Πού να παρακολουθήσετε Βρίσκει πού μπορείτε να παρακολουθήσετε νόμιμα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές [Web]

Η πειρατεία ταινιών (και όλες οι άλλες μορφές πειρατείας) είναι λάθος και συχνά βλέπουμε μηνύματα δημόσιας υπηρεσίας που μας εντυπωσιάζουν τη σοβαρότητα του εγκλήματος που είναι η πειρατεία. Αναμφίβολα, έχετε ακούσει ισχυρισμούς ότι η πειρατεία βλάπτει τη βιομηχανία του θεάματος και έχει υπάρξει μεγάλη καταστολή πρόσφατα με αθώα βίντεο που αφαιρέθηκαν από το YouTube και ορισμένα αποτελέσματα αναζήτησης αφαιρέθηκαν από το Google λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε εάν η πειρατεία είναι επιβλαβής ή όχι, αντίθετα πιστεύουμε ότι παρουσιάζοντας το Πού να Παρακολουθήσετε στους αναγνώστες μας είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσουμε την αχαλίνωτη πειρατεία ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Αυτή η απλή μικρή εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπει να αναζητήσετε οποιαδήποτε ταινία ή/και τηλεόραση (κάθε σεζόν) και να βρείτε πού μπορείτε να πληρώσετε για να την παρακολουθήσετε νόμιμα.

  12 Συμβουλές για τηλεδιάσκεψη ενώ εργάζεστε από το σπίτι

Το Where To Watch δεν απαιτεί να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα ό,τι θέλετε να παρακολουθήσετε νόμιμα και αναζητά τη βάση δεδομένων του για αυτό.

Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι για να παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας μια τηλεοπτική εκπομπή ή το όνομα μιας ταινίας, αναζητώντας έναν ηθοποιό ή έναν σκηνοθέτη. Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην αρχική σελίδα και όταν εμφανιστεί η γραμμή στο επάνω μέρος, επιλέξτε Τηλεόραση. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο βήμα, αν πληκτρολογήσετε ένα όνομα τηλεοπτικής εκπομπής, η εφαρμογή θα το βρει και θα το παραθέσει κάτω από την τηλεόραση.

  Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία ομαδικής συνομιλίας στα μηνύματα σε iPhone και iPad

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, για ταινίες που μπορεί να έχουν ξαναδημιουργηθεί ξανά και ξανά ή που μπορεί να έχουν σίκουελ και πρίκουελ, όπως το franchise του Batman, θα δείτε μια λίστα με όλες τις ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ. Τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών εκπομπών ταξινομούνται ανά σεζόν. Οι επιλογές προβολής παρατίθενται με λεπτομέρειες τιμών για το πόσο θα κοστίσει η αγορά ολόκληρης της σεζόν για προβολή. Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν τους συνήθεις ύποπτους. Amazon, Netflix, κ.λπ. και η εφαρμογή υποδεικνύει πού πρέπει να πληρώσετε μια ενιαία τιμή και πού χρειάζεστε συνδρομή στην υπηρεσία που αναφέρεται.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εκμάθηση νέων λέξεων με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του SwiftKey

Το μόνο ελάττωμα της εφαρμογής είναι ότι δεν λαμβάνει υπόψη την περιοχή όταν παραθέτει επιλογές. Ορισμένες ή ίσως όλες οι επιλογές προβολής μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες (εξ ου και πολλή πειρατεία, ακόμα λάθος). Εκτός από αυτό, το What To Watch είναι αυτό που μπορεί κανείς να θεωρήσει πραγματικά ένα καλό και αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση της πειρατείας και έναν εξαιρετικό τρόπο για να βρείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες ποιότητας HD.

Επισκεφτείτε το Where To Watch