Πλήρης έλεγχος ανά εφαρμογή στον προσανατολισμό της συσκευής σας

Το επιταχυνσιόμετρο στα τηλέφωνά μας προσθέτει εκπληκτική λειτουργικότητα σε αυτό, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να αναπτύξουν μερικά πραγματικά δημιουργικά παιχνίδια και μερικές εκπληκτικές βοηθητικές εφαρμογές. Ενημερώνει επίσης το τηλέφωνό μας με ποιον τρόπο κρατιέται, π.χ. σε όρθια θέση σε κατακόρυφη λειτουργία ή σε οριζόντια λειτουργία. Η οθόνη περιστρέφεται ανάλογα για να αξιοποιήσει τον επιπλέον χώρο σε οριζόντια λειτουργία. Με τον προσανατολισμό της οθόνης, η δυνατότητα περιστροφής της είναι εξαιρετική, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα. Δεν μπορείτε να κλειδώσετε τον προσανατολισμό και δεν μπορείτε να τον έχετε πάντα ενεργοποιημένο, επειδή ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούνται καλύτερα σε κατακόρυφη λειτουργία ενώ άλλες χρησιμοποιούνται καλύτερα σε οριζόντια λειτουργία. Το Rotation είναι μια εφαρμογή Android αξίας 0,99 $ στο Google Play Store που σας επιτρέπει να αλλάζετε τον προσανατολισμό της οθόνης αμέσως, να την προσαρμόζετε ανά εφαρμογή ή/και να την αναγκάζετε σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία για όλες τις οθόνες.

  Γιατί μια CPU AMD 5000 μπορεί να νικήσει τις CPU της Intel για Gaming

Από πλευράς χαρακτηριστικών, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό της συσκευής σας σχεδόν με όποιον τρόπο θέλετε. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην λειτουργεί τέλεια σε όλες τις συσκευές, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα τη δοκιμαστική έκδοση (δοκιμαστική 7 ημερών) πριν αγοράσετε την εφαρμογή. Μόλις το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εννέα ρυθμίσεις προσανατολισμού. Αυτόματη περιστροφή Ενεργοποίηση και Αυτόματη περιστροφή Απενεργοποίηση διαχειρίζονται την προεπιλεγμένη περιστροφή της συσκευής σας ενώ όλες οι άλλες επιλογές προορίζονται να την παρακάμψουν.

Η εναλλαγή κατ’ απαίτηση σάς επιτρέπει να επιλέγετε εν κινήσει την περιστροφή της οθόνης χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε πρώτα στην εφαρμογή. Όταν είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να το διαχειριστείτε από μια αιωρούμενη κεφαλή ή από μια ειδοποίηση στην περιοχή ειδοποιήσεων. Η αιωρούμενη κεφαλή φαίνεται να είναι πιο βολική στη χρήση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή, να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της ή να διαχειριστείτε την περιστροφή από αυτήν.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Drupal σε διακομιστή Ubuntu

Για να διαχειριστείτε τον προσανατολισμό της οθόνης ανά εφαρμογή, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης και επιλέξτε Ρυθμίσεις ανά εφαρμογή. Επιλέξτε τον προσανατολισμό για κάθε εφαρμογή. Για εφαρμογές για τις οποίες δεν επιλέγετε προσαρμοσμένο προσανατολισμό, θα ακολουθούν τον προεπιλεγμένο προσανατολισμό της συσκευής. Μπορείτε να ανανεώσετε τη λίστα των εφαρμογών και να επαναφέρετε τον προσανατολισμό τους από τα αντίστοιχα κουμπιά στη γραμμή ενεργειών.

Άλλες ρυθμίσεις στις “Ρυθμίσεις” σάς επιτρέπουν να ενεργοποιείτε την εφαρμογή όταν εκκινείται η συσκευή σας, να απενεργοποιείτε το εικονίδιο της εφαρμογής όταν η υπηρεσία δεν εκτελείται, να ενεργοποιείτε μια ειδοποίηση δόνησης για όταν αλλάζει ο προσανατολισμός, να ορίζετε τον προσανατολισμό της οθόνης κλειδώματος, την εφαρμογή κλήσης και την οθόνη κουδουνίσματος του τηλεφώνου προσανατολισμό και επιλέξτε ένα σκούρο ή ανοιχτό θέμα για την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το γραφικό στοιχείο κινητής κεφαλής και την ειδοποίηση σε σχέση με την αδιαφάνειά του, τις επιλογές προσανατολισμού που εμφανίζει και πολλά άλλα. Εάν η εφαρμογή λειτουργεί για τη συσκευή σας, αξίζει σίγουρα τα 0,99 $.

  Το Lyrics Finder βρίσκει στίχους και τους προσθέτει στα αρχεία MP3 σας

Εγκαταστήστε τη δοκιμαστική έκδοση Rotation από το Google Play Store

Εγκαταστήστε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής Rotation από το Google Play Store 0,99 $