Πρέπει να αναβαθμίσετε τον φορητό υπολογιστή Dell στα Windows 10 παρά τα προβλήματα συμβατότητας;

Τα Windows 10 κυκλοφορούν αργά, αλλά σίγουρα σε χρήστες σε 119 χώρες. Χάρη στην εφαρμογή Get Windows 10 που κυκλοφόρησε η Microsoft μήνες πριν, οι χρήστες γνωρίζουν τουλάχιστον αν οι φορητοί υπολογιστές τους είναι όντως συμβατοί με το νέο λειτουργικό σύστημα ή όχι. Είμαι ένας από τους άτυχους που έχουν φορητό υπολογιστή τόσο αρχαίο που υπάρχει ένα πρόβλημα με ένα πρόγραμμα οδήγησης και η εφαρμογή το επεσήμανε δεόντως. Φαίνεται ότι αρκετοί φορητοί υπολογιστές Dell έχουν κάποιο πρόβλημα και οι χρήστες κατακλύζουν ήδη τα φόρουμ της Dell και της Microsoft, καθώς και άλλες κοινότητες βοήθειας με ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση. Εάν βρίσκεστε στο ίδιο σκάφος και αναρωτιέστε εάν θα πρέπει να διακινδυνεύσετε την αναβάθμιση και να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αργότερα, εδώ είναι μια νόμιμη πηγή που μπορείτε να ελέγξετε όσον αφορά έναν φορητό υπολογιστή Dell.

  Πώς να εισαγάγετε ένα ρολόι στο PowerPoint

Η εφαρμογή Λήψη Windows 10 ανέφερε ένα πρόβλημα συμβατότητας για το Inspiron 15 (N5010, αρχές 2010).

Εάν επισκέπτεστε φόρουμ, οι άνθρωποι προτείνουν λύσεις, αλλά η Dell έχει επίσης δοκιμάσει ποια από τα μοντέλα της θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε Windows 10. Για να προσδιορίσετε εάν ο φορητός υπολογιστής σας έκανε την περικοπή, μεταβείτε στη σελίδα λήψης προγράμματος οδήγησης της Dell (σύνδεσμος στο κάτω μέρος) και εισαγάγετε την ετικέτα εξυπηρέτησης (βρίσκεται στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή σας) για να αναγνωρίσετε τη συσκευή σας. Ακριβώς πάνω από τα αναφερόμενα προγράμματα οδήγησης, θα δείτε μια ειδοποίηση από την Dell που θα σας ενημερώνει εάν ο φορητός υπολογιστής σας θα είναι συμβατός ή όχι. Το Inspiron 15 (N5010) δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη για την αναβάθμιση των Windows 10.

  Πώς να αποκτήσετε το ISO των Windows 11

Μπορείτε να ελέγξετε ξανά τον ιστότοπο σε λίγες ημέρες ή μερικές εβδομάδες για να δείτε εάν αργότερα θα το δοκιμάσουν. Εάν θέλετε πολύ να δοκιμάσετε τα Windows 10, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή ή εφαρμογή που δεν θα είναι συμβατή με τα Windows 10 στην τρέχουσα εγκατάσταση των Windows 7. Εάν το σύστημα συνεχίσει να λειτουργεί άψογα, μπορείτε να εξετάσετε την αναβάθμιση αλλά να το κάνετε με δική σας ευθύνη. Προς το παρόν, και έως ότου η Dell ενημερώσει την κατάσταση για το μοντέλο του φορητού υπολογιστή μου, θα παραμείνω στα Windows 7.

  Τρόπος μεταφοράς προς τα εμπρός μέσω του τείχους προστασίας στο Ubuntu

Τα διαδικτυακά φόρουμ δείχνουν ότι οι φορητοί υπολογιστές Lenovo αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα αναβάθμισης. Εάν γνωρίζετε κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει ή κάποιον άλλο χρήστη της Dell, αναφέρετέ το στα σχόλια. Καλή τύχη!

Επισκεφτείτε το Dell Driver Download Home