Πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE;

Το WWE είναι ένα αρκτικόλεξο του World Wrestling Entertainment, μια αμερικανική εταιρεία πολυμέσων και ψυχαγωγίας που είναι δημοφιλής για την τηλεοπτική μετάδοση μη επιβλαβών αγώνων πάλης. Αυτοί οι αγώνες είναι δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο και ο κόσμος λατρεύει να παρακολουθεί αυτούς τους αγώνες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτούς τους αγώνες στην τηλεόρασή σας με την εγγραφή σας στο κανάλι WWE Network. Εάν δεν έχετε τηλεόραση ή θέλετε να την παρακολουθήσετε στο smartphone ή τον υπολογιστή σας, μπορείτε να εγγραφείτε στο WWE Network online, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο της επιλογής σας. Για τους ανθρώπους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να εγγραφείτε στην υπηρεσία ροής Peacock επειδή το WWE έκλεισε και μετέφερε τις υπηρεσίες του στο Peacock. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με μια συνδρομή στο WWE, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν πρέπει να ακυρώσετε το WWE Network ή όχι και πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δωρεάν έκδοση του WWE Network. Θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε εάν το WWE Network θα ακυρωθεί αυτόματα και είναι δωρεάν το WWE Network στο Peacock ή όχι.

Πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε εάν πρέπει να ακυρώσετε το WWE Network στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες λεπτομερώς. Αλλά πριν, ας μάθουμε πόση είναι η συνδρομή στο WWE στην επόμενη ενότητα.

  Πώς να διορθώσετε το OneNote που δεν αποθηκεύει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας

Πόσο κοστίζει μια συνδρομή στο WWE;

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το WWE μετακόμισε στις υπηρεσίες ροής Peacock. Επομένως, πρέπει να αγοράσετε τη συνδρομή WWE εκεί, η οποία θα σας κοστίσει 9,99 $ το μήνα για ροή χωρίς διαφημίσεις. Και μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανούς αγώνες για τους οποίους πρέπει να πληρώσετε 4,99 $ pay-per-view. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλους αγώνες που έχουν ήδη μεταδοθεί σε ροή κάτω από την τιμή της συνδρομής.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δωρεάν έκδοση του δικτύου WWE;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος του περιεχομένου δωρεάν επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του WWE, ενώ για να παρακολουθήσετε δωρεάν άλλο περιεχόμενο, πρέπει να εγγραφείτε. Για να εγγραφείτε στο δίκτυο WWE, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Δίκτυο WWE ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή τώρα.

3. Εισαγάγετε το email σας και τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο CREATE ACCOUNT.

4. Εισαγάγετε το Όνομα και το Επώνυμό σας και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση και τη χώρα σας και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

7. Κάντε κλικ στο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ και είστε ελεύθεροι να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο.

Αυτό μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε τη δωρεάν έκδοση του WWE Network. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE.

Χρειάζεστε ακόμα το δίκτυο WWE;

Όχι, στις ΗΠΑ, το δίκτυο WWE δεν λειτουργεί ως ξεχωριστό δίκτυο. Αντίθετα, έχουν μετακινηθεί εντελώς στο Υπηρεσία ροής Peacock. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στο δίκτυο WWE. Μπορείτε απλώς να αποκτήσετε τη συνδρομή σας στο Peacock και μαζί με άλλο περιεχόμενο, μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση περιεχομένου δικτύου WWE στη συσκευή της επιλογής σας. Αλλά πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή που μπορεί να κυμαίνεται από 4,99 $ έως 9,99 $.

  13 Ultrawide οθόνες για αγορά τώρα

Γιατί κλείνει το δίκτυο WWE;

Ο μόνος λόγος για τον τερματισμό του δικτύου WWE είναι ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο για το δίκτυο WWE να διατηρήσει τις λειτουργίες του δικτύου καθώς είναι επίσης μια ανεξάρτητη εταιρεία. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια συνεργασία με το Peacock για να συνεχίσουν τη ροή του περιεχομένου τους και να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν τις υπηρεσίες τους ώστε να μην χάσουν τους συνδρομητές τους.

Θα ακυρωθεί αυτόματα το δίκτυο WWE;

Όχι, το WWE Network δεν θα ακυρωθεί αυτόματα. Στις 4 Απριλίου 2021, το δίκτυο WWE μετακόμισε εντελώς στο Peacock. Η συνδρομή σας στο WWE Network δεν θα ακυρωθεί. Αντίθετα, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το WWE Network εκτός από το Peacock εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE;

Όλα τα προγράμματα του WWE έχουν μεταφερθεί στην υπηρεσία ροής Peacock στις ΗΠΑ. Έτσι, για αυτούς τους χρήστες των ΗΠΑ, η τρέχουσα συνδρομή τους στο WWE Network δεν θα λειτουργεί για να παρακολουθούν εκδηλώσεις και εκπομπές WWE στο Peacock. Διαφορετικά, οι χρήστες εκτός των ΗΠΑ μπορούν να απολαύσουν την παρακολούθηση του δικτύου WWE στις συσκευές τους. Και αν θέλουν, μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους στο WWE Network ανά πάσα στιγμή.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσετε το δίκτυο WWE;

Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο WWE Network, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας αγώνες και εκδηλώσεις στο WWE. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, η ακύρωση της συνδρομής στο WWE Network είναι μια καλή επιλογή γιατί ακόμα κι αν έχετε τη συνδρομή δικτύου, δεν θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Άλλωστε έχει μεταφερθεί στο Peacock. Οι χρήστες εκτός των ΗΠΑ δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο εάν ακυρώσουν τη συνδρομή τους στο WWE Network.

Γιατί το δίκτυο WWE άλλαξε στο Peacock;

Το WWE Network ήταν ένα ανεξάρτητο δίκτυο του οποίου το αρχικό πλαίσιο σχεδιάστηκε από την BAMTech, το οποίο βρέθηκε εξαιρετικά αποτελεσματικό. Λόγω αυτού, ο αριθμός των συνδρομητών που παρακολουθούσαν το δίκτυο WWE άρχισε να αυξάνεται γρήγορα. Αλλά λόγω έλλειψης υπαλλήλων και υποστήριξης, γινόταν όλο και πιο δύσκολο για το Δίκτυο WWE να διατηρήσει τις δραστηριότητές του. Έτσι, αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον Peacock, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον. Και εγγράφηκαν με το Peacock και στις 18 Μαρτίου 2021, το δίκτυο WWE μεταφέρθηκε στο Peacock.

  13 Καλύτερο IDE που πρέπει να γνωρίζει κάθε προγραμματιστής

Πότε μετακόμισε το WWE Network στο Peacock;

Στις 18 Μαρτίου 2021, το δίκτυο του WWE άρχισε να μετακομίζει στο Peacock. Στην αρχή, μόνο μερικοί αγώνες και εκδηλώσεις του WWE ήταν διαθέσιμοι στο Peacock. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, θα μπορείτε να παρακολουθείτε περισσότερο ζωντανό περιεχόμενο στο Peacock.

Το Peacock έχει όλο το δίκτυο WWE;

Όχι, το Peacock δεν έχει όλο το περιεχόμενο του δικτύου WWE αυτήν τη στιγμή. Αλλά σύντομα θα μπορείτε να τα δείτε στο Peacock. Το Peacock Premium προσφέρει κάποιο ζωντανό περιεχόμενο pay-per-view του WWE και επίσης τους αγώνες και τα γεγονότα που έχουν ήδη μεταδοθεί σε ροή τη δική σας ώρα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE.

Το WWE Network είναι δωρεάν στο Peacock;

Όχι, το δίκτυο WWE δεν είναι δωρεάν στο Peacock. Πρέπει να αγοράσετε το premium σχέδιο του Peacock για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας γεγονότα και αγώνες στο δίκτυο WWE. Το Peacock προσφέρει κάποιο δωρεάν περιεχόμενο για παρακολούθηση, αλλά το δίκτυο WWE δεν περιλαμβάνεται σε αυτό. Μπορείτε να πληρώσετε ένα τέλος 4,99 $ για να παρακολουθήσετε κάθε ζωντανή εκδήλωση πληρωμής ανά προβολή του WWE ή μπορείτε να πληρώσετε τα 9,99 $ μηνιαία για το WWE χωρίς διαφημίσεις ζωντανά μέσω του Peacock premium και επεισοδίων και εκδηλώσεων που έχουν ήδη μεταδοθεί για ολόκληρο τον μήνα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Monday Night Raw Live στο Peacock;

Όχι, αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη Δευτέρα το βράδυ στο Peacock. Αλλά θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο μέλλον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προηγούμενα επεισόδια του Monday Night Raw στο Peacock Premium καθώς και άλλα επεισόδια του WWE. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο WWE live για 4,99 $, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε ζωντανή εκδήλωση WWE pay-per-view, εκτός από το Raw.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε εάν πρέπει να ακυρώσετε το δίκτυο WWE. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.