Παρακάμψτε όλους τους περιορισμούς για λήψη των APK εφαρμογών απευθείας στη συσκευή σας


Μόλις την περασμένη εβδομάδα εξετάσαμε το Raccoon, μια εφαρμογή Windows που σας επιτρέπει να κατεβάζετε APK εφαρμογών Android από το Google Play Store στον υπολογιστή σας. Για εφαρμογές που φιλοξενούνται στο Google Play Store, μια εφαρμογή για υπολογιστές όπως το Raccoon είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος λήψης του APK. Γνωρίστε την επέκταση λήψης Apk. Σε αντίθεση με το Raccoon, είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κατεβάζετε APK εφαρμογών στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας Android. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τον σύνδεσμο προς μια εφαρμογή στο πρόγραμμα περιήγησής σας (αυτό είναι σωστό, δεν απαιτείται παρέμβαση της Υπηρεσίας Google Play) και να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές κοινής χρήσης για να κάνετε λήψη του APK.

  Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο κατά την εκκίνηση στα Windows 10

Η επέκταση Apk Downloader φαίνεται να λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανοίξετε μια διεύθυνση URL και υποστηρίζει επιλογές κοινής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η εφαρμογή Google Play Store όσο και το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη του APK. Ο ρόλος της εφαρμογής Google Play Store ή του προγράμματος περιήγησης είναι απλώς να φέρει το όνομα του πακέτου. Θα σας ζητήσει άδεια για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

Ανοίξτε έναν σύνδεσμο εφαρμογής στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αποκτήστε πρόσβαση στις επιλογές κοινής χρήσης όπου θα δείτε την Επέκταση λήψης Apk να αναφέρεται ως μία από αυτές. Προχωρήστε και επιλέξτε το. Θα μεταβείτε στην εφαρμογή και το όνομα του πακέτου της εφαρμογής θα προστεθεί αυτόματα στην εφαρμογή. Πατήστε “Λήψη” και περιμένετε. Η εφαρμογή δεν σας δίνει καμία ένδειξη ότι έχει ξεκινήσει μια λήψη, αλλά θα δείτε στη γραμμή ειδοποιήσεων ότι η λήψη βρίσκεται σε εξέλιξη. Εάν πατήσετε επανειλημμένα το κουμπί “Λήψη”, η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει λήψη του APK πολλές φορές. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, τα APK εμφανίζονται στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

  Πώς να διορθώσετε τη μη υποστήριξη φιλοξενίας δικτύου για Wlan στα Windows 10

Η εφαρμογή, από προεπιλογή δεν εγκαθιστά το APK, αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε τις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσετε την επιλογή. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι από μόνες τους αρκετά ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε χώρα ή γλώσσα από τις ρυθμίσεις και η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει λήψη του APK ανάλογα. Από προεπιλογή, η χώρα έχει οριστεί σε ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι οι πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ (όπως το Sling από το Facebook) μπορούν να ληφθούν χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι καλύτερο από αυτό.

  Πώς να κάνετε γρήγορη αναζήτηση στο Google Drive

Η επέκταση Apk Downloader είναι εξαιρετική επειδή η λήψη των APK δεν είναι πλέον κάτι που συνδέεται με τον υπολογιστή σας και μπορείτε επίσης να παραλείψετε ολόκληρη τη διαδικασία σύνδεσης της συσκευής σας στον υπολογιστή σας για να μεταφέρετε το APK.

Εγκαταστήστε την επέκταση Apk Downloader από το Google Play Store