Προσθέστε ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη σας για να κάνετε tweet από οποιαδήποτε εφαρμογή

Δεν είμαι εθισμένος στο Twitter, αλλά είμαι παράλογα επιλεκτικός όταν πρόκειται για εφαρμογές για κινητά που έχουν δημιουργηθεί για αυτό. Από τις ταπεινές απαρχές του Android, έχω δει πολλούς πελάτες τρίτων τρίτων στο Twitter να πηγαίνουν στο Google Play Store. Αυτό πιθανώς σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος για τους νέους προγραμματιστές να φέρουν κάτι φρέσκο ​​στο τραπέζι, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη χρήση του Twitter εκτός από το να προσφέρει κάτι μοναδικό. Το Floata είναι ακριβώς αυτή η εφαρμογή που βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμη αν χρειαστεί να γράψετε κάτι στο Twitter γρήγορα όποτε, όπου θέλετε. Επειδή, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές εφαρμογές Twitter, το Floata μπορεί να επιπλέει πάνω από άλλες εφαρμογές, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε αυτό πατώντας απλώς στο μικροσκοπικό εικονίδιο του.

  Η Google σκοτώνει το Cloud Print στα τέλη του 2020

Το Floata είναι μία από εκείνες τις εφαρμογές που σε πολλούς χρήστες Android δεν πρόκειται να αρέσουν πολύ. Ο λόγος είναι η barebones διεπαφή και η περιορισμένη πρόσβαση στο Twitter. Η βασική προϋπόθεση είναι να σας επιτρέπουμε να δημοσιεύετε tweets από οπουδήποτε στο Android σας, είτε πρόκειται για το πρόγραμμα περιήγησής σας στο web, τη διεπαφή της κάμερας ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε απλά να πατήσετε στο αιωρούμενο εικονίδιο του και θα σας επιτρέψει να συνθέσετε τα tweets σας εν κινήσει. Η εφαρμογή δεν επιτρέπει επίσης μεγάλη προσαρμογή, και ειλικρινά, δεν με ενθουσιάζει αυτό. Το Floata είναι απλώς μια απλή εφαρμογή που δημιουργήθηκε για έναν απλό σκοπό.

  Πώς να διορθώσετε τη σκοτεινή ή φωτεινή οθόνη μετά την ενημέρωση των Windows 10 Fall Creators

Όταν εκκινηθεί για πρώτη φορά, μπορείτε να πατήσετε «Σύνδεση» στην αρχική οθόνη για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Floata ανά πάσα στιγμή πατώντας έναν διακόπτη «Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση» στην αρχική του οθόνη. Όταν ενεργοποιείτε το Floata, εμφανίζεται ένα μικρό αιωρούμενο εικονίδιο στην οθόνη σας, το οποίο μπορείτε να σύρετε εύκολα οπουδήποτε θέλετε.

Όταν πατήσετε σε αυτό το εικονίδιο, εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο Tweet, όπου μπορείτε να γράψετε το tweet σας και να πατήσετε ‘Tweet’ για να το δημοσιεύσετε αμέσως στο Twitter. Το αιωρούμενο παράθυρο εμφανίζει επίσης τον συνολικό αριθμό χαρακτήρων, ώστε να μπορείτε εύκολα να γνωρίζετε εάν βρίσκεστε εντός του ορίου των 140 χαρακτήρων του Twitter ή όχι. Δεδομένου ότι είναι απλώς μια απλή εφαρμογή, αυτό σημαίνει ότι το Floata είναι εξαιρετικά γρήγορο και τρέχει εξαιρετικά καλά ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές Android.

  Αντιγράψτε μια εικόνα ή τα περιεχόμενα ενός αρχείου κειμένου χωρίς να το ανοίξετε [Windows]

Ωστόσο, το Floata δεν είναι τέλειο. Αν και μου αρέσει η διεπαφή και μου αρέσει το πόσο προσιτά είναι όλα, η εφαρμογή μερικές φορές ανοίγει ένα περιβάλλον εργασίας πλήρους οθόνης αντί να δείχνει το μικρό παράθυρο του Twitter. Το Floata λειτουργεί προς το παρόν σε όλες τις συσκευές Android με έκδοση 2.3 και νεότερες εκδόσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Floata από το Play Store