Πού να παρακολουθήσετε την 4η σεζόν One Day at a Time (Πλήρης Εκμάθηση)

Η One Day at a Time είναι μια δημοφιλής αμερικανική κωμική σειρά που βασίζεται στη σειρά του 1975 που είχε το ίδιο όνομα. Η αρχική σειρά προβλήθηκε το 1975 και διήρκεσε 9 χρόνια μέχρι το 1984, ενώ η σύγχρονη επανεκκίνηση κυκλοφόρησε το 2017.

Ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της αρχικής κωμικής σειράς προσέγγισε την Sony Pictures Television μέσω της εταιρείας της, Act III Productions, θέτοντας την ιδέα να αναπαραχθεί η κωμική σειρά με μια ισπανόφωνη οικογένεια ως πρωταγωνιστές της σειράς.

Η επανασχεδιασμένη έκδοση του One Day at a Time έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Ιανουαρίου 2017 και είχε μια καλή προβολή για τρεις σεζόν στη δημοφιλή πλατφόρμα ροής, μέχρι που καταργήθηκε, όπως και πολλές άλλες μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Πού να παρακολουθήσετε την 4η σεζόν One Day at a Time

Ακυρώθηκε από το Netflix, αναβίωσε από την Pop

Το Netflix ανακοίνωσε την ακύρωση της σειράς στις 14 Μαρτίου 2019, αλλά λίγους μήνες αργότερα, στις 27 Ιουνίου, η Pop ήταν ο φορέας των σπουδαίων νέων για τους θαυμαστές της σειράς: το σόου θα αναζωογονούσε. Στην πραγματικότητα, μια μέρα τη φορά ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που αναβίωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Ως αποτέλεσμα, μια τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, στις 24 Μαρτίου 2020, στο Pop. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας COVID-19, ο Μάρτιος του 2020 ήταν επίσης η στιγμή όπου η παραγωγή του One Day at a Time σταμάτησε εντελώς.

Τον Νοέμβριο του 2020, η Pop ανακοίνωσε ότι ακύρωσε τη σειρά για άλλη μια φορά μετά την τέταρτη σεζόν, και παρόλο που η Sony Pictures TV έκανε σχέδια να αγοράσει τη σειρά, η σειρά του sitcom έληξε οριστικά τον Δεκέμβριο του 2020.

  Πώς να ελέγξετε την υγεία του SSD στα Windows 10

Πού μας αφήνει λοιπόν αυτό; Αν ήσασταν λάτρεις του One Day at a Time, πιθανότατα δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό το συναισθηματικό τρενάκι που ήταν η εξέλιξη της κωμικής σειράς: ακυρώθηκε, μετά δεν ακυρώθηκε, μετά αναβλήθηκε και μετά ακυρώθηκε ξανά.

Πού να παρακολουθήσετε την 4η σεζόν One Day at a Time

Σεζόν 1-3:

Αν δεν το έχετε δει μέχρι στιγμής, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε μια μέρα τη φορά στο Netflix, αλλά μόνο τις τρεις πρώτες σεζόν του. Αν και το Netflix ακύρωσε την εκπομπή, εξακολουθεί να διατηρεί στη βιβλιοθήκη του τις τρεις πρώτες σεζόν της εκπομπής πριν από την ακύρωση. Προς το παρόν.

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Netflix (αν δεν έχετε) και να ξεφύγετε! Το μειονέκτημα είναι ότι το Netflix δεν προσφέρει πλέον δοκιμή, επομένως θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι καθώς η One Day at a Time είναι μια κωμική σειρά των ΗΠΑ, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η σύστασή μας θα ήταν να ζητήσετε από έναν από τους φίλους ή τους συγγενείς σας να ελέγξει εάν η σειρά είναι διαθέσιμη στη χώρα σας πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα Netflix.

Εάν δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να παρακάμψετε τον γεωγραφικό αποκλεισμό χρησιμοποιώντας ένα VPN. Αλλά θα φτάσουμε σε αυτό σε λίγες μόνο στιγμές.

Μία μέρα κάθε φορά, σεζόν 4:

Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την τέταρτη και τελευταία σεζόν του One Day at a Time στο Netflix, καθώς η πλατφόρμα έχασε τα δικαιώματά της για ροή μετά την ακύρωση της εκπομπής. Ωστόσο, μπορείτε να μεταδώσετε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής δωρεάν στο CBS, εφόσον βρίσκεστε σε αμερικανικό έδαφος.

  Πώς να διορθώσετε τον εκτυπωτή αντιμετώπισε πρόβλημα διαμόρφωσης στα Windows 10

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Σελίδα One Day at a Time στον ιστότοπο του CBS και κάντε κλικ στο κουμπί Παρακολούθηση τώρα ή επιλέξτε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο από την παρακάτω λίστα. Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το CBS θα σας εμποδίσει να παρακολουθήσετε την εκπομπή μέχρι να την απενεργοποιήσετε.

Πώς να παρακολουθήσετε μια μέρα τη φορά στο CBS

Αφού εμφανιστεί το μήνυμα χορηγού, η κωμική σειρά θα πρέπει να αρχίσει να παίζει στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα πρέπει επίσης να παρατηρήσετε μερικές κάθετες γραμμές στη γραμμή αναπαραγωγής του επεισοδίου, οι οποίες σηματοδοτούν την ώρα που θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή μιας διαφήμισης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Επιπλέον, η παύση του επεισοδίου θα ελαχιστοποιήσει το πρόγραμμα αναπαραγωγής και θα εμφανίσει μια διαφήμιση με δυνατότητα κλικ σε ολόκληρη την οθόνη.

Δεν είναι ακριβώς βολικό, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε την τέταρτη σεζόν, σωστά; Κάπως έτσι, αφού δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή εάν βρίσκεστε εκτός ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέραμε εν συντομία παραπάνω.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να παρακολουθήσετε την 4η σεζόν One Day at a Time στο CBS χωρίς κανέναν περιορισμό. Λοιπόν, εκτός από τις διαφημίσεις, φυσικά.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε μια μέρα τη φορά

NordVPN - Επιλογή συντακτών

Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε μια μέρα τη φορά λόγω γεωγραφικών περιορισμών, μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN όπως το NordVPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αυτό το τουρσί χωρίς σημαντική προσπάθεια. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε το VPN στη συσκευή σας, να επιλέξετε έναν διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ και να απολαύσετε τη ροή της εκπομπής.

  Πώς να διορθώσετε το AMD Catalyst Control Center που δεν ανοίγει στα Windows 10

Το NordVPN σάς παρέχει απίστευτες γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης, οι οποίες θα διευκολύνουν μια ομαλή εμπειρία ροής βίντεο χωρίς buffer, προστατεύοντας ταυτόχρονα το απόρρητό σας, έτσι ώστε η τοποθεσία σας στο διαδίκτυο να παραμένει ανάμεσα σε εσάς και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Αυτή η υπηρεσία επιβάλλει επίσης μια πολιτική μηδενικής καταγραφής, ένα διπλό VPN που αναπηδά τη σύνδεσή σας για δεύτερη φορά για πρόσθετη προστασία, κρυπτογράφηση 256-bit και ακόμη και το CyberSec, που είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκλείσετε διαφημίσεις και τομείς που δεν περιέχουν κακόβουλο λογισμικό χωρίς τη χρήση αποκλειστικού εργαλείο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πρόγραμμα 2 ετών (68% έκπτωση – σύνδεσμος παρακάτω)
Οι περισσότεροι διακομιστές VPN με διαφορετικές διευθύνσεις IP
Έως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
Χωρίς αρχεία καταγραφής και κρυπτογραφημένες συνδέσεις για απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής
Υποστήριξη συνομιλίας 24/7.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι αργοί και αναξιόπιστοι
Οι εφαρμογές μπορεί να είναι λίγο περίπλοκες στη χρήση.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πώς να παρακολουθήσετε One Day at a Time Online – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, αν είστε απογοητευμένοι που το Netflix ακύρωσε τη One Day a Time μετά από μόλις τρεις σεζόν, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την τέταρτη σεζόν στο CBS δωρεάν, αλλά έχει τις περιστασιακές διαφημίσεις και εσείς μπορείς να το κάνεις μόνο αν βρίσκεσαι στις ΗΠΑ.

Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να προσθέσετε ένα VPN στη μίξη, το οποίο θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε κάθε άδικο γεωγραφικό περιορισμό και να μεταδώσετε την τέταρτη σεζόν του One Day at a Time, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή.