρυθμίσετε σωστά το PlayStation VR

Η επέκταση είναι απλή στη χρήση. ανοίξτε τη σελίδα λήψης μιας εφαρμογής στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αναζητήστε το τετράγωνο κουμπί στη γραμμή URL. Κάντε κλικ σε αυτό και ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο με έναν κωδικό QR που δημιουργείται για τη διεύθυνση URL, από προεπιλογή. Εάν προτιμάτε να λάβετε τον σύνδεσμο άμεσης λήψης, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή άμεσης λήψης στο αναδυόμενο παράθυρο για να λάβετε έναν διαφορετικό κωδικό QR.

Στο smartphone σας, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή που μπορεί να σαρώσει κωδικούς QR και είναι πολύ εύκολο να τους βρείτε και είναι ως επί το πλείστον δωρεάν. Όταν σαρώνετε έναν κωδικό, ας πούμε σε μια συσκευή iOS στην οποία δοκιμάσαμε την επέκταση, η εφαρμογή θα ανακατευθύνει πρώτα στο πρόγραμμα περιήγησής σας (ή στο δικό της πρόγραμμα περιήγησης, εάν υποστηρίζει), επειδή ο κώδικας που μόλις σαρώσατε ήταν ακόμα URL και Το πρόγραμμα περιήγησής σας προορίζεται να το χειριστεί. Εάν επιλέξατε την επιλογή άμεσης λήψης για τη δημιουργία μιας διεύθυνσης URL, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα ανοίξει πρώτα και στη συνέχεια θα μεταβεί αυτόματα στο App Store.

  Η εμπειρία μου Υποβάθμιση από τηλέφωνα ναυαρχίδα στο Nokia X

Η επέκταση δεν περιορίζεται μόνο στην εργασία με συνδέσμους για σελίδες λήψης εφαρμογών. μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό QR για σχεδόν οποιονδήποτε σύνδεσμο θέλετε και, μπορείτε επίσης να προσθέσετε κανόνες για ορισμένους ιστότοπους, ώστε η επέκταση να γνωρίζει τι είδους κώδικα QR θα δημιουργήσει. Ο κανόνας προστίθεται από τις επιλογές της επέκτασης και συνοδεύεται από 7 κανόνες που έχουν προστεθεί από προεπιλογή. Οι κανόνες σάς επιτρέπουν να ορίσετε έναν τομέα, να προσθέσετε έναν τροποποιητή στη διεύθυνση URL που θα πρέπει να εφαρμόσει η επέκταση κατά τη δημιουργία ενός κώδικα QR και τελειώσατε.

Το Smart QrCode Generator είναι περισσότερο από τη μέση επέκταση δημιουργίας κωδικών QR. είναι ένας τροποποιητής URL που δίνει στους χρήστες την ευελιξία να προσθέσουν τους δικούς τους κανόνες τροποποίησης διεύθυνσης URL και να δημιουργήσουν τους ίδιους κωδικούς QR.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να διαχειριστείτε το hotspot για φορητές συσκευές στα Windows 10

Κατεβάστε το Smart QrCode Generator από το Chrome Web Store