Ποιο να αγοράσετε;

Ας μιλήσουμε για δύο κρίσιμες τεχνολογικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά: το Wi-Fi Repeater και το Wi-Fi Extender.

Το Wi-Fi είναι μια εκπληκτική τεχνολογία που μας επιτρέπει να συνδεόμαστε στο διαδίκτυο από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας. Ωστόσο, μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν το σήμα είναι αδύναμο και δεν έχουμε αρκετό διαδίκτυο για να κάνουμε αυτό που θέλουμε ή πρέπει να κάνουμε. Μια επέκταση Wi-Fi ή ένας επαναλήπτης Wi-Fi μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

Η επέκταση Wi-Fi και ο επαναλήπτης Wi-Fi είναι φράσεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μερικές από τις καλύτερες ασύρματες συσκευές. Είναι ζωτικής σημασίας να παρατηρήσετε ότι έχουν διαφορές παρά την ομοιότητά τους στον ήχο.

Μια επέκταση Wi-Fi επεκτείνει την εμβέλεια του τρέχοντος σήματος Wi-Fi, ενώ ένας αναμεταδότης Wi-Fi ενισχύει (ενισχύει) το τρέχον σήμα Wi-Fi για καλύτερη κάλυψη. Το Wi-Fi Repeater είναι ένα gadget που σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εμβέλεια του σήματος του υπάρχοντος ασύρματου δρομολογητή σας.

Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιούνται μια κατευθυντική κεραία και μερικές πρόσθετες προαιρετικές λειτουργίες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμβέλεια, την ταχύτητα και την κάλυψη του ασύρματου δικτύου σας και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

Με απλά λόγια, ένας αναμεταδότης Wi-Fi είναι μια συσκευή που αντιγράφει το σήμα Wi-Fi για να αυξήσει την εμβέλεια του δικτύου, ενώ μια επέκταση Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει ή να βελτιώνει την κάλυψη Wi-Fi και όχι να αυξάνει άμεσα την ταχύτητα.

Μια άλλη διάκριση είναι ότι μια επέκταση Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί σε άλλο δίκτυο και να λειτουργεί ως δρομολογητής. Αντίθετα, ένας επαναλήπτης Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί μόνο στο δρομολογητή και να ενισχύσει το σήμα.

Και τα δύο είναι ευεργετικά για την επέκταση της κάλυψης ενός δικτύου, αλλά μια επέκταση Wi-Fi είναι πιο προσαρμόσιμη. Μια επέκταση Wi-Fi συνδέει δύο ή περισσότερα δίκτυα Wi-Fi μαζί, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν ως ένα ενιαίο δίκτυο.

Εφαρμογές Wi-Fi Repeater και Wi-Fi Extender

Ένας επαναλήπτης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια ισχυρότερη σύνδεση Wi-Fi εάν κατοικείτε σε περιοχή όπου το σήμα είναι ανεπαρκές ή αναξιόπιστο. Οι επαναλήπτες καταγράφουν και διανέμουν το σήμα από έναν δρομολογητή Wi-Fi χρησιμοποιώντας μια μέθοδο γνωστή ως “denswave”. για να καταγράψετε το σήμα από έναν δρομολογητή Wi-Fi και να το μεταδώσετε στη γύρω περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα βελτιωμένο σήμα Wi-Fi που είναι ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο.

Επέκταση σήματος Wi-Fi μεταξύ των ορόφων:

Εάν ο δρομολογητής Wi-Fi βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας διώροφης κατασκευής και το σήμα δεν φτάνει στον δεύτερο όροφο, η εγκατάσταση μιας ασύρματης επέκτασης στον πρώτο όροφο μπορεί να βελτιώσει το ασύρματο σήμα στον δεύτερο όροφο.

Μεγάλες αποστάσεις και ξεπέρασμα εμποδίων:

Επειδή φυσικά πράγματα όπως χοντροί τοίχοι από σκυρόδεμα, υπόγεια και ηλεκτρικός εξοπλισμός μπορεί να επηρεάσουν την κάλυψη Wi-Fi, οι προεκτάσεις Wi-Fi μπορούν να αναπτυχθούν σε κατάλληλες τοποθεσίες για να ξεπεραστούν τα κακά σήματα Wi-Fi.

Πλεονεκτήματα της ασύρματης επέκτασης:

  • Αντικαθιστά ένα αδύναμο σήμα Wi-Fi με ένα πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο σήμα για την επίτευξη περαιτέρω αποστάσεων
  • Τα νεκρά σημεία μπορούν να καλυφθούν με ισχυρό σήμα Wi-Fi για εκτεταμένη κάλυψη για το σπίτι/το γραφείο
  • Φιλικό προς την τσέπη
  • Συμβατό με συμβατικό δρομολογητή
  • Αντιμετωπίζει το άγχος του δικτύου δίνοντας προτεραιότητα στα σήματα Wi-Fi για διαφορετικούς χρήστες

Μειονεκτήματα της ασύρματης επέκτασης:

  • Οι πρόσθετες απαιτήσεις διεκπεραίωσης ενδέχεται να προκαλέσουν ανησυχίες σχετικά με την καθυστέρηση
  • Πιθανά προβλήματα παρεμβολών με άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό
  • Οι επεκτάσεις χρειάζονται κάποιες τεχνικές γνώσεις για να εγκαταστήσουν
  • Δημιουργούν ένα δεύτερο δίκτυο για να γεφυρώσουν το χάσμα και να αποφύγουν νεκρά σημεία, επομένως, το εύρος ζώνης μπορεί να μειωθεί στο μισό λόγω του σήματος αναμετάδοσης.

Πλεονεκτήματα του ασύρματου επαναλήπτη:

  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
  • Ενισχύει το υπάρχον σήμα Wi-Fi σε διαφορετικές τοποθεσίες

Μειονεκτήματα του ασύρματου επαναλήπτη:

  • Ορισμένοι δρομολογητές ενδέχεται να μην είναι συμβατοί με αυτήν τη συσκευή.
  • Ένας επαναλήπτης μπορεί να μην αρκεί σε μεγάλα σπίτια ή κατοικίες με πολλούς ορόφους, καθώς μπορεί να ρίξει το σήμα.
  • Για να καλύψει μια ευρύτερη περιοχή, πρέπει να διαμορφωθούν πολλαπλοί επαναλήπτες.
  • Ο επαναλήπτης έχει το δικό του όνομα δικτύου (SSID) και κωδικό πρόσβασης που είναι διαφορετικό από το SSID του δρομολογητή.
  • Η ρύθμιση ενός εντελώς νέου SSID μπορεί να απαιτεί κάποια κατανόηση του δικτύου.

NETGEAR Wi-Fi Range Extender EX5000

Το NETGEAR Wi-Fi Range Extender EX5000 είναι η τέλεια λύση για το οικιακό Wi-Fi, καθώς είναι ένας απλός τρόπος για να επεκτείνετε το τρέχον δίκτυο Wi-Fi σας.

  Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Match

Αυτή η συμπαγής συσκευή plug-and-play μετατρέπει οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να συνδέετε συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητούς υπολογιστές στο Διαδίκτυο από οποιαδήποτε τοποθεσία στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Αυτή η επέκταση NETGEAR καλύπτει 1500 τετραγωνικά πόδια και συνδέει έως και 25 συσκευές σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 1200 Mbps, ώστε να απολαμβάνετε ροή χωρίς καθυστέρηση, εξαιρετικά γρήγορες λήψεις και διαδικτυακά παιχνίδια χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια ή η απόδοση του ασύρματου δικτύου σας.

Λειτουργεί με οποιοδήποτε ασύρματο δρομολογητή, πύλη ή καλωδιακό μόντεμ. Η συσκευή προστατεύεται από πρωτόκολλα ασύρματης ασφάλειας WEP και WPA/WPA2.

Η TP-Link είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις Internet of Things, εστιάζοντας στην τεχνολογία έξυπνων κατοικιών. Το RE200 είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας AC750, σχεδιασμένο για να αυξάνει την εμβέλεια του οικιακού σας δικτύου Wi-Fi, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον αντίκτυπο στην απόδοση.

Είναι μια επέκταση Wi-Fi διπλής ζώνης υψηλής ισχύος που εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας.

Έχει την υψηλότερη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών σε αυτήν την κατηγορία Wi-Fi.

Το RE220 χρησιμοποιεί τεχνολογία 11AC Wi-Fi, η οποία είναι δεκάδες φορές ταχύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις του 802.11.

Συνδέεται σε οποιονδήποτε κανονικό δρομολογητή Wi-Fi και παράγει ισχυρότερες συνδέσεις διπλής ζώνης σε δυσπρόσιτες περιοχές, παρέχοντάς σας απρόσκοπτη ασύρματη κάλυψη σε όλο το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας.

Η επέκταση χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adaptive Path Selection για να επιλέξει δυναμικά τη βέλτιστη σύνδεση backhaul μεταξύ 2.4/5G/5G2 για να εξασφαλίσει την καλύτερη σύνδεση μεταξύ της επέκτασης και του δρομολογητή, με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη συνολική απόδοση Wi-Fi.

Είναι συμβατό με δρομολογητές Wi-Fi 2,4 GHz και 5 GHz, Gateways και Access Points.

Η θύρα Ethernet σας επιτρέπει να συνδέετε συσκευές όπως συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray, κονσόλα παιχνιδιών ή έξυπνη τηλεόραση στην ενσύρματη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Archer A7 Router, η επέκταση RE220 δημιουργεί ένα δίκτυο OneMesh για ομαλή περιαγωγή.

Linksys RE9000: AC3000 Tri-Band Wi-Fi Extender

Το Linksys RE9000 είναι μια προέκταση Wi-Fi τριών ζωνών υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει ένα σημείο ασύρματης πρόσβασης και μια επέκταση εμβέλειας.

Διαθέτει τέσσερις συνδέσεις gigabit Ethernet και είναι συμβατό με οποιονδήποτε ασύρματο δρομολογητή, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε την εμβέλεια του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου σας.

Με την τεχνολογία Tri-Band, μια επιπλέον ζώνη Wi-Fi 5 GHz παρέχει αποκλειστικό backhaul για επικοινωνία μεταξύ του δρομολογητή και της επέκτασης εμβέλειας, διασφαλίζοντας Wi-Fi πλήρους ισχύος χωρίς υποβάθμιση.

Η τεχνολογία αιχμής τριών ζωνών του παρέχει σε όλους στο νοικοκυριό σας ταχύτητες Wi-Fi για αδιάλειπτη σύνδεση 4K/HD, διαδικτυακά παιχνίδια και περιπλάνηση πολύ άμεσα, ακόμη και σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως το γκαράζ ή ο κήπος.

Οι χρήστες θα επωφεληθούν επίσης από 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από ό,τι όταν χρησιμοποιούν επεκτάσεις εύρους Dual Band.

Η καινοτόμος τεχνολογία εντοπισμού σημείου συνδέεται αυτόματα με το ισχυρότερο σήμα για βέλτιστη τοποθέτηση και απόδοση. Λειτουργεί με μια ποικιλία δρομολογητών, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών MIMO πολλαπλών χρηστών. Η λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης συχνότητας μετακινεί τις συσκευές στη λιγότερο συνωστισμένη συχνότητα Wi-Fi που είναι διαθέσιμη.

Το TP-LINK AX1500 είναι μια επέκταση Wi-Fi διπλής ζώνης με υποδοχή Gigabit, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με πολλές συνδεδεμένες ενσύρματες συσκευές. Το Extender συνδέεται εύκολα στο υπάρχον δίκτυο Wi-Fi σας.

Περιλαμβάνει τέσσερις κεραίες υψηλής απολαβής που προορίζονται ειδικά για την αφαίρεση νεκρών ζωνών Wi-Fi, καθώς και Wi-Fi 6 Speeds για ομαλότερη και πιο αξιόπιστη ροή, gaming και λήψη.

Διαθέτει τέσσερις ενισχυτές υψηλής απόδοσης για την ενίσχυση του σήματος Wi-Fi και CPU Tri-Core 1,5 GHz για αποτελεσματική απόδοση επέκτασης.

Οι δυνατότητες διπλής ζώνης Wi-Fi έως και 1,5 Gbps (1201 Mbps στα 5 GHz και 300 Mbps στα 2,4 GHz) σάς επιτρέπουν να συνδέσετε περισσότερες συσκευές που δεν βρίσκονται στην εμβέλεια του κύριου δρομολογητή σας. Σας επιτρέπουν επίσης να συνδέσετε περισσότερες συσκευές που δεν βρίσκονται στην εμβέλεια του κύριου δρομολογητή σας, ενώ εξαλείφουν την κακή απόδοση και τα αδύναμα σήματα.

Αυτή η επέκταση μπορεί να δημιουργήσει ένα απρόσκοπτο δίκτυο Wi-Fi Mesh και να επεκτείνει την εμβέλεια χωρίς να αλλάξει δίκτυα ή να χάσει την υπηρεσία. Η εφαρμογή TP-Link Tether του επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της ιεράρχησης της ισχύος του σήματος και της διαχείρισης της περιοχής κάλυψης.

Δρομολογητής Wi-Fi ASUS AC1750 (RT-AC65)

Ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα του ASUS RT-AC1750 B1 μειώνει τις πτώσεις απόδοσης που αντιμετωπίζουν άλλοι δρομολογητές.

Ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα οικιακά δίκτυα, η ροή βίντεο HD είναι άψογη, η καθυστέρηση είναι χαμηλή για διαδικτυακά παιχνίδια και κλήσεις VoIP και οι λήψεις αρχείων δεν επηρεάζονται.

Οι ενισχυτές υψηλής ισχύος, η διαμόρφωση δέσμης AiRadar και οι εξαιρετικά ευαίσθητοι δέκτες ενισχύουν το σήμα Wi-Fi μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας, παρέχοντας απαράμιλλη κάλυψη που είναι γρήγορη, αξιόπιστη και σταθερή για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, από υπολογιστές και κινητές συσκευές μέχρι κονσόλες παιχνιδιών και πέρα.

  Πώς να αφαιρέσετε όλους τους υπερσυνδέσμους σε ένα φύλλο Excel

Το RT-AC1750 B1 διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για κοινή χρήση αρχείων, πολυμέσων και 3G/4G και το ASUS AiDisk για απομακρυσμένη πρόσβαση και γρήγορη ροή περιεχομένου.

Η εφαρμογή είναι πλούσια σε δυνατότητες, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας, να ελέγχετε την κυκλοφορία δικτύου, να διαγνώσετε προβλήματα σύνδεσης και ακόμη και να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό χωρίς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας.

Η επέκταση χρησιμοποιεί επαγγελματικής ποιότητας AiProtection Pro για πλήρη και εύκολο έλεγχο κάθε μέλους της οικογένειας και συσκευής στο διαδίκτυο μέσω της εφαρμογής για κινητά, δίνοντάς σας απόλυτη ηρεμία.

Η επίσημη βάση δεδομένων της Trend Micro χρησιμοποιείται από την AiProtection για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό γνωστών επικίνδυνων ιστοσελίδων, αποτρέποντας τη μόλυνση ακόμη και πριν κάνετε κλικ.

Το Σύστημα Πρόληψης Εισβολής (IPS) προστατεύει από όλες τις μορφές διαδικτυακών απειλών, συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού και της πρόληψης ιών.

Tri Five Wi-Fi Extender Signal Booster

Αυτή η επέκταση θα καλύψει έως και 6.000 τετραγωνικά πόδια εάν χρειάζεστε κάλυψη μεγάλης εμβέλειας.

Είναι ένα Dual-Band Wi-Fi Range Extender με σήμα που μπορεί να περάσει μέσα από τοίχους και δάπεδα για να φτάσει σε κάθε χώρο του σπιτιού σας, καθώς και στην αυλή, το κατάστημα και το γκαράζ.

Η ταχύτητα του Διαδικτύου μπορεί να αυξηθεί στα 1,2 Gbps χρησιμοποιώντας δύο ζώνες 5 GHz και 2,4 GHz με προηγμένο κεντρικό επεξεργαστή.

Με τα φωτεινά σήματα LED, η εύρεση της ισχυρότερης και πιο αξιόπιστης θέσης σήματος είναι γρήγορη και εύκολη.
Αυτή η επέκταση μπορεί να χειριστεί έως και 30 συσκευές και όλες οι δραστηριότητες στο Διαδίκτυο, όπως συνδιάσκεψη, εκπαίδευση, κάμερες ασφαλείας, έξυπνα ηχεία, ροή HDTV και διαδικτυακά παιχνίδια είναι όλα ενεργοποιημένα.

Διαθέτει κεντρικό επεξεργαστή δύο πυρήνων που μπορεί να υποστηρίξει έως και 50 συσκευές. Χρησιμοποιώντας ισχυρές μεθόδους ασφαλείας WEP/WPA/WPA2, η επέκταση προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στις εμπορικές και προσωπικές οικονομικές συναλλαγές.

NETGEAR Wi-Fi Range Extender EX3700

Το NETGEAR AC750 Wi-Fi Range Extender θα ενισχύσει το ασύρματο σήμα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας.

Διαθέτει ραδιόφωνο Wi-Fi διπλής ζώνης Wi-Fi 802.11ac διπλής ζώνης που σας επιτρέπει να συνδέεστε στο Διαδίκτυο σε μεγαλύτερη απόσταση διατηρώντας παράλληλα καλή απόδοση και αξιοπιστία.

Επεκτείνει την εμβέλεια του υπάρχοντος δικτύου σας χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία FastLane(TM) για παροχή AC διπλής ζώνης Wi-Fi έως και 750 Mbps. Λειτουργεί με οποιοδήποτε κανονικό δίκτυο Wi-Fi και είναι εξαιρετικό για ροή βίντεο HD και gaming.

Είναι απλό στην εγκατάσταση και μπορεί να καλύψει έως και 1000 τετραγωνικά πόδια με έως και 15 συσκευές. Είναι ιδανικό για να επεκτείνετε το δίκτυο Wi-Fi στα πιο απομακρυσμένα σημεία του σπιτιού σας ή να λειτουργεί ως ασύρματη γέφυρα για άλλες συσκευές Wi-Fi.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τις διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές, η επέκταση υποστηρίζει πρωτόκολλα ασύρματης ασφάλειας WEP και WPA/WPA2. Ο διακριτικός σχεδιασμός του επιτρέπει να συνδέεται άνετα σε μια πρίζα.

BrosTrend AC1200 Wi-Fi Extender 5 GHz & 2,4 GHz

Η επέκταση Wi-Fi BrosTrend βελτιώνει και παρέχει εξαιρετική κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας, ακόμη και στην αυλή, χάρη στις δύο εξωτερικές κεραίες υψηλής απόδοσης και τις ενσωματωμένες μονάδες ενισχυτή ισχύος.

Ένας ισχυρός αποκλειστικός επεξεργαστής δικτύου AC1200 παράγει ταυτόχρονα 867 Mbps στη συχνότητα Wi-Fi 5 GHz και 300 Mbps στη ζώνη 2,4 GHz.

Αυτή η επέκταση Wi-Fi μπορεί να παρέχει δεδομένα σε έως και 20 συσκευές Wi-Fi ταυτόχρονα χωρίς καθυστέρηση, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία MU-MIMO.

Μεταξύ άλλων, είναι ιδανικό για διαδικτυακή ροή βίντεο HD χωρίς καθυστερήσεις, παιχνίδια για πολλούς παίκτες, φωνητικές κλήσεις και σερφ. Σε ό,τι αφορά την κάλυψη Wi-Fi, ξεπερνάει επίσης τις επεκτάσεις Wi-Fi με ενσωματωμένες κεραίες.

Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες Wi-Fi του 802.11ac και n/g/b/a, αυτός ο επαναλήπτης Wi-Fi βελτιώνει το ασύρματο σήμα οποιωνδήποτε δρομολογητών ή πυλών ISP.

Συνδέστε οποιεσδήποτε συσκευές Wi-Fi στο διευρυμένο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των smartphone, tablet, iPhone, iPad, τηλεόρασης, κονσόλας παιχνιδιών, υπολογιστή, MAC, συσκευών Echo/Alexa και αναπαραγωγής ροής.

Χωρίς τροποποίηση οποιουδήποτε υπάρχοντος εξοπλισμού, μπορείτε να βελτιώσετε την ασύρματη εμβέλειά σας 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι με το N300 ή σχεδόν 2 φορές πιο γρήγορα από ό,τι με το AC750 με αυτόν τον ενισχυτή σήματος επέκτασης Wi-Fi AC1200 για το σπίτι.

Έρχεται με μια θύρα Ethernet για τη σύνδεση της συσκευής σας με δυνατότητα Ethernet σε Wi-Fi, όπως PlayStation, Xbox, Smart TV ή PC/MAC.

Το RE550 εκπέμπει σήματα Wi-Fi σε δύο ζώνες (2,4 GHz και 5 GHz), διπλασιάζοντας την απόδοση κάθε μπάντας. Οι διπλές ζώνες των 600 Mbps (2,4 GHz) και 1300 Mbps (5 GHz) σάς επιτρέπουν να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

  Πώς να μειώσετε ή να απενεργοποιήσετε το φως του πληκτρολογίου σε ένα MacBook

Τρεις εξωτερικές κεραίες μπορούν να ρυθμιστούν για να παρέχουν εξαιρετική κάλυψη Wi-Fi και αξιόπιστες συνδέσεις.

Η συσκευή μπορεί να καλύψει έως και 2800 τετραγωνικά πόδια και 35 συσκευές. Η τεχνολογία Adaptive Path Selection διασφαλίζει ότι το δίκτυό σας λειτουργεί με τη βέλτιστη ταχύτητα, προσδιορίζοντας αυτόματα την ταχύτερη διαδρομή σύνδεσης με το δρομολογητή.

Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο Ethernet στη θύρα Ethernet για να μετατρέψετε την ενσύρματη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο σε σημείο ασύρματης πρόσβασης διπλής ζώνης MIMO 3×3.

Για να δημιουργήσετε ένα πλέγμα σήματος Wi-Fi, απλώς συνδέστε το RE550 σε έναν δρομολογητή OneMeshTM. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή TP-Link Tether στο smartphone σας, ρυθμίστε και ελέγξτε το Wi-Fi σας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών TP-Link και των επεκτατικών εύρους (Android, iOS). Με την τεχνολογία TP-Link Mesh, η δημιουργία ενός δικτύου Mesh με ένα μόνο όνομα Wi-Fi για απρόσκοπτη κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού είναι απλή.

ASUS AC750 Dual-Band Wi-Fi Repeater & Range Extender (RP-AC51)

Το ASUS RP-AC51 είναι ένας αναμεταδότης Wi-Fi που λειτουργεί με οποιονδήποτε δρομολογητή για να αυξήσει την εμβέλεια και την κάλυψη και να εξαλείψει τις νεκρές ζώνες.

Είναι η ιδανική προσθήκη στο υπάρχον δίκτυό σας 802.11ac, επεκτείνοντας το Wi-Fi σε όλες τις γωνιές του σπιτιού σας για όλες τις συσκευές σας.

Η τεχνολογία διπλής ζώνης του ενισχύει την κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι σας και δύο εξωτερικές κεραίες παρέχουν γρήγορη κάλυψη Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο.

Η επέκταση δίνει ένα συνεχές σήμα Wi-Fi σε μια περιοχή 2000 τετραγωνικών ποδιών. Με μια ένδειξη LED, η συσκευή προτείνει την καλύτερη θέση για εγκατάσταση.

Στη ζώνη των 5 GHz, το νέο chipset 802.11ac επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ασύρματου AC έως και 433 Mbps, που είναι σχεδόν 1,5 φορές ταχύτερη από το κανονικό Wireless-N!

Ενδέχεται να έχετε εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι, ταχύτερη περιήγηση στον ιστό και άλλες εφαρμογές έντασης εύρους ζώνης χωρίς ενσύρματη σύνδεση. Τα κουμπιά WPS στο RP-AC51 και η εφαρμογή επέκτασης ASUS βοηθούν για γρήγορη και αυτόματη ρύθμιση χωρίς υπολογιστή.

Το RE315 εκπέμπει σήματα Wi-Fi σε διπλές ζώνες (2,4 GHz και 5 GHz), διπλάσια απόδοση από κάθε ζώνη.

Οι δίδυμες ζώνες των 300 Mbps 2,4 GHz και 867 Mbps 5 GHz σας επιτρέπουν να συνδέετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Η επέκταση καλύπτει 1500 τετραγωνικά πόδια και υποστηρίζει 25 συσκευές, ενώ η επιλογή προσαρμοστικής προσέγγισης βοηθά στην επιλογή της πιο αποτελεσματικής μεθόδου σύνδεσης στο δίκτυό σας.

Το RE315 υποστηρίζει το πρότυπο Wi-Fi 802.11ac, το οποίο είναι τρεις φορές ταχύτερο από τις συνηθισμένες συνδέσεις 802.11n και μπορεί να προσφέρει έως και 1200 Mbps για φόρτους εργασίας όπως ροή 4K, διαδικτυακά παιχνίδια κ.λπ.

Λόγω της έξυπνης ένδειξης σήματος, ο καθορισμός της ιδανικής τοποθεσίας για το RE315 σας για την επίτευξη της καλύτερης ισχύος σήματος είναι απλός.

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε το δίκτυο Wi-Fi σας με την εφαρμογή TP-Link Tether στην κινητή συσκευή σας Android ή iOS και επίσης να πάρετε τον έλεγχο όσο δεν βρίσκεστε στο σπίτι.

Rock Space – Επέκταση Wi-Fi

Με την τελευταία έκδοση της Rockspace AC2100 επέκτασης Wi-Fi, η οποία έχει συνολική ταχύτητα έως και 2100 Mbps, μπορείτε να επεκτείνετε την κάλυψη Wi-Fi του σπιτιού σας σε μια ευρύτερη και πιο αξιόπιστη περιοχή.

Αυτός ο ενισχυτής σήματος Wi-Fi AC2100 μπορεί να βελτιώσει το σήμα Wi-Fi στην κρεβατοκάμαρα, το μπαλκόνι, τη μελέτη, τον κήπο και άλλους χώρους, επιτρέποντάς σας να έχετε αδιάλειπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Στη συχνότητα των 5 GHz, προσφέρει ταχύτητες δικτύου έως 2100Mbps και 1734Mbps και 300Mbps στη ζώνη των 2,4GHz.

Σας επιτρέπει να αλλάξετε το SSID και να το ρυθμίσετε στο ίδιο με το δρομολογητή του σπιτιού σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έξυπνες οικιακές συσκευές και υπολογιστές και smartphone.

Ο ενισχυτής σήματος Wi-Fi Rock Space AC2100, σε αντίθεση με άλλους επεκτατές εύρους Wi-Fi N300, μπορεί να επεκτείνει ταυτόχρονα τα σήματα 2,4 GHz και 5 GHz.

Ο ενισχυτής σήματος Wi-Fi AC2100 διαθέτει θύρα Gigabit Ethernet για πιο ισχυρές συνδέσεις, όπως σύνδεση ενσύρματων συσκευών όπως υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών και τηλεοράσεις. Η ταχύτητα δικτύου χωρίς απώλειες παρέχεται μέσω της θύρας gigabit.

συμπέρασμα

Το πρώτο βήμα για να προσδιορίσετε εάν χρειάζεστε επέκταση Wi-Fi ή επαναλήπτη Wi-Fi είναι να καθορίσετε τι χρειάζεστε.

Είναι πιο σημαντικό να έχετε μια συσκευή που μπορεί να καλύψει την κάλυψη ενός νεκρού σημείου Wi-Fi ή μια συσκευή που μπορεί να επαναλάβει και να ενισχύσει το σήμα από τον κύριο δρομολογητή σας;

Τα Wi-Fi Extenders είναι πιο αξιόπιστα από τα Wi-Fi Repeaters επειδή δημιουργούν ένα νέο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Οι επεκτάσεις είναι πιο δύσκολο να εγκατασταθούν από τους επαναλήπτες Wi-Fi.

Οι επαναλήπτες είναι συσκευές plug-and-play, επομένως δεν χρειάζεται να είστε μάγος υπολογιστή για να τις ρυθμίσετε, ενώ οι επεκτάσεις Wi-Fi απαιτούν τεχνική τεχνογνωσία. Οι επεκτάσεις παρέχουν πιο σταθερή και ταχύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο από τα Repeaters.

Πώς ξέρετε ποιος επέκτασης ή επαναλήπτης είναι ιδανικός για εσάς όταν υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: εξαρτάται. Όταν επιλέγετε την τέλεια επέκταση ή επαναλήπτη για τις ανάγκες σας, λάβετε υπόψη διάφορες πτυχές, όπως το κόστος, το εύρος, την ταχύτητα και άλλα χαρακτηριστικά. Το ιδανικό προέκταση ή επαναλήπτης για τις ανάγκες σας είναι αυτό που σας προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικούς από τους καλύτερους δρομολογητές Wi-Fi και τα καλύτερα συστήματα Wi-Fi mesh.