Παρακολουθήσουν αυτό! Σας βοηθά να βρείτε ταινίες για παρακολούθηση με βάση τη βαθμολογία και το είδος


Η αναζήτηση μιας καλής ταινίας για παρακολούθηση δεν τελειώνει ποτέ γιατί κάθε φορά που οι τίτλοι μιας ταινίας αρχίζουν να κυλούν, νιώθεις αυτό το ανησυχητικό μυρμήγκιασμα στο στομάχι σου που ρωτά “Τι θα παρακολουθήσεις μετά;” Οι λάτρεις του κινηματογράφου έχουν το IMDb για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, αλλά δεν είναι ακριβώς εξαιρετικό στο να προσφέρει προτάσεις. Εάν γνωρίζετε μια ταινία, το IMDb μπορεί να σας πει περί τίνος πρόκειται και τι πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτήν, αλλά δεν είναι καλή σε προτάσεις. Παρακολουθήσουν αυτό! είναι μια εφαρμογή Ιστού, όπως το Movienr και η Netflix Roulette, αλλά πολύ πιο απλή από την πρώτη και δεν περιορίζεται σε ταινίες που είναι διαθέσιμες στο Netflix όπως η δεύτερη. Είναι απλό και ανεξάρτητο από τις υπηρεσίες ροής ταινιών Hulu και Netflix.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τη λειτουργία κλικ στο μεσαίο κουμπί του ποντικιού/τροχού κύλισης

Επισκεφτείτε την εφαρμογή και θα δείτε πολύ οικεία φίλτρα που υποστηρίζουν τόσο το Netflix Roulette όσο και το Movienr. Μπορείτε να περιορίσετε τις ταινίες με βάση τη βαθμολογία τους στο IMDb, το έτος κυκλοφορίας τους και το είδος. Στο κάτω μέρος των επιλογών ειδών, υπάρχει μια επιλογή να συμπεριλάβετε μη δημοφιλείς ταινίες. Η μη δημοφιλής επιλογή ταινίας περιλαμβάνει ταινίες που έχουν βαθμολογηθεί από 1000 άτομα ή λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι μια ταινία μπορεί να μην έχει δει πολλά άτομα, αλλά όσοι την είδαν και την βαθμολόγησαν, την βαθμολόγησαν αρκετά υψηλή ώστε να ταιριάζει με τα κριτήριά σας. Θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή γιατί επειδή μια ταινία μπορεί να έχει υψηλή βαθμολογία αλλά μπορεί να είναι τρομερή. Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο. αν οι πραγματικοί θαυμαστές είχαν δει ποτέ το Twilight (και προσωπικά εκπλήσσομαι που το είδαν περισσότερα από 1000 άτομα), θα του έδιναν υψηλή βαθμολογία και οι ανυποψίαστοι θεατές μπορεί να κατέληγαν να βλέπουν αστραφτερούς βρικόλακες.

  Πού βρίσκονται τα Εργαλεία διαχειριστή για το Office 365;

Κάντε κλικ στο “Get me a movie” για να λάβετε μια πρόταση ταινίας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα IMDb της προτεινόμενης ταινίας ή να ζητήσετε από την εφαρμογή να προτείνει μια νέα με βάση τα κριτήρια που επιλέξατε προηγουμένως, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Γνωριμία με άλλη ταινία».

Η εφαρμογή έχει μια καθαρή διεπαφή που είναι εύκολη στη χρήση. Εφαρμογές όπως αυτή υπάρχουν ήδη, επομένως τι θα ρυθμίσει αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εφαρμογή, εκτός από άλλες, είναι οι προτάσεις που δίνει. Θα το κάνω μια περιστροφή αυτό το Σαββατοκύριακο και θα δω αν θα φτάσει στο σημείο.

  25 εκπληκτικές εικόνες για την επιφάνεια εργασίας σας

Επισκεφτείτε το Δείτε αυτό!