Παρακολούθηση προβλημάτων, Βελτιώστε τη συνεργασία και οδηγήστε τα αποτελέσματα

Το Jira είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που λειτουργεί σε κάθε βήμα του κύκλου διαχείρισης έργου και ανάπτυξης λογισμικού, από τον σχεδιασμό, την κωδικοποίηση και την ανάπτυξη έως τη λειτουργία και τη συνεργασία.

Είτε είστε startup, αναπτυσσόμενη επιχείρηση ή επιχείρηση, η Jira είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε ομάδα μεγέθους 1-20k.

Προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, απόρρητο, ασφάλεια και πολύτιμα εργαλεία για την υποστήριξη του ταξιδιού σας. Το Jira είναι επίσης επεκτάσιμο για να προωθήσει την ανάπτυξή σας χωρίς καμία τριβή.

Αλλά εκπληρώνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω το Jira και θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτό.

Ας αρχίσουμε!

Jira Software: Μια Επισκόπηση

Το Jira Software είναι ένα από τα καλύτερα ευέλικτα εργαλεία διαχείρισης έργων που χρησιμοποιούν οι ομάδες για να σχεδιάζουν, να κυκλοφορούν, να παρακολουθούν, να δημιουργούν και να υποστηρίζουν λύσεις λογισμικού με περισσότερη εμπιστοσύνη. Μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο γρήγορα, να αναπτύξετε καλύτερα προϊόντα και να παραμείνετε ευθυγραμμισμένοι με τους στόχους σας.

Το Jira εμπιστεύονται πάνω από 100.000 οργανισμοί και άτομα λόγω των εντυπωσιακών προσφορών, της ευελιξίας και της υποστήριξης που παρέχει σε ευέλικτες ομάδες. Έρχεται με ένα out-of-the-box σύνολο χαρακτηριστικών καθώς και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε οι ομάδες να μπορούν να δημιουργήσουν και να εξελίξουν τις δικές τους ευέλικτες πρακτικές.

Εάν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα πρότυπα της Jira και να αρχίσετε να δημιουργείτε τα προϊόντα σας. Θα απολαύσετε επίσης υψηλότερο βαθμό προσαρμογής με το Jira, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στο στυλ εργασίας σας. Υποστηρίζει επίσης πολλές ενσωματώσεις, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα πάντα από ένα μόνο μέρος χωρίς εναλλαγή εργαλείων.

Και το καλύτερο μέρος είναι ότι η Jira προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα μαζί με διαφορετικά προγράμματα επί πληρωμή, που απευθύνονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη επιχειρήσεων. Η δωρεάν βαθμίδα έρχεται με περιορισμένα χαρακτηριστικά, ενώ τα υψηλότερα σχέδια μπορούν να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες.

Γιατί χρειάζεστε τον Jira;

Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός παντού και πρέπει να βρείτε λύσεις καλύτερης κατηγορίας για να παραμείνετε σχετικοί στην αγορά.

Αυτός είναι ο λόγος που οι ομάδες γίνονται πλέον ευέλικτες και αναζητούν εργαλεία, τεχνολογίες και μεθόδους για να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης του έργου τους και να παράγουν ποιοτικές λύσεις.

Η Jira μπορεί να σας βοηθήσει εκεί παρέχοντάς σας τις δυνατότητες και τις δυνατότητες που θα χρειαστεί η ομάδα σας για να βελτιστοποιήσει τη ροή εργασίας σας και να αναπτύξει μόνο τα καλύτερα προϊόντα.

Το Jira Software είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ευέλικτη μεθοδολογία διαχείρισης έργου και ανάπτυξης λογισμικού. Προσφέρει πολλά πολύτιμα εργαλεία για τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση, τη μέτρηση, την εκτίμηση και την αναφορά ροών εργασίας για ευέλικτες ομάδες.

Παρακάτω δίνονται οι δυνατότητες του Jira που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να υποστηρίξετε το λογισμικό σας και να διαχειριστείτε τα πάντα αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά του Jira

Το Jira Software είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ευέλικτη μεθοδολογία διαχείρισης έργου και ανάπτυξης λογισμικού. Εδώ είναι τα παρακάτω χαρακτηριστικά του Jira:

#1. Agile Boards

Το Jira σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τη ροή εργασιών σας με ισχυρούς ευέλικτους πίνακες Kanban και Scrum.

Πίνακες Kanban: Με ευέλικτους, εύχρηστους πίνακες Kanban, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τη ροή εργασίας σας με σαφήνεια, να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας και να περιορίσετε τις εργασίες σε εξέλιξη. Οι DevOps και οι ευέλικτες ομάδες χρησιμοποιούν συνήθως πίνακες Kanban για να επιταχύνουν τη συνεχή παράδοση προϊόντων και να επιφέρουν βελτίωση.

  Πώς να πείτε πόσο καιρό έχετε το iPhone σας

Πίνακες Scrum: Αυτοί οι πίνακες μπορούν να σας βοηθήσουν να χωρίσετε πολύπλοκα, μεγάλα έργα σε μικρότερα, εύχρηστα κομμάτια εργασίας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα σας που εργάζεται στα σπριντ να αποστέλλει προϊόντα πιο γρήγορα. Αυτό επιταχύνει τη συνολική ροή εργασίας.

#2. Οδικοί Χάρτες

Με τους οδικούς χάρτες, μπορείτε να διατηρήσετε τον οργανισμό και την ομάδα σας συγχρονισμένα μεταξύ τους. Προσφέρουν επίσης καλύτερη προβολή στη ροή εργασιών σας, έτσι ώστε οι ομάδες να έχουν το πλήρες πλαίσιο του τι συμβαίνει. Αυτές οι πληροφορίες σάς βοηθούν να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις τη σωστή στιγμή, διατηρώντας παράλληλα ευθυγραμμισμένους τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

#3. Πληροφορίες και Αναφορές

Χρησιμοποιώντας τους πίνακες εργαλείων και τις αναφορές του Jira Software, μπορείτε να αποκτήσετε κρίσιμες πληροφορίες για κάθε έργο μαζί με το πλαίσιο. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να παραμένουν ενημερωμένες και να ξεκινούν την επιτυχία τους.

#4. Αυτοματισμός μεταφοράς και απόθεσης

Αφήστε την αυτοματοποίηση Jira να κάνει οτιδήποτε άλλο ενώ εσείς επικεντρώνεστε μόνο σε σημαντικά πράγματα. Ο αυτοματισμός Jira δεν είναι μόνο ένα ισχυρό εργαλείο αλλά και απλό και διασκεδαστικό στη χρήση. Θα λάβετε εκατοντάδες πρότυπα αυτοματισμού για να εξοικονομήσετε χρόνο και να παραλείψετε να ξεκινήσετε από την αρχή.

Με τον αυτοματισμό Jira, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πολλές εργασίες με μερικά κλικ. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες του Jira Cloud. Απλώς πρέπει να επιλέξετε τα πρότυπα και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, να εξοικονομήσετε χρόνο και να συνδέσετε τα διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιείτε. Ορισμένοι αυτοματισμοί περιλαμβάνουν:

  • Δημοσιεύστε αυτόματα αξιολογήσεις μετά το περιστατικό (PIR) σε έναν συνδεδεμένο χώρο Confluence
  • Θέματα αυτόματης εκχώρησης
  • Συγχρονισμός εργασίας
  • Σύνοψη του Daily Slack
  • Συνοψίζοντας τα σημεία ιστορίας μιας δευτερεύουσας εργασίας στη γονική εργασία
  • Το Automation Playground, ένα ασφαλές περιβάλλον sandbox, σας βοηθά να εξερευνήσετε εκατοντάδες πρότυπα αυτοματισμού διαδραστικά και να δείτε πώς λειτουργεί το καθένα από αυτά.

#5. Κατάσταση ανάπτυξης και κώδικα

Επιτρέψτε στους προγραμματιστές σας να εστιάσουν στον κώδικά τους ενώ οπτικοποιούν όλες τις αναπτύξεις και την κατάσταση του κώδικα γρήγορα στο Jira. Μπορείτε να δείτε:

  • Αποθετήρια: Εάν συμπεριλάβετε ένα συγκεκριμένο κλειδί ζητήματος σε μια δέσμευση κώδικα, PR ή όνομα κλάδου, θα ενημερωθεί αυτόματα στο λογισμικό Jira.
  • Κατάσταση ανάπτυξης: Μπορείτε να οπτικοποιήσετε και να δημιουργήσετε νέα υποκαταστήματα, να προβάλετε δεσμεύσεις και να τραβήξετε αιτήματα απευθείας μέσα στον πίνακα ανάπτυξης ζητημάτων του Jira.
  • DevOps: Μπορείτε να δείτε και να μετρήσετε τη συνολική πρόοδο του έργου, από τον ιδεασμό μέχρι τον σχεδιασμό και την παραγωγή.

#6. Ανοίξτε το DevOps

Για τις ομάδες DevOps, ένας μόνο προμηθευτής δεν αρκεί για να προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για την ανάπτυξη λογισμικού. Από την άλλη πλευρά, εάν εμπλέκετε πάρα πολλούς προμηθευτές και εργαλεία, μπορεί να είναι ακατάστατο.

Με το Open DevOps που υποστηρίζεται από τον Jira, δεν χρειάζεται να παλεύετε με καμία από τις δύο καταστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jira ως τη μοναδική πηγή αλήθειας της πρακτικής DevOps. Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την επεκτασιμότητα μιας διαφορετικής, ανοιχτής αλυσίδας εργαλείων και να βελτιώσετε τον συντονισμό.

Το Open DevOps ενσωματώνει αυτόματα τα εργαλεία συνεργατών και το Atlassian. Μπορείτε να φέρετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε ή να αλλάξετε τα εργαλεία τους με μερικά κλικ. Τα χαρακτηριστικά του είναι:

  • Απλοποιημένη διαμόρφωση εργαλείου
  • Εργαλεία προγραμματιστών για ενοποίηση

#7. Ευελιξία έργου

Το Jira διασφαλίζει την ευελιξία του έργου με τη δομή και την αυτονομία του, τις προσαρμόσιμες ροές εργασίας και τις ισχυρές ενσωματώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από έργα που διαχειρίζεται η εταιρεία ή η ομάδα, ό,τι ταιριάζει στη ροή εργασίας σας και η Jira θα προσαρμοστεί ανάλογα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ροές εργασίας και να τις προσαρμόσετε σύμφωνα με το στυλ εργασίας σας.

#8. Ενσωματώσεις

Το Jira είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο, με περισσότερες από 3000 ενσωματώσεις και εφαρμογές. Εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί ένα εργαλείο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ενσωματώσετε με το Jira. Μπορείτε να προσθέσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε από την Atlassian marketplace και να κάνετε τα πάντα από ένα μόνο μέρος – Jira.

  6 περιπτώσεις χρήσης εικονικής πραγματικότητας που κάθε επιχείρηση πρέπει να γνωρίζει

Απλώς περιηγηθείτε στις σελίδες της κατηγορίας τους και μάθετε για χρήσιμες εφαρμογές στις οποίες μπορεί να είστε νέοι. Μερικές από τις πολύ χρησιμοποιούμενες ενσωματώσεις είναι οι GitLab, Git, GitHub, Jenkins, JFrog, Miro for Confluence, Figma, Lucidchart, Freshdesk, Power BI, Slack, Teams, Sentry, Zephyr Squad κ.λπ.

#9. Ασφάλεια και Απόρρητο

Το Jira έχει σχεδιαστεί για επεκτασιμότητα και ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Atlassian Access, μια συνδρομή για ολόκληρο τον οργανισμό σας που θα συνδέει τα προϊόντα σας στο Atlassian Cloud (όπως Trello, Jira Software, Confluence, Bitbucket, κ.λπ.) με έναν πάροχο ταυτότητας (όπως GCP, Azure AD, Okta, OneLogin, και τα λοιπά.).

Με το Atlassian Access, θα έχετε βελτιωμένη διαχείριση δεδομένων και ασφάλεια για όλες τις λύσεις και τα προϊόντα σας στο Atlassian Cloud. Μπορεί να εξουσιοδοτήσει οργανισμούς όλων των μεγεθών να προσθέτουν λειτουργίες σε εταιρικό επίπεδο για διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης (IAM ) απευθείας στην κεντρική κονσόλα διαχειριστή σας.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

  • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας παροχής χρηστών (SCIM)
  • SAML SSO
  • Ανάκληση μη εξουσιοδοτημένων διακριτικών API
  • Επιβολή ελέγχου ταυτότητας σε 2 βήματα
  • Παρακολούθηση χρήσης για ανίχνευση ύποπτης συμπεριφοράς, βελτιστοποίηση της χρήσης και χειρισμό σκιωδών IT
  • Έλεγχος αρχείων καταγραφής ελέγχου σε ολόκληρο τον οργανισμό

Πρότυπα

Το Jira σας παρέχει δεκάδες όμορφα, προρυθμισμένα πρότυπα για διαφορετικές κατηγορίες, τμήματα και ομάδες. Αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα και να καθοδηγήσετε την ομάδα σας στο έργο και να πετύχετε. Αυτά τα πρότυπα θα σας εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα από την αρχή.

Η Jira προσφέρει πρότυπα για:

  • Ανάπτυξη λογισμικού
  • Διαχείριση εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών
  • Εμπορία
  • Χρηματοδότηση
  • Ανθρώπινο δυναμικό
  • Σχέδιο
  • Λειτουργίες
  • Εκπτώσεις
  • Νομικός
  • Προσωπικός

Περιπτώσεις χρήσης Jira

Το Jira είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία και την υποστήριξη λύσεων λογισμικού. Μερικές από τις περιπτώσεις χρήσης του είναι:

#1. Ανάπτυξη λογισμικού

Η Jira βοηθά τις ομάδες ανάπτυξης λογισμικού με τη βοήθεια των εργαλείων της για σχεδιασμό και δημιουργία οδικών χαρτών, διαχείριση προϋπολογισμών, ενδιαφερόμενων μερών και απαιτήσεων χαρακτηριστικών, παρακολούθηση σφαλμάτων, ανάπτυξη νέων λειτουργιών και πολλά άλλα. Επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση διαφόρων εργαλείων για να διευκολύνει τη ροή εργασίας.

#2. Agile Ανάπτυξη Λογισμικού

Οι αναφορές απόδοσης και οι δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου της Jira επιτρέπουν στις ευέλικτες ομάδες να παρακολουθούν την απόδοση του έργου και των εργαζομένων σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το χρησιμοποιούν επίσης για καταγραφή εργασιών, άδειες σε επίπεδο έργου και ειδοποιήσεις μέσω email.

#3. DevOps

Το DevOps βοηθά στην αυτοματοποίηση και την ενοποίηση των διαδικασιών μεταξύ των ομάδων ανάπτυξης και λειτουργιών. Έτσι, μπορούν να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν, να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν το λογισμικό τους γρήγορα και με αξιοπιστία.

Η Jira είναι η ραχοκοκαλιά του Open DevOps από την Atlassian. Βοηθά στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση των εσωτερικών και εξωτερικών εργαλείων ή τρίτων εργαλείων μιας ομάδας σε όλο τον κύκλο ζωής του DevOps.

Αυτό το κάνει με τη βοήθεια εργαλείων όπως το GitHub, το GitLab, το Confluence, το Bitbucket κ.λπ. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε σε βέλτιστες πρακτικές όπως η αυτοματοποίηση, η συνεχής παράδοση, η επισήμανση χαρακτηριστικών, η ασφάλεια κ.λπ.

#4. Παρακολούθηση σφαλμάτων και σφαλμάτων

Εάν το σύστημά σας καταγράψει ένα σφάλμα, η Jira μπορεί να το εκχωρήσει αυτόματα και να δώσει αμέσως προτεραιότητα σε αυτό. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές έργων να παρακολουθούν το σφάλμα και τη διαδικασία διόρθωσης. Είναι επίσης χρήσιμο για την παρακολούθηση σφαλμάτων με εκκρεμότητες ζητημάτων, προσαρμόσιμες ροές εργασίας, κανόνες έργου, σύνδεση σφαλμάτων κ.λπ.

Το έργο, η διαχείριση εργασιών και προϊόντων

Πολλές ομάδες χρησιμοποιούν το Jira για τη διαχείριση έργου λόγω των εξαιρετικών δυνατοτήτων ρύθμισης παραμέτρων και του τρόπου με τον οποίο φιλοξενεί έργα. Παρέχει πολλά πρότυπα για να ξεκινήσετε γρήγορα και να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες. Η Jira βοηθάει σε:

  • Διαμόρφωση έργου
  • Σχεδίαση
  • Επιλογή κατάλληλης ομάδας και παροχή πρόσβασης
  • Παρακολούθηση εργασιών και προόδου
  • Διαχειριστείτε την ολοκλήρωση του έργου
  • Προσθήκη ημερομηνιών, σημειώσεων, υπενθυμίσεων κ.λπ., σε εργασίες

Τιμολόγηση

Η Jira προσφέρει διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης κατάλληλα για ομάδες όλων των σχημάτων και μεγεθών. Είστε ελεύθεροι να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίων και ετήσιων προγραμμάτων με βάση τις ανάγκες και την ανάπτυξη της ομάδας σας.

  Τι είναι ο αριθμός καναλιού ATT ESPN;

#1. Ελεύθερος

Αυτό είναι ένα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που δεν θα σας κοστίσει ούτε δεκάρα. Είναι πάντα δωρεάν για έως και 10 χρήστες και διατίθεται μόνο σε μηνιαία συνδρομή. Αυτό το σχέδιο είναι καλύτερο για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά:

  • Αποθηκευτικός χώρος 2 GB
  • 1 τοποθεσία
  • Πληροφορίες και αναφορές
  • Βασικοί χάρτες πορείας και εκκρεμότητα
  • Απεριόριστοι πίνακες έργου
  • κοινοτική υποστήριξη

#2. Πρότυπο

Κοστίζει 7,75 $ ανά χρήστη. Για να ελέγξετε αν είναι επωφελές για εσάς, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή. Αυτό το σχέδιο είναι πιο κατάλληλο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά:

  • Προσφέρει όλες τις δυνατότητες από το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα συν αυτά:
  • Έως 35.000 χρήστες
  • 1 τοποθεσία
  • Αποθηκευτικός χώρος 250 GB
  • Ρόλοι και δικαιώματα χρήστη
  • Αρχεία καταγραφής ελέγχου
  • Τυπική υποστήριξη ή υποστήριξη εργάσιμων ωρών

#3. Ασφάλιστρο

Το Jira Software Premium είναι το υψηλότερο πρόγραμμα της Jira Software, με κόστος 15,25 $ ανά χρήστη. Μπορείτε να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή για να ελέγξετε αν αξίζει να επενδύσετε. Είναι πιο κατάλληλο για μεσαίες επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει όλες τις δυνατότητες από το Βασικό σχέδιο συν τα εξής:

  • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης
  • 1 τοποθεσία
  • Έως 35.000 χρήστες
  • SLA χρόνου λειτουργίας 90,9%.
  • Privacy Shield και GDPR για να χειρίζονται τα δεδομένα με προσοχή.
  • 24/7 premium υποστήριξη

#4. Επιχείρηση

Εάν θέλετε να εισαγάγετε 801 χρήστες ή περισσότερους, μπορείτε να λάβετε αυτό το πρόγραμμα. Είναι διαθέσιμο μόνο ως ετήσιο πρόγραμμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις πωλήσεις και να τους εξηγήσετε τις ανάγκες σας για να λάβετε μια προσφορά για αυτό το πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει όλες τις δυνατότητες από το πρόγραμμα Premium συν τα εξής:

  • Απεριόριστες ιστοσελίδες
  • Χρόνος λειτουργίας 99,95%.
  • Κεντρικοί έλεγχοι ασφαλείας και συνδρομές χρηστών
  • Υποστήριξη εταιρικού επιπέδου 24/7

Jira Alternative

Παρά τα καλά του Jira, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να αναζητούν τις εναλλακτικές λύσεις του. Ο λόγος μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως η καλύτερη τιμολόγηση, η χρηστικότητα, τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται ειδικά κ.λπ. Έτσι, αν είστε ένας από αυτούς, εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις Jira για εσάς:

#1. Εννοια

Το Notion είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Jira με τις εκπληκτικές δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένας συνδεδεμένος χώρος εργασίας όπου μπορείτε να εργάζεστε καλύτερα και πιο γρήγορα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα έργα και τα έγγραφά σας χωρίς καμία ταλαιπωρία, είτε είστε startup είτε επιχείρηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Οδικός χάρτης προϊόντων για την οργάνωση και διαχείριση των έργων, των εργασιών και των προϊόντων σας εύκολα με τα χρονοδιαγράμματα τους.
  • Συγκεντρώστε όλες τις γνώσεις σας, όπως οδηγούς εγκατάστασης, διαδικασίες κ.λπ.
  • Ενοποιήστε όλα τα εργαλεία σε μια ενιαία πλατφόρμα
  • Οπτικοποίηση, φιλτράρισμα και ταξινόμηση εργασιών
  • Προσαρμόστε τις πληροφορίες παρακολούθησης
  • Λάβετε πρότυπα για OKR, σημειώσεις συσκέψεων, προγραμματιστές διακοπών, ανιχνευτές συνήθειας και ημερολόγια σύνταξης

Δοκιμάστε το Notion δωρεάν.

#2. Asana

Το Asana είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εκτέλεση διαλειτουργικών εργασιών. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα σε όλη την επιχείρησή σας και είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσουν όλοι και να προσφέρουν καλύτερη εργασία πιο γρήγορα.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον προγραμματισμό, την ανάπτυξη περιεχομένου και άλλες εργασίες με λεπτομέρειες
  • Εκχωρήστε και οργανώστε εργασίες με την προβολή λίστας
  • Δημιουργήστε χρονοδιαγράμματα και διαχειριστείτε εργασίες που είναι εξαρτώμενες, μη προγραμματισμένες ή αλληλεπικαλυπτόμενες
  • Εστιάστε περισσότερο σε εργασίες με πίνακες και δώστε προτεραιότητα στις εργασίες
  • Αυτοματοποιήστε και προσαρμόστε τις ροές εργασίας
  • Υποστηρίζει 200+ ενσωματώσεις

Δοκιμάστε το Asana δωρεάν.

#3. Δευτέρα.com

Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα, την παραγωγικότητα και την ευθυγράμμιση της ομάδας με το Monday.com, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε ροές εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα εργαλεία, την εργασία και τις διαδικασίες σας σε αυτό και να εξορθολογίσετε τα πάντα.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολος στη χρήση αυτοματισμός
  • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
  • Βελτιωμένη ορατότητα σε κάθε εργασία με προβολές και πίνακες εργαλείων
  • Ενσωμάτωση με πολλά εργαλεία όπως Slack, Adobe, Dropbox κ.λπ.

Συμπέρασμα: Αξίζει ο Jira;

Το Jira είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση έργου, διαχείριση προϊόντων και εργασιών, παρακολούθηση σφαλμάτων κ.λπ. Διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών από βασικό έως προχωρημένο επίπεδο. Και το καλύτερο είναι ότι είναι δωρεάν για πάντα.

Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα έχει περιορισμένες δυνατότητες. Έτσι, εάν είστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση ή μια επιχείρηση, μπορείτε να δοκιμάσετε τα επί πληρωμή πακέτα της που συνοδεύονται από προηγμένες λειτουργίες σε καλά σημεία τιμολόγησης.

Δεδομένων των δυνατοτήτων και των τιμών του, το Jira σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις εναλλακτικές λύσεις Jira που αναφέρονται παραπάνω.