Πού να αγοράσετε και να πουλήσετε διαδικτυακές επιχειρήσεις; [10 Marketplace]

Η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης είναι ένα όνειρο για πολλούς.

Και γιατί όχι; ζούμε στον 21ο αιώνα όπου η δύναμη του Διαδικτύου μας έχει ευλογήσει να πουλάμε ή να αγοράζουμε εμπορεύματα στο Διαδίκτυο, ακόμη και μια διαδικτυακή επιχείρηση για αυτό το θέμα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται πλέον να ξεκινάτε τα πάντα από την αρχή. Εάν είστε πολυάσχολος επιχειρηματίας, μπορείτε να αγοράσετε μια καθιερωμένη επιχείρηση που σας δείχνει πολλά υποσχόμενο μέλλον. Και στη συνέχεια, αναπτύξτε την επιχείρηση χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες και την πείρα σας.

Ομοίως, εάν θέλετε να πουλήσετε το SaaS, το blog, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το φόρουμ ή οποιοδήποτε είδος διαδικτυακής επιχείρησης για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να περάσετε από καμία υπηρεσία ή να σπαταλήσετε χρήματα και χρόνο πίσω από ανεκπλήρωτες προσδοκίες.

Αντ ‘αυτού, αναζητήστε μια ηλεκτρονική αγορά αγορών και πωλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους πόνους.

Ναι σωστά.

Τα οφέλη μιας διαδικτυακής αγοράς

  • Μια επιπλέον ροή πώλησης και μάρκετινγκ της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο
  • Ελαχιστοποιεί το κόστος μάρκετινγκ
  • Προσφέρει ευκολία στη σύγκριση διαφορετικών επιχειρήσεων και των τιμών τους
  • Καλύτερη ευκαιρία για πωλήσεις και αγορές στο εξωτερικό σε μια πληθώρα θέσεων
  • Δημιουργεί αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ πωλητή και αγοραστή
  • Παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια σχετικά με τη διαθεσιμότητα, την κατάσταση της επιχείρησης και την τιμολόγηση
  • Ασφαλέστερες και ομαλότερες συναλλαγές

Λοιπόν, ας μάθουμε για αυτές τις πλατφόρμες και τι μπορούν να κάνουν για εσάς.

Φλίπα

Το Flippa είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να αγοράσετε έναν ιστότοπο, να επενδύσετε σε κάποια ψηφιακά ακίνητα και να γίνετε επιχειρηματίας για εξαγορές. Είναι μια αγορά peer-to-peer όπου κάνουν όλη τη διαδικασία αγοράς και πώλησης εξαιρετικά εύκολη, καθώς μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με αγοραστές και πωλητές.

Το Flippa βοηθά στον εξορθολογισμό των συναλλαγών και των διαπραγματεύσεων, κάτι που κατά τα άλλα απαιτεί πολύ χρόνο. Σας εμφανίζει ζωντανές καταχωρίσεις μαζί με ένα πεδίο αναζήτησης όπου μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις. Εάν θέλετε να αγοράσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιεσδήποτε καταχωρίσεις και να ξεκινήσετε γρήγορα.

Εκτός από αυτό, εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες για αυτές τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης επισκεψιμότητας, των οικονομικών, των δημογραφικών στοιχείων, των καναλιών και άλλων. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή που ονομάζεται «Flippa Due Diligence». Είναι μια νέα υπηρεσία αξιολόγησης και πιστοποίησης που προσφέρει η Flippa όταν αγοράζετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Πρέπει να αγοράσετε αυτήν την αναφορά, η οποία εμφανίζει αναλύσεις όπως εκτιμήσεις κινδύνου, τιμολόγηση, ανταγωνιστές και βιομηχανία, πωλήσεις και μάρκετινγκ και πολλά άλλα.

Διατίθεται σε τρεις παραλλαγές:

  • 1.000 $ για 1 έτος της περιόδου ανάλυσης, συνιστάται για εύρος τιμών 0-30.000 $
  • 1.500 $, για 2 χρόνια, εύρος τιμών 30.000 $-200.000 $
  • 2.000 $ για 3 χρόνια, 200.000 $ + εύρος τιμών

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία τους – “Flippa Finder” που είναι υπηρεσία θυρωρού εάν είστε αγοραστής για πρώτη φορά. Μέσω αυτού, λαμβάνετε μια προσωπική διαβούλευση σχετικά με τα κριτήρια απόκτησης και μερικές επαγγελματικές συμβουλές για επιχειρηματική επιτυχία. Πουλήστε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο χωρίς άγχος μέσω ενός μεσίτη, εάν δεν έχετε χρόνο ή επαρκή εμπειρία.

Η Flippa σας βοηθά επίσης με τη χρηματοδότηση μέσω της Guidant Financial. Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη πλατφόρμα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμβόλαια πώλησης, ομάδες υποστήριξης και υπηρεσίες μεσεγγύησης.

Σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ένα ιστολόγιο, μπορείτε να ενσωματώσετε το Flippa με το Google Analytics για να παρουσιάσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και περισσότερες μετρήσεις. Επίσης, λαμβάνετε ένα δωρεάν εργαλείο για να αξιολογείτε με ακρίβεια την αξία της επιχείρησής σας και να δίνετε πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμπορευσιμότητα της επιχείρησής σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ενσωματωμένης μετάφρασης του Outlook

Όχι μόνο εγκατεστημένοι ιστότοποι, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν τομέα στο Flippa.

Η ιστοσελίδα Flip Brokerage

Η ιστοσελίδα Flip Brokerage είναι μια μπουτίκ μεσιτείας που αγοράζει και πωλεί ιστότοπους περιεχομένου κάτω από αποτιμήσεις 100.000 $.

Έχουν τρεις τρόπους με τους οποίους αγοράζουν/πουλούν ιστότοπους:

  • Είναι οι ίδιοι επενδυτές ιστοτόπων, οπότε αν ένας ιστότοπος πληροί τα κριτήριά τους θα αγοράσουν απευθείας. Αυτό εξοικονομεί τον πωλητή σε αμοιβές μεσίτη.
  • Εάν ένας ιστότοπος περάσει την έρευνά του, θα εμφανίζεται προς πώληση κάθε Τετάρτη στις 9 π.μ. CST στο ενημερωτικό δελτίο του
  • Εάν ένας ιστότοπος δεν πουλά στο ενημερωτικό δελτίο απευθείας στους αγοραστές, μπορεί να καταχωριστεί στο Flippa ως ενέργεια. Ο ιστότοπος Flip είναι εξουσιοδοτημένοι μεσίτες στην αγορά της Flippa.

Κάθε καταχώριση με μεσολάβηση περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης εσόδων, μια δήλωση P&L, μια λίστα με τις καλύτερες στιγμές, αποτυχίες και εύκολες νίκες για την ανάπτυξη του ιστότοπου. Αυτό δίνει στον αγοραστή ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα ακολουθήσει.

Η μεσιτεία θα συντονιστεί με τον αγοραστή και τον πωλητή για να βοηθήσει στη μεταφορά του ιστότοπου. Χρησιμοποιούν το Escrow για να διευκολύνουν τη συναλλαγή, ώστε τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές να προστατεύονται.

Ανταλλαγή

Είστε λάτρης του Shopify?

Αν ναι, τότε Ανταλλαγή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη αυτής της αγοράς, που σας έφερε το Shopify, και είναι καλύτερο αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε έναν ιστότοπο που τρέχει στο Shopify. Διαθέτει διαφορετικές λίστες επιχειρήσεων, όπως τύπο κλάδου, κανάλι πωλήσεων, τύπο επιχείρησης, τοποθεσία και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε πολλές εδραιωμένες επιχειρήσεις εδώ.

Το Exchange σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ή δημόσια καταχώριση για ένα κατάστημα Shopify.

Υπάρχει μια επιλογή απόκρυψης της διεύθυνσης URL και του ονόματος της επιχείρησής σας μέχρι να πουληθεί. Μην ανησυχείτε για τις συναλλαγές γιατί παρέχει μια ασφαλή και ασφαλή διαδικασία συναλλαγής μέσω ανώνυμων μηνυμάτων μαζί με μια εγκατάσταση μεσεγγύησης.

Για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς, το προσωπικό του Exchange σάς βοηθά να βρείτε την ηλεκτρονική επιχείρηση που σας ταιριάζει με μια επιμελημένη λίστα με τις καλύτερες επιλεγμένες επιχειρήσεις. Αυτή η αγορά διευκολύνει ένα δωρεάν εργαλείο αποτίμησης και μια ασφαλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων όπου οι πωλητές και οι αγοραστές μπορούν να ανταλλάξουν επιχειρηματικές λέξεις, μελλοντικές ευκαιρίες και να κατανοήσουν την επιχειρηματική ιστορία.

IndieMaker

Με περισσότερα από 13 χιλιάδες μέλη, IndieMaker είναι μια ολοκληρωμένη κοινοτική αγορά όπου μπορείτε να πουλήσετε τα παράπλευρα έργα σας, τις υπάρχουσες επιχειρήσεις και τους αχρησιμοποίητους τομείς σας. Απλώς πληρώστε μια ονομαστική χρέωση για τα αποτελέσματα για να συνεργαστείτε με επιχειρήσεις με ασφάλεια και, στη συνέχεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

Είστε ελεύθεροι να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό επιχειρήσεων, τομέων και έργων με τη γρήγορη και εύκολη διεπαφή του. Συνήθως, εγκρίνουν την καταχώρισή σας εντός 24 ωρών. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε αβίαστα με πιθανούς αγοραστές, να μεταφέρετε περιουσιακά στοιχεία και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με ασφάλεια.

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «εγγραφείτε τώρα» επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της και δημιουργώντας έναν λογαριασμό.

Λέσχη Επενδυτών

Λέσχη Επενδυτών είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος που διευκολύνει τους πωλητές και τους αγοραστές να αξιοποιήσουν το μεγαλύτερο μέρος του. Είναι μια πλατφόρμα μόνο για μέλη που σας επιτρέπει να επενδύετε με πλήρη σιγουριά, σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε την ανάλυση επισκεψιμότητας από ειδικούς, τα backlinks, την κερδοφορία και περισσότερους από 24 άλλους παράγοντες για καταχωρίσεις.

  6 Σκέψεις κατά την επιλογή του Adobe Acrobat Alternative

Αφήστε τους να κάνουν όλη τη βαρύτητα με τα προσχέδια νομικών εγγράφων, να πραγματοποιήσουν επιθεωρήσεις ιστότοπων, να επωφεληθούν από τη μη δωρεάν μεσεγγύηση και να διαχειριστούν τη μεταφορά. Ξεχάστε τον ανταγωνισμό επειδή οι καταχωρίσεις είναι ιδιωτικές και αποκλειστικές, χωρίς να χρειάζεται να ανταγωνίζεστε με χιλιάδες αγοραστές που διατίθενται δημόσια.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να επικοινωνήσετε με επιχειρήσεις και να διαπραγματευτείτε απευθείας μαζί τους. Το Investors Club προσφέρει εις βάθος έλεγχο δέουσας επιμέλειας, ελεγμένο από ειδικούς και είναι διαθέσιμο στα χέρια σας. Λαμβάνετε ανάλυση SEO για να κατανοήσετε τους παράγοντες κατάταξης, την ποιότητα περιεχομένου, την ισχύ του τομέα, τη στοίβα τεχνολογίας, την ευρετηρίαση και πολλά άλλα.

Με την ανάλυση SWOT, μπορείτε να δείτε τις αδυναμίες, τα δυνατά σημεία, τις απειλές και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Παραλείψτε τους τεμπέληδες μεσίτες και αποφύγετε να τους πληρώνετε μεγάλα ποσά. Αντ’ αυτού, επωφεληθείτε από τη θεραπεία VIP και διατηρήστε καλύτερα περιθώρια κέρδους. Η Λέσχη Επενδυτών σάς βοηθά να κλείσετε τις συμφωνίες γρήγορα εντός 7 ημερών και συμβάλλει στην προώθηση της επιχείρησής σας επίσης.

Motion Invest

Ψάχνετε για μια αγορά που θα μπορούσε να αφαιρέσει όλο τον πόνο σας κατά την πώληση ή την αγορά ενός ιστότοπου;

Το ξέρω.

Motion Invest μπορώ να βοηθήσω!

Εάν επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους, μπορείτε να δείτε τρεις επιλογές – προβολή διαθέσιμων τοποθεσιών, πώληση ιστότοπου και αγορά ιστότοπου. Απλώς επιλέξτε ένα ό,τι ψάχνετε και προχωρήστε με αυτό. Σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε έναν ιστότοπο, σας δίνουν δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι να αγοράσουν τον ιστότοπο απευθείας από εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε χρήματα πιο γρήγορα με μια αποτελεσματική διαδικασία δέουσας επιμέλειας. Η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας στην αγορά τους, έτσι ώστε χιλιάδες αγοραστές να μπορούν να δουν και να λάβουν αποφάσεις.

Ελέγχουν διεξοδικά όλες τις τοποθεσίες που αναφέρονται μαζί με αυτές που έχουν αγοράσει προσωπικά. Εκτός από την αγορά ιστοτόπων σε λογική τιμή αγοράς, δεν σας χρεώνουν καμία αμοιβή καταχώρισης ή προμήθεια επιτυχίας ενώ τα πωλούν απευθείας σε αυτούς. Εάν θέλετε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στην αγορά τους, χρεώνουν ένα τέλος επιτυχίας 20%.

Λαμβάνετε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας από την Motion Invest και την υποστήριξη κατά τη λειτουργία του ιστότοπου, κάτι που γνωρίζετε ότι είναι ακόμη πιο σημαντικό. Εξασφαλίζουν μια ομαλή μετάβαση, βοηθώντας σας να ρυθμίσετε τα πάντα και να απενεργοποιήσετε τη σχετική δημιουργία εσόδων.

MicroAcquire

Ξεκινήστε μια πιθανή συζήτηση για απόκτηση σήμερα και γνωρίστε τον ιδανικό αγοραστή με τη βοήθεια του MicroAcquire. Έχουν 30.000+ έμπιστους αγοραστές στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση αμέσως με πλήρη ανωνυμία. Επιτρέπει στους αγοραστές να ελέγξουν την επιχείρηση σε ορισμένες βασικές μετρήσεις πριν ξεκινήσουν τη συνομιλία για να ελέγξουν εάν θα ήθελαν να προχωρήσουν περαιτέρω ή όχι.

Ομοίως, οι πωλητές μπορούν επίσης να ανταποκριθούν στα αιτήματα πληροφοριών των αγοραστών και στη συνέχεια να αποφασίσουν ποια συνομιλία είναι καλύτερη να συνεχίσουν. Το MicroAcquire αξιολογεί τις επιχειρήσεις με βάση τον αριθμό των πελατών, τα επαναλαμβανόμενα έσοδα ανά μήνα, το κόστος απόκτησης πελατών και πάνω από 15+ άλλες μετρήσεις.

Σας συνδέουν με πιθανούς αγοραστές ή πωλητές που τελικά οδηγούν σε εξαγορές μέσα σε ένα μήνα. Λοιπόν, ξεκινήστε με τρία βήματα:

  • Ρύθμιση λογαριασμού
  • Απαντήστε σε αιτήματα από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις
  • Πάρε την απόφασή σου

Το MicroAcquire είναι μια καλή πλατφόρμα για την πώληση ή την αγορά επιχειρήσεων SaaS.

Θέλετε να πουλήσετε τα API σας, ελέγξτε αυτές τις πλατφόρμες;

  Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης στο iPhone 7 και 7 Plus

Empire Flippers

Θέλετε μια εξατομικευμένη εμπειρία πώλησης και αγοράς;

Θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε μια επιχείρηση SaaS;

Empire Flippers είναι η πλατφόρμα για εσάς.

Αποτρέπει την τριβή από τη διαδικασία συναλλαγών καθώς ερευνούν προσεκτικά τις επιχειρήσεις. Η αρχική του σελίδα σάς δείχνει πληροφορίες όπως καταχώριση ή εξειδικευμένη θέση, δημιουργία εσόδων, καθαρό κέρδος ανά μήνα και εύρος τιμών.

Παρέχουν πολλά οφέλη για τους αγοραστές, όπως πραγματικά δεδομένα από το Google Analytics και URL, κατάσταση κερδών και ζημιών, εύκολη μετεγκατάσταση και νόμιμες επιχειρήσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Για τους πωλητές, σας βοηθούν σε κάθε βήμα χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο λογισμικό για αυτό το θέμα.

Μπορείτε να αναζητήσετε μια επιχείρηση που βασίζεται σε μεθόδους δημιουργίας εσόδων, όπως θυγατρικές εταιρείες, Amazon Associates, Amazon KDP, Amazon FBM, Amazon Merchant, διαφημίσεις, ηλεκτρονικό εμπόριο και dropshipping.

Εξαργυρώστε την επωνυμία σας σήμερα με το Empire Flippers.

FE International

Σκοπεύετε να αγοράσετε μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας;

Το όνειρό σας θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με τη βοήθεια του FE International. Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες που οι επενδυτές αναζητούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση. Εδώ, έχετε εύκολη πρόσβαση σε μερικούς από τους προεπιλεγμένους και καθιερωμένους επενδυτές.

Επιλέξτε από ενημερωμένες καταχωρίσεις με λεπτομέρειες για την επιχείρηση μαζί με την τιμή. Αυτή η πλατφόρμα σας ειδοποιεί με μια καταχώριση που αυτή τη στιγμή είναι «υπό προσφορά». Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε να αποφύγετε την έρευνα για τις καταχωρίσεις που ενδέχεται να πουληθούν όταν επισκεφθείτε ξανά την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, η FE International παρουσιάζει επίσης τα οφέλη από την αγορά συγκεκριμένων επιχειρήσεων που επισημαίνονται σε σημεία. Όταν θέλετε να πουλήσετε την επιχείρησή σας, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αποτίμησής τους και προσδιορίστε την αξία του ιστότοπου.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως η επαγγελματική υπηρεσία μεσίτη, όπου λαμβάνετε πρόσθετη βοήθεια με λεπτομερή τεκμηρίωση σχετικά με μια επιχείρηση, όπως οικονομική απόδοση, τάσεις της αγοράς, ευκαιρίες κ.λπ., η οποία σας βοηθά να επιλέξετε γρήγορα την επιθυμητή επιχείρηση.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μια ιδιωτική καταχώριση της επιχείρησής σας για να διατηρήσετε τα ενδιαφέροντά σας κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου πωλήσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μόνο οι επαληθευμένοι και σοβαροί αγοραστές θα μπορούσαν να δουν τα δεδομένα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Έχουν επίσης γραφεία στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και το Σαν Φρανσίσκο για να σας βοηθήσουν.

Trustiu

Trustiu είναι μια από τις ασφαλέστερες αγορές για την πώληση και την αγορά ψηφιακών ακινήτων. Αποκτάτε πλήρη επαγγελματισμό, ασφάλεια και διαφάνεια από αυτήν την πλατφόρμα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας πωλήσεων. Αυτός είναι ο λόγος που μπορείτε να τους ‘εμπιστευτείτε’.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων τους ελέγχει στρατηγικά κάθε κανάλι, ιστολόγιο και ιστότοπο του YouTube που αναφέρεται στην αγορά τους για να αποδείξει την αυθεντικότητά τους. Θα μπορούσατε να βρείτε επιχειρήσεις τόσο σε χαμηλή όσο και σε υψηλή αξία, αλλά όλες είναι υψηλής ποιότητας και παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες, ώστε να μπορείτε να αναπτυχθείτε περισσότερο.

Μην σκέφτεστε υπερβολικά την ασφάλεια των συναλλαγών, καθώς η Trustiu είναι 100% ασφαλής από αυτή την άποψη. Προστατεύει τα συμφέροντα τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών με την έμπειρη ομάδα τους που εργάζεται για να το πραγματοποιήσει.

Παρέχουν δωρεάν αποτίμηση του ακινήτου σας πριν το θέσετε σε πώληση. Επιπλέον, η ομάδα τους σας βοηθά επίσης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης, καθώς εκτιμούν τους πελάτες τους.

συμπέρασμα

Με τις προαναφερθείσες πλατφόρμες, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ή να πουλήσετε την επιχείρησή σας χωρίς να περάσετε από τον κόπο να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Εάν έχετε μια ιδέα και σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι νέο, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Καλή τύχη!