Πρέπει να σταματήσετε την εγκατάσταση του KB 3035583 ξανά


Από τον Ιούνιο του 2015, η Microsoft άρχισε επιθετικά να ωθεί τα Windows 10 στους υπάρχοντες χρήστες της. Το push ήρθε με τη μορφή μιας εφαρμογής που ονομάζεται Get Windows 10. Εγκαταστάθηκε με μια ενημέρωση και εμφανίστηκε στη δοκιμή συστήματος. Θα μπορούσε να ελέγξει το σύστημά σας (υλικό και εφαρμογές) για συμβατότητα με τα Windows 10 και σας επέτρεπε να κρατήσετε ένα αντίγραφο του νέου λειτουργικού συστήματος. Η ενημέρωση έκανε κάτι άλλο όμως. κατέβασε επίσης αρχεία για να εγκαταστήσει τα Windows 10, ανεξάρτητα από το αν έχετε κρατήσει ένα αντίγραφο για αυτό ή όχι. Οι χρήστες βρήκαν ξαφνικά την κύρια μονάδα δίσκου των Windows με 6 GB χωρίς τίποτα για τον χρησιμοποιημένο χώρο. Αποδείχθηκε ότι ήταν το KB 3035583 και μια άλλη ενημέρωση που ήταν υπεύθυνες για τον χρησιμοποιούμενο χώρο. κατέβαζε αρχεία των Windows σε έναν φάκελο που ονομάζεται $WINDOWS.~BT. Για να ανακτήσετε τον χαμένο χώρο, ο φάκελος έπρεπε να διαγραφεί και οι ενημερώσεις που ήταν υπεύθυνες για τα αρχεία έπρεπε να κρυφτούν, ώστε να μην εγκατασταθούν ξανά. Δυστυχώς, η ενημέρωση επέστρεψε και είναι πολύ πιθανό να εγκατασταθεί ξανά εκτός και αν την αποκρύψετε. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε την ενημέρωση και γιατί επέστρεψε.

  Η εμπειρία μου Υποβάθμιση από τηλέφωνα ναυαρχίδα στο Nokia X

Οι ενημερώσεις που έχουν κρυφτεί μπορούν να εμφανιστούν ξανά εάν κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της ίδιας ενημέρωσης. Αυτό συμβαίνει με το KB 3035583. Όχι μόνο έχει λάβει μια ενημέρωση (άρα αποκρύπτεται η απόκρυψή της), αλλά η κατάσταση της ως «Προαιρετική» έχει αλλάξει σε «Σημαντική». Εάν, αφού αποκρύψατε αυτήν την ενημέρωση στο σύστημά σας, αποφασίσατε να επιτρέψετε στα Windows να εγκαταστήσουν αυτόματα Σημαντικές ενημερώσεις από τη Microsoft, είναι πιθανό η ενημέρωση να έχει εγκατασταθεί στο σύστημά σας (ξανά).

Εάν έχει εγκατασταθεί, απεγκαταστήστε το και αποκρύψτε το ξανά. Για να αποκρύψετε μια ενημέρωση, μεταβείτε στο Control PanelSystem and Security Windows Update και προβάλετε τη λίστα με τις Προαιρετικές ενημερώσεις. Κάντε δεξί κλικ στο KB3035583 και επιλέξτε Απόκρυψη από το μενού περιβάλλοντος. Εάν έχει εγκατασταθεί, απεγκαταστήστε το και αποκρύψτε το ξανά.

  Πώς να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σειρές και στήλες στα Φύλλα Google