Ποιο είναι το χρονικό όριο του Google Meet για μια σύσκεψη

Τα εργαλεία τηλεδιάσκεψης δεν είναι ίδια με τα εργαλεία βιντεοκλήσεων. Τα εργαλεία συνδιάσκεψης είναι κατασκευασμένα για να εξυπηρετούν. πολλαπλοί χρήστες σε μία μόνο σύσκεψη και είναι πολύ πιο περίπλοκες από μια ομαδική κλήση βίντεο ή ήχου. Ως εκ τούτου, ενώ θα βρείτε πολλά δωρεάν εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όλα θα έχουν κάποιου είδους περιορισμούς για τους δωρεάν χρήστες.

Χρονικό όριο Google Meet

Το Google Meet είναι δωρεάν για χρήση, ωστόσο, οι δωρεάν χρήστες περιορίζονται από τη διάρκεια της συνάντησης που έχουν.

Ένας δωρεάν χρήστης του Google Meet μπορεί να έχει μια σύσκεψη διάρκειας 60 λεπτών ή λιγότερο, δηλαδή, η συνάντηση ή η κλήση σας μπορεί να διαρκέσει μία ώρα. Θα τελειώσει αυτόματα μετά από μία ώρα και θα πρέπει να ξεκινήσετε μια νέα συνάντηση.
Αυτό ισχύει για συναντήσεις με 3 ή περισσότερους συμμετέχοντες.
Εάν πραγματοποιούσατε μεγαλύτερες κλήσεις, π.χ., κλήσεις μεγαλύτερες από 60 λεπτά τον περασμένο χρόνο, είναι επειδή η Google άρει προσωρινά το όριο της μίας ώρας για τους δωρεάν χρήστες.
Το όριο θα τεθεί ξανά σε ισχύ στις 28 Ιουνίου. 2024 εκτός εάν η Google αποφασίσει να την επεκτείνει ξανά.
Για τους δωρεάν χρήστες του Google Meet, οι κλήσεις ένας προς έναν μπορεί να διαρκέσουν έως και 24 ώρες.

  Τι είναι ο φάκελος $WINDOWS.~BT στον σκληρό μου δίσκο;

Google Meet: Πραγματοποιήστε μεγαλύτερες κλήσεις

Το Google Meet διαφημίζει μεγαλύτερες κλήσεις. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις έως και 24 ώρες, ωστόσο, αυτό το χρονικό όριο απαιτεί έναν πληρωμένο λογαριασμό από τον οικοδεσπότη της σύσκεψης.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί λογαριασμοί επί πληρωμή που μπορείτε να αγοράσετε.

Google Workspace Essentials: 8 $/ανά χρήστη/ ανά μήνα
Google Workspace Enterprise: Επικοινωνήστε με την Google για τιμολόγηση

Τα επί πληρωμή προγράμματα Google Meet θα αυξήσουν επίσης τον αριθμό των συμμετεχόντων που μπορείτε να έχετε σε μία κλήση από 100 σε 150 (Workplace Essentials) σε 250 (Workspace Enterprise).

Οι χρήστες του Google Meet επί πληρωμή έχουν επίσης άλλες λειτουργίες, όπως περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive τους (10-100 GB ανά χρήστη). Για τους χρήστες του Workplace Enterprise, είναι επίσης διαθέσιμη μια επιλογή ζωντανής ροής που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε ζωντανά μέσω του Google Meet αντί να χρησιμοποιείτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Πώς να κατεβάσετε το .NET Framework 3.5 στα Windows 10

Άλλα εργαλεία βιντεοδιάσκεψης

Εάν αναρωτιέστε πώς το Google Meet ανταποκρίνεται σε άλλα δωρεάν εργαλεία τηλεδιάσκεψης ή εργαλεία που παρέχουν μια δωρεάν επιλογή μαζί με τους χρήστες επί πληρωμή, σας καλούμε.

Google Meet εναντίον Zoom: Οι δωρεάν χρήστες του Google Meet μπορούν να έχουν συσκέψεις διάρκειας 60 λεπτών ενώ οι χρήστες χωρίς Zoom μπορούν να έχουν συσκέψεις 40 λεπτών.

Google Meet εναντίον Microsoft Teams: Τόσο το Google Meet δωρεάν όσο και το Microsoft Teams δωρεάν έχουν χρονικό όριο 60 λεπτών για δωρεάν χρήστες, ωστόσο, η ρύθμιση του Microsoft Teams είναι πολύ πιο δύσκολη.

  Δημιουργία και επεξεργασία βίντεο, προσθήκη εικόνων, κειμένου και προσαρμοσμένου ήχου [Windows Phone]

συμπέρασμα

Το χρονικό όριο του Google Meet Μάρτιος φαίνονται ανεπαρκείς σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ., εάν έχετε ένα μάθημα, αλλά είναι μακράν το λιγότερο περιοριστικό όσον αφορά τα δωρεάν εργαλεία. Ακόμη και σε σύγκριση με τα προγράμματα επί πληρωμή για το Zoom, το Google Meet έρχεται στην κορυφή.