Προσθέστε ισχυρές προσαρμογές στην εφαρμογή υπενθυμίσεων στο iPhone [Jailbreak]

Με την εγγενή εφαρμογή Reminders του iOS να είναι αυτή που είναι αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η Apple έχει εφαρμόσει αυτήν τη δυνατότητα για smartphone καλύτερα από πολλές λύσεις ανταγωνιστών και τρίτων. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ ενεργά τις Υπενθυμίσεις για iOS, δεν είχα πραγματικά την ανάγκη να ψάξω για άλλη εναλλακτική, ειδικά χάρη στη δυνατότητα geofencing που προσφέρει. Ωστόσο, η ομορφιά οποιουδήποτε λογισμικού είναι ότι δεν μπορεί ποτέ να είναι τέλειο – θεωρητικά, τουλάχιστον – και αυτή είναι ακριβώς η αρχή στην οποία βασίζεται το Reminders Pro για iOS. Είναι μια δωρεάν προσαρμογή βασισμένη στο Cydia για iPhone, iPod touch και iPad με jailbroken που προσθέτει μια σειρά από χρήσιμες νέες δυνατότητες στις εγγενείς Υπενθυμίσεις στα iDevices. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην προσφορά που μόλις πέρασε το άλμα.

  Το Wi-Fi 5 GHz δεν είναι πάντα καλύτερο από το Wi-Fi 2,4 GHz

Το tweak επεκτείνεται στην υπάρχουσα εφαρμογή Reminders, και έτσι, λειτουργεί προσθέτοντας διαφορετικές επιλογές στη διαδικασία ρύθμισης υπενθύμισης. Αρχικά, το Reminders Pro καθιστά δυνατή τη δημιουργία υπενθυμίσεων κλήσεων, μηνυμάτων, email και FaceTime με δυνατότητα δράσης απευθείας από την εφαρμογή, με τη δυνατότητα εκτέλεσης της εν λόγω λειτουργίας με ένα απλό πάτημα στην ίδια την υπενθύμιση. Για παράδειγμα, αν ήθελα να ορίσω μια υπενθύμιση για το FaceTime με μια συγκεκριμένη επαφή, το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να δημιουργήσω μια παρουσία με το “FaceTime <όνομα επαφής>” και πατώντας την υπενθύμιση θα εκτελεστεί αυτόματα η καθορισμένη ενέργεια. Αυτήν τη στιγμή, οι υπενθυμίσεις με δυνατότητα δράσης περιλαμβάνουν κλήσεις, μηνύματα κειμένου, αποστολή email και FaceTime.

  Πώς να αποκτήσετε μια εμπειρία AirPods παρόμοια με το iPhone σε Mac

Η δεύτερη ιδιαίτερα χρήσιμη προσθήκη είναι μια ποικιλία επαναλαμβανόμενων μοτίβων, τα οποία περιλαμβάνουν τα όπως Every Weekday, Every Weekend, Weekdays εκτός από μία συγκεκριμένη ημέρα κ.λπ. Συνολικά, το Reminders Pro σάς προσφέρει 16 νέα σενάρια επανάληψης, τα οποία θα επαρκούν ακόμη και στα πιο ευέλικτα των αναγκών. Τέλος, το tweak εντοπίζει αυτόματα τις διευθύνσεις URL και τους αριθμούς τηλεφώνου μέσα στις σημειώσεις υπενθύμισης και τους μετατρέπει σε αντικείμενα με δυνατότητα δράσης, μόλις ένα πάτημα μακριά.

Το tweak προσθέτει επίσης ένα πλαίσιο διαμόρφωσης κάτω από το παράθυρο Επεκτάσεις στην εγγενή εφαρμογή Ρυθμίσεις iOS, το οποίο βασικά σας επιτρέπει να ορίσετε λέξεις-κλειδιά για τη δημιουργία υπενθυμίσεων με δυνατότητα δράσης, δηλαδή τις λέξεις που θα αναζητήσει το tweak για να το συσχετίσει με μια συγκεκριμένη ενέργεια. Μπορείτε επίσης να ορίσετε εάν τα ονόματα επαφών θα πρέπει να αντιστοιχίζονται με ή χωρίς επώνυμα, οπότε για το τελευταίο, θα σας ζητηθεί να καθορίσετε ποια επαφή εννοείτε εάν υπάρχουν πολλές καταχωρήσεις στο βιβλίο διευθύνσεών σας με το ίδιο όνομα.

  Αλλάξτε το χρώμα της γραμμής εργασιών, του μενού "Έναρξη" και των περιθωρίων των Windows στα Windows 10

Το Reminders Pro είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και προτεινόμενο tweak για όλους τους ισχυρούς χρήστες iPhone, ειδικά αν βασίζεστε στην εφαρμογή Reminders για την οργάνωση της ημέρας σας. Προσθέστε στο μείγμα το γεγονός ότι το tweak είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει λόγος να μην το βγάλετε για περιστροφή. Διανέμεται μέσω του αποθετηρίου BigBoss μέσω του Cydia και λειτουργεί πλήρως με την αρχιτεκτονική 64-bit του iPhone 5s.