Ποιοι ιστότοποι Torrenting εξακολουθούν να λειτουργούν;

Το torrenting στις μέρες μας δεν είναι όπως ήταν πριν από αρκετά χρόνια. Υπάρχουν νεότεροι και καλύτεροι ιστότοποι με torrenting εκεί έξω – αλλά δεν θα τους βρείτε απλά εύκολα, ακόμη και μέσω της αναζήτησης Google. Επίσης, δεν θέλετε να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας ελέγχοντας δεκάδες άχρηστους ιστότοπους που υπόσχονται torrenting αλλά στην πραγματικότητα δεν το προσφέρουν.

Είτε ψάχνετε για μια ταινία, ένα παιχνίδι ή την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, η ακόλουθη λίστα με τοποθεσίες torrenting θα απλοποιήσει την εμπειρία torrenting σας, βοηθώντας σας έτσι να βρείτε ό,τι ψάχνετε σε δευτερόλεπτα.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ιστότοποι torrenting που εξακολουθούν να λειτουργούν;

1 . The Pirate Bay – Ο καλύτερος ιστότοπος torrenting συνολικά

The Pirate Bay (TPB) ιδρύθηκε το 2003 και είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους torrent. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε 35 διαφορετικές γλώσσες και μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια ιστότοπους torrent εκεί. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση του και δεν είναι γεμάτο με ενοχλητικές διαφημίσεις. Υποστηρίζει μαγνητικούς συνδέσμους και η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 6,2 MB/s.

  Πώς να ανοίξετε ξανά φακέλους κατά τη σύνδεση στα Windows 10

2 . RARBG – Ο καλύτερος ιστότοπος torrenting για νέες κυκλοφορίες και ταινίες 4K

RARBG λειτουργεί από το 2008. Η δημοτικότητά του οφείλεται στα torrent υψηλής ποιότητας και στην ευκολία χρήσης της πλατφόρμας. Τα πάντα στον ιστότοπο είναι δωρεάν για χρήση και συνεχώς προστίθενται νέα torrents στην πλατφόρμα. Παρά τη δημοτικότητά του, το RARBG έχει αποκλειστεί σε πολλές χώρες για νομικούς λόγους. Ωστόσο, αυτά τα μπλοκ δεν εμπόδισαν τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και πολλοί χρησιμοποιούν ιστοτόπους mirror RARBG για πρόσβαση. Ένα VPN μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακάμψετε τα μπλοκ και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 6,1 MB/s.

  Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο σε άλλη εικονική επιφάνεια εργασίας στα Windows 10

3 . 1337x – Ο καλύτερος ιστότοπος torrenting για λογισμικό/εφαρμογές.

1337x είναι ένας ιστότοπος torrent που ιδρύθηκε το 2007 και είναι δημοφιλής για την απλή, οργανωμένη πλατφόρμα του. Η δημοτικότητα του 1337x αυξήθηκε το 2018 μετά την πτώση του άλλου ανταγωνιστή του torrents, του Kickass Torrents. Ο ιστότοπος υπέστη επίσης πρόσφατα τεράστιες τροποποιήσεις, βελτιώνοντας τη διάταξή του και εξαλείφοντας ορισμένους σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια. Ο ιστότοπος έχει αποκλειστεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google και δεν θα έχετε πρόσβαση σε αυτόν μέσω μιας απλής αναζήτησης Google. Οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα, ωστόσο, είναι λίγο ριψοκίνδυνες, επομένως καλό είναι να μην ανοίγετε τον ιστότοπο όταν βρίσκεστε στη δουλειά ή κοντά σε παιδιά. Η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 4,2 MB/s.

4 . Τόρλοκ – Καλύτερος ιστότοπος torrenting για ηλεκτρονικά βιβλία και anime.

Τόρλοκ είναι επίσης ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος torrenting με εύκολη διεπαφή χρήστη. Είναι ιδανικό αν ψάχνετε για ηλεκτρονικά βιβλία ή βίντεο Anime υψηλής ποιότητας. Ορισμένα torrents στον ιστότοπο δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλους ιχνηλάτες, αλλά πιθανότατα θα βρείτε δημοφιλή. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει επικίνδυνες διαφημίσεις και καλό είναι να έχετε πρόσβαση σε αυτόν με προσοχή. Η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 4,4 MB/s.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα μαζικής μετονομασίας των Windows 10 για αρχεία και φακέλους

5 . Torrentz2 – Ο καλύτερος ιστότοπος torrenting για μουσική.

Αν αγαπάς τη μουσική τότε Torrentz2 είναι η λύση σου. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε μουσική θέλετε. Το Torrentz2 είναι η νέα έκδοση του δημοφιλούς ιστότοπου Torrentz. Ο ιστότοπος έχει μια μινιμαλιστική διεπαφή και επομένως εύκολη στη χρήση, και η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 2,0 MB/s.

6 . Zooqle – Ο καλύτερος ιστότοπος torrenting για παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλά torrents για παιχνίδια Zooqle δικτυακός τόπος. Ο ιστότοπος είναι αρκετά νέος στον κόσμο των torrenting. Αν και ο ιστότοπος είναι δημοφιλής για παιχνίδια, έχει επίσης περισσότερες από 37000 ταινίες και πάνω από 600 τηλεοπτικές εκπομπές για να διαλέξετε. Η μέση ταχύτητα λήψης στην πλατφόρμα είναι 2,6 MB/s.

Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν κάνετε torrent

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου τείνουν να αποκλείουν ιστοτόπους torrent για να περιορίσουν το παράνομο torrent, και η Google έχει επίσης αποκλείσει τους ιστότοπους torrent να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησής της. Για να αποφύγετε αυτούς τους αποκλεισμούς, συνιστάται να χρησιμοποιείτε VPN κατά την πρόσβαση σε ιστότοπους με torrent. Ένα VPN κρύβει τη διεύθυνση IP σας έτσι ώστε να παραμένετε ανώνυμοι κατά τη διάρκεια torrent. Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, κινδυνεύετε να λάβετε ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από τον ISP σας, διακοπές δικτύου ή ακόμα και νομικές ενέργειες.