Παρακολουθήστε συνήθειες όπως θερμίδες για να τις αναπτύξετε και να τις ενισχύσετε [Giveaway]

Η απώλεια βάρους και η δίαιτα θεωρούνται ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να τηρήσετε. Για όποιον θέλει να χάσει βάρος ή να αυξήσει το βάρος, είναι δύσκολο να ακολουθήσει μια νέα βαριά ρουτίνα άσκησης και να προσέχει τι τρώει. Όσοι αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς τη φυσική κατάσταση θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν πολλές υπηρεσίες, εφαρμογές και κοινότητες στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για βοήθεια, υποστήριξη και συμβουλές. Για άλλες συνήθειες που τραβούν λιγότερη προσοχή, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα από την άποψη μιας χρήσιμης εφαρμογής. Γνωρίστε το HabitBull, μια εφαρμογή που σας βοηθά να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας και να τις ακολουθείτε. Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη στο Android για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο και την εξετάσαμε τον Μάιο του 2014. Το HabitBull έχει μια εντελώς νέα εμφάνιση είναι τώρα διαθέσιμη για iOS. Οι προγραμματιστές προσφέρουν απλόχερα μια δωρεάν αναβάθμιση σε premium στους αναγνώστες μας. Λεπτομέρειες στο τέλος.

  Πώς να βρείτε την ημερομηνία μιας συγκεκριμένης ημέρας του μήνα στο Excel

Το HabitBull είναι ουσιαστικά για την ανάπτυξη συνηθειών και την προσκόλληση σε αυτές μια μέρα τη φορά. Η εφαρμογή δεν είναι περιοριστική από καμία άποψη, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν κάθε είδους συνήθεια. Διαθέτει ευρείες κατηγορίες για την ταξινόμηση των συνηθειών που προσπαθείτε να νικήσετε ή να αναπτύξετε. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε χρωματικούς κωδικούς ανά τύπο, κάτι που είναι χρήσιμο εάν, για παράδειγμα, έχετε συνήθειες που θέλετε να αναπτύξετε και επίσης αυτές που θέλετε να σταματήσετε. Μπορείτε να ορίσετε τις καλές συνήθειες σε Πράσινο και τις κακές σε Κόκκινο.

Για κάθε συνήθεια που προσθέτετε, το HabitBull σας ζητά να ορίσετε μια παράμετρο επιτυχίας για αυτήν. Μπορεί να είναι απλό όπως ένα Ναι/Όχι ή μπορείτε να το ποσοτικοποιήσετε, π.χ. πίνετε 8 ποτήρια νερό καθημερινά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα AirPods και τα AirPods Pro: Ο πλήρης οδηγός

Το HabitBull έρχεται επίσης με στατιστικά. Πολλά, πολλά εκπληκτικά στατιστικά. Μπορείτε να ελέγξετε το σερί τρεξίματός σας για μια εβδομάδα ή έναν μήνα και να εντοπίσετε ποιες ημέρες άδειες και ποιες ήταν καλές. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε μια ημερομηνία «επιτυχίας». Χρειάζονται περίπου 66 ημέρες για να γίνει κάτι συνήθεια και μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση/ειδοποίηση/στόχο για το πότε φτάσετε σε αυτό το σημείο για μια συνήθεια. Μπορείτε φυσικά να το επεξεργαστείτε ώστε να είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από 66 ημέρες.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή σε δωρεάν πρόγραμμα, αλλά με το premium μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε μια υπηρεσία cloud, να συγχρονίσετε δεδομένα σε πολλές συσκευές, να παρακολουθήσετε έως και 100 συνήθειες, να εξάγετε δεδομένα και να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε όλες τις μελλοντικές λειτουργίες που θα εισαχθούν για premium χρήστες.

  Αυτό το διαδραστικό γράφημα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα φίλτρα για να βρει τον κατάλληλο φορητό υπολογιστή

Δωρεάν αναβάθμιση Premium:

Για να διεκδικήσετε τον premium λογαριασμό σας με το HabitBull, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εγγραφείτε για να τη χρησιμοποιήσετε.
Στείλτε email στο HabitBull στο [email protected] με θέμα «HabitBull Premium – AT» και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email σας (αυτή που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε) στο σώμα του email
Ο λογαριασμός σας θα πρέπει να ενημερωθεί αμέσως. Αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες premium
Αυτή η προσφορά ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου 2015 (GMT+1)

Εάν ο λογαριασμός σας δεν έχει αναβαθμιστεί, περιμένετε 24 ώρες, στείλτε άλλο email στο HabitBull.

Κατεβάστε το HabitBull από το App Store

Κατεβάστε το HabitBull από το Google Play Store