Προσαρμόστε την εστίαση μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας στο iPhone σας


Τα iPhone διαθέτουν μερικές από τις καλύτερες κάμερες που μπορείτε να βρείτε σε smartphone. Η κάμερα του iPhone όχι μόνο τραβάει απολύτως εκπληκτικές φωτογραφίες, αλλά επίσης συχνά ξεπερνά τις μεμονωμένες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες iPhone τραβούν έναν τόνο φωτογραφιών ή ότι το App Store διαθέτει μια ειδική κατηγορία για εφαρμογές που σχετίζονται με τη φωτογραφία. Το Live Focus είναι μια ολοκαίνουργια εφαρμογή iOS διαθέσιμη στο App Store για 1,99 $ και είναι απολύτως εκπληκτική. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες και να προσαρμόζετε ξανά την εστίαση στη συνέχεια. Το τηλέφωνό σας πρέπει να εκτελεί iOS 9 και νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

  Πώς να μετονομάσετε έναν σελιδοδείκτη στο MS Word 2013

Εγκαταστήστε το Live Focus και επιτρέψτε του πρόσβαση στην κάμερα και τις φωτογραφίες σας. Στρέψτε το σε ένα αντικείμενο που θέλετε να φωτογραφίσετε και κρατήστε το αντικείμενο εστιασμένο για όσο διάστημα λέει η εφαρμογή. Δεν είναι περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Θα παρατηρήσετε ότι το αντικείμενο μπαίνει και στη συνέχεια εκτός εστίασης καθώς λαμβάνεται η φωτογραφία. Μπορείτε να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε και μετά να επεξεργαστείτε την εστίαση. Όλες οι φωτογραφίες παραμένουν μέσα στην εφαρμογή μέχρι να τις εξαγάγετε/αποθηκεύσετε στην εφαρμογή φωτογραφιών σας.

Για να προσαρμόσετε την εστίαση, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ή πατήστε το κουμπί φωτογραφιών επάνω δεξιά για να επεξεργαστείτε μια προηγούμενη φωτογραφία. Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών έχει ένα παρόμοιο ρυθμιστικό που μπορείτε να μετακινήσετε για να ρυθμίσετε την εστίαση.

  10 ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε αυτή την ημέρα των Ευχαριστιών

Όταν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε, πατήστε το κουμπί επιλογής και μετά το κουμπί “Κοινή χρήση” για να το αποθηκεύσετε στις φωτογραφίες σας. Το Live Focus διαθέτει επίσης μια προσεγμένη λειτουργία GIF που θα αποθηκεύσει τη φωτογραφία που μπαίνει και βγαίνει εκτός εστίασης ως GIF στην εφαρμογή φωτογραφιών σας.

Αυτή η εφαρμογή είναι φοβερή. Όταν το στρέφετε σε ένα αντικείμενο, το καταγράφει στα διάφορα εστιακά σημεία που υποστηρίζει η κάμερα. Στη συνέχεια, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τη σωστή εστίαση αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τραβήξετε φωτογραφίες χωρίς να ανησυχείτε μήπως είναι εκτός εστίασης. Κάνει πιο γρήγορες λήψεις φωτογραφιών απλώς και μόνο επειδή δεν σας απασχολεί η εστίαση που συχνά αναπηδά με την παραμικρή αλλαγή στο φως. Αξίζει την τιμή του και μετά λίγο. Αυτή είναι μια εφαρμογή που θέλετε να πάρετε μαζί σας σε ένα πάρτι.

  Πώς να το κάνετε γρήγορα και εύκολα

Εγκαταστήστε το Live Focus από το App Store