Περιηγηθείτε στις εικόνες στο Reddit, φιλτράρετε τις υπόλοιπες

Εκτός αν σας αρέσει να ζείτε σε μια σπηλιά, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Reddit – μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και ειδήσεων που λειτουργεί αποκλειστικά μέσω περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες. Επιτρέπει στους ανθρώπους να δημοσιεύουν συζητήσεις, να μοιράζονται συνδέσμους ιστοσελίδων, να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες ζώων (αυτά τα μιμίδια με γάτες και σκύλους, οποιοσδήποτε;) και αποτελείται από ομάδες που ονομάζονται sub-reddits όπου άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα μπορούν να μοιράζονται όλα τα είδη υλικού και να κερδίζουν πόντους από χρήστες που τους αρέσει αυτό που έχουν μοιραστεί. Επίσης, σερφάρω πολύ στο Reddit κατά τον ελεύθερο χρόνο μου, συνήθως στο smartphone μου, οπότε ήταν φυσικό για μένα να βρω μια εφαρμογή Android για να την περιηγηθώ εύκολα εν κινήσει. Υπάρχουν πολλοί πελάτες Reddit που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο Reddit, αλλά το Reddit In Pictures είναι μια εφαρμογή Google Play που προσεγγίζει οπτικά την εμπειρία του Reddit.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Instagram

Επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής εδώ, τείνω να βλέπω πολλές φωτογραφίες στο Reddit όποτε έχω λίγα ελεύθερα λεπτά μέσα στην ημέρα. Και φαίνεται ότι η διεπαφή του Reddit In Picture είναι ιδανική για ανθρώπους σαν εμένα. Με ένα απλό πάτημα στο κουμπί προβολής πλέγματος, ολόκληρη η διεπαφή μετατρέπεται σε μια οθόνη με μικρογραφίες που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε εύκολα τις εικόνες που θέλετε να ανοίξετε.

Η διεπαφή χρήστη του Reddit In Pictures φαίνεται αρκετά απλή. Όταν ενεργοποιηθεί, ανοίγει στην καρτέλα «τι καλύτερο» της πρώτης σελίδας. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο New, Rising ή Top την τελευταία ώρα, ημέρα, μήνα ή έτος κ.λπ. πατώντας το μικρό κουμπί στην κάτω γραμμή. Η κάτω γραμμή φέρει επίσης ένα μικρό κουμπί εναλλαγής στα αριστερά, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε τη λειτουργία προβολής μεταξύ λίστας και τύπου πλέγματος.

  Πώς να τραβήξετε και να σχολιάσετε στιγμιότυπα οθόνης στο iPad χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

Η εφαρμογή χειρίζεται πολύ καλά όλα τα είδη περιεχομένου εικόνας. Πατώντας σε μια μικρογραφία εικόνας ανοίγει η φωτογραφία σε πλήρη οθόνη, από όπου μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την εικόνα με άλλους μέσω του κουμπιού κοινής χρήσης παρακάτω ή να ανοίξετε τον σύνδεσμο στον ιστότοπο του Reddit (με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ επιτραπέζιου και κινητού στις Ρυθμίσεις). Το Reddit In Pictures διαθέτει επίσης υποστήριξη χειρονομιών που το καθιστά ευκολότερο και λειτουργικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για πλοήγηση μεταξύ των εικόνων και να κάνετε ζουμ για μεγέθυνση και σμίκρυνση. Σε περίπτωση που έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Reddit σε αυτήν την εφαρμογή (μόνο έκδοση Pro), τότε μπορείτε επίσης να ψηφίσετε υπέρ και κατά της ανάρτησης .

Σύρετε προς τα δεξιά από την αρχική οθόνη του Reddit In Pictures και η εφαρμογή αποκαλύπτει το μενού πλευρικής γραμμής του ενεργού subreddit όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε δημοφιλή subreddit στον ιστότοπο, να προσθέσετε τα δικά σας subreddits καθώς και να αναζητήσετε ένα εισάγοντας το όνομά του στο πεδίο “Filter Subreddits” πάνω από.

  Πώς να σταματήσετε όλους τους Βοηθούς φωνής από την αποθήκευση της φωνής σας

Το Reddit In Pictures είναι μια καλή εφαρμογή, αλλά δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά της. Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit, θα χρειαστεί να αγοράσετε την έκδοση Pro του, καθιστώντας την σχεδόν άχρηστη για όσους δεν καραδοκούν. Αλλά αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες που φιλοξενούνται στον ιστότοπο, οι δωρεάν εκδόσεις αρκούν για τη δουλειά.

Εγκαταστήστε το Reddit In Pictures από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Reddit In Pictures Pro από το Play Store (Επί πληρωμή)