Προσαρμόσιμο ημερολόγιο που ακολουθεί την εβδομάδα εργασίας σας [Android]


Η εργασία μερικής απασχόλησης, είτε γίνεται εξ αποστάσεως από την άνεση του σπιτιού σας είτε επιτόπου, απαιτεί συνήθως ένα χρονοδιάγραμμα. Όταν η μερική απασχόληση προσφέρει επιπλέον μετρητά και ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, συνοδεύεται επίσης από την ελαφρά επιπλοκή του ασυνήθιστου προγράμματος. Οι εβδομάδες σας δεν ξεκινούν πάντα Δευτέρα, κάποιες μέρες δουλεύετε νύχτες και άλλες μέρες δουλεύετε με βάρδια. Είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε όλα και η προσθήκη του σε μια εφαρμογή ημερολογίου είναι πολύ χρονοβόρα. Meet Shift Work Schedule, μια εφαρμογή ημερολογίου που υπάρχει με μοναδικό σκοπό να διευκολύνει την παρακολούθηση βάρδιων. Λαμβάνετε ένα ημερολόγιο όπου μπορείτε να επιλέξετε την αρχή και το τέλος της εβδομάδας σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας σας και μια μακρά πλούσια λίστα συνδυασμών βάρδιων που μπορεί να εργάζεστε για να επισημάνετε σε αυτό το ημερολόγιο. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ωραία δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να ελέγχετε αν υποτίθεται ότι εργάζεστε μια συγκεκριμένη μέρα και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνισή της στο παρασκήνιο. Η εφαρμογή θα επισημαίνει αυτόματα όλες τις αντίστοιχες ημέρες έναρξης και λήξης της εβδομάδας εργασίας σας με βάση την ημέρα που επιλέγετε και επισημαίνει τις ημέρες που εργάζεστε.

  Πώς να κάνετε παύση των ειδοποιήσεων στο Android

Για να προσαρμόσετε το χρώμα με το οποίο επισημαίνεται η αρχή και το τέλος της εβδομάδας και για να επιλέξετε το πρόγραμμα βάρδιών σας, πατήστε το κουμπί περισσότερα και μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατήστε μία από τις ιδιότητες χρώματος για να αλλάξετε το χρώμα. Ο επιλογέας χρώματος δεν είναι ο πιο εύκολος στη χρήση. πρέπει να μετακινήσετε τα ρυθμιστικά και μια προεπισκόπηση του χρώματος εμφανίζεται στα αριστερά των ρυθμιστικών. Επιλέγετε χειροκίνητα την έναρξη της εβδομάδας και ορίζετε το μοτίβο βάρδιας σας από τη λίστα των υποστηριζόμενων μοτίβων. Η εφαρμογή διαφοροποιεί τις ημερήσιες και νυχτερινές βάρδιες και υποστηρίζει διαφορετικούς συνδυασμούς ημερών ενεργοποίησης και απενεργοποίησης.

  Πώς να δείτε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Chrome για Android

Όταν επιστρέψετε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής, οι αλλαγές σας θα επισημανθούν δεόντως. Για να δείτε τις αλλαγές για τους επόμενους μήνες, κάντε κύλιση προς τα κάτω. Πατήστε το εικονίδιο ημερολογίου και θα επιστρέψετε στον τρέχοντα μήνα. Για να ελέγξετε αν θα εργάζεστε μια συγκεκριμένη ημέρα, πατήστε το κουμπί αναζήτησης και εισαγάγετε μια ημερομηνία. Θα τονιστεί στο ημερολόγιο και μπορείτε να ελέγξετε εάν είναι εργάσιμη ημέρα για εσάς ή όχι με βάση το χρώμα της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε το φόντο από το κουμπί περισσότερα.

Η εφαρμογή είναι αρκετά καλή. κάνει καλά τη δουλειά του και έχει αξιοπρεπή σχεδιασμό για εκκίνηση, ώστε να μην χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας να το χρησιμοποιήσετε. Όσον αφορά τις δυνατότητες, η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε ημέρες κατά τις οποίες μπορεί να εργάζεστε μια επιπλέον βάρδια, που είναι το μόνο μειονέκτημά της.

  Λάβετε οπτική και απτική ανατροφοδότηση από το τηλέφωνό σας όταν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος [Android]

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα εργασίας με βάρδιες από το Google Play Store