Περισσότερες προβολές και χρήματα από τα βίντεό σας στο YouTube με το VidIQ

Τα βίντεο είναι το κορυφαίο περιεχόμενο πολυμέσων που καταναλώνουν οι άνθρωποι και το YouTube είναι ο νούμερο 1 προορισμός για βίντεο.

Είναι πιο εύκολο να διοχετεύσετε τις σκέψεις σας μέσω δυνατών γραφικών και περιεχομένου βίντεο που προσελκύει το κοινό σας. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από μεμονωμένους vloggers όσο και από εταιρείες. Η δυνατότητα για τεράστια οργανική απήχηση και η δημοτικότητα του YouTube έχουν δώσει τη δυνατότητα στους δημιουργούς της πλατφόρμας να είναι ο προορισμός τους για να κερδίζουν τεράστιο εισόδημα.

Ωστόσο, το να ξεχωρίζεις στο τεράστιο πλήθος των δημιουργών περιεχομένου που καλωσορίζει το YouTube είναι η πραγματική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με τη λήψη περισσότερων προβολών και να γίνει viral το περιεχόμενό σας.

Ως εκ τούτου, το να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας φτάνει στο στοχευμένο κοινό σας είναι το κλειδί. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εφαρμόσετε τεχνικές SEO για να αυξήσετε την προβολή του περιεχομένου και να αξιοποιήσετε κάποιο λογισμικό για αυτό το θέμα.

Το vidIQ είναι ένα τέτοιο λογισμικό που δίνει στους δημιουργούς περιεχομένου την ώθηση που χρειάζονται για τα βίντεό τους και αντλεί πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των βίντεο.

Λοιπόν, ας διερευνήσουμε και ας καταλάβουμε αν μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει και ας προσδιορίσουμε αν αξίζει να ξοδέψετε τα σκληρά χρήματά σας.

Τι είναι το vidIQ;

Το vidIQ είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ βίντεο που βοηθά τους δημιουργούς περιεχομένου να αποκτήσουν τα εργαλεία και τους εκπαιδεύει να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και να αυξήσουν τις προβολές και τους συνδρομητές στο κανάλι τους στο YouTube.

Οι δυνατότητες, τα εργαλεία μάρκετινγκ και τα αναλυτικά στοιχεία βίντεο βοηθούν τα βίντεο να αποκτήσουν μεγάλη έκθεση που χρειάζονται για καλύτερη προσέγγιση χρηστών. Η ευρεία πληθώρα χρήσιμων δυνατοτήτων και λύσεων SEO μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε καλύτερες αποφάσεις και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας.

Το vidIQ τα εκτελεί συλλέγοντας καθώς και εμφανίζοντας δεδομένα και μετρήσεις με πιο ερμηνεύσιμο τρόπο. Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό για την ενσωμάτωση και την επεξεργασία μεγάλων δεδομένων στη στρατηγική δημοσίευσής σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την έγκαιρη αφοσίωση με το κοινό σας για καλύτερη βιωσιμότητα του καναλιού σας.

  Το Muzeit είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής YouTube για Chrome με Social Discovery

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά.

Δραστικά δεδομένα 📊

  • Τι είναι οι τάσεις: Το vidIQ σάς επιτρέπει να ερευνάτε τα μοντέρνα βίντεο και να ρυθμίζετε ειδοποιήσεις τάσεων για να αποφύγετε να χάσετε ευκαιρίες ανάπτυξης από ιούς. Σας επιτρέπει να αντλήσετε πληροφορίες για τα μοντέρνα θέματα του YouTube που σας βοηθούν να διαμορφώσετε το επόμενο περιεχόμενό σας.
  • Τι λειτουργεί και τι όχι: Είναι σαν ένας ειδικός σύμβουλος στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε στα χέρια σας για να κατανοήσετε τι λειτουργεί και τι όχι με το δημοσιευμένο περιεχόμενό σας. Σας βοηθά επίσης να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να αναπτύξετε το κανάλι σας.

  • Κάρτα αποτελεσμάτων SEO: Είναι μια χρήσιμη λίστα ελέγχου πριν από τη δημοσίευση για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι δημοσιεύσεις είναι βελτιστοποιημένες για SEO. Σας δίνει περισσότερες πληροφορίες για το κανάλι σας και σας βοηθά να συλλέγετε γρήγορα δεδομένα για να ελέγξετε την απόδοση των βίντεό σας. Τα σημαντικά σημεία δεδομένων παρουσιάζονται με διαφορετικά χρώματα. Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε και να διορθώσετε τα πράγματα εύκολα.

Βελτιώνει την ορατότητα 👁️

  • Λύση έρευνας λέξεων-κλειδιών YouTube: Το YouTube είναι η 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Έχοντας δίπλα σας το vidIQ, μπορείτε να κατανοήσετε τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά που αναζητά το κοινό σας για να δημιουργήσετε περιεχόμενο ανάλογα.

Παρέχει προτάσεις αναζήτησης που σχετίζονται με τη θέση σας και εμφανίζει παρόμοια βίντεο για να πάρετε μια συνολική ιδέα. Το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών εμφανίζει επίσης δεδομένα όπως μέσους συνδρομητές και προβολές σε σχέση με έναν συγκεκριμένο όρο.

Μπορείτε επίσης να λάβετε εργαλεία για επιθεώρηση λέξεων-κλειδιών, ενσωματωμένες λέξεις-κλειδιά για να δείτε τις ετικέτες που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές και πρότυπα λέξεων-κλειδιών. Το Web Suite διαθέτει ισχυρά εργαλεία SEO και ο μεταφραστής λέξεων-κλειδιών μπορεί να στοχεύσει το παγκόσμιο κοινό μεταφράζοντας τίτλους, ετικέτες και περιγραφές βίντεο.

  • Ο πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων επιτρέπει την προβολή της κατάστασης ενός καναλιού με μια ματιά. Το εργαλείο της γραμμής στατιστικών σε πραγματικό χρόνο κάνει τα στατιστικά πιο προσβάσιμα όταν τα χρειάζεστε. Εμφανίζει επίσης την κατάσταση δημιουργίας εσόδων, τις προβολές σε πραγματικό χρόνο και τον χρόνο παρακολούθησης για τη μέτρηση της απόδοσης των βίντεό σας μέσω γραφήματος.

Εστίαση στην Ανάπτυξη 📈

  • Εργαλείο ελέγχου: Μάθετε πώς αποδίδουν τα βίντεό σας και ελέγξτε τα υπάρχοντα βίντεο χρησιμοποιώντας το εργαλείο ελέγχου για να κατανοήσετε ποιοι τύποι περιεχομένου μπορούν να ωφελήσουν περισσότερο το κανάλι.

Περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά εργαλεία: απόδοση τελευταίας 30 ημερών, ειδοποιήσεις τάσεων, έλεγχος καναλιών, με τις περισσότερες προβολές και επιτεύγματα.

  Πώς να εξαγάγετε συνδρομές YouTube στο OPML

  • Εργαλείο ανταγωνιστικής έρευνας: Σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε βαθύτερες πληροφορίες για τα βίντεο των ανταγωνιστών δημιουργών σας για να κατανοήσετε τι λειτουργεί και γιατί γι ‘αυτούς. Για αυτό, ταξινομήστε τα βίντεό τους κατά προβολές, χρονικά πλαίσια, προβολή/ώρα και ημερομηνία μεταφόρτωσης.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας και να εντοπίσετε ευκαιρίες ανάπτυξης. Το vidIQ καταργεί τις εικασίες παρέχοντας συγκεκριμένες συστάσεις για το ποιες ενέργειες μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο το κανάλι.

  • Εργαλεία παραγωγικότητας: Το vidIQ προσφέρει πολλά εργαλεία παραγωγικότητας, όπως μαζική αντιγραφή ή επεξεργασία καρτών και τελικές οθόνες, που εξοικονομούν πολύ χρόνο. Παίρνετε επίσης ένα εργαλείο Παραγωγικότητας σχολίων, ένα πρότυπο σχολίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαντάτε πιο γρήγορα στα σχόλια των βίντεό σας.

  • Το πρόγραμμα δημιουργίας μικρογραφιών σάς βοηθά να δημιουργήσετε τη μικρογραφία της επιθυμίας σας επεξεργάζοντας και προσαρμόζοντας τα περιγράμματα, τα σχήματα, το κείμενο και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε μαζική λήψη των μεταδεδομένων για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των μεταδεδομένων σας. Είναι επίσης δυνατή η εξαγωγή αυτών των δεδομένων σε υπολογιστικά φύλλα και η ταξινόμηση τους κατά διαφορετικές σειρές και στήλες.

Προπόνηση 💡

  • Το vidIQ Academy προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή μαθήματα αποκλειστικά για χρήστες σχετικά με την ανάπτυξη και την ανάπτυξη καναλιών YouTube. Είναι γεμάτο με μια χούφτα παραδείγματα και χρήσιμες συμβουλές που βασίζονται στην εμπειρία του πραγματικού κόσμου από τους ειδικούς του vidIQ.

Επιπλέον, θα παραδώσουν 30 βίντεο για να καλύψουν διαφορετικές πτυχές της δημιουργίας, της έρευνας, της βελτιστοποίησης και της δημοσίευσης περιεχομένου βίντεο.

Εύχρηστος

Το vidIQ είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο για τον εξορθολογισμό και την ανάπτυξη του καναλιού σας στο YouTube. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε για να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του λόγω της απλότητας και της ευκολίας εφαρμογής του.

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι δημιουργοί περιεχομένου βρίσκουν συνήθως το vidIQ σχετικά εύκολο. Το ταμπλό του είναι επίσης περιεκτικό, χωρίς σύγχυση. Μπορείτε επίσης να το κατανοήσετε καλύτερα με διαφορετική χρωματική κωδικοποίηση και άμεσες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για τη βελτίωση του καναλιού σας.

Τόσο η εφαρμογή web όσο και η επέκτασή του είναι φιλικές προς το χρήστη με γρήγορη διεπαφή πλοήγησης. Επιπλέον, το εργαλείο λέξεων-κλειδιών του vidIQ μπορεί επίσης να αναγνωρίσει φράσεις και λέξεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε προβλήματα με τις πολιτικές του YouTube και, ως εκ τούτου, σας προστατεύει από την κατάργηση εσόδων.

  Πώς να αναζητήσετε και να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Viber

Τιμολόγηση

Υπάρχουν συνολικά 4 διαφορετικοί τύποι σχεδίων επί του παρόντος στο vidIQ – Basic, Pro, Boost και Boost+.

Ας μάθουμε τι έχει να σας προσφέρει το καθένα από αυτά.

  • Βασικό: Είναι δωρεάν για χρήση από 1 χρήστη για 1 κανάλι. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως παρακολούθηση ανταγωνιστών, 1 ειδοποίηση τάσης, βασική υποστήριξη μέσω email, vidIQ Academy, κάρτα αποτελεσμάτων, βασικά αναλυτικά στοιχεία και ζωντανή γραμμή στατιστικών στοιχείων.
  • Pro: Είναι διαθέσιμο με 7,50 $/μήνα για 1 χρήστη και 1 κανάλι. Περιλαμβάνει παρακολούθηση 6 ανταγωνιστών, 1 ειδοποίηση τάσης, υποστήριξη μέσω email και συνομιλίας και άλλες προηγμένες λειτουργίες, όπως ανάλυση ιστορικού, την καλύτερη ώρα της ημέρας για ανάρτηση, ανερχόμενα βίντεο και πολλά άλλα.

Αυτό το σχέδιο είναι εξαιρετικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν καλύτερες αποδόσεις στο μάρκετινγκ βίντεο.

  • Boost: Με τιμή 39 $/μήνα, αυτό το πρόγραμμα ισχύει για 1 χρήστη και 1, 3 ή 5 κανάλια. Περιλαμβάνει 20 παρακολούθηση ανταγωνιστών, 5, 10 ή 15 ειδοποιήσεις τάσεων, αναζήτηση λέξεων-κλειδιών 40, 100 ή 200 βίντεο το μήνα. υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας και άλλες προηγμένες λειτουργίες, όπως αρχειοθέτηση βίντεο, ετικέτες, μαζικό SEO, διανομή στο Facebook και άλλα.

Είναι εξαιρετικό για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που θέλουν καλύτερη μόχλευση από τα βίντεο.

  • Boost+: Ξεκινά από 415 $/μήνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1 χρήστη για έως και 5 κανάλια. Διαθέτει όλα τα premium χαρακτηριστικά και την υποστήριξη που απαιτούνται για να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ βίντεο.

Ωστόσο, με τις premium λειτουργίες που παρέχει, το πρόγραμμα μπορεί να μην είναι κατάλληλο εάν ξεκινήσετε το κανάλι σας εκεί έξω λόγω της υψηλής τιμής.

Έτσι, αν με ρωτάτε, το πρόγραμμα Boost είναι το καλύτερο με όλες τις χρήσιμες λειτουργίες, αλλά μόνο εάν είστε αφοσιωμένοι στο YouTube και έχετε καλό προϋπολογισμό στη διάθεσή σας.

Σε υψηλό επίπεδο

  • Βοηθά στην ενίσχυση της βιολογικής εμβέλειας
  • Καλύτερη διαχείριση του καναλιού σας στο YouTube
  • Ισχυρά αναλυτικά στοιχεία για χρήση
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Δωρεάν επέκταση Firefox και Chrome

Αξίζει τα λεφτά σας 🤑;

Το vidIQ είναι η δύναμη των εντυπωσιακών λειτουργιών και εργαλείων που μπορούν να οδηγήσουν το ταξίδι σας στο YouTube σε μια συναρπαστική διαδρομή. Όχι μόνο θα απολαμβάνετε το μάρκετινγκ, αλλά θα χρειαστεί και λιγότερος χρόνος και προσπάθεια για να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας από ό,τι κάνατε στο παρελθόν.

Αν θέλετε να κάνετε το YouTube το δικό σας παιχνίδι πλήρους απασχόλησης ή ενδιαφέρεστε να αυξήσετε το κανάλι σας εκθετικά ψηλά, το vidIQ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επομένως, αποφασίστε ένα σχέδιο με βάση τους μακροχρόνιους στόχους, τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας για να εκτοξεύσετε τα χρήματά σας και τη δημοτικότητά σας στα ύψη.